2016 Anul Sufletului

2016 Anul Sufletului

2016 promite să fie un an cu surprize, miracole și magie.

Anul se deschide cu o energie cosmică de susținere care iti cere să eliberezi și sa ai încredere în Spiritul calauzitor al Universului.

Acesta va fi un alt an de vindecare profundă și trezire colectivă, care se va pune in miscare pentru a extinde capacitatea ta pentru Iubire.

Tot ceea ce ai îndurat pana acum a facilitat întruchiparea completă, treptată a Sufletului tău și recuperarea Corpului tau de Lumină.

Creșterea de sine, vindecarea si evolutia spirituala au accelerat acest proces și au adus multe căi noi, direcții și oportunități.

Acest lucru va continua pe măsură ce avansăm în acest nou an.

Aceasta este, desigur, întotdeauna alegerea ta dacă imbratisezi aceste noi posibilități

Poți alege să continui calea de creștere și schimbarea realitatii tale sau să rămâi neschimbat în distrugerea și haosul lumii vechi.

Doar tu ai puterea de a alege.

Va avea loc o schimbare categorica în existenta, in acest an, la fel  ca si o conștientizare mai profundă a existenței noastre multidimensionale, care devine tot mai evidenta.

Ca ființe multidimensionale, care trăiesc într-un Univers multidimensional, existăm în mai multe versiuni diferite în același timp.

Fiecare realitate afectează și informează toate celelalte realități, astfel ca totul este conectat la orice altceva.

Natura multidimensională a experienței Sufletului tau creează o oportunitate unică de a învăța, de a creste, de a explora și a evolua.

Deoarece constiinta continuă să se extindă, tu vei realiza ca esti propriul tau Univers,

împărțit în fiecare manifestare posibila.

Conștientizarea ta a altor realități se va adânci și vor deveni mai evidente pe masura ce anul se dezvaluie.

Această nouă conștientizare va deschide usi care permit o reuniune cu originea Sufletul tău și o fuziune mai profundă cu esența spirituală.

Începand cu anul 2012, schimbarea și transformarea ne-a ținut strâns sub control.

În 2016 vom vedea cum aceste schimbări și transformări interioare ajung la punctul culminant.

Pe măsură ce te adaptezi la energiile in crestere, o conștientizare mai profundă a Sufletului tau și a realitatii sale sacre va aduce o schimbare profundă în viața ta, scopul și motivul pentru a fi aici în aceste vremuri importante.

Aspectele interioare ale Sufletului tău vor deveni mai evidente în realitatea externa si viata ta se va schimba în consecință.

Ultimii ani ti-au oferit multe oportunități de a-ti imbratisa Spiritul adevărat, care te-a eliberat din vechile tipare și limitări.

Spiritual, mental, emotional si fizic te-ai vindecat, eliberat, realiniat, prelucrat și curățat in repetate randuri.

Acesta a fost un timp de schimbare monumentala, care a inițiat reconectarea Sufletului tau și recuperarea Corpului tau de Lumina.

Procesul tau de trecere în Lumina a fost treptat si campul tau energetic a fost infuzat cu și realiniat catre Lumină.

Recuperarea Corpului tau de Lumina a fost creata de tranziția actuală a Pamantului și nu a fost o experiență opționala.

Fiecare individ a evoluat și a absorbit Lumina în ritmul sau propriu, dar atunci când cineva este conștient de acest proces, transformarea are loc la un ritm mai rapid.

Cei care sunt conștienți absorb Lumina în relație directă cu schimbarile Pământului.

Nimeni nu a fost imun la aceste schimbări și modificări și fiecarui individ de pe planeta i s-a fost oferit oportunitatea de a se vindeca, creste și de a evolua.

Fiecare nou an, incepand cu 2012, a deblocat porti prin care au apărut noi energii și noi ratiuni.

Dacă facem o trecere prin ultimii patru ani, putem vedea modul în care a evoluat procesul nostru de crestere:

2012

A fost un an de transformare spirituală și a adus o trezire spirituală extraordinară.

Prevestita „Mare Schimbare” in constiinta a început.

În esență ceea ce a fost inițiat, a fost trecerea de la constiinta limitata la constiinta extinsa, o stare de a fi, de a exista, mai evoluata spiritual .

Aceasta a introdus o creștere a Luminii Divine, care s-a revarsat în atmosfera Pământului și a continuat să fie forța din spatele tuturor proceselor evolutive până în prezent.

Această creștere a Luminii a propulsat un potențial al Divinului tau complet, ceea ce a determinat o extindere mai mare a conștiinței umane.

2013

A fost declansat aspectul mental al omenirii.

Corpul mental a fost limitat și controlat de programe vechi și credințe învechite.

Gânduri obișnuite devin modele puternice, care afectează în mod direct viața ta și lumea în moduri diferite.

Corpul mental este conceput pentru a evolua în mod natural și pentru a se transforma.

Energiile lui 2013 au produs o transformare și o actualizare în corpul mental, ceea ce i-a permis să înceapă să reflecte un tipar mai mare al frecvenței energiei.

Pe măsură ce tu ai integrat aceste noi energii pe parcursul anului, au fost create noi tipare si forme de gândire.

Astfel, constiinta umana s-a extins.

2014

A adus transformare și vindecare în corpul emotional.

Transformările din corpul mental a inițiat o schimbare în starea emoțională.

Această schimbare a permis eliberarea de blocari emoționale vechi și sabloane  creand un spațiu pentru apariția Bucuriei, Iubirii neconditionate, Compasiunii, Empatiei și Trezirii Inimii umanității.

2015

A declanșat o creștere a Luminii Divine care a inundat planeta Pamant.

Această Lumină a determinat o transformare puternica și o schimbare a energiei corpului fizic.

Acest corp este structura ta de baza a Luminii si detine Lumina Divinitatii tale.

Este cel mai greu corp în câmpul tau energetic și inmagazineaza cantități uriașe de energie a Luminii, pentru a se transforma.

Astfel, a fost necesară creșterea energiei luminoase pentru a crea schimbări și transformări esențiale.

Fiecare atom, celulă, electron, neuron, tesut si spirala a ADN-ului, au fost stimulate cu noua constiinta, activand matricea ta Divina pentru viață.

Desigur, toate corpurile tale energetice se împletesc și se interconecteaza, astfel ca efectele tuturor modificărilor și transformărilor au informat și au afectat fiecare corp simultan.

Intrand in anul 2016 veți experimenta o expansiune profundă, care va aduce o reevaluare activă a vieții și o capitulare finala in fata destinului.

Acest lucru iti va permite să devii cu adevărat instrumentul Divin care esti menit să fii și să permită Divinitatii din tine sa decida viața ta.

2016

Va vedea cum iti recuperezi toate fațetele multiple ale Sufletului tău, carora le vei permite să avanseze catre o versiune mai mare, mai dinamică și mai expansiva a Sinelui tau Divin.

Sarcina ta va fi de a activa și a include calitățile și atributele Divine ale Sufletului tau și, apoi, de a le utiliza pentru Binele tau suprem.

Există încă multă confuzie cu privire la ceea ce este Sufletul tau, cum funcționează și unde locuiește.

Ceea ce știm este că Sufletul tau este o extensie a Sinelui tau Divin.

Nu este nici spirit, nici materie și există într-un univers multidimensional.

Este cristalin la origine și un fragment al Esentei Luminii pure.

Sufletul tau este programat pentru a înregistra călătoria prin Univers și este legatura ta cu Creatorul Divin.

Sufletul tău se află în Inima ta sacră și conține o sămânță pentru autorealizarea ta completa.

Această sămânță conține o prezentare generală a tuturor celor mai importante parti luminoase din fiecare viata pe care ai trăit-o vreodată, cele mai importante lecții pe care le-ai învățat și talentele și darurile pe care le-ai perfecționat de-a lungul călătoriei tale prin Cosmos.

Ai fost programat în această viață pentru a iti trezi Inima sacra, pentru a cultiva această sămânță și, astfel, pentru a activa potențialului complet al Sufletului tau.

Procesul de vindecare, creștere și transformare a agitat samanta și, Acum, inițiaza unificarea tuturor fragmentelor Sufletului în ființa ta.

Toate viețile, duratele vietilor si fragmentele de Suflet sunt conectate prin prisma Spiritului tau.

Cu toate acestea, traume, suferințe și dureri pot fragmenta Sufletul, lasand aspecte blocate și/sau limitate în vechile tipare de energie.

Înțelegerea procesului complex de reconectare a multiplelor fatete ale Sufletului tău, te va ajuta să te deplasezi prin anul următor, cu o mai mare usurinta si gratie.

Pe măsură ce treci prin transformările și schimbările de vibrație din acest an,  vei trece dincolo de tiparele masive de credinta ale constiintei colective si te vei acorda cu constiinta ta cosmica, prin multiplele fațete ale Sufletului tau.

Constiinta Sufletului tau se va extinde pentru a te reconecta cu cele mai inalte niveluri de potențial ale Sufletului tau.

Limitele conștiinței multidimensionale vor începe să se diminueze si vei avea acces la Ințelepciuna, talentele și cadourile Sufletului tau.

Sarcina ta, începând din acest an, va fi de a extinde, evolua și vindeca toate aspectele legate de Sufletul tău, pentru a crea o forță unitară prin care o nouă realitate a Iubirii, Armoniei, Echilibrului și Pacii pot apărea.

Temerile ascunse pot apărea în continuare și te-ai putea vedea în continuare agățându-te de zonele vechi de confort, înainte de a fi în stare sa le eliberezi complet.

În aceste timpuri, este important să iti amintesti ca nu există nici o cale de întoarcere, Acum.

Fii bun, blând și milos cu tine insuti in aceste momente.

Progresul te-a adus în acest loc incredibil și pe masura ce anii se desfasoara, vei vedea și vei înțelege cât de conectat, centrat ești.

Avand in vedere ca vei continua calea de dezvoltare personala si evolutie spirituala, datoria ta este să iti amintesti de aspectul vechi și înțelept, personal, pentru a descoperi Adevărul și a trece dincolo de ceea ce continuă să întunece Lumina ta Divina interioara.

Aminteste-ti că nu poti transmite ceea ce nu ai revendicat încă, ca fiind castigat.

Energiile primite in acest an vor activa capacitatea de a transmite modele perfecte de Lumină în lume.

Domeniul tau de aplicare de influență va crește pe măsură ce devii pe deplin angajat, cu conștientizarea concentrata, cu privire la evenimentele din viața de zi cu zi.

Astfel, este imperativ ca tu să înveți sa procesezi modelele energetice armonioase și discordante la care esti supus.

Ia măsurile corespunzătoare.

Practica disciplina emoțională și mentală și cauta să devii un Maestru.

Nu întoarce spatele lumii și experiențelor vieții, infrunta-le cu capul sus.

Afla cum poți vizualiza viața dintr-o perspectivă mai inalta și depune eforturi pentru a vedea imaginea de ansamblu.

Final călătoriei este realizarea fiecarui aspect al fiintei tale.

Pentru a fi complet conștient de tine ca o ființă multidimensională.

Elibereaza-te de ceea ce continuă să te păstreze legat, activeaza energiile Divine pentru a accelera progresul, conecteaza-te la centrul tau Divin si expune constiinta pura, clara.

Este timpul sa pretinzi spațiul tau în Univers si sa te plasezi în centrul scopului tau.

Lasa vechea Ințelepciune și Adevărul Sufletului sa te ghideze in drumul tau.

Kate Ann Spreckley
Limk original

http://www.crystalwind.ca/awaken-the-soul/higher-consciousness/monthly-energy-news/energy-report-2016-year-of-the-soul

Traducere
Dida Aurelia

http://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pace, Lumina, Iubire, Compasiune, Serenitate si Binecuvantari Divine Tuturor!

Va Iubesc pe Toti!

 

Multumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 2016, Evolutie Spirituala, Noul Pamant, Univers și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la 2016 Anul Sufletului

  1. lucica.dogaru zice:

    Multumesc ❤ Suflet frumos ! 

    Enviado de Samsung Mobile

    ––– Mensaje original –––De: Lumina si Iubire Fecha:19/01/2016 23:32 (GMT+01:00) Para: lucica.dogaru@yahoo.com Asunto: [Articol nou] 2016 Anul Sufletului

    Apreciat de 1 persoană

  2. Pingback: 2016 Anul Sufletului | DanielGaucan's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s