Cristale pentru accesarea energiilor transformatoare din septembrie

de  Adrienne Goff

Postat in  Matrix Articles de  pe 01 septembrie 2015

Surse multiple spun toate același lucru despre septembrie:  „hold on to your hats” – tineti-va palariile!

O serie de influențe energetice puternice vor sosi  in  această lună,  putand schimba jocul pentru noi la nivel personal și planetar.

Există o intreaga agitatie in jurul  „Wave X” – Valul X.

Conform Dr. Simon Atkins, „Wave X” – Valul X este un aflux de energie electromagnetică din Cosmos si de la Soare, care începe  acum și va atinge, probabil, apogeul  în jurul  zilei de 28 septembrie.

Acest aflux de energie  are potențialul de a provoca o „schimbare de frecvență” in Constiinta noastra, trezirea de noi daruri metafizice și declanșarea unui proces rapid de evoluție spirituală pentru mulți oameni.

Oamenii  prezic tot felul de lucruri in legatura cu „Wave X” – Valul X :

  • dezvăluirea de informații referitoare la extratereștri și programul spațial secret,
  • schimbări ale Pământului,
  • o creștere a Rezonantei Schumann, și, eventual,
  • unele incidente de răsturnare socială.

Avem, de asemenea două eclipse în luna septembrie, o Eclipsa de Soare partiala, pe 13 septembrie și o Eclipsa totala de Luna  în timpul apogeului Valului X , pe 28 septembrie.

Aceasta Eclipsa de Luna se întâmplă să fie a patra si ultima eclipsa, într-o serie de patru Eclipse Totale de Luna, ce poarta denumirea de  „Tetrada Lunara”.

Tetradele Lunare sunt rare.

Au fost doar sapte de la nașterea lui Iisus Hristos și fiecare a adus de-a lungul istoriei, o puternica curățare și schimbare:

  • ridicarea și căderea națiunilor,
  • caderi pe piata de capital,
  • schimbări ale Pământului .

Astrologia lunii septembrie este foarte complexa!

Potrivit  lui  Carl Boudreau, energia transformabila va domina diagramele, precum și  un aport  semnificativ de activitate retrograda.

Acest amestec de influente evidențiază nuanțe subtile, aduce lucrurile la suprafață și poate elibera sabloane inghetate, astfel încât acestea să poată fi reformate.

Asteptati chiar, schimbare ritmica, progresivă și fluctuație.
În general, mă simt foarte optimist in legatura cu toate aceste influențe energetice ale lunii  septembrie.

In cele din urmă, conduce umanitatea într-un loc mai bun, chiar dacă calatoria este cu peripetii.

Trucul pentru maximizarea acestui val de schimbare va fi acela de a rămâne conectat la Sursă, în Inimile noastre, și pe Pământ.

Din fericire, există trei cristale, care sunt perfect adaptate pentru a ne ajuta in realizarea acestui lucru.

Apofilita

(click foto)

Apofilita pe Stilbit

Este o piatră scanteietoare  care se formeaza de obicei in cuburi sau piramide .

Este, în mod normal clara, alba, verde sau gri și are o vibratie  mare, este clara și pura.

În general, Apofilita vă ajută să accesați niveluri  dimensionale mai inalte avand in acelasi timp  si un efect de impamantare, stabilizare si curatare.

Apofilita are un conținut ridicat de apă, ceea ce o face un  ideal conductor  si transmitator de energii.

Poate canaliza și infuza energii mai mari si coduri de lumină în chakre, motiv pentru care este o piatră binecunoscuta pentru modalități de vindecare energetică și practici de meditație.

Apofilita  activeaza puternic și curata chakra  coroana și al  treilea  ochi.

Poate trezi simturile psihice și ajută la formarea legăturii între taramurile spirituale și fizice.

Va asista in comunicarea, în mod clar, cu Sinele vostru Superior si Ghizii spirituali, precum și la accesarea și aducerea înapoi  de perspective utile în timpul meditatiilor .

Forma geometrică a Apofilitei contribuie la calitatea sa de realizare a conexiunii spirituale.

Forma piramidala amplifică și focuseaza Constiinta voastra, ajutându-vă sa va acordati  la taramurile subtile.

Forma cubica  stabilizează și impamanteaza  energiile, ajutându-vă să procesati  și să integrati Lumina și informațiile primite.

Acest lucru face Apofilita  piatra de sprijin perfecta pentru luna septembrie, deoarece aceasta va poate ajuta să parcurgeți și să integrati  energiile „Valului X”  și alte influențe energetice puternice.

Energiile lunii  septembrie sunt toate despre eliberare, transformare, evolutie  și Apofilita vă poate ajuta să realizati toate acestea pe mai multe niveluri.

La nivel mental, Apofilita vă asistă in  atingerea claritatii și definirea reflectiei de sine.

Va va  evidenția modele, comportamente și gânduri care sunt în afara aliniamentului și va va  furniza energia și viziunea spirituală necesare pentru a face corecții.

Apofilita va  face mai ușoara înțelegerea lecțiilor spirituale de baza din spatele circumstanțelor  vieții, astfel încât să va puteti vindeca și sa puteti evolua.

De asemenea, aduce stabilitate și Pace la nivelul  corpului mental, contracarand excesele  de gândire, de stres și griji.

Apofilita poate, de asemenea, sa curete emoțiile vechi  care te rețin.

Potrivit Naisha Ahsian, co-autoare a  „The Book of Stones” – Cartea Cristalelor, va poate ajuta să va deplasati prin „noaptea” întunecată a Sufletului.

Aceasta vă ajută să depăsiti  depresia, descurajarea și dificultățile emoționale, astfel încât să puteți recâștiga Increderea și Credința în procesul vostru de Ascensiune Spirituala.

Gândiți-vă la Apofilita  ca la un far care  va ghideaza  înapoi la Lumina, Iubire, și Adevărul Sufletului vostru.

Apofilita va ridica vibrațiile și inima, și păstrează energia din jurul vostru, inalta  și pura.

Va fi foarte important să te centrezi  în inima ta, deoarece energiile lunii septembrie pot aduce la suprafata probleme nerezolvate ale oamenilor.

Kunzit

(click foto)

Kunzite (Pakistan)

Este o piatră cu vibrație inalta, cu o culoare roz deschis și un conținut ridicat de litiu.

Cristalele și pietrele cu conținut de litiu emit în mod natural o energie calmanta care poate contracara sentimentele de panică, ingrijorare, anxietate, si de stres.

Kunzit conectează cu dragostea Divină din taramurile superioare si această frecvență iubitoare este consolidată și livrata catre noi prin structura sa striata.

O piatră striata este aceea care are canale paralele încastrate în jos, pe lungimea pietrei.

Striurile din Kunzit acționeaza ca  si  canale amplificate sau căi.

Structura sa îl face ideal pentru transmiterea  de frecvențe inalte  în organism și pentru transformarea energiilor  joase  si a blocajelor în Iubire pură.

Kunzit rezonează in mod natural cu al treilea ochi și  chakra inimii, lacasul corpului tau  mental si  respectiv emotional.

Kunzit servește ca o punte de legătură între cele două corpuri, în timp ce activează și curata  ambele chakre.

Anxietatea este o stare experimentata în corpul mental ca urmare a unui  exces de energie sau ingrijorare, din cauza gândurilor pe care le ai  și se reflecta în corpul emotional ca frica.

Această piatră poate curata si indeparta anxietatea din ambele corpuri, mental si emotional, in acelasi timp, oferind un sentiment complet de eliberare.

Meditând cu un Kunzit pozitionat pe al treilea ochi, vă poate ajuta la accesarea planurilor superioare, unde „Totul este Bine”.

Kunzit  îmbunătățește abilitățile psihice și intuitive, ajutându-te sa te acordezi  cu Ghizii tai spirituali.

Plasand un  Kunzit pe chakra inimii sau purtand un pandantiv, poate infuza corpul tau emotional si inima cu energia Iubirii din taramurile superioare.

Ajută la indepartarea  depresiei,  vindecarea rănilor  emoționale vechi,  a problemelor de încredere și alte cauze care blochează exprimarea deplină a inimii.

Kunzit oferă protecție energetica.

Este un act de Iubire de Sine, pentru a onora Energia si de a spune „Nu”  oamenilor și situațiilor care te epuizeaza.

Kunzit te ajută să echilibrezi satisfacerea nevoilor proprii și a nevoilor altora.

Kunzit creează, de asemenea, un balon puternic de Lumina in jurul tau, ținându-te în condiții de siguranță și protejat de energiile joase .

Acest lucru te ajută să rămâi centrat în propria ta energie și sa fii mai puțin afectat de alte persoane și mediul inconjurator.

Kunzit este alegerea perfecta pentru a sta departe  de factorii de stres  și  de a inainta spre niveluri superioare.

Jasp Mookaite

(click foto)

Jasp Mookaite

În această lună, este deosebit de important  să ramai impamantat  și sa fii apt să răspunzi instinctelor  de la nivelul plexului.

Nu exista un cristal mai bun decât Jaspul  Mookaite pentru asta.

Existent numai în Australia, Jaspul Mookaite este o roca sedimentara formata din resturile scheletice ale creaturilor  antice, dioxid de siliciu, și alte minerale.

Acesta poate conține o gamă largă și plăcuta de culori: roșu intens, visiniu, muștar, alb, bej, crem, mov, violet .

Este o piatra care poate activa  primele trei chakre facand conexiunea  cu al treilea ochi, centrul nostru  psihic.

Având aceste chakre angajate ne poate ajuta să ne conectam in mod conștient la retelele  Pământului, liniile de forta magnetica și curenții de energie care alimentează această planetă.

Putem începe să simtim transmisiile naturale ale Pământului și directionandu-le catre  chakrele noastre bazale, sa menținen corpurile noastre echilibrate, vitalizate și acordate instantaneu.

Jaspul Mookaite  ne acordeaza la lumea noastră, sporind intuitia noastra si cunoasterea instinctuală despre ceea ce se apropie și cum să răspundem.

Expertul in cristale,  Robert Simmons, spune că Jaspul Mookaite ne poate conecta cu instinctele noastre de animale, și poate ajuta chiar cu comunicarea animală.

Plasarea Jaspului Mookaite  pe  chakra plexului solar ne poate ajuta să avem încredere in instinctul  nostru pentru  luarea deciziilor, în special atunci când există o mulțime de factori contradictorii care trebuie luati  în considerare.

Aceasta ne ajută să facem fata oricarei  situații in  care ne aflam, ca și cum am avea un puternic GPS interior, care ne mentine  în condiții de siguranță și pe drumul cel bun.

Jaspul Mookaite ne acordează în memoria noastră genetică și linia ancestrală, astfel încât să putem culege beneficiul experientelor multor vieți.

Trupurile noastre sunt un depozit de amintiri, chiar dincolo de noi.

Exista dovezi stiintifice care sugereaza ca experiențele si  credințele strămoșilor noștri sunt literalmente transmise in ADN- ul nostru.

Expertul in cristale,  Naisha Ahsian,  spune că Jaspul Mookaite, nu numai că ne ajută să accesam  aceste amintiri ancestrale, dar, poate, de asemenea, sa ne ajute sa curatam  tiparele și lecțiile  reportate din generațiile anterioare.

Acest lucru ar putea fi o parte din ceea ce cureti  în timpul Valului schimbarii din  septembrie.

Naisha Ahsian, spune ca Jaspul  Mookaite ne poate ajuta sa încetinim procesul de îmbătrânire.

Acesta vitalizeaza organele mari si regenereaza tesuturile.

De asemenea, lucrează la nivelul corpului mental pentru a schimba gândurile și credințele privind procesul de imbatranire, aliniindu-le cu un nivel mai ridicat al Adevărului despre longevitate și potențialul nostru  pentru o viață sănătoasă.

Aceasta piatra uimitoare ne ajuta să fim mai mult  în trupurile noastre și în lumea noastra, în acest timp extraordinar de schimbare.

Recomand aceasta combinatie de cristale pentru luna septembrie.

Păstrați-le în apropiere, și permiteti-le să vă mentina într-un spațiu de echilibru și conexiune mai inalte.

Iată cum să faci o sesiune simpla de vindecare personala  cu aceste cristale.

Le cureti mai  întâi.

Apoi cheama-ti Sinele Superior in ajutor , solicitând sprijin pentru curatare, vindecare și evolutie la cel mai inalt nivel posibil.

Întinde-te  și apoi plaseaza Apofilita pe al treilea ochi sau chakra coroanei, pozitioneaza Kunzitul  pe  chakra inimii, apoi,  pune Jaspul Mookaite pe chakra rădăcină sau chakra plexului solar.

Relaxeaza-te, respira, și lasă aceste pietre pozitionate timp  de minim cincisprezece minute.

Sper sa te distrezi plutind pe  valurile de energie  din septembrie, și asta sa  te poarte in locuri noi, uimitoare!

Afla mai multe despre Adrienne Goff, aici:

http://www.adriennegoff.com/

Link original:

http://howtoexitthematrix.com/2015/09/01/crystals-for-navigating-the-transformative-september-energies/

Traducere:

Dida Aurelia

Sa Va Fie de Folos!

Pace, Iubire, Lumina, Serenitate, Compasiune si Binecuvantari Divine!

Va Iubesc pe Toti!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Cristaloterapie, Evolutie Spirituala și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s