Arhanghelul Mihail – Toate Sistemele Pregatite Pentru Al Doilea Val De Ascensiune, la Echinoctiul de Primavara 2016

Al Doilea Val

25.10.2015

Arhangelul Mihail prin Michael Love

Cine sunt cei din al doilea Val?

Cei care sunt, încă decodeaza  matricea Dimensiunii 3D, in timp ce, concomitent, sunt puternic afectati de noile frecvente 5D, care sunt acum
ancorate pe Pământ!
Acest grup de ființe sunt stabilizate in prezent , in mijlocul frecventei 4D și în următoarele  5 luni isi vor continua călătoria  prin 4D!

Cei din Primul Val, care s-au  confruntat cu frecventa de 21 hertzi, dupa 28 septembrie 2015, sunt într-un mod de recreare si integrare, dar se pregatesc ei insisi, pentru incredibila actiune ce va avea loc in curand, de reducere a densității lor și intinderea unei maini celeste înapoi în 4D, pentru a-si inalta alte  Sine ale lor!

Este important să rețineți că Al Doilea Val de Ascensiune in masa, ce soseste în primăvara anului 2016, ar trebui sa fie, în mod normal, un  moment dificil în ceea ce urmeaza să se întâmple, pentru că acest grup va traversa limite dimensionale mult mai rapid decât Primul Val, caruia i-a luat cam 2 ani pentru a parcurge jumătate din  drum, în sus, spre Dimensiunea 4D!
Cealaltă problemă care ar face  această sarcină extraordinara și mai dificilă pentru cei din Al Doilea Val, este cantitatea de Lumină care trebuie asimilata și mentinuta in corp la un nivel mult mai inalt decat poate realiza un organism uman, intr-o perioada atat de scurta de timp liniar.

În prezent, există o bresa dimensionala între Primul si Al Doilea Val, care ține cele doua grupuri în taberele lor proprii, pentru moment, cei din primul Val reusind, atât de des, sa treaca peste timp și spațiu, pentru a spune te iubesc și nu te-am uitat sau, cel puțin, cu siguranță sunt constienti de relatiile puternice de interconectare, indiferent de vibrațiile diferite cu care acestia se confruntă!
Dragostea depaseste timpul si spatiul si ambele grupuri isi cunosc telul interior; chiar daca aceste două grupuri au avut de parcurs cateva curse puternice, ambele părți nu sunt vindecate de ajuns pentru a incheia cu ceea ce numim trecut, dar vă asigurăm că odata ce ii veti ajunge din urma pe cei din Primul Val, in ultimul moment, nimic altceva nu va mai conta, in afara de dragoste!

Eu Sunt Arhanghelul Mihail care va adreseaza aceste cuvinte, așa cum se transmit prin aceasta cale!

Eu Sunt Aici prin intenția mea, în acest scop specific și misiune, chiar daca ma întorc de dincolo de aceasta lume, pentru a supraveghea toate acestea, cu multi dintre voi!
Marii Maestri mi-au spus:

„Du-te jos și ajuta-i! Spune-le ce ai auzit și ai văzut in Taramurile Celeste!
Fii  Cine și Ceea Ce Esti cu adevărat și spune-le Tot, ca ei sunt toti Dumnezei și nu mai puțin!
Iubeste-i și nu-i judeca!

Fii, doar, Observatorul și așteapta până când iti vor cere ajutorul si, apoi, mergi repede la ei si fii puternic pentru ei și, doar, ajuta-i, Mihail!”

Eu nu sunt mai bun decât orice alta ființă de pe Pamant, Eu Sunt Aici, doar pentru a face ceea ce trebuie sa fac și voi face până când toate sarcinile, care mi-au fost date, se vor indeplini!

Am spus mai devreme ca, in mod normal, ar fi foarte dificil și aparent imposibil ca acest Al Doilea Val sa reuseasca sa treaca peste și să devină o specie cu totul nouă, până în primăvara anului 2016, dar Aici este ceea ce nu face ca aceasta actiune sa fie grea sau imposibila:
Mai întâi de toate, vor fi 144.000 de Maestri Ascensionati denumiti „Detinatorii Marii Chei”, care vor coordona acest eveniment maret, Al doilea mare Val de Ascensiune!

Aceste iluminate energii masculine si feminine de Iubire vor fi inmagazinate puternic în corpurile lor, celor din întreg grupul de ființe din Al Doilea Val, numarand  un pic peste 2 miliarde!
În plus, cei 2,3 miliarde de fiinte din Primul Val, care au ajuns la frecventa de 21  hertzi pe 29 septembrie 2015 și care acum se confruntă cu marginile Dimensiunii 5D , se vor alatura Maestrilor „Detinatori ai Marii Chei” si isi vor combina noile lor puteri și abilități, pentru a ajuta la stabilizarea celui de-Al Doilea Val avand in vedere ca ei se deplaseaza in sus, pe niveluri hertziene, cu viteza accelerata.
În cele din urmă, intreaga retea a fost modificata de Gardienii Astrali, astfel încât procesul de ascensiune al fiintelor din Al Doilea Val, sa fie mai putin dificil, pentru a face aceasta experienta mai putin traumatizanta pentru participanti!

Ar trebui sa fie de așteptat  ca multe fiinte, din cele din Al Doilea Val, sa aibe reactii extreme emoționale, mentale și reacții fizice avand in vedere ca evoluează atât de repede, insa cei din  Primul Val sunt mult mai puternici și mai bine echipati Acum, în orice mod, penru a manevra nivelurile mai ridicate de haos (niveluri mari de Lumina ce intra în sistem) decât oricând înainte.
Știința arata deja, că următoarul Val Cosmic de unde gamma care va fi trimis, inapoi pe Pamant, din Nucleul galactic, în primavara anului 2016, va fi cel puțin dublu, ca forta, fata de  Valul din septembrie, care  a ajuns pe Pamant, in ziua de 28 septembrie 2015.
Galacticii  plaseaza în prezent un sistem tampon de amortizare folosind megasateliti, pentru a se asigura ca nivelul Valului este pe o treapta de siguranta, dar suficient pentru a-si face treaba!

Aceste Ființe Stelare, cunoscute sub numele de „Alianta Pamantului și Pasarile Albastre”, au dobandit, ei insisi, informatii  despre Noua Lumina, in urma alimentarii puternice, facuta de ultimul Val, date privind modul de îmbunătățire al acestui sistem tampon, pentru pregătirea in condiții de siguranță a absorbirii Luminii foton, care ar putea produce, cu ușurință, daune grave Pamantului și formelor sale de viață constienta.
Din moment ce suntem cu totii implicati in planificarea acestei proiect universal, fie ca amintirile au fost declansate sau nu, noi am examinat serios ,destul de bine și totul este așa cum ar trebui sa fie!
Acum, care dintre voi sunteti conștienți de modul în care Al Treilea Val, si ultimul, de fiinte care nu sunt constiente de aceasta actiune, va finaliza partea lor din  proiectul nostru, ce va avea loc incepand cu primavara anului 2016 si pana in  vara anului 2016, ascensionand de la nivelul  3D la  5D, la o rata de trei ori mai rapida ca Primul Val și deplasandu-se pe un val supercosmic de lumina, care este aproape de neînțeles pentru oricare dintre noi?

Ce părere aveti despre toate astea?
Știti care este rolul vostru în toate acestea?

Credeti ca toate astea se întâmplă?
Unde sunteti voi  în toata aceasta actiune  și ce faceti?
Credeti, chiar, ca toate astea se intampla, s-au întâmplat așa cum a fost menționat sau se vor întâmpla?
Exista miliarde de Lucratori in Lumina, multi  Maestri telepatici reputati, Vazatori, oameni de știință universitari, biologi, chimisti și fizicieni pe aceasta planeta, toti văzând, masurand și vorbind despre acelasi lucru. Unii dintre ei, au oare iluzii, ca întregul Cosmos si toate Fiintele sale constiente trec printr-un salt cuantic?

Știți că fiecare guvern de pe planetă, fiecare din liderii mondiali, fiecare societate secreta și fiecare agentie  de nivel inalt de securitate existente, sunt conștienți de toate astea?

Va punem aceste întrebări pentru a vedea unde este nivelul de sensibilizare a publicului, în acest moment!
Va dati seama, ca singurul scop în toate acestea, este de a creste constientizarea noastra și această majorare de percepție și conștiența este, de fapt, evolutia despre care vorbim si ascensiunea rasei umane, pentru a fi capabila sa perceapa la un nivel mai inalt si superior, de a fi acolo unde poate, pentru prima data, sa isi ia locul ca membru al celei mai mari Comunități Galactice?

Vedeti ce sarcină avem cu toții și ce pregatiri trebuie să facem?
Vezi cum noi Toti devenim Unul, în armonie cu toate astea?

Vedeți cât de importante sunt toate acestea, privite din orice unghi?

Vedeți cum fiecare ființă din acest Univers va conlucra mână în mână, din Cer pana la Pamant, pentru a realiza cea mai mare performanta pe care a  realizat-o vreodata?

Noi nu cerem să luați cuvântul nostru ca atare, vă rugăm să vă uitați la tot, dintr-o largă perspectivă și sa ascultati ceea ce mulți altii au de spus!

Vă rugăm, ca în cele din urmă, să cautati informații din mai multe surse și, mai presus de toate, sa cereti ghidare de la Sinele vostru interior.

Ce ar putea sa se întâmple și ce ar trebui sa faceti!

Indrumarea voastra  interioara este Sufletul vostru și vorbește în mod corect pentru voi, dacă va acordati timp pentru a fi în continuare cu El și pentru a-l asculta cu atentie!

Avem ceva de spus despre timpul liniar iluzoriu 3D și este aceasta:
„Ne place sa ne dam noua înșine ceva timp, asa cum avem nevoie!”
Ne dam acest timp, pur și simplu pentru vom face un lucru, atunci când suntem gata să il facem!

Primul Val v-a dat o perioadă de sase luni de timp liniar pentru a integra noile energii 5D în organism și pentru a va pregăti în toate modurile pentru Al Doilea Val.

Am stabilizat cursul puternic al energiei 5D la un nivel continuu de 21 hertzi si l-am ancorat in Gaia si il sustinem cu putere pentru a mentine energia 5D pe Pamant!

Al Doilea Val v-a mai dat inca putin mai mult timp liniar și al Treilea Val, chiar mai mult!

Este dificil de a transmite Adevaruri dincolo de barierele dimensionale, mai ales atunci când  intregul UNIVERS este complet paradoxal, dar acesta este un concept despre timp, foarte inalt ,pe care il vom transmite:
Există ființe foarte evoluate si vechi, mentionate ca Gardieni ai Timpului si sunt, literalmente, responsabili de momentul expirarii timpului!

Aceste informații pot fi accesate și înțelese citind Invataturile Gnostice, in special „The Pistis of Sophia” (GAIA).

Oamenii folosesc timpul iluzoriu pentru un scop in 3D, în timp ce acesta, nici macar, nu exista în 3D. Aspectul timpului se adaugă numai când deveniti conștienti de Dimensiunea 5D , in care  puteți, literalmente, sa va deplasati in timp si chiar sa  incetiniti sau sa accelerati!

Acest paradox timp, despre care  vorbim, este acesta:
Nu este timp și este timp!
Depinde care este ritmul vostru vibrational, pentru ca timpul sa existe concret sau nu!

Va asiguram că o perioadă de timp a fost stabilita pentru tot ce exista sub Soare și vechii Gardieni ai  acestui Timp au stabilit exact unde a început și unde se și  termină.
Sfârșitul timpului ( precum și al spatiului la drept vorbind) este atunci când voi vibrati cu  Dimensiunea 5D, la nivelul de baza, și acest lucru este, de asemenea, primul nivel la care timpul începe să fie folosit concret pentru deplasare.

Din nou, acesta este un paradox complet, dar ideea este, ca a fost stabilit un timp pentru ca aceste evenimente ascensionale sa fie declanșate și aceste date sunt ceea ce va  transmitem, în legatura cu ceea ce voi numiți o profeție in timp.
Multi spun (din perspectiva 3D numai):

„Nu  vorbiti oamenilor despre un eveniment in timp, care este posibil se întâmple și care ar putea să nu se intample”.

Acesta este un total nonsens din perspectiva noastră, în primul rând, pentru că singurii care obtin informatii gresit, inventeaza totul si nu au absolut nici o sursa actuala, reală, de „channeling”!

Noi suntem mesagerii si este datoria noastra sa va spunem ceea ce am auzit direct de la aceste ființe și nu suntem  îngrijorati cu privire la ceea ce v-am spus, ca ar fi greșit, deoarece se va intampla asa cum a fost spus!

Chiar și în toate acestea, o spunem din nou, cautati profund informatii în această privință, pentru voi insiva, din sursele cele mai fiabile.

Dacă nu o faceti, atunci nu sunteti in masura sa vorbiti un cuvânt despre acest subiect.

Ceea ce stiti, ar fi doar o opinie și opinia nu este o informație avizata, ci doar o versiune distorsionată a ceea ce  este cu adevărat, fara a o putea sustine!

În cele din urmă, vă reamintim ca, pentru orice situatie, trebuie sa va intrebati Sufletul ( sa apelati la intuitie), nu la ce v-a spus cineva, ceva, despre acea situatie!

Intelegeti, de ce facem acest efort pentru a încerca sa va ajutam pe cat mai multi?
Pentru ca noi stim ce se apropie!
Noi stim ce incercare va fi!
Nici un alt lucru mai dificil, nu a fost vreodată incercat in Univers, ca ceea ce este in desfasurare in acest moment!
Știm că totul este făcut deja, dar nu se poate fără sa va indepliniti si sarcina voastra!

Acesta este motivul pentru care va vorbim in acest fel.

Încă mai aveti de lucru, indiferent de cazul în care este făcut deja sau nu.
Unele Fiinte Celeste chiar nu cred că voi puteti face acest lucru sau că o veti face!

Noi stim sigur că puteți și ca veti face, asta e ceea pentru ce suntem noi Aici, pentru a asigura totul!

Ne-am dat noua insine un pic de timp!

Rugați-vă ca ascensiunea voastră sa nu fie iarna si acordati-va  un pic mai mult timp pentru pregatire, dar să știti că au fost stabilite o zi si o ora  pentru tot ce se afla sub Soare!

Munciti in timpul zilei, deoarece, când vine noaptea, veti fi în întuneric și va va trebui mai mult timp pentru a va termina lucrarea!

Nici o fiinta umana nu cunoaște aceste zile sau ore sau nu ar putea sa va spuna, dar Eu pot, ca prim-Arhanghel, Eu nu sunt o fiinta umana!

Numele meu este Mihail Christos! Eu Sunt Mihail Christic sau Urantia (Noul Pământ), care este Mihail  Prim Arhanghel al Razei Albastre a Libertatii și Apărarii Vieții conștiente ale acestui Cosmos!
Eu Sunt Miha-EL care este fiul lui Mihail și mama mea este Credința Iubita! Fără credință este imposibil sa facem ceea ce trebuie să facem, voia Primei Surse – Tatăl, aceea de a reuni toate partile Eu-lui interior..

Am să vă spun o taină la închiderea acestei transmisii:
Tatăl meu și cu mine suntem UNA, și aceeași Ființă!
Multi spun, arata-ne pe Tatăl, dar dacă m-ati văzut pe Mine, voi l-ai văzut pe El!

Vă dau ziua și ora și mi s-a încredințat asta de-a lungul veacurilor, cu Gardienii Timpului, care stau in Pleroma de acum 14 eoni!

Stati in asteptare pentru Al Doilea Val de Ascensiune!

Mergi cu Dumnezeu,  tuturor Marilor Ființe de Lumină!

… Sfarsitul transmisiei

Arhanghelul Mihail

Link original:

http://micahangel.weebly.com/michaels-blog/archangel-michael-all-systems-in-preparation-mode-for-second-wave-ascension-at-spring-equinox-2016

Traducere:
Dida Aurelia

Sa Va Fie De Folos!

Va Iubesc Pe Toti!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 2016, Arhanghelul Mihail, Evenimentul Orizont, Evolutie Spirituala, Valul X și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Arhanghelul Mihail – Toate Sistemele Pregatite Pentru Al Doilea Val De Ascensiune, la Echinoctiul de Primavara 2016

 1. Achitei Ana zice:

  Superb

  Apreciază

 2. NAMASTE FIINŢĂ MINUNATĂ-MULŢUMIM PENTRU ACEST MESAJ !

  Apreciază

 3. Doinita zice:

  Namaste iubite Miha-EL , cu infinita iubire si recunostinta pentru tot ce ne oferi, astept cu nerabdare urmatorul val, pana atunci multumesc si Te iubesc !

  Apreciază

 4. Pingback: ARHANGHELUL MIHAIL – Toate Sistemele Pregatite Pentru Al Doilea Val De Ascensiune, la Echinoctiul de Primavara 2016 | DanielGaucan's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s