Nașterea Sufletelor Războinici Ai Iubirii

Mama Maria

11 Martie 2016

Transmis prin Natalie Glasson – Wisdom of the Light Community

 

Dragostea emană  din inima și sufletul meu în ființele voastre, Eu sunt Mama Maria, am venit cu contiința Mamei Divine, Lumină și Dragoste pentru a sprijini umanitatea și Pământul, în acest moment de Ascensiune.

Este un moment de transformare extraordinară pe Pământ, unele schimbări pot fi subtile și neobservate, dar acestea au fost mult așteptate și vor crea cel mai mare impact asupra conștiinței omenirii.

Vă rugăm să apreciați schimbările subtile care au loc în miezul ființei voastre, deoarece ele vă deschid  spre Adevărul vostru, pentru a deveni un far al Iubirii.

Conștiința Pământului și umanitatea se schimbă într-un spațiu mai mare de Iubire, care se pregătește pentru experiențe prezente și viitoare ale iubirii Creatorului și pentru iluminare.

Toate acestea fac loc pentru noi oportunități pentru cei de pe Pământ și pentru planurile interioare.

Vibrațiile conștiinței Iubirii pure se extind cu o putere extraordinară dinspre planeta și civilizația Venus, pe tot parcursul anului 2016; acest lucru crează o vindecare puternică, a mai multor ființe, precum și încurajarea unei perspective mai pure și recunoașterea Iubirii.

Mulți oameni simt energii vechi, înțelegeri și sisteme de credință fiind dizolvate ca o trezire puternică a formelor Iubirii în ființa lor.

Energia lui Venus penetrează, cu putere intensă, Pământul și umanitatea, transformând Pământul într-o Planetă a Iubirii și această energie va influența generațiile actuale și viitoare, care se vor naște pe Pământ.

Multe dintre sufletele născute pe Pământ și într-un corp fizic, în timpul anului 2016, vor aparține planetei Venus, vor avea o conexiune puternică iș rezonantă cu Venus sau vor deține o înaltă și puternică frecventă vibrațională a Iubirii.

Sufletele întrupate în anul 2016 și, într-o oarecare măsură, în 2017, vor fi cunoscute sub numele de Războinicii (Luptătorii) Iubirii.

Cuvântul „Războinic” descrie soldați, război și lupte, cu toate acestea, aceste suflete, cunoscute sub numele de Războinici Iubirii, vin pe Pământ, acum, să participe la Iubire și sa încurajeze pe alții să participe la Iubire.

Chiar și nașterea acestor suflete vor imprima coduri de dragoste pe Pământ și în conștiința umanității, pentru a sprijini manifestarea, în continuare, a Erei Iubirii.

Nașterea lor va crea, în continuare, înflorirea puternică și recunoașterea Dragostei pe Pământ și, cel mai important,  în omenire.

Sufletele născute, cu scopul de a fi Războinici Iubirii, vor avea o puternică conștientizare a Iubirii în ființa lor și în jurul lor.

Ei vor inspira, puternic, pe mulți să recunoască Iubirea Creatorului în interiorul lor, dorindu-și, în același timp, să dizolve iluzii care blochează recunoașterea naturală a Iubirii fiecărei persoane.

Acest lucru se va realiza subtil, pur și simplu, prin strălucirea Luminii și a Conștiinței, asupra celorlalți.

Multi Războinici ai Iubirii se vor maturiza cu pasiunea de a face modificări asupra Pământului, în societate, schimbări care par imposibile acum și, cu toate acestea, datorită Iubirii lor înalte și puternice, deținute în întreaga lor ființă, astfel de sarcini vor fi finalizate fără efort, cu un impact negativ foarte mic asupra omenirii.

Ei pot recuza guverne, manipularea, crearea fricii, sărăcia, suferința și vor aduce tot ceea ce este necesar să fie adus într-un spațiu al Iubirii, pentru a instaura Pacea pe Pământ și în toate sufletele.

Pentru mulți adulți, pasiunea și scopul Războinicilor Iubirii vor fi inspiraționale, încrederea lor în Iubire și în acțiunea Iubirii, vor demonstra multora, din întreaga lume, că Iubirea vindecă și dizolvă toate iluziile.

Războinicii Iubirii intră pe Pământ, acum, cu un scop provocator, pentru a sprijini tot ce este, în continuare, în mișcare, într-un spațiu lăuntric și în conștiința Iubirii.

Cu toate acestea, ei sunt bine echipați, pentru că puterea lor de Iubire este dincolo de orice experiență pe Pământ, în acest moment.

Războinicii Iubirii vor începe, de asemenea, sa reformeze energetic Pământul sacru, chakrele și spațiile sfinte ale Pământului, astfel încât, acestea să revină la utilizarea lor inițială, crescând astfel vibrația Iubirii Pământului.

Este un moment de sărbătoare extraordinară; pe măsură ce cinstim sufletele, ele devin o parte a umanității, care trec prin procesul tradițional uman al nașterii.

Prezența lor simbolizează că omenirea a ajuns, la un moment dat, pe Pământ la o vibrație înaltă, pregătită pentru a primi Dragoste.

Acest lucru simbolizează faptul că procesele frumoase, descărcarea și ancorarea Dragostei, trebuie să urmeze.

Împărtășesc această informație cu voi, Acum, deoarece sunteți, deja, conștienți de puterea, de scopul și de necesitatea Dragostei Creatorului si necesitatea de a fi recunoscută pe Pământ.

Dăruirea voastră,  Luminii, crează o energie pură pe Pământ, care permite sufletelor să se încarneze având frecvențe mai mari de Iubire și de Lumină.

Acest lucru nu înseamnă că ele sunt mai evoluate decât voi; ele sunt egale cu propriile voastre suflete magnifice, având în vedere că ați pregătit energiile Pământului, astfel încât aceste suflete să poată intra cu o mai mare aducere aminte.

Mai degrabă, decât să fie născuți în iluzie, ei sunt capabili să se nască având conștiința curata a sufletului, păstrând-o astfel în toată copilăria, până la maturitate.

Cum se pot recunoaște sufletele celor născuți, Acum, care sunt Războinicii Iubirii?

Ei vor răspândi  Iubire și vor păstra această strălucire puternică a Iubirii, indiferent ce apare în realitatea lor.

Ei vor putea să vadă, cu ușurință, prin iluziile Pământului, iluzii care vor să arunce regulile Pământului deoparte.

Pasiunea lor pentru Iubirea Creatorului va fi puternic evidentă și inspirațională.

Ei vor încerca să creeze o acțiune care promovează recunoașterea interioară a Iubirii.

Ei vor avea, de asemenea, legături puternice cu frecvențele planetei Venus.

Cum puteți sprijini și ajuta aceste suflete?

Pentru a fi in serviciul planetei Pământ, vouă insivă, a umanității si a Sufletelor Războinici ai Iubirii, este necesar de a continua să vă concentrați asupra Iubirii, în interiorul ființei voastre.

Continuați să vă curățați și să vă purificați corpurile, gândurile si emoțiile, toate acestea vor șterge toate iluziile purtate în conștiința umanității, făcând spațiu pentru conștiința Iubirii, precum și continuarea de a ridica coeficientul de Dragoste al Pământului.

Fiți atenți și ingăduiți-vă să recunoasteți aceste Sufletelor Războinici ai Iubirii, atunci când intră in realitatea voastră, împărtășiti energic Dragostea cu ei, ca o sursă puternică, care ii va energiza, amplifica, sprijini și propulsa înainte în scopul lor.

Știu că si voi sunteți, de asemenea, Războinici ai Iubirii si că telul vostru este de a radia Iubire și de a crea acțiuni de Dragoste pe Pământ.

Vă puteți identifica ca si gardieni energici si protectori pentru aceste suflete, indiferent dacă acestea intră în viața voastră sau nu.

Scopul vostru este de a încuraja telul lor, pentru a demonstra puterea Dragostei și de  a ii susține cu Dragoste să realizeze calea lor.

De asemenea, v-ați putea simți inspirați să transmiteți Dragostea și vindecarea voastră, sufletelor care se nasc în realitatea pământeană, să le urați bun venit și să ii sprijiniți pe tot parcursul anului 2016.

Nu toate sufletele născute în 2016 și 2017 vor fi Războinicii Iubirii.

Cu toate acestea, vor fi mulți și ei vor fi ușor de recunoscut.

În 2017 și mai departe, multe suflete născute vor avea o energie diferită.

Aceste suflete vor deține o Iubire pură, de vibrație înaltă, oricum sensibilitatea lor va fi mai avansată.

Aceste suflete vor întruchipa o pasiune puternică pentru Dragoste, cu sensibilitate avansată, oferindu-le posibilitatea de a-și exprima și trăi Dragostea la o scară mai mare, deși acest lucru ar putea însemna că acestea sunt extrem de sensibile la iluzie si frică.

Aceste Suflete ale Iubirii Sensibile vor părea a fi foarte diferiți de Sufletele Războinici ai Iubirii, dar ambele sunt necesare pentru voi și umanitate să vă sprijine în crearea, în continuare, a Erei Iubirii.

Sufletele Iubirii Sensibile pot experimenta suferința din cauza unor aspecte ale Pământului, pe care umanitatea le intreține, cum ar fi puterea fricii în conștiința umanității, vibrația tehnologiei, medicina convențională, aspecte care sunt un pericol pentru Mama Pământ și pentru educație.

Rămânând profund iubitori, ei vor demonstra și consolida pentru restul omenirii, mai ales cei care nu au fost încă treziți spiritual, că este obligatoriu ca schimbările să aibă loc, pentru ca Era Iubirii să fie pe deplin trăită.

Prezența acestor Suflete ale Iubirii Sensibile, puterile lor avansate și sensibilitatea lor sporită, vor determina acțiunea lor, în calitate de provocatori, pentru schimbări puternice, așteptate de mult timp pe Pământ, în beneficiul tuturor.

Ele nu vor fi capabile să tolereze iluzii și vibrații scăzute; acest lucru poate crea haos, în special în familiile în care se nasc, în cazul în care familiile lor nu sunt gata să facă schimbări într-un mod de vibrație mai înaltă de viață.

Acest lucru se va infiltra, apoi, în restul omenirii.

Sensibilitatea acestor suflete nu este ceva de care să vă  temeți.

Aceia care recunosc Dragostea pură din adâncul acestor suflete, vor ști exact ce trebuie sa facă și să realizeze schimbările necesare, care vor transforma stilul de viață al umanității, în următorii 30 de ani.

Sufletele Războinici ai Iubirii vor sprijini Lucrătorii cu Lumină care sunt, deja, pe Pământ, în crearea de acțiuni de impact pe planetă, pentru a crea iubire.

Sufletele Iubirii Sensibile vor confirma faptul că sunt necesare acțiunile de Dragoste, demonstrând necesitatea, în continuare, a vindecării și Dragostei, atât în ​​interiorul fiecărei persoane cât și în realitatea Pământului.

Pământul și umanitatea intră într-o perioadă de învățare extraordinară, ascensiune și înțelepciune, pentru a crea, în continuare, Era Iubirii.

Părinți, bunici, membri de familie și prieteni ai Sufletelor Războinici ai Iubirii și ai Sufletelor Iubirii Sensibile sunt, deja, în curs de pregătire pentru rolul lor.

Îndrumarea, care este oferită, trebuie să fie aceea de a fi dispuși să recunoașteți Adevărul iubitor al Creatorului, în interiorul propriei voastre ființe, pentru că acest Adevăr va servi în ghidarea sufletelor care ajung pe Pământ.

Vă rugăm să rețineți că acestea nu sunt suflete noi, mulți au fost pe Pământ înainte, ei sunt suflete cărora li s-a oferit prilejul  de a se manifesta într-o formă mai pură.

Vă rugăm să rețineți că Eu, Mama Maria și, de asemenea, Ființele de pe Venus, vă sprijină, vă iubesc și vă asistă pe toți, în acest moment; vă rugăm să ne chemați pentru a vă ajuta.

Suntem prezenți pentru a aduce o înțelegere clară, incurajare, vindecare și orientare.

Cu iubire veșnică,

Mama Maria

Link original:

2016 – The Birth of Love Warrior Souls

Traducere:
Dida Aurelia

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ascensiune, Evolutie Spirituala, Noul Pamant și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s