Ascensiune: Pasărea Phoenix Se Naște Din Cenusă

 

Ascensiunea si Noua Era Aurie

 

De  Ahtayaa Leigh

Ascensiunea Si Noua Eră Aurie

Multi Lucrători cu Lumină anticipau o transmutare sau schimbare clară în conștiință, imediat după 21 decembrie 2012, fără să realizeze că aceasta a fost doar una din mai multe porți de timp în planul Divin de purificare planetară și începutul noii Epoci de Aur a Pământului.

Nu numai că părea că nu s-a trezit conștiința de masă, omenirea părea să fie chiar mai degradată. De ce?

2012 a fost doar începutul fazei finale a procesului de purificare și, ca orice purificare, lucrurile arată mai rău, înainte de a fi mai bine.

Dar, nu disperați, noi intrăm acum într-o perioadă de trei ani, între 2016 și 2018, când vechea paradigmă este în strânsă legătură cu începutul noului Pământ.

Ia naștere o nouă Eră de Pace, Armonie, Echilibru, Iubire necondiționată și Abundență pentru toți, prin inimile noastre, în timp ce dizolvăm vechea paradigmă cu Dragostea noastră.

Noua Epocă de Aur răsare ca un Phoenix din cenușă!

2012 a fost punctul zero pentru activarea noului Pământ și ascensiunea în masă a conștiinței.

Acesta a fost punctul de echilibrare a unei porți, timp de 12 ani (portalul de activare), șase ani până în 2012 și șase ani după 2012.

Cei șase ani, până în 2012, au înregistrat o creștere masivă a masei Lucrătorilor cu Lumină fiind treziți și ghidați în misiunile lor.

Mulți au fost chemați în locuri sacre și portaluri antice pentru a juca un rol în activarea rețelei Conștiinței lui Christos.

Matricea conștiinței lui Christos, cunoscută, de asemenea, sub numele de Matricea cristalină 144, este corpul de energie cristalină al lui Gaia (Mama Pământ), și, la fel ca și corpurile noastre energetice, este alcătuit din chakre, linii exterioare și puncte de meridian.

Acestea sunt punctele de alimentare din întreaga lume, unde este primită, concentrată și distribuită energia.

Starea de sănătate a corpului de Lumină a lui Gaia determină starea de sănătate a conștiinței de masă.

Pentru o lungă perioadă de timp, conștiința umanității a fost restricționată de către sistemul de timp nenatural , pe care noi îl știm ca fiind calendarul Gregorian.

Profeția Mayașă a prezis sfârșitul acestui sistem de timp fals și o revenire la legile universale ale timpului.

Cu alte cuvinte, modul în care este perceput momentul, este pe cale să se schimbe, ca rezultat al schimbării în conștiința de masă.

Suntem conduși înapoi la natură, în care vom trăi în aliniament, nu doar cu ritmurile naturale ale Pământului, ci și cu fluxul de energie al întregului Univers.

Nu vom mai fi conduși de ceasuri în paradigma „Timpul înseamnă bani”, în schimb, vom fi ghidați, de sincronicitate, în paradigma „Timpul este arta” . (Pentru mai multe informații vezi calendarul sistemului Tzolkin Maya).

Cum Se Ajustează Transmutația In Ascensiune?

Începând cu perioada 2013 – 2015, am fost confruntați cu ceea ce este cunoscut în cercurile ezoterice ca apocalipsa, un timp de mare revelație și curățare pe Pământ, care aduce cu ea distrugere.

Ca parte a procesului de curățare, energiile negative sunt aduse la suprafață, apoi transmutate și curățate de creație, atât în ​​mod colectiv cât și individual.

În loc să se manifeste ca o catastrofă la nivel mondial, apocalipsa s-a manifestat în sfâșietoarele situații pe care le vedem astăzi în lume, cum ar fi criza din Siria.

Ca Lucrători cu Lumină, este important să privim evenimentele din întreaga lume și provocările personale din perspectiva mai mare a planului Divin.

Scopul suprem al acestor situații este de a permite energiei negative, prinsă în realitatea curentă (sau paradigma), de a ajunge la suprafață pentru a fi transmutată.

Aceasta este treaba susținătorilor transmutării, care sunt printre noi.

Suntem aici pentru a ne concentra  Iubirea noastră necondiționată, Compasiunea, Iertarea și Acceptarea asupra acestor situații și pentru a lăsa energia corespunzătoare Luminii Aurii, care se revarsă în sistemul de rețea, să descompună energiile dense care hrănesc războiul, violența și distrugerea transformându-le în pace, Iubire și Iertare.

Începând din 2016 și pană în 2018, cantitatea de Lumină Aurie distribuită din marele Soare central, este în creștere rapidă, declanșând treziri, chiar și mai adânci, ale umanității și o mai mare conștientizare a interconectării noastre.

Pe măsură ce rețeaua cristalină vine pe deplin, vechea paradigmă  a sistemului matrice este dizolvată, iar amintirile luminoase, păstrate în bibliotecile de Lumină, sunt din nou capabile de a fi accesate și percepute de omenire.

Ca și Lucrător cu Lumină, este important să nu fii prins în „cum” noua paradigmă va apărea, ci mai degrabă, ai încredere că, atunci când bibliotecile vii sunt revelate, toate vor deveni clare.

Ce Înseamnă Pentru Tine – Lucrător Cu Lumina – Ascensiunea?

În cazul în care transmutarea face parte din misiunea ta, în următorii trei ani ascensiunea va fi activă pentru tine, și da, nu va fi întotdeauna ușor, la fel ca în ultimii trei ani!

Ca un Lucrător cu Lumină activat, te vei găsi în situații și energii care îți cer să le transmuți.

De acum, probabil, devii destul de priceput (după o mulțime de practici!)  în arta transmutării, păstrând Pacea, chiar și atunci când lucrurile din jurul tău par să se prăbușească.

Întotdeauna amintește-ți că ești un suflet puternic, care a fost selectat cu un motiv pentru această lucrare de ascensiune.

Ești un susținător al transmutării, cu experiență, care a făcut această a muncă în mai multe vieți.

Ai curajul și puterea în sufletul tău să aduci Pace și Iubire pentru orice situație.

Să știi că tot ceea ce se întâmplă este temporar și cu un mare scop.

Ești o ființă uimitoare de Lumină, și ești iubit mai mult decât iți poți imagina.

Păstrează Pacea și Echilibrul în viața ta și procesul de transmutare va trece fără efort și cu viteză.

Amintește-ți că trăind valorile Păcii, Iertării, Armoniei și Iubirii necondiționate în viața ta, tu  împământezi aceste energii în întreaga creație, contopind Cerul cu Pământul.

Pentru a face viața mai ușoară în această perioadă de ascensiune, menține o legătură strânsă cu Dumnezeu și cu familia ta de Lumină.

Cere  sprijinul de care ai nevoie de la tărâmurile văzute și nevăzute.

Familia ta din tărâmurile superioare așteaptă cererea ta pentru asistență – îi obligă.

Cere-le să te ajute să încorporezi Lumina Aurie a Sursei și să te ajute să limpezești câmpul energetic al tuturor energiilor care sunt mai puțin de 100% Dragoste și Lumină.

Trăiește și respiră prin Dumnezeu, iar următorii trei ani vor fi floare la ureche.

Despre Autor

Ahtayaa Leigh este un alchimist spiritual, Vindecător cu Raza Aurie și Ghid de Ascensiune. Urmând chemarea Marelui Spirit, ea a călătorit în toată lumea participând la activări cu Lumină și vindecare la nivel mondial. Munca ei, de o viață, se angajează să sprijine pe alții în călătoria lor de trezire. Aflați mai multe despre ea la www.worldofhealing.com și contactați-o pe Facebook la 

Ahtayaa Leigh
Link original:
http://5dnews.com/ascension-phoenix-rising-ashes/
Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

„Ascension” by Christopher Lloyd Clarke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ascensiune, Evolutie Spirituala și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ascensiune: Pasărea Phoenix Se Naște Din Cenusă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s