Pregătirea Pentru Directivele Lui Dumnezeu

 

02.04.2016

De Alexandrian Kosmos

O temă generală a Pregătirii pentru Directivele lui Dumnezeu va fi în curs de dezvoltare pe Mama Pământ, în perioada 14 aprilie-14 mai 2016, așa cum Pământul și Sistemul nostru Solar se pregătește pentru imersiunea totală în Univers, a celei de-a Cincea Dimensiuni, pe 22 mai 2016!

Directivele lui Dumnezeu sau „Poruncile lui Dumnezeu” sunt deja emise pentru voi, Dragilor, sub forma Sursei Dumnezeu – Prezența Spirituală a lui Dumnezeu în manifestare, pentru a alinia TOATE lucrurile în Dimensiunile de Aplicare ale Universului, a Cincea până la a Opta Dimensiune a Universului.

Fără călăuzirea lui Dumnezeu Sursa în  Dimensiunile de Aplicare ale Universului, organizarea Universului ar semăna foarte mult cu experiența Dimensiunii de Învățare, a celei de-a Treia și a Patra Dimensiune, în care  Sufletele ”Om al Destinului” învață, predominant,să Iubească, dezorganizat, printr-o schimbare constantă a scopului, valorilor și standardelor, pentru a defini „succesul”.

Semnificația succesului și a scopului în lumea celei de-a Patra dimensiuni de astăzi, aflată în declin mondial, ne obligă să depunem eforturi și să obținem securitatea financiară printr-un loc de muncă sau o ocupație bine plătită, care a fost rezultatul unui plan educațional, bine definit și datorat motivației și orientării figurilor noastre parentale.

Însă, în experiența Dimensiunii a Treia și a Patra de pe Pământ, nu este acordată o șansă egală, tuturor, de a atinge succesul financiar, pentru a câștiga partea sa justă a bunurilor materiale.

Motivele sunt complicate și cu multiple fațete, însă, fiecare Suflet, în a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, va învăța că Dumnezeu este proprietarul TUTUROR lucrurilor!

În a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, fiecare Suflet, Sufletul ”Om al Luminii” aflat în curs de dezvoltare și Sufletul ”Lucrător cu Lumina”, vor începe, cu statut egal, cu capacitatea de a da, a împărtăși și de a primi Esența Spirituală a Iubirii, pentru Iubirea Creează TOATE lucrurile  în Univers!

Singura abilitate, în care ambele tipuri de Suflete nu vor fi colegi, totuși, va fi în capacitatea de a administra Mantra Dimensiunii de Aplicare a Universului,

„Aliniază, Aplică și Trăiește” – te aliniezi cu Dumnezeu Sursa, aplici Esența Spirituală a Iubirii și trăiești în Voința lui Dumnezeu!

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/01/14/aliniaza-aplica-si-traieste/

Un Suflet ”Lucrător cu Lumina” are, deja, pachetul complet de pregătire pentru a debuta în a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, în timp ce Sufletul ”Om al  Luminii”, doar ce începe să-și inițieze rolul său de a deveni ca Lumina, Iubirea și Armonia Universului, să-și asume el/ea responsabilitatea față de Dumnezeu, ca îngrijitor al Mamei Pământ, în Timpul ce sosește.

Sunteți la conducere, Dragilor, pentru a ghida, a demonstra și a modela fiecare aspect al vieții în a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ!

Cu toate că Mama Pământ va fi, pe deplin, intrată în a Cincea Dimensiune a Universului, pe 22 mai 2016, ea nu va fi completă în Tranziția celei de-a Cincea Dimensiune, până la 27 martie 2017, aliniindu-și, în continuare, Chakrele  în cadrul Rețelei Universale Soare – Stele, începând cu 30 aprilie 2016, până la 08 martie 2017.

Între 14 aprilie și 14 mai 2016, tema Tranziției Mamei Pământ în a Cincea Dimensiune, va fi Pregătirea pentru Directivele lui Dumnezeu!

Directivele lui Dumnezeu sau „Poruncile lui Dumnezeu”, vor conduce Mama Pământ în stadiul de extindere a alinierii Chakrelor sale în Rețeaua Universal Soare-Stele prin intermediul Soarelui nostru.

În timp ce Directivele lui Dumnezeu vor conduce Mama Pământ în tranziția ei, veți câștiga mai multă claritate și înțelegere cu comunicațiile Sursei Dumnezeu, pentru a vă conduce pe tot parcursul excursiei, în a Cincea Dimensiune!

Sufletele ”Om al  Luminii”,  Sufletele ”Om al Destinului”, Suflete care au declarat pe plan intern și au ales să fuzioneze în a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, pe 15 martie 2016, nu vor fi aliniați cu Dumnezeu Sursa, încă, și nu vor înțelege, pe deplin, Directivele lui Dumnezeu sau Dumnezeu Sursa, de fapt.

Acest lucru va veni cu mai mult Timp în a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ.

Din acest motiv, Dragilor, veți deveni reprezentanți fizici și soli ai lui Dumnezeu, de-a lungul Tranziției celei de-a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ.

Restul de Suflete ”Om al Destinului” de pe Pământ, Sufletele care au ocolit sau au ignorat complet alegerea de a fuziona în a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, se vor sforța pentru a menține starea dezorganizată a Pământului, printr-o schimbare constantă de scop, valori și standarde, pentru a defini „succesul. ”

Acesta este motivul pentru care toate Sufletele ”Om al Luminii” vor apărea confuzi în legătură cu ce se întâmplă și cu direcția în care vor acționa în zilele, rămase Mamei Pământ, din  Tranziția Dimensiunii a Cincea!

„Succesul” în a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ va fi redefinit prin conceptele de Viață, ca Suflet scufundat în Lumina, Iubirea și Armonia Universului!

Redefinirea „succesului” pentru Viață, în a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, nu va avea loc într-un moment instantaneu, dar va fi construit pe realizarea „noului” în concepte și metode descoperite.

Fiecare  „nou” descoperit concept și metodă de viață în a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, va fi construit pe Esența Spirituală a Iubirii, pentru Iubirea Creează TOATE lucrurile din Univers!

Surpriza și nedumerirea fiecărui Suflet în a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ descoperind cât de încununați de succes sunt prin simpla aplicare a Esenței Spirituale a Iubirii în fiecare gând, cuvânt și faptă, va realiza minuni!

Acest proces de auto-descoperire, Dragilor, va deveni instrumentul vostru de inspirație și o unealtă de predare preferată, a tuturor Sufletelor ”Om al Luminii”, stând între gândurile și amintirile lor din cea de-a Patra Dimensiune  și „succesul” din a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ!

Lucrurile vor fi de fapt tot mai haotice și chiar mai confuze pe Pământ, în timp ce Mama Pământ completează alinierea Chakrelor începând cu 30 aprilie 2016 și  până la 27 martie, 2017.

Dar, prin menținerea Vieții cu Mantra Dimensiunii de Aplicare a Universului,

„Aliniază, Aplică și Trăiește” – te aliniezi cu Dumnezeu Sursa, aplici Esența Spirituală a Iubirii și trăiești în Voința lui Dumnezeu!

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/01/14/aliniaza-aplica-si-traieste/

vei realiza minuni personale!

„Succesul”, în a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, va ajunge să fie redefinit prin capacitatea unei persoane de

A Crea cu Dragoste și recunoașterea Directivelor lui Dumnezeu prin Dumnezeu Sursa!

Pregătirea pentru Directivele lui Dumnezeu va implica, în aceeași măsură, Sufletele ”Lucrător cu Lumina” ca și Sufletele ”Omul al Luminii”, însă, Sufletele ”Om al Luminii”, vor fi cei care vor beneficia mai mult, învățând să aibă încredere și să înțeleagă direcția Expresiei Inimii lui/ei, care îi va conduce.

Ca Om al Luminii devii mai conștient(ă) și chiar mai experimentat(ă) cu Expresia Inimii lui/ei; el/ea va începe, de asemenea, extinderea și creșterea gradului de conștientizare a Directivelor lui Dumnezeu și Dumnezeu Sursa și va  începe călătoria în plinătatea lui/ei a experienței Dimensiunii a Cincea!

Personalizând Directivele lui Dumnezeu pentru a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ , el/ea va obține atingerea cheii finale a Vieții în Dimensiunile de Aplicare,

„Aliniază, Aplică și Trăiește” – pentru a Trăi în Voința lui Dumnezeu!

A Trăi în Voința lui Dumnezeu înseamnă, pur și simplu, „distracție plăcută!” și a Crea Bucurie în Viață -distrându-te și a Crea propria Bucurie în Viață, acestea sunt, ceea ce fiecare Suflet a fost proiectat să facă!

„Succesul”, pe parcursul ultimelor etape ale Tranziției Mamei Pământ, va veni destul de ușor pentru voi, Dragilor, așa după cum înțelegeți, pe deplin, că Dumnezeu este proprietarul TUTUROR lucrurilor din Univers!

În Dimensiunile de Aplicare, Dumnezeu dă și acordă TOT, tuturor  celor care au sau caută Unitatea cu Dumnezeu, Dimensiunile Aplicațiilor Universului fiind proiectate pentru Împărtășirea și Cooperarea împreună, pentru a crește și a extinde Universul cu Dumnezeu!

Singurul mod, în care acest lucru se va realiza, va fi prin personalizarea Directivelor lui Dumnezeu pentru voi în noi toți!

Link original:

http://alexandriankosmos.blogspot.ro/2016/04/preparing-for-gods-directives.html

Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Light-Love

Şi acum rămân acestea trei: Credinţa, Nădejdea şi Dragostea. Iar mai mare dintre acestea este Dragostea. (1Corinteni 13:13)

https://didaaurelia444.wordpress.com/2015/07/03/salut-lume/

 

 

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Alexandrian Kosmos, Ascensiune, Evolutie Spirituala, Noul Pamant, Valul X și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Pregătirea Pentru Directivele Lui Dumnezeu

  1. Vasadi Alina zice:

    Doresc sa primesc articolele dv multumesc

    Apreciat de 1 persoană

  2. Pingback: Activarea cu Ajutorul Directivelor Lui Dumnezeu | Lumina si Iubire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s