Intenționează cu Mintea, Alege cu Spiritul

Arhanghelul Uriel

prin Jennifer Hoffman

Arhanghelul Uriel

 

Fiecare dintre voi este o combinație perfectă între Minte și Spirit, care lucrează în armonie, pentru a extinde energie pe Pământ.

Spiritul alege ceea ce dorește să creeze, conform cu calea pe care Sufletul a determinat-o pentru toată viața.

Spiritul intenționează vindecare și transformare și, în timp ce, acestea sunt alegerile sale pentru fiecare viață, este și ceea ce Mintea intenționează pentru a determina rezultatul.

În cazul în care alegerea este setată de Spirit, atunci Mintea are o cale puternică și clară pentru alegerea sa.

În caz contrar, Mintea își face propriile alegeri.

Mintea este limitată la experiența sa de viață, colectarea de emoții, de credințe și de gândire, pe care le-a folosit întotdeauna pentru a crea.

Aceasta este calea sa pentru fiecare viață, însă scopul pentru fiecare viață este de a integra Mintea și Spiritul, așa că intenția Minții poate lucra cu opțiunile de transformare ale Spiritului, în loc de calea sa predestinată de teamă.

Integrarea este creată prin echilibrul dintre Minte și Spirit, eliberând frica și să permițând unei vibrații mai înalte să intre în realitatea Minții.

Dar, uneori, acest lucru este văzut ca o necesitate de a elibera Mintea / Ego-ul, făcându-le mai puțin importante.

Spiritul are nevoie de Minte pentru acțiune, la fel cum Mintea are nevoie de Spirit pentru sprijin, orientare, direcție.

Și o cale de transformare împământată și echilibrată necesită o participare egală a Minții și Spiritului.

Având în vedere că Mintea reflectă energia Dimensiunii 3D, ascensiunea Minții poate fi posibilă numai cu o călăuzire din partea Spiritului.

Aceasta este ceea ce va deplasa omenirea spre ascensiune și spre o existență multidimensională.

Spiritul este ghidul ascensiunii Minții și dorința sa este de a crea un parteneriat egal, în care nici un aspect nu este mai important decât altul și în care pot lucra împreună, în armonie, pentru a îndeplini intențiile Minții cu alegerile energetice extinse, la care Spiritul are acces.

Acest lucru poate fi o călătorie fără efort, în care se pune accent pe integrare și nu pe dominație.

Spiritul nu poate domina Mintea, pentru că acest lucru nu este natura sa.

Mintea are puterea de a învinge și domina Spiritul, însă, nu acesta este scopul ei.

Mintea conduce pe calea vieții și folosește Spiritul ca pilot.

Când intenția de transformare este acceptată de Minte și de parteneriatul cu Spiritul, acest fapt este privit ca fiind modalitatea perfectă și fără efort pentru ca acest lucru să se întâmple, Calea Ascensiunii devine voită și opțiuni nelimitate devin disponibile.

Și, dacă, fiecare pas în călătoria ascensională de vindecare se desfășoară prin integritate și consecvență , calea spre cel mai bun și perfect rezultat pentru acel moment, este disponibilă.

Apoi, Mintea și Spiritul pot călători împreună ca parteneri în călătoria ta de ascensiune, în frecvențe mai mari și rezultatul suprem dintre toate rezultatele posibile, este întotdeauna disponibil pentru tine.

Link original:

http://www.crystalwind.ca/angelic-paths/heaven-speaks/archangel-messages/archangel-uriel-intend-from-mind,-choose-from-spirit

Traducere:

Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Uriel și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s