Ești O Punte Intre Două Lumi?

Christina Lavers

http://wakeup-world.com/category/contributing-writers/christina-lavers/

24 Martie 2016

Mulți dintre noi, cei care simțim că ne-am trezit la viață, în prezent, ne aflăm suspendați intre două lumi.

Una dintre ele este lumea veche, cea în care am crescut.

Această realitate a fost impusă  asupra noastră din partea de sus, în jos.

În această versiune suntem învățați că viața este dură, că există multe lucruri de care să ne fie teamă.

Este vital să avem încredere și, pentru propria noastră siguranță, să nu acceptăm să fim guvernați (controlați) de influențe externe.

Scufundați în această paradigmă veche, într-adevăr, privim și vedem atât de multe, încât ne consolidează perspectiva sa sumbră, restrictivă.

Aceasta este o lume ”câine-mănâncă-câine”, în care noi trebuie să ne zbatem și să luptăm pentru a obține și păstra, partea noastră de ”tort”.

În contrast, noua realitate, pe care mulți dintre noi o simt suprapusă la marginile orizontului nostru intern, se bazează pe Iubire, Autenticitate și Suveranitate personală.

Cei care au ales să acorde atenție și să asculte șoaptele care suflă ușor pe vânturile acestui peisaj interior, pot descoperi înțelepciunea inimilor noastre și un adevăr care, spre deosebire de realitatea noastră externă, din ce în ce mai sintetica, se simte corect și bine.

Când ne împământăm în această lume nouă, descoperim ca viața noastră nu mai este dictata de frică, în schimb suntem propulsați de o dorință de Conectare, Autenticitate, Compasiune și Armonie.

Acestea sunt realitățile vechilor și noilor paradigme, care, în prezent, coexistă pe Pământ.

În acest moment, indiferent de cât de greu lucrăm pentru a hrăni relația noastră cu lumea „nouă”, nu este mai puțin adevărat că lumea veche este încă aici.

De fapt, dacă acordăm atenție știrilor difuzate de mass-media, s-ar părea că totul este o afacere ca de obicei.

Mulți dintre noi avem, probabil, de asemenea, familia și prietenii care ridiculizează perspectiva romantică, idealistă pe care noi o dezvăluim și încearcă să ne convingă că suntem naivi să credem în noțiunea fantezistă a unei lumi bazate pe Dragoste.

Pe măsură ce privim afară și asistăm la erodarea drepturilor noastre, la distrugerea larg răspândită, la suferința extinsă și corupția evidentă, este greu să nu simțim atracția lumii vechi, deoarece acesta încearcă să-și reafirme controlul asupra credințelor noastre și ne trage înapoi în balansarea sa sufocantă, rigidă.

Și totuși, când ne facem timp să se concentrăm asupra Adevărului inimilor noastre, recunoaștem intonarea externă pentru ceea ce este: o mică adâncime, o iluzie măruntă pe care am depășit-o.

Acest lucru este șovăielnic, uneori confuz și viața, fără îndoială, este o provocare de a fi „o punte de legătură” între cele două lumi.

Dacă te identifici cu ceea ce este scris aici, ești probabil o punte: o persoană care s-a trezit Aici, în acest timp și loc, în scopul de a participa la procesul de schimbare din paradigma lumii vechi și inaugurarea unuia nou, proaspăt.

Atunci când suntem capabili să vedem atât de clar incredibila scânteie  de potențial care există pentru omenire, în mod inevitabil, este frustrant să vezi, de asemenea, modul în care, cu înverșunare, paradigma veche, încăpătânată, inflexibilă, apăsătoare, se agață de poziția sa de autoritate.

În unele zile ne-am putea dori sa nu ne fi trezit, astfel încât să nu fim nevoiți să ne confruntăm cu penibilul și disconfortul, care vine odată cu conștientizarea.

Cu toate acestea, aceia dintre noi care se află suspendați intre două lumi, se află în poziția binecuvântată de a fi capabili de a servi umanitatea, prin facilitarea și participarea la  un proces profund și interesant de transformare.

Din fericire, în timp ce noi nu putem, pur și simplu, dori sa  îndepărtăm lumea veche, există măsuri pe care le putem lua pentru a face tranziția mai lină.

Fii conștient de energia ta și cum o direcționezi

Fiecare dintre noi avem o semnătură energetică, energia care curge din interior.

În timp ce această energie are o esență care este unica și ne diferențiază, nu stagnează și se poate transforma în vibrații, în funcție de modul în care aceasta este influențată.

Atunci când ne simțim împământați într-o viziune asupra lumii bazată pe inimă, ne simțim destinși, optimiști și puternici, iar energia noastră reflectă acest lucru și transmite această frecvență afara, în lumea largă, adăugându-se la puterea și strălucirea noului.

Cu toate acestea, dacă ne concentrăm prea mult pe negativ și permitem să se strecoare în noi puterea paradigmei vechi, energia noastră se contracta și ne simțim neputincioși și fricoși.

Acest lucru, desigur, alimentează și hrănește de însăși paradigma pe care vrem să lăsăm în urmă.

Prin urmare, deși poate fi util să înțelegem dinamica și mecanismele paradigmei vechi și este inevitabil să nu fim afectați într-o anumită măsură, este important să recunoaștem atunci când este momentul să ne concentram pe îndepărtarea noastră de ceea ce este supărător și dureros focusându-ne pe ceea ce este înălțător și de însuflețitor, în scopul de a ne recentra și a ne reîncărca.

Ai încredere în proces

Învățând să fii ghidat de repere interne, mai degrabă, decât externe, poate fi extrem de provocator.

Cei mai mulți dintre noi au incorporat munți de credințe distorsionate și procesul de vindecare și realiniere a lumilor noastre interioare, nu este deloc o plimbare în parc.

Personal, am constatat că întreaga mea călătorie de vindecare pare să aibă o viață proprie, ca și cum este orchestrata de o versiune mai înțeleapta, mai luminata a sinelui meu.

Când încerc să controlez și să dictez ceea ce experimentez, mă găsesc luptând și zbătându-mă.

Cu toate acestea, atunci când am încredere în proces și sunt răbdătoare și deschisă pentru a permite să se desfășoare în mod organic, fără judecată, ea devine o experiență mult mai blândă.

Atunci când energiile cu rădăcini în răni vechi, reprimate ies la suprafață, este, fără îndoială, inconfortabil să le recunoști, să le integrezi și / sau să le eliberezi.

Cu toate acestea, am constatat că, cu cât le îmbrățișez mai mult,cu atât mai repede se mișcă prin mine, reducând cantitatea de bagaj vechi pe care o transport, făcându-mă să le simt mai ușoare, mai solide și, în cele din urmă, mai vibrante.

 

Fii, radical, Tu

Noi nu mai suntem pe ”autostrada” regelui .

În noua paradigmă nu există nici un fel modalitate corectă sau greșită, fiecare suntem responsabili pentru a găsi propria noastră cale de a naviga prin viață.

Cel mai important lucru pe care îl putem face, pentru a facilita această tranziție, este să fim compleți și să fim, practic, noi înșine.

Fiecare dintre noi transportam o piesă vitală a întregului interior.

În lumea veche am fost învățați să ne ascundem unicitatea noastră și să depunem eforturi pentru a ne potrivi într-o matriță ideală, dictată din exterior.

În noua paradigmă, unicitatea noastră este prețioasă și ar trebui să fie celebrată.

Fiecare dintre noi vedem lumea din propriul nostru punct de referință, foarte personal și cu cât împărtășim mai mult viziunea noastră, cu atât mai bogat și mai vibrant devine întregul .

Așa că, vă rog, haideți să explorăm lumile noastre interioare, vaste, astfel încât să putem descoperi și împărtăși comorile rafinate pe care le transportăm în noi.

Conectează-te cu oameni cu aceleași idei

Pentru că frecvența afectează și este afectată de energia din interior, este mult mai ușor să susții o notă pozitivă atunci când suntem înconjurați de alți oameni optimiști, puternici.

Uneori avem nevoie să ne eliberăm de relații vechi, care ne trag în jos, pentru a face loc pentru relații noi, de susținere, aliniate mai mult cu inima.

Deoarece tot mai multe legături sunt formate între oameni cu aceleași idei, care aleg, în mod conștient, să se îndepărteze de paradigma competitivă, egocentrică cu care am fost îndoctrinați, apar energii noi care se formează, se răspândesc, se consolidează și devin tot mai vizibile, iar noua lume devine, treptat, mai proeminentă în realitatea noastră.

Link original:

http://wakeup-world.com/2016/03/24/are-you-a-bridge-between-two-worlds/

Traducere:
Pace, Lumină, Dragoste, Compasiune și Binecuvântări Divine Tuturor!
Vă Iubesc pe Toti!
Multumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ascensiune, Evolutie Spirituala, Noul Pamant și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s