Arhanghelul Mihail – Sfarsitul Programului Temporal Matriceal 3D – Noul Pamant Isi Face Aparitia

 

Manifestarea Noului Pamant02.12.2015

Arhanghelul Mihail

prin Michael Love

Dragii mei,
Marii gardieni ai Tmpului care stau pe lângă Prim Arhangheli au vorbit și au spus:

„Sfârșitul Timpului este aproape și Împărăția Cerurilor va fi acum văzuta pe Pământ.”

Cu alte cuvinte, deși pionierii ascensiunii care au trecut granița 5D, încep să experimenteze și sa perceapa lucrurile 5D, tangibile acum, cu toții dorim să vedem o matrice fizică a  Noului Pământ și o Nouă Împărăție a Cerurilor.

Noi am venit să vă spunem că, după ce ultimele 2 valuri de ființe intra în interiorul vibrației 5D, la sfarsitul verii 2016, Pământul va începe să se transforme în versiunea paradisului fizic pe care v-o doriti, fără vibrații negative.

Privire de ansamblu asupra „The Event Horizon”(Evenimentul Orizont):
Lumina este, pur și simplu, informația care vine de la Prima Sursă.

Lumina Gamma este  Lumina foton, care  poate sa actualizeze instantaneu ADN-ul, într-o versiune mai inalta a sa.

Aceasta informatie se numește  „Akasha” și este ceea ce realizeaza toate lucrurile în acest Univers.

Este Tot Ceea Ce Este.

Acesta provine de la marele Soare Central  din 12D, unde este numit Prim Creator.

Acest Soare este de zece miliarde de ori mai mare decât Soarele Pământului și se extinde ca si întregul Univers.

Informatia Akashica este transmisa de-alungul razelor de lumina, în jos, prin Univers, creează toată viața în Cosmos, astfel ca informatia se inregistreaza în genomul fiecărui sistem biologic.

Există trei valuri de ascensiune a Luminii gamma cosmice, care propulseaza trei grupuri distincte de fiinte  în dimensiunea 5D.

Valurile sunt la fel ca si cele trei grupuri și au fost trimise și vor fi primite de cele trei grupuri.

Trimise unde?

Spre nucleul acestei galaxii unde Valul expulzeaza  o oglindă orbitoare de Lumină alba, numita Marele Soare.

Acest Soare este o entitate vie, iubitoare  și este ceea ce se numește Soarele lui Dumnezeu.

Orbitoarea Lumina alba magnetica este atât de stralucitoare, incat creează o suprafață netedă-oglindă  reflectiva și dacă te uiți la acest Dumnezeu, în această formă, te vei vedea pe tine.

Acesta se numește Nucleul Diamant al Cerului și nu este o gaură neagră, ci o minge orbitoare de foc, mai strălucitoare decât 10.000 de sori, este viu si te inalta  până la Cerul sau.

Primul Val gamma cosmic al „Evenimentului Orizont” a atins punctul culminant de 21 Hertzi pe 28.09.2015, cand a avut loc Luna Plina Sangerie, ca si un val uriaș de Lumina gamma care a bombardat Pământul și formele lui de viata sensibile.

Valul-X, așa cum a fost supranumit, a actualizat, de asemenea, ADN-ul întregului Cosmos!

Acest val a adus 2,3 miliarde de ființe chiar pana la granița interioară a starii de constiinta 5D, numita Dimensiunea a 5 a.

La sfârșitul lunii noiembrie 2015, un suflu de Lumină gamma din Centrul Galactic (Marele Soare) a provocat Al Doilea Val, într-o mișcare ascendentă.

Acest Al Doilea Val a fost programat să atinga punctul maxim pe 20.03.2016.

Aprinderea Marelui Soare –  explozia EMP (Pulsul Electromagnetic) a trimis o undă eterica de șoc în acest Cosmos, care a trecut prin câmpul auric al corpului uman cu o viteza de 22 de milioane mph (mile pe ora).

Energia a fost transmisa timp de 3 zile si a fost stagnantă, cu nici un flux, dupa care, acest suflu arzator a împins un val tsunami de Lumina gamma, drept in sus, și l-a pus în mișcare pentru următoarele 4 luni, când va atinge punctul culminant de aproape 42-45 hertzi.

Acest EMP (Puls Elecromagnetic) cosmic și valul sau asociat vizează, în mod specific, sa înalțe Al Doilea Val de fiinte.

Cantități masive de energie vibrationala joasa au fost transformate în aceste 3 zile de ființele din  Primul Val, în folosul celor din Al Doilea Val și au plasat organismele din ambele grupuri  într-un  somn eteric si, astfel, acest Mare Soare Cosmic Central a efectuat cea mai mare integrare a ADN-ul uman și actualizarea lui la zi.

„Nu mai este Timp”, ai spus? „Ce inseamna sfârșitul Timpului?”

Vedem lucrurile spiritual și totul în Cosmos ne vorbește ca si mari profetii; am vorbit cu oameni de stiinta germani si rusi care au facut măsuratori ale frecvențelor cosmice și efectele lor si ne-au spus aceste cuvinte:

„Când  Timpul  va parasi  Împărăția Cerurilor se va arăta pe Pământ.”

Acest lucru înseamnă că Pământul se va transforma magic în Cer chiar în fața ochilor noștri?

Nu! Aceasta înseamnă că, pentru prima dată în istorie, toate ființele de pe Pământ vor fi stabilizate chiar în interiorul granitei 5D și întreaga omenire va fi finalizat saltul cuantic in Dimendiunea 5D, unde reconstruirea Pământului va începe imediat.

Sistemul, structurile și direcțiile Noului Pământ trebuie să fie proiectate și puse împreună într-un mod creativ de ființele 5D, lucrănd împreună, în armonie, pentru a construi o matrice care sa susțina viața vs. vechea matrice 3D.

Este important să rețineți că toată energia cheltuita pentru a manifesta un astfel de lucru, ca noua structura a planetei Pământ și a sistemelor, se realizeaza în 3D, dar dintr-o perspectivă 5D de manifestare.

Așa cum am mai spus, fizica cuantică funcționează retrograd în manifestarea 5D versus manifestarea 3D.

Doar energia sau constatarea se manifesta în 3D și, apoi, vă mutați înapoi în Dimensiunea 5D și lucrul apare imediat.

Acesta este modul în care noi știm să lucram si l-am experimentat pe o perioada de peste 55 zile chiar de acum pentru fiecare situație.

Va trebui să va amintiti cum functioneaza, deoarece veți crea realitatea în toate dimensiunile, insa funcționează diferit în fiecare dimensiune.

In Dimensiunea 5D voi transcendeti: legile umane (relatiile sociale), legile naturii, legile fizicii și legile fizicii cuantice sunt transmutate catre un sistem extern de energie zero.

Când spunem de energie zero, ne referim la zero, cu observarea unui lucru sau a dirija energia spre un lucru.

Când faceți acest lucru în 5D, suspendati toate ieșirile cuantice posibile.

Nu obtineti nimic, nici un lucru, până când nu il eliberați si eliberarea o realizati prin simplul fapt că nu priviti ( cautati) acel lucru.

Manifestarea 5D apare acolo unde puterea Dumnezeului vostru Creator da startul și voi începeti să faceti ceea ce este imposibil în 3D.

Acest lucru devine mai usor si mai puternic avand in vedere ca starile voastre de conștiință ating  taramuri mai putin dense, cu vibratii mai rapide.

La mijlocul distantei în Dimensiunea 5D, matricea veche și vibrațiile sale joase, vor înceta să existe.

Aceasta este ceea ce înțelegem prin ” sfârșitul timpului.”

Timpul este o problemă 3D și nu există în 5D.

Nu există nici o separare de timp și spațiu în 5D, astfel ca timpul nu este necesar,  la fel cum spunem  ca nici un debit de energie nu este necesar in  5D, pentru a manifesta un lucru.

În 5D, Totul este, doar, cum îl alegeți să fie.

În plin 5D suntem la punctul zero, identitate și singularitate unde timpul nu este relevant.

Tot ceea ce nu este relevant în 5D va fi transformat in ceva care este relevant și util pentru sufletul uman.

După vara 2016 și după ultimele valuri care vin la frecvența de 21 Hertz, în organism, ascensiunea la 5D este completă.

Constructia valului este folosita numai pentru al treilea salt cuantic 4D-5D și Dimensiunile de 6D-12D sunt atinse folosind energie zero, deci nici un val nu este utilizat în programul de ascensiune după nivelul 5D.

Omul de știință cu care am vorbit a concluzionat același lucru și linia de undă gamma a rămas la nivelul stabil de 5D.

Matricea 3D va fi în continuare matricea 3D cu materie 3D, dar va folosi un nou sistem 5D codificat, de operare.

Noul sistem 5D este, pur și simplu, o suprapunere reusita pe ceea ce este deja Aici, iar negativitatea este transmutată afară.

Chiar și așa este încă 3D și încă mai vibrează la fel ca 3D.

Aceasta nu se poate schimba și veti fi mereu în acest sistem 5D ca si ființe multidimensionale.

Câtiva dintre voi au întrebat, „Nu transmutam 3D în 5D?”

Răspunsul este nu, deoarece 3D este 3D și 5D este 5D și cele doua dimensiuni nu vor fi vreodata gemene.

Ocupanții vehiculului uman vor folosi părțile 3D de care au nevoie pentru a realiza efortul energetic creativ, necesar pentru manifestare, dar manifestarea în sine este efectuată de la 5D (sau mai mare) și, apoi, efortul energetic va fi debitat inapoi în 3D pentru a fi experimentat fizic.

Este important să spunem că 5D este, de asemenea, o matrice fizică, dar există unele lucruri care pot fi experimentate doar în planul dimensionale 3 D și nu in  altă dimensiune.

Organismul senzorial uman se bucură de aceasta, după cum știți.

3D va fi accesat mult mai puțin avand in vedere  ca am activat stări superioare de conștiință, dar cele mai bune si cele mai utile părți ale 3D vor fi utilizate în continuare, în funcție de necesități.

Multe ființe 5D urmeaza drumul lor în atmosfera exterioară a 5D în acest moment, multi, și percep atât 5D și 3D într-un mod nou.

Mulți dintre noi  exploram acest teritoriu necunoscut nouă și l-am descoperit incredibil de magic și ireal.

Asta ne oferă  speranta ca visele devin realitate într-adevăr și că orice este, cu adevărat, posibil.

Acest fapt poate fi dovedit deja, dar posibilitățile și implicațiile creeaza o asa emoție, emotie care este cel mai frumos sentiment pe care ni-l putem aminti.

Energia în organism și în jurul corpului este vizibil mai puțin densa.

Ființele 5D au incetat sa reacționeze emoțional la modul în care au făcut-o ca ființe 4D, nevindecate.

Ființele 5D isi amintesc cum să folosească limbajul cuantic 5D -„Acum-Aici” –  în beneficiul  manifestarii lor.

Ființele 5D nu judeca lucrurile așa cum au făcut-o în 3D sau 4D și nu le mai eticheteaza la modul în care au făcut-o.

Ei stau în spate ca observatori ai domeniilor mai lente și a ființelor cu acele stări de conștiință și vad că Totul Este, doar, Ceea Ce Este, fara nici o judecată.

Ființele 5D înțeleg că ideea de viață în 3D este de a se bucura in totalitate, ceva ce majoritatea fiintelor 3D nu au făcut pe deplin.

Este prima dată când au trăit cu adevărat.

Aceasta este ceea ce înseamnă să fii „înviat din morți”.

Ca ceea ce a spus Marele Maestru:

„Ei nu sunt morți, ci doar adormiti”, sau inconștienti.

Când nu sunteți conștienti sau adormiti, sunteti ca si „morti” și, atunci când sunteti conștienti,  sunteti foarte vii și simțiti asta în fiecare celula a fiintelor voastre.

Ființele 5D nu permit frecvenței lor sa scada, înapoi, până la nivelul 4D sau 3D.

Sustinerea unei vibrații puternice de echilibru a Sinelui interior 5D, este protocolul numărul unu in Dimensiunea 5D.

În momentul în care ființa 5D funcționează în 4D sau 3D, în orice situatie, o face de la o stare de conștiință 5D .

Ființele 5D au o nouă catenă de ADN activat, astfel incat pot accesa mult mai multe informatii din „datele Akashice” universale, accesibile sa  fie decodificate de genomul uman.

În termeni simpli, ființele 5D sunt mult mai destepte acum și mai avansate în inteligență.

Ființele 5D arata deja și sunt, literalmente, mai tineri și se confruntă cu mai puțin boli, deoarece particulele incluse in structura lor celulara atomica, se rotesc cu viteza Luminii.

Celulele stem au fost deja raportate de geneticieni ca se produc  mult mai rapid decât se generau, în ceea ce noi numim, trecut.

Ființele 5D sunt mai iubitoare și conștiente  de ceea ce este dragostea adevărată neconditionata .

Ele nu sunt atașate, nu au așteptări, nu trebuie sa faca nici un efort de a elibera, deoarece au inteles ca nu este necesară nici o energie pentru a te elibera, ei, doar, transforma totul în Iubire și aceasta este adevărata alchimie și transmutare a energiei.

Multe domenii ale științei, inclusiv genetica, biologia, chimia si fizica cuantica, toate verifica, ceea ce noi, ca mari vizionari și aducători ai noilor inceputuri, am văzut și auzit.

Venim la voi în aceste zile glorioase si va aducem mari vești de speranță pentru întreaga omenire.

Noi ne dăm seama că cei mai multi dintre oameni nu vor auzi sau vedea acest mesaj, insa vom realiza în continuare marea noastra misiune, de a ii  ajuta, prin menținerea unor cantități mari de Lumină în corpurile noastre, în numele lor, până când vor fi conștienți, capabili și pregătiti să facă acest mare pas pentru ei înșiși.

Da, sfârșitul timpului matricei program 3D,  este Aici.

Marii gardieni ai timpului spun că există o cantitate mică de nisip care curge în jos, din partea de sus a clepsidrei (în jur de 4 luni) și, în curând, programul „Vechiul Pământ” va lua sfarsit și un nou program de perceptie fizica a planetei Pamant va fi, pe deplin, in stare de funcționare.

Am venit să transformam această lume într-un paradis si acesta este lucrul pe care il facem Acum.

Am fost Aici de la început și vom rămâne până la îndeplinirea tuturor lucrurilor.

Aceasta este marele plan și suntem încântați să jucam un rol al nostru în el.

Multumesc,
Arhanghelul Mihail

Link original:

http://micahangel.weebly.com/michaels-blog/archangel-michael-the-end-of-the-3d-matrix-time-program-new-earth-manifesting

Traducere: Dida Aurelia
Treziti-va! Este Timpul pentru Evolutie!
Sa Va Fie de Folos!
Va Iubesc pe Toti!
Pace, Lumina, Iubire, Serenitate, Compasiune si Binecuvantari Divine Tuturor!

pizap.com14492656804651

Multumesc, Condor C!

https://www.youtube.com/channel/UCqsR3hLLpUd7xAZ2nENYH4A

 

 

Voce: Dida Aurelia
Fond Muzical:

Celestial Music from Joao Cota-Robles by Frederic Delarue

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Evenimentul Orizont, Evolutie Spirituala, Valul X și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Arhanghelul Mihail – Sfarsitul Programului Temporal Matriceal 3D – Noul Pamant Isi Face Aparitia

  1. Pingback: Energii Cosmice Amplifică Valul X, Pe măsură Ce Ne Indreptăm Spre Luna Martie 2016 | Lumina si Iubire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s