Aliniază, Aplică si Trăiește!

activate-awaken-align

De Alexandrian Kosmos

Ca toti anii, anul 2016 va avea partea sa de provocări, dificultăți, uimire și bucurie.

Dar, spre deosebire de toți anii precedenți de pe Pamant, anul 2016 va introduce Realitatea Vieții în  a Cincea Dimensiune a Universului !

Nimeni nu va fi capabil, folosind doar cele cinci simturi fizice – vedere, atingere, miros, gust și auz, să distingă vreo diferență fizică mare intre lumea Vibratiei Armonice a celei de a Patra Dimensiune a Mamei Pamant si Campul Vibratiei Armonice a celei de a Cincea Dimensiune a Mamei Pamant, dar ei vor putea să observe o diferență distincta între efectele și rezultatele pe care ei nu vor fi în măsură să le producă.

Pentru Sufletele care se bazeaza numai pe cele cinci simțuri fizice, efectele produse după 22 mai 2016, când Mama Pământ va intra complet în a Cincea Dimensiune a Universului, se reflecta necesitatea de a aplica Esenta Spirituala a Iubirii în gândurile, faptele și acțiunile fiecarui suflet .

Fără aplicarea Esentei Spirituale a Iubirii, inclusa în gandurile, faptele și acțiunile fiecaruia, rezultatele destinate fiecarui Suflet vor eșua complet!

A Cincea Dimensiune a Universului servește ca punct de segregare între Dimensiunile de Studiu și Dimensiunile Aplicative ale Universului.

Nici un Suflet nu va mai aborda procesul de invatare a Iubirii la fel ca în a Treia și a Patra Dimensiune a Mamei Pamant, tuturor Sufletelor li se va cere să aplice Esenta Spirituala a Iubirii în fiecare gând, faptă, acțiune și vor încerca să atinga  Dimensiunea a Cincea a Mamei Pământ!

Viața în Dimensiunile de Studiu ale Universului este conceputa pentru a se potrivi, cultiva și pentru a îndeplini chemarea tuturor Sufletelor *Om al Destinului* de a deveni Suflete *Om al Luminii*, un Suflet într-un proces evolutiv, pentru a se dezvolta și a deveni Lumina, Dragostea și Armonia Universului!

Procesul evolutiv al tuturor Sufletelor *Omul al Destinului* se desfasoara în Dimensiunile de Studiu ale Universului, în principal în a Treia și a Patra dimensiune când lecția principală pe care el sau ea o învăța, este de a Iubi, a Iubi  Tot ceea ce crede, Tot ceea ce face și în toate relațiile unora cu ceilalți.

Atunci când se iveste ocazia pentru toate Sufletele *Om al Luminii* de a isi îndeplini chemarea pentru a intra în Dimensiunile Aplicative ale Universului, a Cincilea pana la a Opta Dimensiune a Universului, standardele impun ca fiecare să aplice Esenta Spirituala a Iubirii în toate gândurile, faptele și acțiunile lor!

Aplicarea Iubirii este doar o condiție, dar cel mai important este, cum  Creează Iubirea TOATE LUCRURILE în Univers!

A doua condiție fundamentala pentru Viața în Dimensiunile Aplicative, este alinierea cu Dumnezeu Sursa, care este Prezența Spirituală a lui Dumnezeu în manifestare, pentru ne a ghida și a ne conduce spre Bucuria de a Trai a fiecaruia dintre noi și a treia conditie, de a trai în serviciul lui Dumnezeu, prin împlinirea Voii lui Dumnezeu!

Împreună, cele trei condiții formează Mantra Vieții cu Dumnezeu în Dimensiunile Aplicative ale Universului – „Aliniaza, Aplică și Traieste” – aliniaza-te cu Dumnezeu- Sursa, aplica Esenta Spirituala a Iubirii și traieste în Voia lui Dumnezeu!

Prin implementarea  directivelor Mantrei Vietii  „Aliniaza, Aplică și Traieste”, Dragii mei, veti progresa rapid în serviciul lui Dumnezeu, pentru evoluția celei de a Cincea Dimensiuni a Mamei Pamant!

Asistența interna de care aveti nevoie pentru a progresa în serviciul lui Dumnezeu, pentru saltul in a Cincea Dimensiune a Mamei Pamant, va veni în două zile consecutive -10 și 11 ianuarie 2016 (n.tr. – prima Luna Noua a anului).

Energia din ambele zile va transmite un rezultat diferit, insa, un obiectiv comun pe termen lung, pentru a produce statutul de Unitate și Identitate cu Dumnezeu pentru fiecare Suflet în a Cincea Dimensiune a Mamei Pamant!

Energia din 10 ianuarie 2016 este parte a unui continuum de energie care a început, de fapt, pe 22 octombrie 2015 și se va finaliza la 30 august 2016.

Aceasta energie este conceputa special pentru Expansiunea cu Dumnezeu- Sursa!

Voi ati fost aliniati cu Dumnezeu-Sursa începând cu 25 octombrie 2015 și aveti aceasta energie la dispoziție  ori de câte ori ați putea avea nevoie de orientare internă și direcționare spre Lumea celei de a Cincea Dimensiune a Mamei Pamant!

Energia din 10 si 11 ianuarie 2016 se referă, în principal, la întoarcerea Sufletelor Lucratorilor in Lumina în Dimensiunile Aplicative, dar, de asemenea, funcționeaza pentru a sprijini evoluția Sufletelor *Om al Luminii*, prin sustinerea rolului tău  de profesor, model si ghid în a Cincea Dimensiune.

De această dată, insa, conceptele Vietii cu Dumnezeu vor fi accesibile tuturor Sufletelor!

Energia din 11 ianuarie 2016 va produce a cincea din cele Sapte Emanații Universale ale Energiei, concepute pentru a stimula creșterea și expansiunea de Lumină, Iubire și Armonie  Universala peste Mama Pamant.

Precedentele patru Emanatii au avut loc la 17 iulie 2015, 28 August 2015, 14 octombrie 2015 și 28 noiembrie 2015.

A cincea din cele  Sapte Emanații va fi complet diferita de cele patru anterioare avand in vedere ca primele patru au fost concepute pentru a spori Conștientizarea Luminii pentru toate Sufletele care se pregătesc pentru a Cincea Dimensiune a Mamei Pamant.

A Cincea Emanatie este destinata sa activeze rolul de lider pentru acele Suflete care au fost receptive la nivel intern și suficient de conștiente să fuzioneze cu Lumina, Iubirea și Armonia Universului.

Sarcina suprema pentru a Cincea Emanatie este de a inalta în întregime Legiunea Luminii, ansamblul tuturor Sufletelor Lucratorilor in Lumina de pe Mama Pamant, în posturile lor, pentru a pregăti regiunile geografice locale pentru apariția Luminii, a Iubirii si a Armoniei Universului în Dimensiunea a Cincea a Mamei Pamant, la data 22 mai 2016!

Cu încrederea fixata asupra lumii celor cinci simțuri fizice, Sufletele *Om al Destinului* vor incerca sa menține status quo-ul de declin al Campului Armonios Vibrational al celei de a Patra Dimensiuni a Mamei Pamant, nerealizand ca aceasta  va lua sfarsit pe 21 mai 2016.

În ceea ce privește evoluția Sufletelor * Om al Luminii*, nu cautati un răspuns direct încă, Dragilor, pentru că ei se vor opri doar pentru a asculta, ca și în cazul în care căutați semne de speranță și inspirație!

Mantra pentru Viata in Dimensiunile Aplicative – „Aliniaza, Aplică și Traieste – aliniaza-te cu Dumnezeu Sursa, aplica Esenta Spirituala a Iubirii și traieste în Voia lui Dumnezeu”, va servi pentru a va ajuta la  „întoarcerea” la Dimensiunile cu Dumnezeu!

Până cand Mama Pământ va finaliza complet imersiunea ei în Dimensiunea a Cincea, pe 22 mai 2016, vor exista în principal trei tipuri de Suflet pe Pamant – Suflete  *Lucrator in Lumina*, Suflete *Om al Luminii* si Suflete *Om al Destinului*.

Sufletele *Om al Destinului* vor aplica în continuare Esenta Iubirii in propriile lor activitati de interes si asta nu va functiona! Ei vor face mici progrese in momentul in care se va instala Lumea Dimensiunii a Cincea pe Mama Pamant.

Sufletele *Om al Luminii* vor fi mai atenti si mai concentrati  pe propria Crestere Spirituala si progres. Cu toate acestea ei se vor deplasa intr-o lume pe care nu au experimentat-o si la care au sperat doar.

Sufletele *Om al Luminii* vor avea nevoie de doar câteva atingeri pe umar, ca niste aluzii prietenoase, pentru a aplica Esenta Spirituala a Iubirii în fiecare gând, faptă și acțiune.

Nimic nu se va întâmpla peste noapte, Dragilor, acesta fiind motivul pentru care sunteti ghidati toate Sufletele de pe Pamant, doar, amintindu-va

„Aliniaza, Aplică și Traieste”

aliniaza-te cu Dumnezeu Sursa, aplica Esenta Spirituala a Iubirii și traieste în Voia lui Dumnezeu  și totul va merge bine in rolul tau de a ajuta toate Sufletele, pentru a atinge statutul de Unitate și Identitate cu Dumnezeu în a Cincea Dimensiune a Mamei Pamant!

Link original

http://www.crystalwind.ca/awaken-the-soul/higher-consciousness/earth-shift-energy/align,-apply,-and-activate

Traducere
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pace, Lumina, Iubire, Compasiune, Serenitate si Binecuvantari Divine Tuturor!
Va Iubesc pe Toti!

 

Yanni – Truth of Touch – Nine

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Alexandrian Kosmos, Evolutie Spirituala, Noul Pamant și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Aliniază, Aplică si Trăiește!

  1. Pingback: Descopera si Manifesta | Lumina si Iubire

  2. Pingback: PREGĂTIREA PENTRU DIRECTIVELE LUI DUMNEZEU | Lumina si Iubire

  3. Pingback: Tranziția Mamei Pământ spre A Cincea Dimensiune | Lumina si Iubire

  4. Pingback: Activarea cu Ajutorul Directivelor Lui Dumnezeu | Lumina si Iubire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s