ARHANGHELUL MIHAIL – Unificarea în Rețeaua Cristalină 5D a Luminii!

07.02.2016

Lumina Sfanta

 

Clipă de clipă noi creăm o Rețea nouă cristalină de Lumină care funcționează la o frecvență mai mare decât rețeaua veche electromagnetică (Matricea), în care omenirea și-a menținut conexiunea Conștiinței pentru ultimii 350.000 de ani.

Rețeaua cristalină de Lumină este parte din noua noastră Matrice a Conștiinței!

Este o manifestare a noului proces evolutiv și dezvoltarea modelului Conștiinței Universale.

Suntem cu toții co-creatori ai acestei Matrice de Cristal a Energiei Luminii de Diamant.

Este o auto operare și o auto susținere a sistemului de comunicații și a transferului de Energie.

Este consolidată din ce în ce mai mult având în vedere ca tot mai mulți oameni se conectează la ea.

Potențialul său este infinit.

Ca Ființe de Lumină, noi canalizăm intern fluxuri mari de Energie Cosmică Divină cu capacitatea de a direcționa aceasta Lumină în exterior, prin gândire meditativă dirijată, pentru Binele Suprem.

Prin unificarea energiilor noastre  în stări sincronizate, noi formăm un vortex luminos puternic.

Această Energie poate curăța, lumina, energiza, vindeca și activa pe fiecare dintre noi, conform intenției și fluxului nostru.

Intenția noastră este Lumina celui mai înalt scop, transferată noii Rețele.

Milioane de Ființe de Lumină sunt Acum  și Aici creând și menținând conexiunea la cele mai înalte frecvente, unii pentru alții. 

În același timp ancorăm liniile de forță magnetică și punctele Rețelei.

Toate acestea se întâmplă la un nivel multidimensional.

Vom deschide, literalmente, un nou spațiu sau un portal, Aici, unde această Rețea de înaltă frecvență se suprapune pe vechea rețea electromagnetică, permițând ca o mai mare Conștiință să pătrundă în Tot și Toți.

Pentru a urca la frecvențe mai înalte, este necesar ca Merkaba noastră (Nava Corpului de Lumină) să evolueze în formă cristalină creând rezonanță armonică, pentru a putea accesa noua Rețea.

Odată ce ne-am racordat și suntem complet conectați, Rețeaua ne activează și activează procesul în sine.

Noi trimitem o cerere în întreaga lume pentru UNIFICAREA în eforturile noastre, de a co-crea o civilizație planetară a Luminii și o societate galactică.

A venit timpul să clarificăm cu adevărat și să întruchipăm conceptul de Unificare, pentru a sincroniza scopul nostru Inimă-Minte într-o singură Rețea gigantică a telului Divin.

Prin înțelegerea că suntem cu toții în aceeași misiune, fiecare cu focalizarea individuală și rolurile sale, acționăm pentru o transformare conștientă a eforturilor noastre individuale într-o matrice de Energie colectivă și foarte influentă.

Uniunea noastră, în Rețeaua cristalină planetară, ne permite să primim în mod continuu și să facem schimb de informații în cunoaștere absolută, care este esențială pentru accelerarea evoluției noastre ca specie și în aliniament cu Marele Plan.

Cum fiecare dintre noi își înrolează serviciile împreună cu colectivul unit, noi consolidăm această Rețea planetară de Lumină,  în timp ce încurajăm crearea unui pod intergalactic.

Scopul masivului câmp rezonant armonic, creat prin  Uniunea Rețelei noastre, este de a amplifica puterea Luminii pe Pământ,până la un asemenea grad, încât schimbarea frecvenței globale rezultate va elimina toate conflictele majore și energia distructivă din și în rândul populației noastre.

Mai mult, acest câmp extraordinar de Unificare creează un câmp de forță apt pentru vindecarea și transformarea  mulțimii și capabil să ajungă în fiecare colț al lumii.

Rețeaua cristalină unește toate cristalele planetei Pământ și încrucișează portalurile majore, vortexurile și ușile de intrare dimensionale, care conectează planeta Pământ cu forte cosmice și alte lumi dimensionale.

Această Rețea geometrică complexă a fost, de asemenea, cunoscută de antici și acesta este motivul pentru care multe dintre piramidele lumii, sanctuarele religioase și locurile mistice, coincid cu liniile sale.

Tocmai prin această matrice cristalină geodezică, holografică este ancorată paradigma Conștiinței Noului Pământ.

Suntem podul care completează aceste circuite galactice.

Noi suntem profund recunoscători ființelor care au contribuit la repararea și reactivarea acestei structuri de Rețea, care, spun unii oameni  că a fost, anterior, utilizată în timpul timpul epocii Atlantidei, pentru suportul existenței sale multidimensionale.

Această Rețea este încărcată tot mai mult,cu cât, tot mai multi dintre noi se conectează și fuzionează cu această Energie expansivă multidimensională.

Noi, ca portaluri umane și radiatoare ale acestei Energii cristaline a Rețelei, putem direcționa cantități uriașe de Energie transformatoare de la Rețea către anumiți oameni , locuri și evenimente.

Putem fi, de asemenea, încărcați și reîncărcați cu Energie infinită având în vedere că ne integrăm în Rețea și începem să ne îndeplinim misiunea în lumea exterioară.

Rețeaua este un depozit al întregii cunoașteri a acestui Univers și deține șablonul pentru energetica Noului Pământ.

Prin sincronizarea gândurilor noastre și a intențiilor inimii cu Rețeaua, se creează o frecvență armonică unificată, care se conectează Lumina noastră superioară colectivă, într-un singur câmp de forță.

Exemple de modalități de utilizare a Rețelei:

Trimite Iubire și Vindecare altora; Vindecă-te pe tine insuți

Conectează-te instantaneu cu alte persoane și grupuri

Ajută la transformarea personală și planetară

Activează codificarea latentă

Accesează limbajul universal al Luminii

Dezvoltă și transmite comunicarea telepatică

Unește lumea în Unitatea Constiinței

Dezvoltă abilități în Conștiința extinsă

Comunică mai ușor cu alte Inteligențe Dimensionale de Lumină

Utilizează Rețeaua ca un punct de intrare și de ieșire pentru călătorii interdimenionale

Întruchipează Cunoașterea Absolută

În această matrice a Noii Conștiințe noi avem acces mult mai ușor la toate cunoștințele și la Energie nelimitată.

Ne deschidem către cel mai înalt potențial Divin uman.

Devenim Alchimiști ai Energiei și Maeștri ai Manifestării … ca O Singură Rază de Lumină Unită.

Prin conectarea la Rețea zi de zi și folosind acest lucru ca podul nostru în realitatea Noului Pământ, vom realiza un impact profund și accelerat cu procesele noastre individuale, cu planeta Pământ și cu procesul de trezire în masă a umanității.

Multa Iubire și Lumină,
ARHANGHELUL MIHAIL

AA Mihail

Link original:

http://micahangel.weebly.com/michaels-blog

Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pace, Lumina, Dragoste, Compasiune, Armonie si Binecuvantari Divine Tuturor!

Va Iubesc pe Toti!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Evenimentul Orizont, Noul Pamant și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s