Ascensiunea Globala – 28.09.2015

Valul-X bombardeaza Pamantul si Procesul de Ascensiune in curs de desfasurare

Cosmic Energies for Earth

Sursa:
23 iulie 2015
Kate Ryna Daring
Zon Staff
Pământul se mișcă într-o regiune a galaxiei, care conduce la creșterea energiilor cosmice cu impact asupra Soarelui nostru și modificarea ADN-ul uman .
Este prezis ca acest lucru va conduce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv dezvăluiri majore de tehnologii avansate, programe spațiale secrete și de viață extraterestră .
Iată câteva previziuni uimitoare despre aceste energii cosmice primite și impactul acestora :
O accelerare și inaltarea de energie electromagnetică de la Soare și alte energii cosmice, care vor avea loc în special din august până târziu în septembrie si care vor provoca, in jurul datei de 28 septembrie, ceea ce este descris ca o ” schimbare de frecvență „, in constiinta .
Apar schimbări evolutive emergente, ca urmare a patrunderii energiilor cosmice, descrise ca fiind un ” Val X ” :
Suntem pe punctul de a experimenta un „val de evolutie”.
„Ceea ce suntem pe cale de a afla la un nivel major, nemaiauzit în istorie, la scară largă, este adevăratul răspuns:
” Cine suntem Noi ? „,
” De unde venim ? „, si
” Care este scopul nostru ? ” .
Planeta este pe punctul de a evolua într-un mod incredibil . „
Exercițiul „Jade Helm”, care a început la 15 iulie și continua pana la 15 septembrie are, de fapt, ca scop obținerea de informații cu privire la efectele energiilor cosmice primite, pentru a gestiona mai bine schimbările pe care le declanseaza in umanitate :
Acest exercițiu este foarte mult legat de schimbarea de frecvență prin care statele inferioare, în cazul în care exercițiile sunt efectuate, se vor confrunta cu un câmp de frecvență mai mare în iulie și august – scopul fiind de a învăța din efectele rezultate și de a le gestiona, efecte rezultate asupra populației, câmp de frecvență care crește și mai mult în statele superioare, în luna septembrie.
Comunitatea US Intelligence este conștienta de potențialul efectelor energiilor cosmice și ia măsuri pentru a gestiona acest lucru.
Comunitatea US Intelligence, foarte probabil, nu este singura entitate globală conștienta de energiile cosmice, care ia măsuri pentru a gestiona acest lucru.
O schimbare de frecvență va avea loc în septembrie, intervalul de timp 23-28 este foarte semnificativ.
Acesta este, de asemenea, momentul în care Papa Francisc se va întâlni cu președintele Obama la Casa Albă (23 septembrie), va vorbi în fața Congresului SUA (24 septembrie) și va fi o încercare de a utiliza CERN pentru a devia acest masiv val de energie.
Si pentru a pune capac la toate capac, Papa Francisc se va adresa unui grup de lideri politici mondiali la Adunarea generală din 25 septembrie.
Serviciul de Informații al Vaticanului este, de asemenea, foarte probabil, conștient de aceste energii cosmice.
Este mai mult decât o coincidență, faptul că energiile cosmice, se pare ca vor atinge planeta Pamant , in acelasi timp in care cei mai puternici lideri religioși și politici din lume se întâlnesc.
Vaticanul pare a fi conștient de energia cosmică și efectul puternic de transformare pe care il va avea asupra omenirii, și se plaseaza singur in mijlocul actiunii, ca sa spunem asa.
Energiile cosmice au efecte profunde asupra ADN-ului uman și vor declanșa dezvăluiri majore.
Anumiti Ambasadorii Stelari din Federatia Galactica, staționati pe Pamant, au fost deja numiti delegați ai unui grup de extraterestri numit Alianța „Sphere Being” .
Aceasta Alianța a aparut in perioada 2012-2013 cu sfere de dimensiuni uriașe care au format scuturi de frecvență în jurul Sistemului Solar și al Soarelui.
Una dintre cele mai importante funcții ale acestor „sfere” a fost aceea de a regla cantitatea de energie cosmică care vine în sistemul nostru solar și pe Pământ astfel incat omenirea sa se poata integra mai bine și să se pregătească pentru schimbări majore:
Alianța s-a axat mai mult pe schimbările energetice care au loc în aria noastra, din cauza zonei galaxiei prin care reprezentantii ei patrund.
Ei au utilizat mii de sfere camuflate, care sunt echidistant dispersate deasupra sistemelor noastre și a sistemelor vecine (conectate electric în „web cosmic” și sistemul portal natural) pentru a tampona și difuza valuri tsunami de energie foarte puternica, care au schimbat starea vibratorie a spațiului / timp, energie și materie, provocandu-i o crestere la un nivel mai inalt în „spectrul densitate”.
Printre modificările care vor fi declanșate prin energiile cosmice se evidentiaza eliberarea de informații referitoare la tehnologii avansate, programe spațiale secrete și de viață extraterestră, descrise ca fiind un „eveniment de dezvăluire deplina”.
S-a anunțat sâmbătă că aceste „sfere” sunt pe cale să părăsească Sistemul nostru Solar, deoarece acestea si-au atins funcția lor principală :
„Sferele” par să se apropie de finalul scopului lor, avand in vedere ca acestea încep să difuzeze din ce in ce mai putin, permițând astfel energiilor cosmice, sa intre din ce in ce mai mult în interiorul sistemului, accesand direct Soarele, planetele și ființele umane, care sunt atât de usor de pus în modul de declanșare de aceste energii.
La un moment dat „sferele” vor fi plecat și noi vom fi considerati, pe deplin, o civilizatie de tranzitie din a-4-a / spre a-5-a dimensiune.
Există, desigur, destul de multe alte evenimente care vor apare înainte de acest ultim eveniment care ne lasă pe cont propriu în cele din urmă .

La 11:11 am. pe 28.09.2015 , „Valul X” va bombarda Pământul cu particule de Lumina foton – gamma ce vor avea viteza luminii și se va produce o schimbare de ADN instantanee .

Ființele ale caror rezonanță interna Schumann este stabilizata la 17 Hertz sau mai mare vor fi propulsate in a-5-a dimensiune !

Numărul de persoane proiectate pentru a ascensiona pe 28.09.2015 este un pic peste 2,3 miliarde, iar numărul exact depinde de constiinta colectiva a umanitatii pentru a manifesta cum se vor produce modificările.
Energiile cosmice sunt la punctul maxim atins asa că „sferele” difuzeaza aceste energii cosmice din ce in ce mai puțin.
Toate acestea sugereaza ca sfarsitul lunii septembrie ar putea fi un moment în care un vârf de energie cosmică produce schimbări semnificative în fiziologia umană, declanșând astfel o ascensiune in masă a Fiintelor de Lumina care si-au ridicat frecvențele lor la un nivel destul de inalt al Iubirii de Sine!
Data de 28.09.2015 este cunoscuta sub numele de ” Event Horizon ” și este cea mai importantă zi din istoria umanității!
Acesta nu este sfârșitul, ci începutul unei ascensiuni la nivel mondial de la ființele vibratoare în 4D superior în 5D.
Munca ta reală va începe la această dată cand va trebui să deții mai multa Lumina in organism pentru a asista restul omenirii în ascensiunea lor !

Vointa lui Dumnezeu pentru toate Ființele Marete de Lumina!Earth Light Rays

Link original:

http://www.starshipearththebigpicture.com/2015/08/19/global-mass-ascension-sept-28th-2015-as-wave-x-bombards-the-earth-the-ascension-process-in-progress-video/

Traducere: Dida Aurelia

https://www.facebook.com/dida.aurelia

Reclame

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, Prin gânduri, cuvinte și fapte, Să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Meditatii și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Ascensiunea Globala – 28.09.2015

 1. STELA GAZY zice:

  ASTEPTAM CU INTERES SI RECUNOSTINTA.

  Apreciat de 1 persoană

 2. cristytepes zice:

  Reblogged this on Cristian The Impaler.

  Apreciază

 3. E importanta o pregatire anterioara? De exemplu meditatie, rugaciune?

  Apreciat de 1 persoană

  • Nu mai mult decat ceea ce faceti de obicei!

   Apreciază

  • George zice:

   NAMASTE ! CRISTINA ,dacă pînă acum ai fost străină sau nu le-ai abordat la reala lor măreţie,acum este suficientă şi NUMAI SINCERA INTENŢIE ! Mă bucură cînd umanitatea REZONEAZĂ asta echivalează cu acordul în aliniere MITOCONDRIALĂ ! Opregătire se înţelege cu a-ţi ridica gradul de conştientizare la eliminarea tuturor angoaselor ce le mai resimţi ,din trecut,eliberarea de ataşamente din viaţa ta care nu sînt ale tale,sau le duci în rucsacul grijilor din spatele tău.Minic nu împovăreză sufletul omului mai mult ca grijile de zi şi noapte ! Multe dintre ele sînt ILUZORII !-ANALIZEAZĂ-LE la rece şi ELIMINĂ-LE ! Dacă ţi-am fost util ,MĂ BUCUR şi dacă mai pot să te ajut ,mi-ar face DEOSEBITĂ PLĂCERE….şi NU UITA ! VORBEŞTELE TUTUROR FIINŢELOR DESPRE ACEST GALACTIC EVENIMENT şi NU UITA ! SĂ ÎŢI FIE GÎNDURILE
   CA PE CÎMPII FLORILE
   VORBA,FAGURE DE MIERE
   FAPTA SĂ CURGĂ DIN ELE !
   NAMASTE GeorgedeDrobeta !

   Apreciat de 1 persoană

 4. George zice:

  NAMASTE ! DOAMNE DUMNEZEUL MEU ,SFÎNTA SFINTELOR DE-A PURURI SFÎNTĂ MĂICUŢĂ FECIOARĂ CE DIN DUH AI NĂSCUT ŞI NE-AI FĂCUT CUNOSCUT PE DOMNUL NOSTRU LORD SANANDA-COREGENTUL CERULUI ,GALAXIEI,ACESTEI IUBITE FIINŢE MAMA GEEA, VĂ MULŢUMESC PENTRU CĂ VĂD CU OCHII MEI ,SIMT CU TOATĂ FIINŢA MEA ILUMINAREA ,MINUNEA MINUNILOR ATÎT DE MULT DORITĂ DE ANTICII ŞTIINŢEI CARE S-AU SACRIFICAT PENTRU RELEVAREA SUPREMULUI ADEVĂR, PUTEREA BLÎNDĂ A IUBIRII ,ACUM CÎND SUFLETUL CÎNTĂ ÎN ZBOR NEMĂRGINIT,ACUM CÎND VĂD,SIMT ŞI POT !
  MANTRA SUFLETULUI
  Eu Sunt Monada.
  Eu Sunt Sufletul.
  Eu Sunt Lumina Divina.
  Eu Sunt Iubirea.
  Eu Sunt Intentia,
  Eu Sunt Modelul Perfect
  EU SUNT
  click photo

  Apreciat de 1 persoană

 5. Ovidiu zice:

  Se vorbeste pe 28 septiembre , ora 11:11. Dar ora difera de la o tzara la alta! Eu sunt un Spania.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s