2016 – Anul Cunoasterii Multidimensionale – Anul Compilarii si al Tranzitiei

Arhanghelul Mihail

multi-dimensional-mastery-cw

Iubita Familie de Lumina, noi vă uram bun venit in Noul An  din calendarul vostru Pământean.

Acesta va fi un an în care va va fi oferita posibilitatea de a finaliza procesele de Înălțare și Trezire actuale și de realizare a tranziției complete la Constiinta Multidimensionala în viața voastra.

2015 a fost un an plin de provocări, avand in vedere ca procesele de trezire și de ascensiune s-au adunat intens.

În 2016 veti finaliza o perioadă de tranziție de patru ani, care a început în 2012.

În această perioadă, Pământul a fost complet ancorat în a Cincea Dimensiune, și Luptatorii Luminii au început procesul de implementare a exprimarii Multidimensionale depline pe Pamant.

În acest an care vine, aceia dintre voi care sunt gata iși vor intensifica rolul  de Maestri Multidimensionali ai Luminii .

Veți fi chemați sa Stapaniti Dimensiunea a Patra a Timpului ca si Maestri ai Timpului si Călători ai Timpului.

Vi se va cere sa pasiti spre si in Dimensiunea a Sasea, unde veti stapani Imaginația Creatoare și Tărâmul Arhetipurilor și veți fi inițiati în a Saptelea Dimensiune, unde sunt Salile Maestrilor Ascensionati.

Veți merge, de asemenea, pe valuri de Lumină și Energie ale nivelurilor Solare ale celei de a Opta Dimensiune și ale nivelurilor Galactice ale Dimensiunii a Noua, ca si Călători Galactici și Maestri, prezenti pe Pamant pentru a ajuta la Procesul de Tranziție al Pământului.

Preaiubitilor, acesta este un moment interesant de a fi prezent pe Planeta Pământ!

Vom aprofunda despre cum puteți lucra cel mai bine cu aceste energii în anul care vine, dar mai întâi, să ne uităm la  „markeri” importanti în fluxul de timp, in care veti fi cel mai bine împuterniciti să faceti schimbări și tranziții în termenele personale și planetare.

TRANZITIILE PLANETARE în 2016

Primul val de Lumina intensa de tranziție din acest ciclu va avea loc în luna martie.

Pe 9 martie va fi o Eclipsa Totala Solara in Pesti, la momentul de Luna Noua.

Aceasta Eclipsa va fi cu două săptămâni înainte de primul Echinoctiu al anului 2016 din 23 martie, care va fi Echinoctiul de primavara in Emisfera Nordica.

Va fi o Eclipsa de Luna Inelara in Balanta / Berbec pe 23 martie, care va fi în Codurile de Echilibru si Putere pe Pământ.

Deci, luna martie va fi intens luminata cu Noile Coduri de Lumini, Solara si Lunara si de Lumina Aurie si de Diamant, care vor fi echilibrate la momentul Echinocțiului și după .

Vă puteți aștepta la multa „mișcare” și schimbare în fluxul de Timp și Spațiu în această lună.

Mulți se vor confrunta cu provocări în vietile lor, in căile lor spirituale și in calatoriile de ascensiune.

Aceste provocări vor servi în scopul de a va asigura că sunteți pe  calea Destinului Sufletului vostru și că sunteți gata să întruchipati toate aspectele, legate de Sinele vostru Divin, in Maiestria Luminii .

Vi se va da posibilitatea de a ilumina o nouă cale înainte, care va fi mai aproape de esenta Sufletului vostru în culorile, tonurile și modelele sale.

Deci, ceea ce poate părea o provocare, se vrea, de fapt, să fie o „resetare” pentru a vă permite să avansati într-o Realitate mai fluida și plina de Lumină.

Veți micsora, de fapt, toate termenele vechi care nu vă mai servesc și veti modela și manifesta noi termene, care sunt în măsură să ridice Conștiința la o nouă spirală de manifestare.

Apoi, pe 21 iunie, cu Luna Plina in Sagetator / Gemeni și aliniat cu Centrul Galactic, veti sărbători Solstitiul de Vara.

Acesta va fi un moment puternic pentru voi, pentru a integra pe deplin toate energiile pe noile termene și a echilibra aspectele voastre multidimensionale în Inimă.

Puternicul aflux de energii din Centrul Galactic, amplificat de energiile lunare magnetice, va aduce la suprafață și energia profunda individuală și colectivă, pentru transformare, în timp ce va pregatiti pentru Anul Nou Planetar, an în care veti avea posibilitatea de a va ridica vibratia și de a iniția un nou ciclu de Timp si Experienta pentru voi și pentru planeta Pământ.

Anul Nou Planetar apare pe 26 iulie și deschide „Poarta Leului”- Poarta Stelara și fluxul de Coduri de Lumina pentru următorul ciclu al Evolutiei planetare.

Acesta este momentul în care puteti face pași mari în evoluția voastra, aliniindu-va cu valurile Iubirii Divine și ale Compasiunii, care sunt primite de la Inima Divină și de la Inteligenta Creativa Divina, în acest moment.

Punctul culminant al Portii Leului din data de 8 august, la  8/8/9 (08.08.2016), care vă conectează cu Natura voastra Infinita  și Imputernicirea  voastra Divina ca Suflet Întruchipat (Incarnat) pe Planeta Pământ, va confruntă cu fluxul creativ al Luminii ca Timp și Spațiu.

În luna septembrie, vor exista mai multe eclipse, în primul rând o Eclipsa Solara Inelara in Fecioara pe 1 septembrie și, apoi, o Eclipsa Lunara Inelara a Lunii Pline din Pesti / Fecioara, de pe 16 septembrie.

Aceasta va fi urmată de al doilea Echinoctiu din  2016, pe 22 septembrie.

Un alt val de Coduri de Lumină intensa va fi primit, val care va va permite sa va realiniati la noile termene.

Vi se va cere, din nou, sa va asigurati că alegerile din viața voastra sunt aliniate cu energia Sufletului și Spiritului vostru, în misiunea lor pe Pamant.

Următorul moment de tranziție, care va completa acest ciclu de schimbare evolutiva, va fi 11 noiembrie sau 11/11/9 (11.11.2016) – Poarta Stelara.

Acesta este o puternica Poarta Stelara a „Portalului Constiintei „, care permite „geneze” individuale și planetare, începerea unor noi modele de experiență și creatie, care vor fi calibrate cu culorile și codurile de ascensiune, în special Codurile de Lumina Aurie si de Diamant.

Alinierea finală va fi al doilea Solstitiu din decembrie, atunci când Portalul Planetar din Emisfera Sudica se aliniază cu Centrul Galactic, pentru a finaliza recalibrarea schimburilor evolutive ale anului.

În acest moment, ar trebui sa va simțiti pe deplin aliniati cu noua cronologie și cu noul drum înainte.

Aceasta va fi calea pe care o veti urma pentru  manifestarea Noului Pamant în 2017, care este un an de număr unu.

Un nou Inceput.

CHEILE CONSTIINTEI MULTIDIMENSIONALE

Cheile de aur ale Constiintei Multidimensionale sunt înțelegerea, la toate nivelurile existentei, a modului de lucru cu Frecventa si Rezonanta Corpului vostru de Lumina activat, stimuland frecvențele fizice cu Intentie si Magnetism.

Când accesati a Cincea Dimensiune, deveniti conștienti de „Legea lui Unu”, care este o înțelegere a Campului Cuantic Unificat  și modul în care aceasta creează realitatea în viețile voastre.

„Legea lui Unu” afirmă că toată creația provine din Prim Creatorul sau Sursa si ca fiecare dintre voi poarta Scânteia Divină în Inima și Suflet.

Acest lucru înseamnă că, deși v-ați individualizat ca Suflete, și, apoi ca Ființe Fizice, sunteți încă parte ale Esenței Divine, și, astfel parte unul din celălalt.

Pământul și toate ființele vii au o origine comună și așa sunteți cu toții parte din „Unu”.

Pentru a utiliza Cheia de Aur a celei de a Cincea Dimensiune, este necesar sa apreciati pe deplin puterea Campului Unificat și modul în care se poate lucra cu el, în expresia creativă și manifestarea voastra.

De asemenea, este necesar sa intelegeti că, dacă faceti rău planetei, atunci va faceti rau voua insiva.

Pe măsură ce va creșteti vibratia, va trebui, de asemenea, sa utilizati Cheia de Aur a celei de a Patra Dimensiuni, pentru a va deschide Inima si pentru a permite fluxului Inteligentei Creative Divine sa se manifeste în viața voastră, ca Timp și Spațiu.

Pentru a accesa a Patra Dimensiune trebuie sa intelegeti modul în care sa creați Timpul, prin intermediul  creatiilor voastre în curs de desfășurare ca individ, ca si Comunitate si ca o constiinta Planetara.

Sunteți Călători in Timp și va puteți deplasa in Viitor, Trecut și Prezent.

Puteți manifesta și crea in Timp și puteți schimba orizonturi de timp și experimenta vieți paralele.

Deblocarea celei de a Patra Dimensiune a Constiintei este strâns legată de Dimensiunea a Sasea.

Cheia pentru a Sasea Dimensiune este activarea Imaginației Creatoare și Magice și crearea prin modele, povești si energia „zeu / zeita”.

Imaginația Legendară este „războiul de țesut” pe care țesem poveștile magice ale vieții.

Pentru a putea participa la crearea și manifestarea povestii sau visului Noului Pamant , trebuie să fiti capabili să navigati în „Timpul de Vis” al celei de a Sasea Dimensiuni.

Pentru a atinge acest nivel al Creativitatii Constiintei, va trebui să va activați Imaginatia Magica, prin creativitate, arta, naratiune, poezie, dans, muzica ….. indiferent de formele creative care va inspira Sufletul la exprimare magica.

În aceste activități, va „jucati” cu muzele de inspirație și acestea sunt inspirate de energiile elementare și arhetipale care creeaza râuri de semnificatii în lumea materială.

Acesta este locul de unde provin visele, sunt exprimate si coboara in manifestare în a Cincea Dimensiune.

Stăpânind a Patra, a Cincea și a Sasea Dimensiune, vi se va oferi acces la a Saptea Dimensiune, nivelul Maestrului Pamantean Ascensionat.

Aici se gaseste Templul Luminii unde locuiește Sufletul tău, unde Maestrii Inaltati sunt întotdeauna prezenti și la dispoziția Conștiinței Colective a Planetei și a Galaxiei.

Când veti fi invitați în Marele Templu Cristalin al  Maestrilor, veti intelege modelele, desenele și modelele Vieții și ale Creației.

Acest lucru vă va da puterea de a direcționa energia în aceste tipare și de a schimba în mod eficient direcția și debitul acestor energii, astfel fiind capabili să transferati și să schimbati poveștile de viață exprimate in Dimensiunile inferioare ale Constiintei.

A Opta si a Noua Dimensiune reprezintă nivelurile Solare și Galactice si acestea se deschid pentru cei care au stapanit nivelurile inferioare.

Odată ce ai acceptat ca esti un Maestru Ascensionat, atunci vei înțelege, de asemenea, conexiunile tale cu Templul Consiliului Solar și cu Templul de Diamant al Marelui Soare Central, care este casa Consiliului Galactic.

Veti fi capabili să va deplasati liber între aceste niveluri diferite, ca si Ființe ale Dimensiunii a Noua, pe deplin realizati și cetățeni ai Galaxiei Trandafirului Auriu.

Preaiubitilor, este mult de lucru pentru voi odata cu intrarea în 2016.

Natiunile Stelare, Taramurile Angelice si Maestrii Ascensionati sunt gata să vă ajute în proiectele, visele și creațiile voastre.

Depinde de voi, ca Maestri Pământeni Ascensionati, să utilizați Cheile de Aur pentru a activa Realitatea Noului Pământ pentru care ati venit si de a o iniția pe Pământ în acest moment!

Vă dorim Bucurie, Iubire si Pace în 2016!

Arhanghelul Mihail

Link original

http://www.crystalwind.ca/angelic-paths/heaven-speaks/archangel-michael/archangel-michael-2016-the-embodiment-of-multi-dimensional-mastery-~-the-year-of-completion-and-transition

Traducere

Pace, Lumina, Dragoste, Compasiune, Serenitate si Binecuvantari Divine Tuturor!

Va Iubesc pe Toti!

 

 

Multumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 2016, Arhanghelul Mihail și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 2016 – Anul Cunoasterii Multidimensionale – Anul Compilarii si al Tranzitiei

  1. Pingback: 2016 – Anul Cunoasterii Multidimensionale – Anul Compilarii si al Tranzitiei | DanielGaucan's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s