Descopera si Manifesta

Alexandrian Kosmos

continuarea articolului :

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/01/14/aliniaza-aplica-si-traieste/

reveal-manifest

Incepand cu 15 ianuarie 2016 pana la 23 martie 2016, va exista o oportunitate Voluntara pentru fiecare Suflet de pe Pamant, pentru a alege să intre sau nu  în a Cincea Dimensiune a Universului.

Nici un Suflet nu este pur și simplu „destinat” sa intre în a Cincea Dimensiune a Universului, pe Mama Pamant, obligat sau nici macar accidental printr-o „cădere printr-o crăpătură dimensionala”.

Ascensiunea în Dimensiunea a Cincea a Universului, pe Pamant, se bazează în întregime pe „Liberul arbitru”, de a alege să intre, de a se abține sau de a refuza oportunitatea de a experimenta a Cincea Dimensiune a Universului .

De la 15 ianuarie 2016 pana pe 23 martie 2016, rolul de Creștere Spirituală va fi accentuat, pentru a permite de bunăvoie, oricui, să spună conștient „Da”, „Poate” sau categoric, „Nu, mulțumesc, Doamne!”, experienței celei de a Cincea Dimensiune a Universului pe Pământ.

Obținerea Creșterii Spirituale nu va fi o nevoie pentru fiecare Suflet, asa cum toate Sufletele *Lucratori in Lumina* de pe Pamant au decis deja să se „întoarca” in a Cincea Dimensiune a Universului  și sa recapete propriile daruri naturale și talente latente ale Sufletului fiecaruia, pentru a ajuta in procesul de Recreare a Mamei Pământ pentru a Cincea Dimensiune!

Accentul de a obține Creștere Spirituală în această perioadă de timp, în esență, este proiectat pentru a accelera procesul de integrare a fiecărui Suflet *Om al Destinului* care alege să avanseze ca un  Suflet *Om al Luminii*.

Pentru cea mai mare parte, Dragilor, marea majoritate a Sufletelor *Om al Destinului* de pe Pamant, va fi, în continuare, subconștienta in sustinerea unui dezinteresat „poate” pentru a Cincea Dimensiune a Universului.

Aceasta nu va fi ca o posibilitatea de a obține Creștere Spirituală pentru a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, deschisa pentru fiecare Suflet, pentru a vedea, a atinge si a simti Noul Pamant.

În schimb, Creșterea spirituală va fi văzuta, atinsa și simțita prin semnele și evenimentele celei de a Cincea Dimensiuni, care se va dezvălui prin prezența sa pe Pamant.

„Ignoranta” implicata in luarea unei decizii informate, cu privire la Natura Spirituală a Tuturor Lucrurilor din Univers, va mentine orice Suflet *Om al Destinului* la nivelul unui dezinteresat „poate”, la fiecare ocazie de a avansa, până pe 22 mai 2016, cand Mama Pamant va fi, în cele din urmă, complet intrata  în a Cincea Dimensiune!

Pentru Sufletele *Om al Destinului*, absenta sau evidenta constatare deficitara ca, într-adevăr, Universul nostru crește, se extinde și isi intensifica conținutul său de Lumina, Iubire și Armonie, va menține poziția corpului lor în jos mai degrabă, decât în sus, unde generatoarele fizice responsabile pentru Toate Schimbarile isi au resedinta în Stelele Cerului, direct deasupra Pământului!

În ciuda faptului că Sufletele *Om al Destinului*  vor menține postura corpului lor îndreptata în jos, va fi în continuare responsabilitatea lui sau a ei de a decide în ce direcție va merge Sufletul , avand in vedere ca răspunsul „poate”, în curând nu va mai fi disponibil!

Pentru  un răspuns direct  „da” sau „nu”, la posibilitatea de a intra în a Cincea Dimensiune a Universului, pe Mama Pământ, va funcționa după 06 februarie 2016!

Energia din 06 februarie 2016 nu este o parte directă a posibilitatii de a obține Creștere Spirituală pentru Sufletele *Om al Luminii* avansate.

Aceasta va fi, totuși, motivarea fiecarui Suflet de pe Pamant spre Unitate și Identitate cu Dumnezeu din 06 februarie 2016 pana pe 25 mai 2016!

Dar pentru voi, Dragilor, Energia din 06 februarie 2016 va declansa startul Momentului Descoperirii si Manifestarii, întreaga esenta a inactivitatii Sufletelor voastre, a darurilor voastre naturale latente si a talentelor voastre!

Intampinand necunoscuta Energie a Unitatii și Identitatii cu Dumnezeu, nu va fi ușor pentru Sufletele *Om al Destinului*, pentru că ei vor fi mai concentrati pe efectul rezidual al colapsarii Campului Vibrational al celei de a Patra Dimensiuni a Mamei Pamant.

Colapsul Campului Patru Dimensional al Mamei Pamant va forta fiecare Suflet *Om al Destinului* sa decida, o dată pentru totdeauna, daca devine parte din experiența Dimensiunii a Cincea a Universului pe Mama Pamant sau nu!

Alegerea de Bunăvoie pentru a Ascensiona cu Mama Pamant în a Cincea Dimensiune a Universului nu va fi simpla pentru nici un Suflet *Om al Destinului*!

*Omul Destinului*  va fi concentrat, în primul rând, pe menținerea Vieții pe care o cunoaste deja și cu care este mai familiarizat – puterea de cumpărare obținută prin participarea la economia mondială, mai degrabă, decât obținerea Creșterii Spirituale care sa ii permita înțelegerea Puterii necunoscute, disponibila prin abilitatea de expresie a Inimii fiecaruia de a Crea cu Iubire !

Dar voi veti fi pregatiti, Dragilor, pentru a ajuta Sufletele care vor începe sa-si indrepte atenția spre Stelele Cerurilor de deasupra!

Descoperind si Manifestand Sufletele voastre inactive de atat de mult timp, darurile naturale latente și talentele, voi, Dragilor, veti deveni, de asemenea, conștienți de faptul ca si alte Fiinte umane sunt hotarate sa Descopere și sa Manifeste Adevărata expresie launtrica a Sufletelor lor!

Astfel, toate  acestea determina Sufletele * Lucratori in Lumina* să se recunoască, destul de usor unul pe celalalt, pe intreg teritoriul Mamei Pământ!

Deschiderea darurilor naturale și talentelor concepute pentru a Recrea Mama Pământ in a Cincea Dimensiune a Universului va avea, de asemenea, menirea să conducă la Reuniunea Luminii in ziua de 17 februarie 2016, cand esența Unității si Identitatii cu Dumnezeu va servi pentru a consolida întregul ansamblu de Suflete *Lucratori in Lumina* in Legiunea Luminii pe Pamant!

Deși procesul de Ascensiune al Mamei Pamant în a Cincea Dimensiune a Universului va fi complet pe 22 mai 2016, vor mai trece inca 10 luni, până cand solidaritatea Triadei Uniunii, amalgamul tuturor Sufletelor *Om al Luminii* evoluate, Legiunea Luminii și Dumnezeu, încep să isi ia avant și sa fuzioneze pe 27 martie 2017.

Timpul suplimentar necesar pentru a începe opera celei de a Cincea Dimensiuni nu se va datora nici unui neajuns din partea ta sau a Mamei Pamant, insa evoluatul *Om al Luminii* va invata sa isi schimbe perspectiva lui sau a ei de la „pe Mine, Eu insumi (insami) și Eu”, la conceptul de echipa, rezumat succint de Alexandre Dumas in romanul sau – Cei Trei muschetari –

„Toți pentru Unul și Unul pentru Toți! „

Incepand chiar de acum, totusi, de la 15 ianuarie până pe 23 martie 2016, accentul va fi pus pe Creșterea Spirituală a tuturor Sufletelor *Om al Destinului* care vor deveni Suflete *Om al Luminii*!

Sufletele *Om al Destinului*  nu isi vor da seama că întreaga experiență de a invata sa Iubeasca va fi finalizata pe 6 februarie 2016 și ii va duce inainte, pentru a învăța

să se Alinieze, sa Aplice și sa Traiasca – alinierea cu Dumnezeu Sursa , aplicarea Esentei Spirituale a Iubirii și  trairea în Voia lui Dumnezeu.

Nu va fi trimis un potop de ploi pentru 40 de zile și 40 de nopți în nici un loc de pe Pamant sau o furtună de foc și pucioasă pentru a distruge locurile „nesfinte” de pe Pamant, pentru a semnala sfârșitul unei ere.

În schimb vor fi doar semne și evenimente care au menirea sa demonstreze ca Prezența Campului Vibrational al Dimensiunii a Cincea a Universului a înlocuit Campul Vibrational a celei de a Patra Dimensiuni a Mamei Pamant!

Aceste semne și evenimente nu vor veni de la o „altă sursă lumeasca”, Dragii mei, ci prin fiecare membru al Legiunii Luminii!

Odata ce fiecare Suflet *Lucrator in Lumina* s-a aliniat cu Sinele sau Interior pentru a Descoperi  și a Manifesta darurile naturale latente și talentele Sufletului sau inactiv atat de mult timp, Energiile Universale vor lucra cu tine și pentru tine!

Incepand cu 20 mai 2016, în ajunul pregătirii Mamei Pamant de a iniția, in plinătatea ei, corpul Cinci Dimensional, Totul și fiecare membru al Legiunii Luminii va fi gata sa inainteze într-un Nou Orizont și așa va sosi

Timpul de a Descoperi și Manifesta Prezența lui Dumnezeu pe Mama Pământ!

Mama Pământ va obtine, în cele din urmă, capacitatea de a susține pe deplin Energia Vibrationala a lui Dumnezeu, Tatăl și Mama Tuturor Lucrurilor din Univers!

Link original

http://www.crystalwind.ca/awaken-the-soul/higher-consciousness/earth-shift-energy/reveal-and-manifest

Traducere
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Sa Ne Fie de Folos!

Va Iubesc pe Toti!

Lumina si Iubire

Robert Haig Coxon –  Coming Home

Karunesh – Returning to NOW

 

Multumesc, Condor C!

„Toți pentru Unul și Unul pentru Toți! „

Va Iubesc, Suflete Oameni ai Destinului, Suflete Oameni ai Luminii, Suflete Lucratori in Lumina!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Alexandrian Kosmos, Evolutie Spirituala, Noul Pamant și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s