Raiul pe Pământ

Arhanghelul Mihail: Martie 2016 – Echinocțiu și Ciclul Eclipsei

Link original:

http://www.crystalwind.ca/angelic-paths/heaven-speaks/archangel-michael/archangel-michael-march-2016-equinox-eclipse-cycle

Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

 

Echinoctiu - Eclipse

 

Eliberați-vă, simțiți-vă  inspirați și sprijiniți și accelerați desfășurarea conștientă.

Intrăm în primul Ciclu de Eclipsă din 2016.

Eclipsele vin în perechi, iar aceste Eclipse se poziționează în preajma Echinocțiului din Martie:

8/9 Martie  – Eclipsă de Soare (și Lună Nouă)
19/20 Martie  – Echinocțiu
23 martie – Eclipsă de Lună în Penumbră (și Lună Plină)

Pentru a sprijini participarea voastră conștientă la Ciclul Eclipsei, ca o comunitate, ne vom reuni, pentru toate aceste trei aliniamente, creând o secvență de co-creator de evenimente care abilitează capacitatea noastră de a trăi Raiul pe Pământ.

Mai jos veți găsi un mesaj de orientare către acest ciclu , de la Arhanghelul Mihail.

Acesta este urmat de informații despre evenimente și detalii de înregistrare.

Toate evenimentele vor fi transmise în direct, iar acestea vor fi, de asemenea, înregistrate, astfel încât să puteți asculta și participa în orice mod funcționează cel mai bine pentru voi.

În cazul în care doriți să vă alăturați în direct, puteți asculta și via web, Skype sau telefon.

Intruchiparea Sufletului bazat devine o realitate !! Este timpul pentru a crea versiunea noastră a Raiului !!

Mesaj de la

AA Mihail

Salutări, Ființe Divine,

După cum poate simțiți, structura energiei voastre s-a schimbat.

Pentru mulți dintre voi, ceea ce se întâmplă, este că voi creați o mare capacitate de a vă vitaliza structural din Lumină și de a primi frecvențele Luminii purificate a Centrului galactic.

Evoluția voastră conștientă este un proces continuu.

Există etape în această experiență, iar unii dintre voi au schimbări mai accentuate, în conștiință și în sentimentul de sine, decât alții .

Ceea ce mulți dintre voi vor găsi acum, este că sentimentul de sine se deplasează, din ce în ce mai mult, către un punct de referință bazat pe Suflet.

Acesta este un aspect mai distinct al ascensiunii și o schimbare minunată pentru a sărbători și a ieși la iveală.

Trăind ca Lumina care sunteți, devine mai clar pentru voi. Se simte mai real.

Pe măsură ce recunoașteți Sinele vostru Multidimensional, câmpul conștiinței care sunteți este cel pe care îl exprimați Aici … așa cum susțineți acest lucru ca identitatea voastră, care vă dă direcția Creației, pentru a rearanja realitatea care să reflecte această stare de A Fi.

Cu toate că conștientizarea voastră a adevăratului caracter Divin a fost în conștiința voastră de ceva timp, de fapt, ea a fost una dintre primele intuiții ale trezirii, această schimbare de a îmbrățișa cu adevărat aceasta, ca cine Ești, identitatea voastră, pe deplin și fără preocupare pentru modul în care alții ar putea să vă perceapă sau ce ar putea însemna sau cum ar putea suna acest lucru, toate acestea transformă câmpul vostru energetic și face apel la o realitate diferită, corespunzătoare.

Această schimbare de identitate este, într-adevăr, schimbarea fundamentală pe care voi o puteți face în momentul trezirii.

Tot restul curge natural din acest punct de referință și, astfel, această schimbare merită cu adevărat să o sărbătoriți, văzând în mod clar și cu această distinctă cunoaștere având o capacitate de a investi profund în acest sens al Sinelui.

Această perioadă de timp este perfectă pentru a realiza acest lucru.

Pe măsură ce se apropie Ciclul Eclipsei, care vine în luna martie, mulți dintre voi centrifugati vechi forme-gând și puncte de referință, care nu se mai potrivesc sau care sunt acum considerate ca straturi conceptuale privative de putere.

Pe măsură ce lăsați toate acestea să se îndepărteze, voi începeți să aveți o experiență, mai directă, a relației naturale cu Tot Ceea Ce Este.

Având în vedere acest rafinament, de asemenea, voi simplificați lucrările interioare ale minții voastre eliberând creativitatea și umorul vostru.

O ușurință a existentei intră în experiența voastră și vine, dragii noștri, din propria voastră stare devenind din ce în ce mai clară și mai necondiționată.

Permițându-vă să fiți mai liberi pentru a crea starea emoțională și, prin urmare, să vă simțiți mai puțin afectați de oameni, circumstanțe sau situații, viața devine mai distractivă.

Pe măsură ce va înrădăcinați adânc în Sinele vostru, alimentând și acționând ca autoritatea TU, veți deveni mai iubitori și mai buni pentru toată viața.

Este firesc. Pe măsură ce voi evoluați pentru a avea încredere în voi, la fel evoluați pentru a avea încredere în ceilalți.

Pe măsură ce evoluați pentru a vă aprecia, la fel evoluați pentru a-i aprecia pe ceilalți.

Pe măsură ce evoluați pentru a crede în fiabilitatea conexiunii suverane interioare cu Tot Ceea Ce Ești și realizați Acest lucru, această conexiune interioară cu Sinele vostru este modul în care vă aflați Aici și cum împreună, vă treziți și ascensionați … ei bine, atunci începeți să realizați că Toți parcurg acest drum care ii ghidează spre ”acasă”.

Este o ușurare, dacă vă inspirați din toate acestea.

Cu toate că unii din jurul vostru ar putea simți că ei transformă lucruri pentru alții și că acolo este un „loc de muncă” … noi vă încurajăm să le zâmbiți și să ii iubiți, eliberând tot ceea ce le este necesar pentru a schimba acest lucru sau a-i schimba pe ei.

Aceasta buimăcire va îmbătrâni uneori, la fel ca și toate formele de „noi versus ei” care vor fi identificate mai târziu, în mod clar, ca perspective ale Dimensiunii 4D.

Dincolo de Dimensiunea 4D este imposibil să fii preocupat de forțele întunecate sau „rele” sau orice tip de inamic.

Aceste stări de energie sunt clar recunoscute ca fiind aspecte structurale ale polaritătii, esențiale în crearea de dualitate si care vor intra in colaps, in mod natural, pe măsură ce ascensiunea in Uniune progresează.

Până atunci ei păstrează Dimensiunea 3D disponibilă structural pentru cei care trăiesc în acea stare de conștiință.

Pentru aceia dintre voi care deveniți Suflete de bază în întruchiparea voastră, aceasta fuziune schimbă jocul!

Vă dă mai multă putere pentru a vă crea viața pe Pământ, pe care doriți să o trăiți … astfel încât să puteți trăi, Raiul pe Pământ.

Ciclul Eclipsei poate fi folosit pentru a recupera în continuare relația voastră, înnăscută, de creativitate și responsabilizare.

Vă invităm să vă alăturați nouă într-o experiență secvențială de co-creație, care vă va sprijini nu numai în extinderea puterii voastre personale, dar și pentru a face salturi mari; să vă ridicați la o nouă stare de A FI, în timp ce vă îndreptați spre Solstițiul din Iunie și spre restul acestui an.

Astfel încât să puteți aduce cântecul Sufletului vostru, în expresie și elaborare, pentru bucuria voastră și pentru amintirea în cadrul întregii umanități a Uniunii care există.

Așteptăm cu nerăbdare să co-creăm cu voi, în acest timp puternic și sper că vă veți înzestra cu experiența, plină de bucurie, de a crede în propria voastră identitate Divină.

Cu dragoste, suntem mereu cu voi.

EU SUNT Arhanghelul Mihail, cu Ashira și Arcturienii și Consiliului  Templului Răsăritului Auriu.

Evenimentele Ciclului  Eclipsei

Evenimentele Ciclul Eclipsei

Aprinde Fluxul Cântecului Sufletului Tău

Miercuri 8/9 Martie – Eclipsa – Eveniment de deschidere, ora 03:50 am. ora României (n.tr. 03:55 am. ora Eclipsei). 

În acest eveniment vom explora viziunea noastră conducătoare a Raiului pe Pământ și vom aprinde fluxul cântecului Sufletului nostru.

Expresia – Aprinzând fluxul cântecului Sufletului nostru –  este atât metaforică cat și literală; ne vom ilumina viziunea noastră pentru Raiul pe Pământ și în acest sens, vom crea alinierea cu frecventele energetice ale acestei viziuni.

Vom experimenta o meditație ghidată care generează o amprentă a acestei viziuni și instrumente pentru corelarea, reaprinderea și stocarea focului acestei viziuni în noi.

Toate acestea ne vor permite să  emanăm energia cântecului Sufletului nostru, atât în elaborarea acesteia într-o formă și acțiune, cât și atragerea de parteneri de Suflet co-creativi și conexiuni de rezonanță de toate tipurile.

Martie 2016 – Celebrarea Globală a Echinocțiului

Duminică 20 Martie – Echinocțiul -Eveniment, 06:30 am, ora României (n.tr. 06:30 ora Echinocțiului).

La jumătatea drumului prin Ciclul Eclipsei ne vom aduna pentru a sărbători Echinocțiul.

Vom conștientiza progresul ascensiunii planetare și  oportunitățile viitoare de evoluție conștientă.

Vă vom acorda sprijin, din partea Familiei noastre non-fizice de Lumină, pentru a participa la crearea unei expresii coerente, clare în viața voastră umană și pentru a primi acordaje și activări pentru Sufletele de bază ale ființelor de pe Pământ, pentru a prospera.

Crearea Peisajului lăuntric al Iubirii Necondiționate

Miercuri 23 Martie – Eclipsă de Lună în Penumbră (și Lună Plină) orele 14:02 ora României

În acest eveniment vom crea prin munca de energie ghidată, un peisaj interior favorabil pentru Iubire Necondiționată.

Această experiență va fi ceva la care ne putem întoarce din nou și din nou, folosind-o pentru a ne ajuta să schimbăm, pe deplin în aplicație, întruchiparea Sufletului de bază.

Sinele nostru există dincolo de straturile conceptuale ale oricărei expresii dimensionale.

Ca atare, prin cultivarea unui peisaj lăuntric, care ajută conștientizarea necondiționată să se dezvolte, ne vom îmbina pe deplin cu esența noastră și ne vom ridica conștiința noastră, identitatea noastră și cu aceasta putem crea o experiență cu capacitate expansivă permanentă.

Creați-vă călătoria prin această lună cu un potențial minunat și aliniamente uimitoare, prin calmare, scufundare în interiorul vostru și deschiderea unei noi și clare expresii a vieții voastre întruchipate.

Imbrățisați potențialele Sufletelor voastre de bază!

Pace, Lumină, Dragoste, Compasiune și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Evolutie Spirituala, Noul Pamant și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Raiul pe Pământ

  1. mythu zice:

    D.p.d.v calendaristic e legal, terminandu-se de Sabat pe 23 Martie(Eclipsa de luna de trei ani la rand), cand incepe si saptamana Azimilor, dupa calendarul Creatorului.Insa asa tetrada lunara nu a mai fost pana acum in actuala noastra istorie inregistrata. Tetrada pare sa devina o sextada. Multumim pentru iubire si adaptare.

    Apreciază

  2. mythu zice:

    Va rog pe viitor sa dati din video sunetul din fundal mai mic ca sunetul vocii, sa poate fi usor diferentiat. Multumim.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s