Luna Noua/Luna Plina – Ritualuri cu Reiki

REIKI -„energie vitală (ki) de provenienţă spirituală (rei)”.

Ananya Sen

Uneori suntem încarcati cu exces de energie prin vindecarea în mod constant a clientilor nostri, prietenilor și a noi înșine.

Există momente cand simțim ca fluxul nostru de energie Reiki este redus sau nu este la fel cum obisnuia sa fie.

Ai nevoie sa  iti reîncarci bateriile Reiki!

Ai nevoie sa drenezi excesul de energie și sa te golesti ca un canal.

Reiki ne conecteaza la Sursa, iar Luna este un corp puternic ceresc al Sursei. Și te poti folosi de acest corp ceresc pentru a iti reîncărca bateriile Reiki.

Există 2 tipuri de ritualuri ale Lunii pe care le poți face – ritualuri de New Moon – Luna Noua și Full Moon – Luna Plina.

Trebuie sa  iti notezi ora și ziua fazelor Lunii respective. Aceste informații sunt disponibile gratuit on-line.

 

Pieterjan-Grobler

Imagine:  Pieterjan Grobler

New Moon – Luna Noua este pentru noi inceputuri, manifestarea dorințelor, transformare și atragerea de bani sau a dragostei în viața ta.

Full Moon – Lina Plina este pentru eliberarea negativitatii, a karmei negative, a relațiilor nepotrivite / situatii, pierdere în greutate, probleme cu banii, tot ceea ce nu iti mai este de folos.

Fa aceste ritualuri pentru termen scurt de indeplinire a dorintelor, până la 3 luni, nu mai mult, avănd in vedere ca poti face acest lucru în fiecare lună.

Utilizeaza lumânări, tămâie și cristale de cuarț clare pentru aceste ritualuri. Utilizeaza o mică lumânare albă și un cuarț, nu este nevoie sa te complici.

În primul rând, scrie biletul (biletele) cu dorinta (dorintele), la fel ca cele pe care le utilizezi în caseta Reiki.

  • Deseneaza simbolurile  Reiki pe partea din spate a biletului și în aer in  jurul tau. Acest lucru te va proteja și te va impamanta.
  • Aseaza-te sau stai aproape de lumina Lunii, fie in casa sau într-un loc deschis în casa ta, de unde poti vedea lumina Lunii. Respira în lumina Lunii. Acest lucru iti va purifica aura, chakrele și va realiza o legătură cu Luna. Cei mai multi dintre voi sunt senzitivi si, de aceea, nu va fi o problemă sa va conectati. Utilizeaza simbolul  Hon Sha Ze Sho Nen (Simbolul Reiki al Vindecarii la Distanta) dacă doresti să te conectezi cu Luna Noua/ Plina.
  • Citește dorințele direct spre Lună, spunând: „Imi doresc să se manifeste acestea incepand de luna viitoare și voi reveni din nou pentru mai multe dorințe. Mulțumesc, mulțumesc. „
  • Arde biletul (biletele).

Formuleaza biletele cu dorinte in functie de ciclul Lunii. Deci, pentru atragerea de lucruri în viața ta, fa acest ritual in timpul Lunii Noi și pentru eliberare, fa acest ritual în timpul Lunii Pline. Acest ritual va crește, de asemenea, fluxul energiei tale Reiki.

Sursa:

http://reikirays.com/15103/moon-rituals-with-reiki/

Traducere:

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Luna Noua - Luna Plina, Reiki și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s