Calea Trezirii – Transfomări Generale

de Edith Boyer-Telmer

08 decembrie 2015

Calea Trezirii

 

Dragi prieteni,
orice se întâmplă în viața voastră, în acest moment, amintiți-vă că nu sunteți singuri.

Suntem pe un drum colectiv sălbatic, în manifestarea dorințelor viitorului nostru pentru această Eră de Aur a Vărsătorului.

Și în timp ce fiecare dintre noi este pe Calea lui, cu adevărat unică și individuală, de Trezire, există multe situații, in care oamenii, la nivel colectiv, se referă de-a lungul celor 12 etape de Ascensiune.

Desigur, este imposibil să te trezești și să continui  să vezi lumea așa cum ai făcut-o înainte.

Cele mai multe voaluri de iluzii în societatea noastră, guvernele noastre de moment și instituțiile mass-media de masă, dezvăluie, pas cu pas, adevărul lor, în spatele imaginii proiectate.

În ultimele săptămâni am vorbit despre ideea de a fi curajos în identificarea chemării noastre, despre a avea un rol conștient în Procesul de Trezire Colectivă, despre faptul ca forțe, cum ar fi Tărâmul Angelic a Maestrilor Ascensionați, sunt suporterii noștri constanți și tăcuți și despre cum să identificăm semnele, când Ghizii noștri spirituali sunt prezenți.

Am vorbit despre toate instrumentele posibile pentru legătura personală cu inteligența noastră universală.

Folosindu-le cu înțelepciune, vom găsi cu ușurință ritmul corect și calendarul pentru următorul pas în evoluție.

Unele dintre schimbările generale de viață, pe care, aproape toată lumea le experimentează de-a lungul drumului, sunt enumerate aici:

1) O Dorință Profundă pentru o Nouă Relație cu Tine Însuți

Pentru majoritatea oamenilor, calea personală a Ascensiunii sau Calea Trezirii, începe cu un accident, o situație dificilă sau decesul unei persoane iubite.

Momente în care tot ceea ce știați că este „realitatea noastră”, se destramă, iar plasele de siguranță vechi nu ne mai asigură spatele.

Pentru mine, asta a fost când am împlinit 30 de ani, m-am uitat în viața mea, la munca mea și m-am simțit ca și cum aș sta lipit de un perete.

Un perete care limitează, însăși ființa mea, în toate imaginile societății, în familie și media.

M-am simtit provocat in a decide dacă o să rămân tintuit și blocat la acel zid și sa-l las să mă omoare încet sau sa-mi fac curaj și sa capat putere și sa daram zidul.

Incepand de acum, dupa 17 ani de revoluție conștienta în mine, pun capăt vocilor de autosabotaj sau dezapreciere de sine și le transform în ajutor iubitor, rugăciuni umile și detinator deplin de compasiune!

Aminteste-ti, Dragostea si Compasiunea nu sunt complete, cu exceptia  cazului in care te includ si pe tine insuti!

 

 

2.) O Dorinta de a Vindeca Relatia cu Familia ta

Aceasta este ceea ce, în mod normal, toata lumea treuie sa faca, pentru a șterge, a curata, a vindeca, a transforma, a lumina (sau cum vrei să-i spui), impactul profund al copilăriei noastre, care stă în chakra rădăcină a corpului nostru fizic.

Indiferent dacă am avut un mediu iubitor și un sistem umanitar de sprijin în familia noastră de bază sau daca trăim traume majore, nevoile familiei sunt primele cerinte colective care pun presiune pe noi, sunt prima putere colectiva in fata careia cedam.

În noi toti sunt farame si fragmente  de  sine autentic nedescoperit, încă deformate, încă închise, de modalitatile in care familia noastră de bază le-a utilizat pentru a face față provocărilor și binecuvântărilor vietii.

În plus, în cazul în care există o dorință pentru o relație de dragoste profund autentică în noi, trebuie să creem relații sănătoase cu părinții și familia noastră în primul rând.

Asta nu înseamnă că trebuie să invităm membrii toxici ai familiei în viața noastră, insa, aceasta înseamnă că trebuie să facem tot ceea ce este nevoie pentru a ierta, pentru a ne elibera de trecut.

Iertarea este o combinație intre a prelua responsabilitatea de sine și acordarea libertății personale.

3) Eliberarea de Relatii Toxice, Nesănătoase

Acest pas este, pentru majoritatea dintre noi, unul dintre cele mai grele lucruri pe care le avem de facut vreodată.

Să ne distanțăm de prieteni din copilărie, prieteni pe termen lung, parteneri de viață sau membri ai familiei, relatii care sunt nesănătoase sau chiar toxice pentru noi.

Oameni pe care ii iubim cu adevărat și la care tinem, care nu sunt dispusi sau capabili să traiasca într-o relație sănătoasa cu noi.

Acest act de distanțare este o linie fina cu multe grade de diferențiere, în funcție de persoană și situație.

La baza chakrei noastre rădăcină, exista capacitatea tuturor ființelor umane de a abuza fiecare lucru minunat, dat de Dumnezeu, persoană, animal, …. din lume.

Când ajungem in punctul, în dezvoltarea noastră personală, in care ne decidem să lucram în fiecare zi pentru autoperfectionare, abilități de comunicare și abilități de construcție colectiva, atunci trebuie să ne înconjurăm cu oameni care fac același lucru.

Asta nu înseamnă să nu ajutam niciodată și să nu sprijinm prietenii, mai degrabă înseamnă să fim conștienți de cât de mult din drama lor putem controla cu adevărat și imediat sa ne retragem, atunci când sunt atinse granițele personale.

În acest fel, puteți fi în continuare de ajutor în familie și, în același timp, sa aveti o relație de iubire de sine, sănătoasa. Și numai dacă este cu adevărat necesar va trebui să eliberati in intregime oameni.

 

4) O Nevoie de a-ti Schimba Constant Dieta

În munca mea, in medicina, în ultimii 7 ani, am experimentat provocarea că, curatarea continua în organele mele fizice auto senzoriale, a cerut, de asemenea, adaptări constante la dieta mea.

Într-o zi corpul meu a vrut să mănânce doar legume rădăcinoase, in alta zi numai frunze și fructe.

A fost o provocare de zi cu zi pentru a afla ce ar putea sprijini corpul meu energetic in acea zi si este, pentru majoritatea dintre noi, intotdeauna diferit.

În momentul în care organele fizice sunt supuse unui proces de curățare a amintirilor stocate, ADN-ul nostru uman începe, de asemenea, sa se schimbe, să se pregătească pentru vibrații mai înalte.

Acest lucru poate fi experimentat ca foarte inconfortabil si chiar dureros uneori.

Pentru a asculta profund dorința zilnica a corpurilor noastre pentru combinația potrivită, putem da procesului nostru de trezire un stimulent suplimentar intens.

5.) Transformăndu-te într-un  Cercetator al Vieții

Când cercetam adânc în trezirea noastră individuală, devenim din ce in ce mai pasionali in identificarea Adevărului Nostru”.

Ne transformam în căutători constanti ai înțelegerii adanci, naturii mai profunde și modelului de viață.

Cei mai multi dintre noi pot petrece ore intregi în singurătate, doar pentru delectarea cu contemplarea vieții așa cum o vedem, a celor pe care ii cunoaștem și a propriului nostru rol în conexiunile invizibile ale maretului plan.

Continuam deschiderea mintii și extinderea zonei noastre de confort, neincetat,de dragul divertismentului nostru mental și al evoluției umane colective.

Am putea deveni mai flexibili în experiențele noastre personale, dacă vom continua să învățam despre viața însăși și vom descoperi expresiile creative infinite ale ființei umane, pentru a aduce partea lor personala în amestec.

6) O Nevoia de a Călători, poate chiar Trăi într-o Lumină Diferită

Dalai Lama a spus „O dată pe an mergi undeva unde nu ai mai fost înainte”.
După ce am început să cercetam adânc în clanul familial mic, personal, in cercul nostru de prieteni și domeniul social pentru idei și concepte, care nu se potrivesc experienței sau dorinței noastre pentru această lume, dezvoltam, în mod natural, o curiozitate ascunsa de a explora cât de multe iluzii, temeri și gânduri, ar putea fi descoperite în alte culturi.
Acest lucru poate veni ca un apel tacut de a-ti face bagajele și a călători în lume pentru un timp, apel care poate fi un mesaj foarte clar de la un anumit loc sau cererea urgentă de a merge și de a trăi într-un loc diferit.
Aceasta este ceea ce mi s-a întâmplat si mie.
După ce am petrecut ani de training, cursuri și seminare și am avut, in continuare, sentimentul ca viața mea nu este a mea, am cerut ghizilor mei indrumare pentru calea sufletului meu.
Răspunsul a venit foarte clar, că nu voi găsi niciodată împlinirea scopului sufletului meu în țara mea de naștere.
În mai putin de o săptămână, Guatemala a venit la mine într-o meditație și mi-a oferit o a doua casă iubitoare de atunci.

 

 

7) Eliberarea de Bunuri Materiale

Am descoperit că acest lucru este, de multe ori, un gând înfricoșător pentru oamenii din culturile occidentale.

Sa te eliberezi de lucruri materiale, de care, într-adevăr, nu mai este nevoie, de toate micile piese de decor, pline de amintiri, in care am adunat atât de multă energie emoțională.

Dar problema este că, exact, faptul ca, multe dintre bunurile noastre materiale, cum ar fi fotografii, jurnale, cadouri primite și așa mai departe , de asemenea, transporta un nivel ridicat de atașament emoțional.

Calatoriile ne ajută sa punem lucrurile în perspectivă.

Începem sa realizam că mulți oameni de pe această planetă, nu numai ca  supraviețuiesc, dar si traiesc foarte fericiti, cu mult mai putin decat avem noi.

Putem sa ne eliberam de micile atașamente de zi cu zi, pe care obisnuiam sa le folosim, neremarcand acțiunile noastre.

Si, apoi, când ne-am întors Acasă, este mai elegant să spunem Adios” lucrurilor, sentimentelor și amintirilor, care nu mai sustin procesul nostru, dorit, de dezvoltare si de viitor.

8) Munca Creativa care Rezoneaza cu Dorinta Sufletului Vostru

Știați unul dintre arhetipurile noastre psihologice umane este prostituata„?

Partea din noi care este dispusa să-și vândă propriul nostru adevăr personal și sentimentele autentice, pentru ceva, cineva, unele situații, de care, noi credem ca putem profita„.

Aceasta este partea care ține oamenii în relații nesănătoase, cariere goale și acorduri ale sufletului, desfranate .

După un timp demers pe jos” pe o Cale autentica de Trezire a sufletului, nu mai putem face asta.

Nevoia noastra, de a ne exprima sincer, onest și autentic, stă în opoziție directă cu aceea de a ne vinde pe noi insine.

Deci, există un moment în careprostituata” ia ultima ei suflare si noi pornim in cautarea unei actiuni care ne permite sa aducem frumusetea si abilitatile noastre în joc.

Asta nu înseamnă că noi, toți, trebuie să fim independenti și sa pornim o afacere, doar pentru a găsi acel instument, care sa ne permita să strălucim cu adevărat.

Sper ca aceste cuvinte sa va inspire fiti curajosi, pentru a face toate schimbările și salturile de credință necesare, pentru a merge pe calea autentică, pentru a va dezvolta toate abilitățile personale uimitoare  și pentru a iesi să le împărtășiti  cu toata lumea !!!
Dragoste și Binecuvântări
Edith

Link original:

https://edithboyertelmer.wordpress.com/2015/12/08/8-common-life-changes-on-the-awakening-path/

Trducere:
Dida Aurelia

http://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pace, Lumina, Iubire, Compasiune, Serenitate si Binecuvantari Divine Tuturor!

Va Iubesc pe Toti!

 

 

 

Multumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Evolutie Spirituala și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s