Noul TU

AA Metatron

Avand in vedere ca Pământul intra într-o nou ciclu  / an, schimbări majore de Iubire  sunt provocate și au loc în acest moment.

Pamantul si umanitatea incep o aliniere mult asteptata cu planeta Venus în cursul anului 2016.

Venus este cunoscut sub numele de planeta Iubirii și, astfel, o uniune între Pământ și Venus este și va avea loc în scopul de a sprijini Pamantul in deplina ancorare în Era Iubirii, permițând, Pământului sa accepte vibratia sa naturală, în timp ce, o frecvența egală  a Iubirii este creata și menținuta pe Venus.

Aceasta este capacitatea omenirii de a primi și de a accepta ceea ce va ajuta la alinierea Pământului cu Venus.

Ambele planete reflecta energic vibratii sporite de Iubire si, astfel, comorile Pământului vor fi dezvăluite.

Prin comori, Eu, Arhanghelul Metatron, înteleg înțelepciunea unica sacra, calitatile, vibratiile Creatorului si scopul Mamei Pământ și al celor care o locuiesc.

Ca un aspect al umanității, scopul tau este de a primi și accepta Iubirea, astfel încât, de-a lungul anului 2016 să crești și să te dezvolti ca o ființă și  o expresie a Iubirii necondiționate a Creatorului .

Este important sa primesti dragoste de la Entitățile planetei Venus, de la Ghizii tai, de la Prietenii Ingeri, de la Maestrii Ascensionati, de la Natura, de la cei din jurul tau si de la  Creator.

Este esențial să recunosti ca există întotdeauna o abundență de Iubire disponibila pentru tine.

Acest lucru nu inseamna sa ceri Iubire; inseamna sa te hrănesti cu Iubire.

Cu cat iti deschizi mintea, conștiința și gândurile pentru a primi toate formele de Iubire, cu atât mai ușor va fi pentru tine sa accepti Iubirea, utilizând-o, astfel, în realitate, fiind ghidat de Sufletul tău.

Un accent important, în acest moment, este acela de a fi conștient de primirea Iubirii Sufletului tau si a grupului Suflet, dacă doresti, dar acceptând Iubirea Sufletului tau în toate aspectele fiintei tale și corpul tau va permite, astfel, o experiență mai amplă a conectarii cu toate aspectele Creatorului.

O focusare pe primirea Iubirii abundente, care este disponibila pentru tine, va permite experiențe strălucitoare și frumoase pentru a intra in realitatea ta.

Primirea Iubirii Creatorului reprezinta și iti permite să te deschizi, pentru a accepta tot sprijinul, frumusețea și experiențele pline de bucurie, la care este posibil să fi fost limitat sau împiedicat accesul de a fi prezente în realitatea ta.

Primirea, în acest moment, nu va permite doar să iti sporesti evoluția spirituală și conexiunea cu Creatorul, aceasta va adauga experiențe mai ample de fericire și împlinire în realitatea ta, precum și îmbunătățirea concentrarii pe acceptarea în conștiința umanității.

Când un procent mai mare din constiinta omenirii se concentrează pe primirea Iubirii, atunci acest lucru va avea un impact asupra mai multor persoane, încurajându-i să-si deschidă inimile pentru a primi Iubire.

Pentru ei, aceasta poate fi perceputa nu ca si cum ei primesc Iubire sau intervenția Divină, ci  poate părea ca noroc sau recompensă pentru munca lor grea.

Cu o capacitate mai mare de a primi in constiinta umanitatii, Creatorul Divin va fi capabil de a lucra prin mai multe și de a manifesta mai amplu pe Pământ.

Pentru a primi binecuvântările Divine sau materializarea dorințelor tale în realitatea ta, nu mai există o nevoie de a crede că este necesara o munca grea.

Există o nevoie, mai degraba,  de a consolida credința ta interioara, care este deja prezentă, că tot ceea ce ai nevoie este disponibil pentru tine.

Prin concentrarea ta pe primire, poți accesa și experimenta tot ce ai nevoie.

Prin aceasta schimbare in constiinta ta, vei elimina energia luptei, a suferinței și neajunsului din propria ta constiinta si din constiinta umanitatii, deoarece acestea sunt doar produse ale ego-ului.

Imaginați-vă o lume cu mai puține persoane care lupta, care suferă și care se confruntă cu lipsuri; acest lucru poate avea loc, pur si simplu, prin concentrarea pe primirea Iubirii Sufletului tau.

Aminteste-ti ca Sufletul tău este conectat la Creator și reprezinta toate aspectele legate de Creator.

Acesta este un an pentru schimbări majore și o creștere accelerată în ființa ta, care va avea un impact in realitatea și in conștiința umanității.

Dragostea și sprijinul lui Venus va crea schimbari dramatice in propria ta constiinta si in constiinta umanitatii si acest lucru va dizolva limitele și limitările, pentru a permite să fie traita mai multă Iubire pentru toti.

Procesele de eliberare experimentate fie prin boală, emotii, indepartarea temerilor sau alte forme, pot fi încă prezente in voi.

Aceasta va avea loc până când veți învăța, tu și umanitatea să va vindecati și să eliberati energiile care nu sunt necesare, prin puterea Iubirii abundente în ființa voastră.

Pe măsură ce traversezi anul 2016, vei fi capabil să recunosti faptul că inveti sa te vindeci și sa eliberezi temerile prin puterea Iubirii tale si acest lucru va fi o schimbare notabilă în ființa ta.

Pentru tine va simboliza ca iti asumi o mai mare responsabilitate în propria evoluție spirituală, acceptând puterea ta, urmand ghidarea ta interioara și alinierea cu tot ceea ce este Creatorul.

Acest lucru va aduce perceptia ca începi să înțelegi cu adevărat procesul de ascensiune pe Pământ.

Alinierea Pământului cu Venus va permite unor noi aspecte personale sa se manifeste din cadrul ființei tale; aspecte ale Adevărului Divin superior evoluat .

Datorită vibrațiilor iubirii sporite pe Pământ, în jurul și în interiorul tau, pe tot parcursul anului, vei fi susținut pentru a explora frecvențe Divine în ființa ta.

Dacă ai determinarea și voința de a dezvolta evolutia ta spirituala, atunci vei observa o experiență mai mare de sprijin Divin îmbrățișându-te și o  mai ampla desfășurare a Adevărului tau, in cadrul fiintei tale.

Acest lucru poate duce la indrumarea ta in abordarea anumitor probleme, energii, obiceiuri, în ființa ta, observând că acestea sunt ușor de rezolvat.

Cu lipsa de voință, de putere, s-ar putea  sa simti ca esti exclus de la Iubirea revarsata de Venus pe  Pământ, cu senzația de a fi blocat, stagnant sau prins in capcana.

Puterea Vointei este un accent esențial pentru perioada in desfășurare pe Pământ, Acum.

Fiind constient de Puterea ta de Voință sau lipsa de Voință, concentrarea pe creație va apărea în multe experiențe și situații ale realitatii.

Pentru a sprijini acest proces de învățare și de creștere ți-ai putea dori să stai liniștit, în meditație sau conectare cu Divinitatea și te-ai putea intreba:

Care este Puterea Vointei mele?

De unde provine?

Imi cere Puterea Vointei mele sa ma concentrez?

Ce focusare ar fi cea mai potrivita Sufletului meu?

Cum pot spori Puterea Vointei mele ?

Acestea sunt întrebări pretioase, care vor crea trezirea rezonanței cu Creatorul din interior tau.

Perspectivele tale sunt de cea mai mare valoare, cu toate acestea, aș dori să iti reamintesc că, pentru a primi Iubirea abundenta a Creatorului, va trebui sa iti trezesti și sa iti sporesti Puterea Voinței.

Puterea Vointei tale este concentrarea puternica a Sufletului tau, născuta din energia și îndrumarea Creatorului.

Este prin acceptarea și realizarea Iubirii, in toate formele, care încurajează dezvoltarea Puterea Voinței tale.

Eu, Arhanghelul Metatron, te incurajez sa recunosti faptul ca un Nou TU se va naște pe parcursul acestui an.

Prin primirea Iubirii, accesarea și responsabilizarea Puterii Voinței tale, precum și realizarea că TU Esti, Acum mai mult ca niciodată, responsabil pentru înflorirea Adevărului în ființa ta și că acest lucru va avea loc prin constiinta ta si provocarea de schimbari  în tine.

„Eu imi permit să primesc Iubire cu usurinta.”

(Inspira adanc si expira.)

„Eu accesez cu ușurință Puterea Vointei mele; este o influență pozitivă în realitatea mea.”

(Inspira adanc si expira.)

„Eu Sunt constient(a) de schimbarile care apar în ființa mea.”

(Inspira adanc si expira.)

„Prin acceptarea mea și a Creatorului, Eu Sunt Sufletul meu, accesand Adevărul meu, Eu  mă simt a fi o versiune nouă și îmbogățită a mea.”

(Inspira adanc si expira.)

2016, acest nou ciclu te va sprijini în manifestarea ta, din nou, din puritatea Sufletului tau, creând astfel schimbari în realitatea ta, care sunt necesare pentru evoluția ta spirituală.

Este o oportunitate, datorita volumului mare de Iubire, de a experimenta împlinire, vindecare, într-adevăr tot ceea ce iti dorești.

Eu, Arhanghelul Metatron împărtășesc cu tine, pur și simplu, o concentrare care te va ajuta în accesarea frumoaselor oportunități disponibile în acest moment.

Ghizii planurilor tale interioare sunt prezenti pentru a te sprijini, solicitam din ce in ce mai mult sa ne ceri ajutorul, pentru că, pe măsură ce crești spiritual, este mai ușor pentru noi să comunicam cu tine, totusi responsabilitatea pentru evoluția ta spirituală se refera la faptul că putem interveni, din ce în ce mai mult,  numai cu permisiunea ta.

Sunt mereu prezent pentru a ghida și asista,
Arhanghelul Metatron

Transmis prin Natalie Glasson- 08.01.2016

http://www.omna.org/

Link original

http://www.crystalwind.ca/angelic-paths/heaven-speaks/archangel-metatron/new-you-by-archangel-metatron

Traducere
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Arhanghelul Metatron

Cel mai puternic, dintre toti Arhanghelii, este Arhanghelul Metatron.

Arhanghelul Metatron

Pace, Lumina, Iubire, Compasiune, Serenitate si Binecuvantari Divine Tuturor!

Va Iubesc pe Toti!

Sa Ne Fie de Folos!

Multumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Metatron și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Noul TU

  1. lucica.dogaru zice:

    Sa ne fie cu folos , Doamne ajuta!  

    Enviado de Samsung Mobile

    ––– Mensaje original –––De: Lumina si Iubire Fecha:19/01/2016 1:07 (GMT+01:00) Para: lucica.dogaru@yahoo.com Asunto: [Articol nou] Noul TU

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s