Evoluția si Vindecarea Chakrei Inimii Tale

Arhanghelul Rafael

prin Natalie Glasson

30 Octombrie 2015

Archangel Raphael

 

Chakra Inimii tale este un spațiu de binecuvântări profunde, adevărul Creatorului și te încurajează să experimentezi cea mai adâncă vibrație a Iubirii pe care ești dispus să o accepți și să o trăiești de la Creator.

Chakra Inimii tale creează o oglindă pentru a-ți demonstra cine ești cu adevărat, un suflet sacru și adevărul Creatorului, adevăr care este disponibil pentru tine, pentru a-l împărtăși pe Pământ.

Atunci când lucrezi cu Chakra Inimii și o accepți, este nevoie să înțelegi că iți va revela multe aspecte ale tale, dragostea ta cea mai puternică și expresivă, rănile cele mai profunde și cele mai dureroase și capacitatea de a simți ca și cum atingi, simți, întruchipezi și trăiești cu Creatorul.

Chakra Inimii tale este un instrument puternic care iți arată multe aspecte și calități ale ființei tale, o ființă fizică și spirituală.

Putem recunoaște Chakra Inimii ca o punte între planurile interioare și Pământul fizic; fiecare dimensiune între aceste niveluri poate fi experimentată, pe deplin, prin Chakra Inimii.

Este adevărat că orice energie sau aspect al Creatorului pot fi extrase din Chakra Inimii pentru a fi pe deplin cunoscute, mai ales, la nivel fizic; trăirea este cel mai mare dar și cea mai profundă lecție a nivelului fizic sau a Pământului.

Este timpul să îmbrățișezi experiențele pe care Chakra Inimii ți le poate transmite, în scopul de a obține o amintire profundă și o recunoaștere a Creatorului.

În timp ce Chakra Inimii tale îți poate demonstra aspectele fizice și spirituale ale ființei tale, Chakra Inimii Creatorului, cunoscută, de asemenea, sub numele de Inima Cosmică , iți poate transmite tot ceea ce Creatorul împărtășește cu cei care sunt dispuși să primească.

Cea mai mare lecție, pe care propria ta Chakra a Inimii și Chakra Inimii Cosmice a Creatorului, te invită să o experimentezi, este capacitatea ta de a primi de la Chakra Inimii tale, bogăția Ințelepciunii, Lumina, Iubirea și Cunoașterea pe care trebuie să le împărtășești.

Pentru a primi și a accepta propria ta Chakra a Inimii, îngăduie să primești și să accepți Chakrele Inimii celor din jurul tău, precum și primirea și acceptarea Chakrei Inimii Creatorului.

Cu acțiunea de a primi și de a accepta, începi să îți permiți să exiști în fluxul Divin al Creatorului, să fii prezent în fiecare moment și să percepi puterea ta.

Totul va curge fără probleme și perfecțiunea va permite vieții pe Pământ să fie experimentată ca o bucurie pecetluită adânc și ca un proces de împlinire.

Prin procesul de acceptare și primire iți poți da seama că Chakra Inimii tale este o reflectare a Chakrei Inimii Creatorului, cu șansa, în  aceasta viață, de a deveni o reflecție, o realizare și o expresie mai mare și completă, a Chakrei Inimii Creatorului.

Există Iubire pură în Chakra Inimii Creatorului, aceeași Dragoste pură este prezentă în Chakra Inimii tale, cu excepția faptului, că în Chakra Inimii tale există, de asemenea, reflecții ale tale, ca ființă fizică, cu emoțiile și procesele de gândire, durerea din prezent și viețile trecute, precum și mai multe modele energetice pe care le-ai creat peste vieți, modele care încorporează un tipar restrictiv și limitat, proiectat în  realitatea ta pentru a crea o separare de Creator.

Chakra Inimii tale împărtășește cu tine bogăția a ceea ce ești ca ființă fizică și spirituală, este, pur și simplu, o nevoie de a apropia Chakra Inimii tale de dorința de a primi și a accepta tot ceea ce îți demonstrează, realizând că acest lucru va duce la adevărul ființei tale, prin urmare, la Creator.

În acest moment de ascensiune, stând în pace, concentrându-te pe Chakra Inimii, conștientizezi un sentiment extrem de puternic; te invit să plasezi atenția Chakrei celui de-al Treilea Ochi, în Chakra Inimii, repetând pentru câteva momente:

„Iubita mea Chakră a Inimii, te accept și te primesc, Acum.”,

Apoi, pur și simplu, îngăduie-ți să inspiri și să expiri adânc prin Chakra Inimii tale, fiind conștient de orice perspective care ar putea să apară.

Vindecarea sub orice formă, chiar dacă simți disconfort în Chakra Inimii tale sau nu, trebuie să vină, în primul rând, din dorința de a primi și a-ți accepta Chakra Inimii ca pe un întreg și prin a-ți da seama că s-ar putea să nu fii în măsură să iți înțelegi pe deplin  Chakra Inimii.

Acest lucru poate fi realizat prin afirmații simple de acceptare, vorbind cu dragoste și direct cu Chakra Inimii, sau, pur și simplu, să îți învălui Chakra Inimii în dragoste, permițându-i să o pătrundă și să o trezească.

Al doilea procedeu de vindecare al Chakrei Inimii este acela de a fi dispus să recunoști reflecțiile formei tale fizice, în această viață și viețile trecute, precum și emoțiile și credințele care sunt conectate cu Chakra Inimii tale.

Acest lucru înseamnă să-ți descoperi cu iubire, laturi păstrate în Chakra Inimii și, cel mai probabil, plasate acolo de tine, care sunt bazate pe frică sau, aparent, sunt umbre de durere sau suferință; acestea ar putea fi etichetate iluzii.

Singura cale de a fi acceptate, este de a-ți iubi Chakra Inimii, recunoscând că dragostea din ea va permite durerii și umbrelor s ăfie conștientizate de tine.

Procedeul deplasării oricărei energii în conștiința ta este o mișcare de deblocare și de eliberare.

Prin acest proces, îți îngădui să te recunoști pe tine însuți și să descoperi adevărul în dragostea pură a Chakrei  Inimii, care încorporează această energie de puritate sau, mai mult, recunoaște sincer ceea ce a fost mereu prezent.

Îngăduindu-ți să recunoști aspectele întunecate din Chakra Inimii tale, vei reuși să îți accepți puterea și să descifrezi iluziile, pentru a realiza adevărul.

Cel de-al treilea procedeu de realizare a vindecării Chakrei Inimii, este de a permite dorinței tale de a iubi Chakra Inimii tale să te transporte în dragostea pură a acestei chakre, recunoscând că aceasta este întruchiparea Chakrei Inimii Creatorului și, astfel, ai posibilitatea să trăiești în Energiile Cosmice ale Iubirii Creatorului.

Astfel, îți îngădui ție însuți să incorporezi Chakra Cosmică a Inimii Creatorului, în corpul tău fizic și realitatea pe Pământ.

Acest lucru este experimentat ca un flux profund, puternic și continuu de dragoste care provine din adâncul Chakrei Inimii tale, dezvăluind sentimente și momente de fericire, precum și un sentiment de a fi deja vindecat, mai degrabă, decât o nevoie de vindecare.

Acest proces, în trei etape, pe care îl experimentezi zi de zi cu și în Chakra Inimii tale, fără să conștientizezi, este un proces care îți permite să recunoști adevărul și să îl experimentezi pe deplin.

Adevărul tău este că Tu ești o reflectare, precum și un exemplu de realizare a Chakrei Inimii Cosmice a Creatorului.

Acesta este scopul tău: să primești, să întruchipezi, să exprimi și să experimentezi dragostea Cosmică pură, în fiecare moment al realității tale, sprijinind și încurajând pe alții să facă același lucru.

Procesul de vindecare al Chakrei Inimii tale pe care l-am descris, este de a te aduce înapoi în alinierea deplină cu adevărul acestei chakre și cu Chakra Inimii Cosmice a Creatorului.

Acest lucru are loc pretutindeni în universul Creatorului, totul trezește o aliniere mai profundă și mai înaltă cu Chakra Inimii Cosmice a Creatorului.

Vedem acest lucru prin dorința sufletului tău de a crea și de a experimenta dragostea pe Pământ, în fiecare experiență și fiecare persoană.

Manifestând Era Iubirii, este pur și simplu un proces de realiniere și de amintire a Chakrei Inimii Cosmice a Creatorului, care este existența ta naturală și îți va aduce mereu împlinire.

În acest moment, pentru a te sprijini în înțelegerea procesului de vindecare, mult mai sinceră, amintindu-ți puritatea Chakrei Inimii tale,  Eu, Arhanghelul Rafael, ancorez o vibrație de vindecare, care este, în mod special, pentru Chakra Inimii tale.

Vibrația Iubirii mele poate fi ancorată, cu ajutorul energiei mele, în Chakra Inimii tale, la cererea ta.

O mare parte din activitatea Maeștrilor Ascensionați, în acest moment, se realizează prin ancorarea de modele de Lumină, deoarece această Lumină creează vindecare accelerată, trezire și întruchipare.

Eu, Arhanghelul Rafael, am creat un model de Lumină care să fie ancorat în Chakra Inimii tale; îți poți imagina Lumina ca un verde strălucitor și vibrant în formă de cerc, care simbolizează că dragostea este veșnică și continuă.

În acest simbol sau formă de Lumină sunt încorporate Cheile Luminii Angelice, care sunt programate să trezească Chakra Inimii tale, să creeze o eliberare de energii care nu mai sunt necesare în  Chakra Inimii, o mai puternică aliniere cu Chakra Inimii Cosmice a Creatorului, precum și trezirea unei iubiri ascunse adânc în miezul Chakrei Inimii tale.

Ancorarea Cheilor Luminii Angelice, în Chakra Inimii tale, va crea o mișcare instant și schimbări care vor avea impact asupra întregii tale ființe.

” Arhanghele Rafael, Eu fac apel la energia ta Vindecătoare Angelică, pentru a fi ancorată în esența Chakrei Inimii mele.

Eu te rog, să ancorezi Modelul Vindecător al Chakrei Inimii tale,  în Chakra Inimii mele.

Eu primesc, Acum, acest cerc de Lumină verde și roz, cu Cheile Luminii Angelice încorporate în Chakra Inimii mele, pentru a aduce vindecarea necesară, eliberarea și alinierea cu Chakra Inimii Cosmice a Creatorului.

Cu ajutorul tău, Arhanghele Rafael, Eu, Acum, îngădui Chakrei Inimii mele, să se vindece devenind Chakra Inimii Cosmice a Creatorului întruchipată în ființa mea.

Eu Sunt Iubire Supremă în Manifestare, Acum. „

Pur și simplu, imaginează-ți, Acum, simte sau acceptă modelul ancorându-se în Chakra Inimii tale, în timp ce dragostea mea te înconjoară.

Te rog, să conștientizezi că Eu sprijin evoluția Chakrei Inimii tale, amintirea Creatorului și crearea dragostei în interiorul și în jurul tău.

Etern, în Iubire,

Arhanghelul Rafael

Link original:

http://www.crystalwind.ca/angelic-paths/heaven-speaks/archangel-messages/evolving-and-healing-your-heart-chakra-by-archangel-raphael

Traducere:
Dida Aurelia
https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate si Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți!

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Rafael, Evolutie Spirituala și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s