Pe Val in 2016

 

riding-the-wave-into-2016

Aceasta luna decembrie din 2015 ne poarta pe fiecare dintre noi pe o cale, cu totul noua, de existență.

Ceea ce nu a functionat pentru noi se descoperă și elementele care sunt acceptate, ne aduc într-o nouă experiență a alchimiei noastre personale.

De fapt, acest an a început cu integrarea Flacarii Cristaline pe Pământ. Aceasta raza reprezinta Armonia si Echilibrul peste conflict.

Acest lucru înseamnă că intensitatea Luminii este atât de puternica încât indeparteaza tot ceea ce nu se reflectă în interiorul acestei frecvențe.

Este o rază puternică cu care trebuie sa lucrezi personal, dar la un nivel global; cred că a asistat acest pământ în cursul acestui an uimitor.

ANUL 2015 A FOST CLASIFICAT DE TOTUL UNITAR CA: ÎNCORPOREAZĂ ARMONIA, NU FARA A TRIMITE DRAGOSTE

Pentru ca noi sa extindem coeficientul nostru de dragoste pentru alții, trebuie să o simțim, mai întâi, în noi înșine.

Mă face să mă întreb dacă fiecare persoană de pe planetă a reusit acest lucru. Eu nu cred.

Accelerațiile, in acest an, au fost fenomenale.

Equinox-ul din luna martie a anuntat si introdus energiile pentru Wesak (n.tr.- cel mai important festival budhist celebrat in timpul Lunii Pline din luna mai, ziua de nastere a lui Buddha) pentru a fi primite de către planeta Pamant, prin Buddha.

La acea vreme, a fost o mare sărbătoare a energiilor care au fost impamantate, din anul 2013. În primul rând a fost, Flacara Rubinie a Devotamentului Interior care reprezintă Pacea și Armonia pe planeta.

Apoi am fost înzestrati cu Voința și Puterea Flacarii Albastre care aduce la suprafata esența Masculinului Divin din Inima lui Dumnezeu, reprezentând Iubire, Compasiune și Răbdare.

Flacara Cristalina urmeaza la începutul acestui an – 2016.

Avand fiecare dintre aceste flacari impamantate pe deplin  în inima Mamei Gaia, ne-a ajutat pe fiecare dintre noi sa experimentam viața într-un mod diferit de existenta.

Aceasta nu înseamnă că a fost ușor, insa este un progres pentru noi in constientizarea fiecarui act și mod de viață pe acest pământ.

Solstitiul din iunie a adus Ingerii Solari pentru ca fiecare Suflet de pe planeta sa devina mai implicat , fie ca si-au dat seama sau nu de acest lucru.

Este un moment în care fiecare dintre noi putem accesa pe deplin Ingerul nostru Solar, un aspect al Prezenței noastre Angelice.

Este calea de a primi mai mult de la Îngerul Solar Auriu, care exista în dimensiunile mai inalte de Lumină, alaturi de Lordul Metatron.

În luna august am experimentat 8-8-8 a Portii Leului, cand energii mai puternice au fost aduse din Ceruri.

A fost un moment puternic de mare Dragoste și Lumină, trimise pentru a fi acceptate de către noi toți.

Equinocțiul din septembrie a adus multe activări; unele care au fost foarte provocatoare pentru mulți dintre noi avand in vedere ca structurile noastre interioare sunt puternic zgaltaite, pentru a permite vindecarea profunda la nivelul Sinelui nostru interior.

Eclipsele care au avut loc, de asemenea, au contribuit la acceptarea unui flux de Lumina mai mare.

Noiembrie a venit cu energiile lui 11.11, pentru a ne pregăti deplasarea prin noua ușa a realitatii noastre, pentru a fi acceptati pe deplin în vietile noastre materiale pe care le trăim.

Apoi ne-am mutat în accelerațiile lunii decembrie.

A fost o luna decembrie puternica și un an chiar mai puternic pe care le-am experimentat.

Solstitiul din 22 decembrie (n. tr.-ora 06:48 ora Romaniei) este pe punctul de a dovedi ca în momentul de non timp, când toate elementele intra in aliniere, fiecare dintre noi creeaza acel moment, în care devenim Prezenta EU SUNT, pe deplin în creația fizică.

Este un moment în care trebuie să permitem respiratiei noastre sa ne duca in esenta de unde provenim, din dimensiunea 144, în realitatea in care existăm noi Acum.

Precum noi stam în întunericul nopții, în Emisfera Nordică, asa ni se permite să mergem în vid.

Aceasta este perioada de cunoastere pe noi înșine atât de profund, fără existența fizică a Luminii, ci o cunoașterea interioară a propriei noastre Lumini.

În Emisfera Sudică, acele suflete vor experimenta mai multă Lumină în lumea lor fizica, dar procesul va fi la fel.

De ce avem nevoie sa experimentam vidul?

În cadrul vidului este un continuu spațiu de „non timp”.

Acesta ne permite să simtim momentul cand tăcerea Sufletului este aprinsa în puterea ființei fizice.

Se referă la bucuria de a te cunoaste pe sine atât de profund, încât procesul de a permite acestor energii să fie acceptate în totalitatea vieții fizice, capata o semnificație mai profundă.

Acest proces va permite fiecarui Suflet să vină dintr-un un spațiu al capitularii, în sine insusi.

Se va petrece o aducere aminte a Luminii, oferind fiecarei persoane posibilitatea de a pastra in ei insisi mai mult din Constiinta Christica.

Nu se oprește totul acolo avand in vedere ca Luna Plina de pe 25 decembrie este reprezentata de Rac in Semnul Soare al Capricornului.

Aceasta Luna Plina va aduce Constiinta Christica, pentru a fi activata pe deplin, în inima Mamei Gaia, la ora 13:11 (n.tr).

Aceasta Luna Plina reprezinta Esenta Inimii, care va fi pe deplin activata.

În acest moment, există o aliniere planetară pe o perioada de 11 zile, în care mai multe planete vor călători în sincronizare cu alte planete.

Acest lucru va permite celor initiati ai Constiintei Christice sa devina mai ancorati în existența noastră fizică și pe Pământ.

Este un timp de manifestări puternice pentru a ne realiza în viețile noastre.

Cat de adecvate sunt acele energii pentru noi?

Acestea vor reprezenta Esenta Inimii și extinderea Minții noastre Divine, exprimate într-o manieră complet diferită decât pana acum.

Aceasta expansiune va fi absolut magnifica.

Deci, pregătiti-va pentru mari reflecții ale inimii.

31 decembrie este întotdeauna un moment din an foarte puternic pentru a sta în tăcere, pentru pregătirea aparitiei Anului Nou.

Se sugerează că reflecția profundă are loc în scopul de a avansa în anul 2016.

ANUL 2016 REPREZINTĂ „CICLURI MAI MARI SĂ APARĂ PRIN STARUINTA SINELUI”

Energiile Intregului Unificat, care cuprind Ierarhia Spirituala si Constiinta Maestrilor Ascensionati, au declarat că pregătirile  prin care trecem in prezent, vor face, cu adevărat, o diferență pentru fiecare dintre noi în 2016.

Reflectând asupra numerologiei anului 2016, aceasta arată că acest an reprezintă cifra „9” atunci când toate cifrele sunt adunate.

Acest număr reflectă energia Desavarsirii – în curs de pregătire pentru sosirea „noului”, mai mult decât un final.

Acesta este un număr al punerii in aplicare, pe deplin, a Legilor Universale și Spirituale.

Este un moment în care acest pământ va fi în măsură să reflecte învățăturile pe care Frăția de Lumină Albă  le-a tinut ascunse înainte de căderea Lemuriei.

Este un timp de trezire spirituală și iluminare a umanitatii.

Momentul când va apare adevăratul altruism, cand unii oameni vor veni în ajutorul altora, prin intermediul muncii personale și al dăruirii, pentru a aduce Înțelepciunea Divină.

Cu alte cuvinte, va fi un timp de Trezire Spirituală pentru mulți oameni pe această planetă.

In Oracolul Mayas, „9” este denumit CICLURI MARETE, „Firul de proiect maret pe covorul  Luminii, pe războiul de țesut al marilor cicluri, țese modelul dumneavoastră.”

Cu alte cuvinte, reprezintă finalizare și expansiune.

Aceasta energie ne cere SA FIM (EXISTAM), mai degrabă decât SA INCERCAM SA FIM ( EXISTAM).

Este vorba despre intruchiparea înțelepciunii marilor cicluri:

„Devino cel care aprinde Lumina pentru alții ca tine, tu fiind umanitariștii ale căror Ființe dezvaluie modelul lumii noi.”

Anul 2012 a reprezentat, de asemenea, poarta de acces, de intrare în Epoca de Aur pe Pământ.

Chiar dacă nu înseamnă că Epoca de Aur a ajuns pe deplin, din punct de vedere energetic, ar putea fi văzută ca semnificativul „Anul 1”, începutul.

Așa cum Acum, cand ne despartim de anul 2015, reprezintă sfârșitul „Anului 3” deplasandu-ne spre aparitia celui de-al patrulea an al caii de intrare în crearea Epocii de Aur.

Cifra „4” reprezintă energia care este practic exponentul disciplinei, fundamentului, stabilitatii și măiestriei.

Este momentul de concentrare pe realizarea de servicii inalte in sprijinul  construirii de fundații solide, cu determinare sistematică, onestitate, integritate, dreptate și spirit practic.

Este timpul de stabilire a bazelor necesare pentru a experimenta reînnoirea.

Când despartim  anul 2016 în cifre distincte, aceasta reprezintă mai mult decat același tip de energii.

Cu cifra „2”, esența vibratorie a serviciului și datoriei pentru ca Lumina Divina sa se manifeste în esența Pământului, devine parte a procesului.

Ea reflectă energia de a avea o mare credință, pe parcursul multor dificultăți care pot apărea.

Cifra „0” aduce fluxul vieții în cadrul Alfa și Omega al ciclului infinit al Sursei de Lumina de a fi Una cu noi.

Cifra „1” aduce noi începuturi, noi începuturi în mișcarea înainte și crearea de idei unice pentru a deveni manifestat.

Aceasta reprezintă esența de a fi independent, cu dragoste și inspirație; energiile masculine, inca, sustin realizarea și succesul puterii și încrederii la nivelul organizației.

Este realizarea experimentarii Unitatii cu Sinele, care se îmbină cu Sursa reprezentand Tot Ceea Ce Este în cadrul Legilor Universale.

Cifra „6” este esența Iubirii necondiționate pentru alții, mai ales relatii de suflet.

Focusarea aduce Compasiune și eforturi umanitare pentru crearea Păcii, care este fundamentul și care este întotdeauna considerată cel mai important element.

Este un timp pentru a Aduce  împreună popoarele multor națiuni.

Numărul „16” reflectă o combinație de „1” și „6”, care creează o concentrare ca „Gândurile Tale Creeaza Realitatea Ta”.

Încrederea în Constiinta Divina a Universului ca toate nevoile voastre vor fi îndeplinite prin testele timpului.

Cuvinte cheie pentru anul 2016 vor fi reflectate în declarația,

„Depășirea obstacolelor pentru a primi Vointa Divină pentru a fi Manifestata”,

astfel ca Legile Universului va vor ghida toate eforturile de realizare in Inima și Voința lui Dumnezeu.

Se pare ca anul viitor va prezenta multe oportunități de creștere personala, deoarece va sosi momentul pentru mulți alții să se alăture pe calea măiestriei.

Vom accesa Legile Divine, pe care Maestrul Thoth le sustine atât de profund permițând acestor legi să fie parte a existenței noastre. Acest lucru ne va ajuta sa modelam Noul Pamant.

Momentul, care are loc în prezent, a fost stabilit, de fapt, în anul 2012.

Anticiparea mult asteptata a momentului când lucrurile ar  începe să se schimbe, este acum posibila în pași mici.

A fost nevoie să așteptam până la această dată, deoarece Sinele noastre individuale nu au fost pregatite sa acceseze o frecvență mai inalta.

Încă poate fi o provocare, dar instrumentele care sunt disponibile, sunt cu mult dincolo de ceea ce am avut acum patru ani, când ne-am deplasat catre  energiile anului 2012.

Intram, Acum, in momentul în care este absolut necesar sa permitem Dimensiunii a- 5 -a a Starii de Constiinta, sa fie ghidul nostru în fiecare gând și emoție pe care o vom experimenta.

Cu cat vom permite mai mult Prezentei noastre EU SUNT, prin Sinele nostru Superior, sa ne ghideze in fiecare moment, cu atât va fi mai ușoara trecerea catre pastrarea frecventelor mai inalte.

Aceasta este o componentă necesară pentru a pastra conștiințele noastre depline, astfel încât corpul nostru fizic va accepta schimbările necesare sustinerii formelor de gândire superioare.

Nu va fi ușor, dar cred că vor exista multe alte Fiinte  care vor vedea semnificația obiectivelor pentru care mulți dintre noi ne luptam pe acest pământ.

Suntem pe punctul de a realiza că suntem Ființe Divine de Lumină și avem posibilitatea de a lucra din greu și de a arata succesul nostru, permițând si altora să-l experimenteze, de asemenea.

Binecuvântări pentru fiecare dintre voi pentru o mișcare miraculoasă  spre anul 2016.

În creațiile de Unime,

Rev. Christine Meleriessee Hayden

Articol original:

http://www.crystalwind.ca/angelic-paths/heaven-speaks/archangel-michael/riding-the-wave-into-2016

Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Sa Ne Fie de Folos!

Va Iubesc pe Toti!

Simfonia Stiintei – Valuri de Lumina

 

Deuter – Earth Light

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 2016, Arhanghelul Mihail, Evenimentul Orizont, Evolutie Spirituala, Valul X și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s