3 Pași Pentru A Crea O Viață Mai Bună

Arhanghelul Mihail Arhanghelul Mihail

„Salutări, Dragilor. Noi vă trimitem binecuvântări ale Iubirii și Luminii, in acest moment, Acum și vă invităm să vă deschideți inimile pentru mesajul nostru către voi…

 

Dragii noștri, în prezent realitatea voastră se rearanjează, în sine, foarte rapid și s-ar putea să experimentați manifestările TUTUROR gândurilor și emoțiilor voastre, din ce în ce mai rapid…

Acum, mai mult ca oricând, este de o importanță capitală să tindeți zilnic spre starea voastră emoțională, deoarece energiile se intensifică în direcția Echinocțiului de primăvară, din 20 martie 2016.

Sunteți pregătiți să vă deplasați către nivelul următor în călătoria voastră spirituală.

Fiecare gând și fiecare emoție este reflectată în experiența voastră și ne referim la fiecare gând și emoție.

Aceasta este oportunitatea voastră de a stăpâni pe deplin abilitățile co-creative, pentru a crea noua realitate și pentru a experimenta cu ea, o viață mai bună.

 

 

Deci, cum vă puteți controla mai mult gândurile și emoțiile, pentru a crea experiențe mai plăcute?

1. Înainte de a merge la culcare noaptea, cereti Sinelui vostru Inalt să vindece, să limpezească și să elibereze toate emoțiile, credințele și energiile care nu vă mai servesc.

Puteți solicita să vizitați Tăramurile Angelice,  Orasele de Lumină din Centrul Pământului sau Nava voastră Galactica de Lumină, pe care Sinele vostru Superior a plasat-o în apropierea voastră pentru acest lucru și pentru alte procese.

2. În fiecare dimineață, setați tonalitatea energetică pentru ziua voastră, prin aprecierea tuturor și a tot ceea ce există în jurul vostru, precum și ceea ce așteptati cu nerăbdare în viața voastră.

Emotiile cu care vă confruntati în acest proces, vă aliniază cu viața pe care doriți să o aveti.

3. Permiteti să curgă mai multă Lumină prin celulele corpurilor voastre, avand in vedere că vechile amintiri din viețile voastre trecute sunt stocate in aceste celule.

Cu cat curge mai multă Lumină prin voi, are loc o curătare automată a acestor frecvențe joase de vibrație și frecvențe mai inalte de vibrație vor fi capabile de a se instala în ființa voastră.

Acest lucru poate fi realizat prin:

a. Meditaţii
b. Activări 
c. Conectarea cu conștiința de grup, la alegerea voastră.

a. Meditaţii

Atunci când meditați, voi transmutați energiile în dimensiuni mai înalte.

Acest proces va suspenda toate gândurile și emoțiile vibraționale inferioare.

În timpul acestei „pauze”, frecvențele de Lumină, care sunt în jurul vostru, sunt capabile de a ajunge la câmpul vostru auric și la întreaga ființă.

Cu cât meditați mai mult, cu atât mai mult vă obișnuiți sa fiți în fluxul acestor energii mai înalte, iar această stare de a fi este, apoi, mai ușor de întreținut.

b. Activări

Activările au un impuls de energie puternic capabil să elibereze amintiri vechi și cu vibrație mai joasă, gânduri și emoții, care sunt localizate în celulele corpurilor voastre, câmpurile voastre aurice și ADN-ul vostru.

În același timp, primiți coduri noi de Lumină, cu vibrație mai înaltă, pentru fiecare celulă a corpurilor voastre, pentru câmpurile voastre aurice și pentru ADN-ul vostru.

Acest lucru va permite unor cantități mai mari de Lumină să curgă prin voi și vă va permite să creați o realitate nouă, mai plăcută și mai iubitoare.

c. Conectarea la o conștiință de grup

Atunci când conectarea la o conștiința de grup selectată, care rezonează cu voi și care se simte iubitor și plin de bucurie, voi multiplicați exponențial vibrația Luminii și Dragostei  pentru meditațiile și activările voastre.

Un individ, care efectuează o meditație sau o activare, este minunat, și, totuși, un grup de oameni concentrându-și energia spre aceeași vibrație înaltă și spre Lumină, este unul dintre cele mai puternice lucruri, umanitatea poate experimenta.

Acest lucru poate fi experimentat, fie atunci când are loc o meditație sau o activare sau la un moment ulterior, având în vedere că energiile nu sunt legate de timp sau spațiu.

Bucurați-vă de noua voastră realitate!

Știm că Totul Este Bine, Preaiubitilor.

Noi suntem mereu alaturi de voi, la fiecare pas din drum.

Dragii Mei, voi sunteti iubiti peste măsură.

Mereu.

Eu sunt Arhanghelul Mihail și vă aduc acest adevăr.

Link original:

http://us6.campaign-archive1.com/?u=f83f77e277029c7a9fc9938ae&id=076b73c5da&e=7c71feeaa1

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Dragoste, Compasiune și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți!

 

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s