Cele 3 Valuri de Voluntari și Noul Pământ

29 Februarie 2016

De  Guy Steven Needler

Cele trei Valuri de Voluntari

In timpul nenumaratelor sesiuni de hipnoza, Dolores Cannon

http://www.dolorescannon.com/

a descoperit că au existat trei genuri de oameni care s-au întrupat de la sfârșitul anului 1940.

Fiecare categorie a oferit locuitorilor Pământului un un nivel sporit al serviciului, datorită stării lor frecventiale preluata de la  genul precedent.

Dolores le-a numit cele trei valuri de voluntari.

Ei au corelat cu cele trei tipuri de copii care s-au nascut pe Pământ, acestea fiind

Copiii Curcubeu, Indigo si Copiii de Cristal.

Cu toate acestea, noi informații au dezvaluit faptul că, nu numai că justifică aceste date cu privire la acești voluntari prin corelație directă, ci o și duce în continuare.

S-a descoperit că a existat un număr de hibrizi ai acestor copii, care s-au născut; patru versiuni de voluntari, mai exact.

Impreuna cu acest eveniment a avut loc descoperirea unui mic, dar de elita, număr de copii care sunt clasificati ca:

„White Children”- ”Copiii Albi”.

Primele trei valuri de voluntari nu au avut o calatorie ușoară pe Pământ, totuși.

Mulți luptă să lucreze cu frecvențele joase ale acestui mediu pământesc, deoarece acești voluntari sunt în continuă schimbare.

Cu toate acestea, Copiii hibrizi, sunt mult mai capabili sa lucreze cu schimbările de frecvență de pe Pământ, care includ acele zone locale de frecvențe joase si ridicate, care pot fi găsite pe planeta.

Cele patru tipuri sunt:

1. Hibrizi ai Copiilor Curcubeu și Indigo

2. Hibrizi ai Copiilor Indigo si de Cristal

3. Hibrizii ai Copiilor Curcubeu și de Cristal 

4. Hibrizi ai Copiilor Curcubeu, Indigo si de Cristal.

Al patrulea hibrid este cel mai robust pe Pământ, chiar acum.

A urmat descoperirea

Copiilor Albi.

Acești copii, cu toate că nu sunt Maeștri Ascensionați, sunt energetic și frecvential, echivalentul unui Maestru Ascensionat.

Vor exista doar doisprezece dintre acești copii și ei se vor naste pentru a intrupa acele aspecte (suflete) care sunt foarte evoluate și pure, fără karma.

Până în prezent, au fost descoperite două dintre mamele acestor copii, una în Marea Britanie și una în China, cu un mentor pentru o a treia în Hawaii.

Ei sunt aici ca să ne învețe și să ridice, în mod semnificativ, frecvența de bază a Pământului, asistandu-ne în ascensiunea noastră, în acest proces.

Acesti copii vor fi pozitionati, la distanțe egale, în întreaga lume.

Unii vor fi lideri cantitativi, unii vor fi lideri calitativi, iar unii vor funcționa doar „în spatele scenei”, ca să spunem așa.

Noul Pământ

Din nou, în timpul sesiunilor de hipnoza, Dolores a identificat că noi am  ascensiona și că am fi împărțiti între două versiuni ale Pământului, „vechiul” Pământ care reprezintă actualul Pământ și Pământul „Nou”, care reprezintă Pământul Nou.

Aceia care progresează „spiritual”, sunt de așteptat să urce în Noul Pamant si cei care progreseaza lent raman pe vechiul Pământ.

Prin obținerea de informații canalizate s-a stabilit că Sursa noastră, Creatorul nostru a creat pentru noi o structură multiversala, bazata pe  Frecvența, componenta Subdimensionată și Dimensiunea Deplina  prin care să evoluam, componenta de bază fiind Frecvența.

Cu cât Frecvența este mai mare, cu atât este mai mare conținutul evolutiv și noi suntem mai aproape de comuniunea cu Creatorul nostru.

În cadrul acestei structuri și, în general, la fiecare nivel de frecvență sau de bandă, este adapostit un Univers simultan complet independent și autonom în sine.

Singura variație a acestei reguli este Universul fizic și acest lucru se datorează faptului că este atât de scăzut în frecvență, incat are nevoie de douăsprezece niveluri de frecvență sau benzi pentru a-l sprijini.

Sunt aceste benzi de douăsprezece frecvențe prin care noi, in timpul întruparii, ascensionam, ca rezultat al muncii noastre.

Dacă ne uităm la conținutul Universului din poziția noastră de pe Pământ, vedem că Universul pare să fie, in cea mai mare parte gol, cu un număr de galaxii punctate în jurul lui.

Chiar dacă numărul de galaxii este de ordinul milioanelor, este încă o proporție „foarte, foarte” mica ceea ce noi vedem ca volum al Universului.

Atunci când ne ridicăm frecvențele, vom începe, totusi, să vedem un conținut mai mare al Universului.

Acest lucru se datorează faptului că  fizicul brut există numai în primele trei frecvențe ale Universului fizic și, dacă ne mișcăm un nivel mai sus, sa spunem al patrulea, acea parte a Universului fizic, care era invizibila pentru noi, devine vizibila, deoarece noi lucrăm cu acea frecvență, de asemenea.

Această funcție se repetă si, cu cât sunt mai înalte frecvențele pe care le vom parcurge, cu atat mai mult, ridicandu-ne catre a cincea frecvență, vom vedea și mai mult conținut în Universul fizic.

Mergând la a  șasea frecventa vom vedea chiar mai mult, până când vom ajunge la nivelul de frecvență al doisprezecelea, unde, Universul fizic pare să fie aproape solid cu „foarte, foarte puține” lacune mici în conținut.

Revenind pentru a explica corelarea cu munca lui Dolores, dacă suntem pe al treilea nivel de frecvență, precum sunt cele mai multe fiinte intrupate, putem vedea doar constanta universală, care se manifestă pe primele trei frecvențe și nu ceea ce este pe aceste frecvențe mai mari decât a treia.

Dacă, totuși, ne ridicăm la a patra frecvență putem vedea ce este pe primele trei frecvențe, plus a patra, dar pentru că suntem acum asociati cu a patra frecventa, cei care rămân în primele trei, nu ne pot vedea sau percepe.

Proiectând acest proces până la un alt nivel, dacă ne ridicăm la a cincea frecvență putem vedea ce este pe primele patru frecvențe, plus a cincea, dar pentru că suntem, acum, asociati cu a cincea frecventa, cei care rămân în primele trei sau a patra frecventa, nu ne pot vedea.

Acest proces continuă până când vom ajunge la cel mai înalt punct al frecvențelor asociate cu Universul fizic, al doisprezecelea, și, desigur, în aceste frecvențe mai mari asociate cu multiuniversul în general.

Exemplul relatat aici se referă la Universul fizic și mai sus, dar, pentru că Pământul este un organism frecvential in miscare , el există pe toate cele douăsprezece frecvențe asociate cu Universul fizic si acest lucru se aplică și în ceea ce am experimenta in timp ce suntem intrupati pe Pământ.

Si astfel, Noul Pamant este un aspect frecvential al acestui organism frecvential in miscare, pe care noi il numim Pământ.

Noul Pământ, pentru cei mai mulți oameni fiind asociati cu a patra frecventa, cu un alt Pământ Nou fiind pe a cincea și altul pe a șasea și așa mai departe.

Dovada Noului Pământ este peste tot în jurul nostru, deoarece cei care au ascensionat în fața noastră, s-au mutat din gama noastră vizuală și de percepție, ei pierd contactul cu noi, ei par să dispară.

Cei care se deplasează în continuare, în general, urca într-un mod lent, repetabil și robust.

Ei au acces la mai mult conținut, văzând și percepând mai mult din Univers, în timp ce, de asemenea, se bucură de o creștere a funcționalității spirituale, cum ar fi intuiție îmbunătățită, clarviziune, clarauz, clarsimț etc.

Cu toate că cei din frecvențele înalte pot vedea și percepe pe cei din aceleași sau mai mici frecvențe, cei din frecvențe mai mici nu  pot vedea pe cei din frecvențe mai mari.

Cu toate acestea, fiintele cu o frecvență mai mare isi vor dezvolta abilitățile necesare pentru a fi în măsură să isi „scada” frecvențele temporar, pentru a interfera cu cei care există în frecvențele inferioare lor, creând o continuitate a existenței.

Deci, cât de multe Pământuri Noi sunt acolo? Există nouă.

Noul Pământ Dolores vorbește despre primul, ascensiunea de la a treia frecvență la a patra.

Link original:

http://community.omtimes.com/profiles/blogs/a-celebration-the-life-of-dolores-cannon?xg_source=activity

Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444 

 

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Noul Pamant și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s