Este Timpul pentru Următorul Val

ECHINOCTIUL de TOAMNA si VALUL X

Transmisie Angelica de la Arhanghelul Mihail – Miercuri 23 septembrie 2015

AA MichaelMesaj de la Arhanghelul Mihail despre Noua Era

„Va cer tuturor să co-creati conștient cu mine – pentru că sunt multe Fiinte puternice de Lumină care lucrează cu Pământul și va  asistă pe toți – suntem Aici, dar noi nu o putem face in locul tau … suntem Aici pentru a face acest lucru cu tine . Suntem Aici pentru a învăța, a ghida și a proteja – astfel încât să putem co-crea. Ești un co-creator al realitatii tale … este timpul de a-ti utiliza liberul arbitru pentru a alege schimbarea. Pentru a alege sa ancorezi Lumina. Pentru a alege să vibrezi la un nivel superior. ”

Mesaj de la Arhanghelul Mihail transmis prin

Rev. Ana Jones

Pentru aceia dintre noi care suntem în emisfera nordică, Echinoctiul de Toamna vine se apropie de noi si Eclipsa de Luna Plina urmeaza sa aiba loc!

Pentru cei dintre voi care sunteti în emisfera sudică, va fi în continuare un echinocțiu si pentru voi, pe 23 septembrie, dar în loc sa sarbatoriti începutul toamnei, veti sărbători începutul primăverii dumneavoastră.

În acest an, Echinoctiul nostru din septembrie este extrem de PUTERNIC in întreaga lume, Nord și Sud, deoarece va fi perioada de timp sacru centrata pe următorul val de transformare a energiei, pentru „Schimbarea Veacurilor”care este in curs de desfasurare!

Un mare număr de oameni vehiculeaza previziuni bazate pe frica in legatura cu ziua de 23 septembrie sau perioada de timp dintre Eclipsa de Soare din 13 septembrie și Eclipsa totala de Luna din 27/28 septembrie.

Acesta nu este un timp pentru teamă, acesta este un moment de Iubire.

Noile valuri de energie pe care le primim în acest timp sacru vor  accelera ascensiunea noastra și ne vor permite avansarea la nivelul următor.

Ceea ce a fost numit „VALUL  X”, eu l-as descrie, pur și simplu, ca fiind ultimul dintr-o serie de noi valuri de LUMINA DE INALTA FRECVENTA, pe care le-am primit incepand cu data de  12/21/2012.

Suntem pe un nou drum care va duce la Pace și Prosperitate pentru toți, dacă ACTIONAM IN ALINIERE CU UNIVERSUL si RAMANEM IN VIBRATIA IUBIRII.

Avand in vedere ca incepem un alt nou capitol al vieții noastre și al istoriei lumii noastre, ni se cere să onoram LEGEA UNITATII UNIVERSALE si sa ne unim in mod constient, inca o data, toate energiile, în gândire, rugăciune, meditație, cântec sacru și ceremonie sacra , pentru Binele nostru Suprem și pentru Binele cel mai Inalt al Pământului și al tuturor  Ființelor.

În această eră a NOULUI INCEPUT pentru Pământ și Umanitate, primim aceasta noua infuzie de LUMINA si IUBIRE pentru a ne ajuta sa facem salturi și progrese suplimentare în procesul nostru, in curs de desfasurare, de co-creație colectivă a unei nou epoci de aur a Păcii, Unității și Iubirii pentru TOTI .

Cu cat sunteti mai deschisi să primiti IUBIRE si LUMINA, cu atât mai bine … Să curgă acest val prin voi … Miscati-va si Curgeti odata cu El!

Ca un mistic modern am primit multe semne, sincronicități și mesaje de la Spirit și Ingeri, despre aceasta NOUA ERA, de peste 25 de ani, așa că eu sunt nespus de bucuroasa să va ofer inca o data, GRATUIT o  Tele-conferință, Transmisie Angelica a Arhanghelului Mihail, miercuri, 23 septembrie, astfel încât să ne putem intalni, la chemarea Arhanghelului Mihail și sa primim ghidarea lui profunda, canalizata, pentru a avansa pe acest urmator val .

Este imperativ sa ne trezim la Ceea Ce Suntem ca si Co-creatori ai acestei realități, și să lucram cu Ființe Superioare de Lumina, care sunt venite în număr mare pentru a ne ajuta să atingem perfectiunea și destinul nostru în acest TIMP NOU.

În plus, față de invitatia sa va alăturati pentru o teleconferință la nivel mondial, GRATUIT, oferind o Transmisie Angelica a Arhanghelului Mihail, la Echinoctiul de Toamna,  imi planific,  la cererea Arhanghelului Mihail si a Maestrilor Ascensionati, o serie zilnica de Meditații de Vindecare pentru Vindecare Personală și Planetara in perioada 24 – 28 septembrie, asa ca  să fiti atenti la e-mailurile pe care le veti primi în curând.

SUNTETI TOTI BINEVENITI!

Binecuvantari!

Rev. Ana Jones

Link original:

http://anajonesonline.com/teleconference201509

Traducere:

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Evenimentul Orizont, Evolutie Spirituala, Valul X și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s