2016 – Anul Semințelor Stelare

Inspirat de Arhanghelul Uriel, Profesor Mondial
Primit de:

Phillip Elton Collins

Angel News Network

http://theangelnewsnetwork.com/
Așa cum mulți dintre voi știu, această planetă frumoasă, Terra, a fost „însămânțată” de către doisprezece Sisteme Stelare diferite, care aduc cele mai înalte calități ale fiecărui Sistem Stelar pe Pământ.

Suntem un mare experiment de învățare a Iubirii.

Planeta noastră, în prezent, se află în cadrul ultimului ciclu de 2000 ani (începutul 2012) pentru a urca într-o stare mai mare de vibrații, conștiința.

Acesta este destinul nostru Divin de a evolua în „Noi Conștiința”, în scopul de a crea o nouă paradigmă mondială a Egalității, Armoniei si Echilibrului.

Acesta este un proces personal interior – exterior, nu exterior – interior.

Indiferent de cât de mult poate sa pară lumea exterioară, în răsturnare și haos (curățire și purificare), acest proces de ascensiune are loc pentru aceia dintre noi care optează pentru libertatea noastră de alegere și pentru vindecarea relației cu sine; auto-reflexie a tot ce există.

Anul 2016 a început cu o forță nevăzută a energiilor Sferelor Superioare Stelare, pentru a susține procesul ascensional.

Acum, în fiecare lună a acestui an, fiecare dintre cele douăsprezece Sisteme Stelare care au ”însămânțat” planeta noastră, va fi ferm prezent, pentru a sprijini, în continuare, procesul de ascensiune.

Acest mesaj va fi o recapitulare a primelor două luni, ianuarie și februarie, mai târziu fiind urmat de celelalte luni și Sistemele lor Stelare onorate calendarul anual se desfășurându-se, astfel încât energiile stelare să se integreze în continuare.

Vom fi revizuiți  lunar de Sistemele Stelare, cum ar fi Arcturian, Lyran, Bootes, Orion, Vărsător, Andromeda și unele sisteme încă necunoscute, care urmează să fie dezvăluite.

Vom examina fiecare lună, așa cum este dezvăluit din perspectiva sferelor superioare.

Înainte de a începe prin a ”însămânța” ianuarie și februarie, haideți să discutăm, pe scurt, ce înseamnă să fii Ființă ”Sămânță Stelară” și ”Lucrător în Lumină/Deschizătorii de Cale”.

”Semințe Stelare” sunt aceia dintre noi care locuiesc în prezent pe planeta Pământ, dar știu interiorul Sinelui lor Superior că originile noastre nu sunt de pe planeta asta.

”Semințele Stelare” au, adesea, o legătură cu ”Semințele Stelare” din teritoriile de unde au venit.

”Lucrătorii în Lumină/ Deschizătorii de Cale” sunt, cel mai adesea, cei de pe Pământ care tind să fie ”Semințe Stelare” al căror plan sufletesc include, prin talentele și darurile lor, realizarea operei înalte a inteligenței infinite universale și răspândirea cunoștințelor aplicate, cu înțelepciune și acceptare a puterilor pozitive înnăscute ale oamenilor și a altor sfere superioare.

”Lucrătorii în Lumină / Deschizătorii de Cale” sunt, cel mai adesea, ”Semințe Stelare”, datorită nevoii noastre inerente de a găsi puterile pozitive ale Universului și a le împărtăși.

Acest lucru permite învățăturilor puterilor să manifeste Binele etern.

Principala misiune a noastră, Noi, ”Lucrătorii în Lumină / Deschizătorii de Cale”, este de a învăța pe alții că există forțe diferite de cele ale densității curente a omenirii.

Noi știm că starea actuală a omenirii este un instrument de predare care ne permite să evoluăm / ascensionăm / transmutăm într-o stare mai înaltă de ”A FI”.

Astfel, cei dintre noi care știm că vom fi ”Semințe Stelare” sau suntem în prezent, gravităm spre predarea Adevărurilor Universale ale ”Lucrătorilor în Lumină / Deschizătorilor de Cale” urmărind binele omenirii, până când ne vom uni / ascensiona în Unitate cu noi înșine și lumile stelare de unde am venit.

Descrierile lunare inițiale vor prezenta o scurtă explicație a ceea ce se întâmplă și de ce, fără un exces de informații.

Pentru cei care doresc să aibă mai multe informații despre Sistemele Stelare, rețineți că este disponibil prin intermediul spațiului vostru virtual; un cadou de la Regatul Arhanghelului Uriel.

Ianuarie / SIRIUS

Primele două săptămâni ale noului an, creând Noul Tu și Noua Lume, ati fost alimentati cu energiile stelare Sirius.

Sirius este cea mai strălucitoare stea din cadrul Cerurile noastre și a fost adesea numit „Poarta” lumii noastre, deoarece a jucat întotdeauna un rol important în istoria evolutivă și galactică a Pământului.

Multe dintre civilizațiile noastre trecute avansate, cum ar fi Lemuriana, Atlantidiană sau Egipteană conținea energie cristal/vibrațională de pe Sirius.

Aceste energii au adus structura socială și înțelepciune ce au permis realizarea de construcții cu energie electro-magnetică puternică, cum ar fi cele mai mari piramide din întreaga lume.

Aceste energii asertive, au fost puternic resimțite de corpurile noastre emoționale, mentale și fizice, pe toată durata lunii ianuarie.

Februarie / Pleiade

Energiile asertive de pe Sirius au început să se ridice în luna februarie, astfel încât blândele energii din Pleiade au ajuns în februarie, luna Iubirii, permițând corpului mental uman, încrezător, să acționeze mai profund în serviciul cunoscătoarei Inimi.

Energiile din Pleiade au perfecționat expresia Iubirii necondiționate și a Egalității, Echilibrului și Armoniei meditând în sine și înfățișând în afară, în societate ca un întreg.

Aceste energii permit Echilibrul dintre corpurile emoționale, mentale și fizice transmutându-le în multidimensionalitate.

Această energie este mai feminină, în timp ce Sirius este mai masculin.

Pacea și centralizarea acestei energii, de fapt, este vorba, în totalitate, despre vindecarea trecutului și a prezentului, permițând concentrarea pe prezent.

Prezența acestei energii și a tuturor celorlalte energii stelare, pe parcursul acestui an , facilitează transmutarea genetică a ADN-ului uman și a chakrelor din realitatea bazată pe carbon spre  Lumină cristalină.
 

Martie … urmează….

Link original:
https://www.facebook.com/events/1411222225843048/permalink/1533930693572200/

http://theangelnewsnetwork.com/

Angel

This illustration of an angel is on a soft wavy background giving a feeling of calm.

Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pace, Lumină, Dragoste, Compasiune, Armonie si Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toti!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 2016, Arhanghelul Uriel, Evenimentul Orizont, Evolutie Spirituala, Noul Pamant și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 2016 – Anul Semințelor Stelare

  1. Daniela Sebe zice:

    MULTUMESC DEOSEBIT.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s