Arhanghelul Mihail – Pionierii Ascensiunii Valului-X Ajung La Dimensiunea A Sasea

01.Aprilie 2016

Prin  Michael Love

6D BEINGS

Dragi Maestri Ascensionati ai  Primului Val, dorim sa va vorbim despre minunatul eveniment prin care treceti la acest moment.

Din data de 20 martie 2016, cand Ascensiunea, in masa a celui de-al Doilea Val, a deschis o bresa in granita 5D, pentru prima data in istorie, multi dintre pionierii Ascensiunii Primului Val isi expansioneaza constiinta in Dimensiunea 6D  a existentei!

Reteaua paradisiaca a Noului Pamant a fost complet ancorata in Matricea Dimensiunii 5D pe Pamant, pe data de 28 septembrie 2015 si toate fiintele Primului Val care au urcat la nivelul 5D la acel moment, patrund, acum prin Valul  Constiintei Dimensionale 6D.

Deși cei mai multi dintre noi suntem, încă, în atmosfera exterioara a Dimensiunii 6D, suntem conștienți de subtilele variatii de energie si stim că suntem, acum, într-o realitate cu totul noua, care este stratificata peste cei cu  vibrație mai lenta!

Cei dintre voi care rezonati, pe deplin, cu acest mesaj, ati devenit Primul Val de Seminte Stelare Angelice, in corpuri umane, ale  Dimensiunii 6D care ating acest nivel!

In acest caz, v-ati confruntat cu unele dintre următoarele simptome ale ascensiunii 6D, cu aceasta incredibila schimbare (unele nu atât de plăcute, dar acestea vor trece, din moment ce voi integrati complet nivelul 6D in ADN):

Va simtiti esalonati și neimpamantati, insa, odata ce constiinta expandeaza in continuare, veti incepe sa va simtiti aproape la fel cum va simteati cand ati inceput ascensiunea spre o constiinta mai inalta.

Timpul pare să se dezvolte chiar mai repede decât înainte.

Frecventa inalta vibrationala a Dimensiunii 6D  face Dimensiunea 5D sa para „prea repede”, cu o nevoie de a „incetini” în modul vibrațional al Dimensiunii 6D.

Amintiti-va paradoxul, cu cat este mai inalta vibrația sau frecvența, cu atat mai lent este exprimată in plan fizic!

Cefalee severa si dureri abdominale accentuate.

Durerile abdominale pot fi insotite de o senzatie de ardere in zona celei de-a treia și a patra chakre si, uneori, la fel de mare si la nivelul celei de-a cincea chakre.

Acestea sunt simptome clinice de reconectare si meridiane noi introduse.

Chakra a sasea si a cincea sunt, in special afectate, ele fiind canale ale frecventelor Dimensiunii 5D si 6D.

Durerile abdominale apar ca frecvente inferioare care se adapteaza la debitul crescut al energiei kundalini din organism, avand in vedere ca patrund energii 6D.

Neclaritati ale vederii, ca și cum nu mai puteti vedea clar.

Va simtiti ca si cum ochii devin slabiti.

Acesta este rezultatul modificărilor și reconectarii chakrei a sasea.

Durere în zona cefei, care merge impreuna cu usoare dureri de cap.

Din nou, simptomele recablării intre chakra a cincea si a sasea.

Obișnuitele simptome de „curatare” ale schimbarii dimensionale: amețeala, diareea, dureri mixte, grețuri, literalmente, varsând, eliminand toate energiile care nu trebuie sa mai existe in corp, dezorientare, somn tulburat,epuizare.

Aceste simptome apar, după cum trupul se adapteaza la noile frecvente.

Un sentiment de a fi sau a trai într-un vis.

Viata pare întotdeauna mai „ciudata”.

Aceasta poate a fi datorata sincronicitatilor si coincidențelor sau pentru ca ati devenit constienti de natura iluzorie a realitatii, nimic nu mai pare a fi ”real”!

Veți prezenta o creștere a bucuriei si al caracterului jucaus și un simț al aventurii.

Dimensiunea 6D este, la urma urmelor, dimensiunea terenului de joaca!

O creștere a creativitatii si pasiunii, exprimate pe multe cai, toate jucause si vesele.

Veți dobandi o conexiune psihica, mult mai puternica, cu delfinii, balene, zâne, dragoni, elementali … cetățenii din  Dimensiunea 6D.

Veți simți o dorință puternică de a trăi, pentru prima dată din plin și de a va opri din alergarea care va indeparteaza de voi si de tot  și de a va teme de tot ceea ce exista, dar s-a dus, odata ce atingeti  acest nivel nou!

Voi stăpâniti pastrandu-va aliniati complet, Acum si Aici, in toate momentele si nu mai cedati din puterea voastra personala (energia fortei vitale) fără permisiunea voastra, niciunei entitati fizice, non fizice sau oricarui lucru!

Darul Dimensiunii 6D, Dragilor, va fi o creștere dramatică a abilităților voastre psihice si telepatice.

Veti deveni mult mai constienti de intreaga noua familie a Fiintelor subtile de Lumina, care populeaza Tărâmuri superioare, alaturi de voi, dorind sa ia legatura cu voi.

BUN VENIT, MAESTRI LUCRATORI AI LUMINII!

Celebrati sosirea în Dimensiunea 6D!

Este frecventa Inocentei superioare și a Dragostei, care este energia Paradisului care va ghida Noul Pământ.

In 6D, atragem catre noi, fiinte rezonante, sprijin reciproc si stimularea dezvoltarii.

Punem intrebari, mult mai mult despre ceea ce este real, despre procesul nostru mental si despre cum ne identificam cu alții și cu noi înșine.

Exista o notificare puternica despre cat „este de dureros pentru Ființele 3D și 4D din jurul nostru”!

Noi facem tot ce putem  pentru aceste fiinte, ca si Ghizi Angelici 6D reintrupati , dar ei nu ne pot auzi cuvintele, ii lasam sa le inteleaga ei singuri și știm că trebuie sa le permitem sa fie acolo unde sunt, până când ei sunt gata să se unească cu noi și nu intervenim direct in evolutia lor.

Vom contiunua asa cum am facut-o intotdeauna, vom merge cu ei si vom pleca, fara sa ne incurcam in dramele si traumele lor, insa, oferindu-le un grăunte de Dragoste si ”Pulbere de Stele”, atunci când ii intalnim, ceea ce are un efect in cele din urmă.

Trebuie să ne amintim ca am venit să-i ajutam, insa, in acelasi timp, trebuie sa continuam sa ramanem camuflati, un pic mai mult, pentru binele progresului nostru propriu și al lor!

Aceasta este o modalitate superioara de a privi la scenariul extins.

Ne dam seama, ca ei vor veni, toti, atunci când sunt gata, astfel că nu este o preocupare sau o prioritate de a-i trezi atât de repede.

Noi vedem totul si vom ramane concentrați pe ceea ce facem pentru Binele omenirii.

In momentul in care unul singur inceteaza sa se mai concentreze, va începe să aibă probleme serioase!

Aceasta este ceea ce fiinte mai evoluate cunosc bine!

Chakra a cincea este complet deschisa, în această etapă, astfel încât nu numai ca vorbiti si traiti Adevarul, înseamnă că sunteti autentici si apreciati numai atunci cand si ceilalti sunt autentici si transparenti.

Aceasta deschide o poarta mai mare catre nivelul aproprierii cosmice, unde fiintele se pot contopi pe deplin, fără orice distorsionare de undă.

Acesta este locul unde adevărata Pace, care trece peste orice înțelegere, patrunde!

La nivelul 6D vedeti foarte bine prin toate iluziile si prin tot ceea ce nu este în interesul superior al Sufletelor voastre.

Incepeti sa traiti în întregime, în această etapă, pentru prima data in acest intreg proces.

Traiti fiecare moment, Acum, la maxim!

Există încă, curatare care merge în această dimensiune, ca in toate dimensiunile, si, chiar daca poate fi drastic, Aici, aceasta deschide portiuni atat de adanci incat poate face, practic, magie, și lucruri vechi care obișnuiau să fie problematice, nu mai par sa fie, deloc, o problema!

Fiecare lucru care ar fi provocat mare stres în regatele inferioare, sunt tratate rapid și ușor și nu se mai lipesc de Suflet.

La acest nivel incepeti sa doriti si sa acceptati, in spatiul vostru interior, doar fiinte care rezoneaza cu frecventa voastra.

Va veti indeparta de toate fiintele și lucrurile care nu mai rezoneaza cu nivelul constiintei voastre.

Daca nu va simtiti bine sau nu mai sunt bune sau atractive pentru voi, le veti elimina rapid din drum și veti trece la acele ființe și lucruri care rezoneaza perfect cu voi, crescandu-va coeficientul de Lumina chiar mai mult!

Manifestarea este, chiar, automata, Aici, trecand cu bine peste sensul barierei energiei zero 5D, lucrurile vin fara efort prin fizica cuantica 6D si tot ceea ce doriti si aveti nevoie vine super rapid avand in vedere ca v-ati aliniat, pe deplin, la fluxul Universului.

Eliberam integral, Aici, ne schimbăm prietenii, trecem la noi locatii si Totul pare să fie în plină transformare, insa, noi ne simtim mai luminati, mai vasti și mai liberi.

La acest nivel, coeficientul de Lumina în ființa noastră este de 60% , în acest Proiect de Ascensiune in 12 etape.

Aici suntem, mai vast, deschisi spre simturile noastre interioare, clarviziunea interioara, clarauzul, etc. si aceste abilitati ne par normale și naturale, Acum!

Mai multe cadouri incep sa se activeze la acest nivel si toate darurile noastre uzuale spirituale au devenit mai dezvoltate!

IMPORTANT:

Corpul nostru fizic nu mai poate procesa lucruri toxice si trebuie sa existe o mare prioritate si o mare atentie pe Dragostea de sine și îngrijirea corpului ca si TEMPLUL SFÂNT AL LUI DUMNEZEU Sursa, care ESTI!

Este imperios necesar să stați impamantati 100%, ACUM, ca totul vibreaza mai rapid!

Daca nu veti fi impamantati, veti pluti, practic si veti deveni pierduti!

Fiintele care au atins nivelul de constiinta 6D, cu siguranta, ”Ies in evidenta”!.

Calitati înnăscute le permite să fie cei mai buni candidați ca Ghizi pentru Pamant.

Ca fiinte 6D complet dezvoltate, sunteti concentrati spre ai ghida pe ceilalti spre Iluminare.

O abilitate importanta este abilitatea de a inspira si a incuraja, ceea ce poate fi vazut ca profesie primara pe Pământ și, astfel, Ființele Celeste sunt primele implicate in dezvoltarea spirituala si ascensiunea la nivel gloval.

Fiintele 6D pregătesc calea Iubirii adevărate în inimile tuturor celorlalti, mai intai, prin Iubirea totala de sine si prin demonstrarea celui mai inalt nivel de serviciu in slujba altora, acestea fiind misiunea noastra primara a Proiectului de Libertate pe Pamant!

Capacitatea de a indruma in Consilii ale Intelepciunii si abilitatea de a inspira pe multi, toate astea sunt sustinute cu aceste fiinte prin cunoașterea ca noi suntem învestiti cu putere spirituală, administrata la nivel universal.

Permitem acestei PUTERI SPIRITUALE să curgă prin noi, avand in vedere ca noi TRANSMITEM  ȘI IMPARTASIM PUTEREA SI INTELEPCIUNEA NOASTRA CU INTREAGA PLANETA !

Mesajele noastre sunt, cu adevărat, transmisii angelice din inimă, care au impact asupra maselor, intr-un profund mod pozitiv.

Da, lăsati să curgă liber catre acele fiinte care sunt pregatite sa asculte!

Știm că suntem fiinte de elita desemnate cu obligatia de a ghida cu Dragoste multe fiinte din Dimensiunile inferioare și noi am acordat cele mai bune resurse si capabilitati pentru o evolutie de succes a rasei umane  catre o civilizatie galactica.

Puterea noastra Spirituala serveste ca sursa a responsabilitatii noastre celeste pentru a ghida Proiectul Libertatii Pamantului și se bazează pe înțelepciunea noastră a Adevărurilor Divine.

O condiție esențială pentru a intra in Dimensiunea 6D  sau „Casa Zeilor”, este de a avea o dorinta vie de a dobândi și a obține cunoștința celor mai înalte Adevăruri.

Cineva trebuie să caute lucrurile cele mai înalte în Univers și să fie dispus să facă lucrarea necesară pentru a atinge această cunoaștere!

Cineva trebuie să doreasca sa atinga aceste niveluri mai inalte de existenta, mai mult decât orice altceva!

Maeștrii spun ca Dimensiunea 6D este cel  mai dificil nivel de integrat, din Procesul Ascensiunii in 12 etape, insa, contine cateva din cele mai magice si divine atribute ale tuturor celor 12 nivele

Dimensiunea 6D este Raiul deasupra Raiului si este cea mai buna perspectiva 5D care se poate realiza!

O Fiinta 6D, complet evoluata, este pe cale de a zbura, practic, de a se teleporta, de a se multiplicita, de a determina lucruri sa apara, la fel ca si alte multe abilitati magice!

Majoritatea acestor lucruri vin în Dimensiunile 8D si 9D, insa, cum noi avansăm exponential, mai rapid, aceste daruri supranaturale sunt aproape de realizare și demonstratie.

Dimensiunea 6D este împărțita în plan orizontal, partea din față fiind Cerurile Mari și partea din spate Cerurile Mici.

Pentru ca Dimensiunea 6D are niveluri diferite de lungimi de unda si vibratii, poate fi considerată ca având vecinatati distincte.

Cerurile Mari sunt pentru cei ale caror eforturi sunt îndreptate spre dezvoltare spirituala in timpul intruparii lor pe Pamant si Pamantul gazduieste o parte a manifestarii lor fizice in corp, ca fiind o parte a Planului Divin!
In contrast, Cerurile Mici contin multe Spirite Divine non-fizice care exista, Aici, in numeroase taramuri, cu exceptia Pământului!

Dimensiunea 6D este „Lumea Luminii” și este, adesea, denumită „Casa Zeilor”.

Acesti zei sunt zeități sau întrupări care au influentat toate lumile si cei care sunt cunoscuti si anuntati ca ”evlaviosi”.

Voi sunteti Fiintele Divine despre care vorbim!

Suntem aici pentru a vă reaminti că misiunea voastra în această călătorie Cosmica pe Pământ, ca o zeitate in corp uman, este de a spune celor care sunt pregatiti să audă, Cine și Ce Sunt cu adevărat!

Sunteti, Aici, pentru a spune tuturor că sunt mult mai mult decât s-a spus și mult mai mult decât cine și ce cred ei!

Spuneți-le că sunt Sacre, Pretioase si Divine!

Acesta este cel mai mare Adevar pe care il puteti spune!

Acest mesaj angelic simplu, dar extrem de puternic, pe care il veti aduce tuturor Ființelor de pe Pamant,  ii va elibera!

Noi, ca Păstrători ai Planului Divin, cunoastem mesajul care elibereaza Pamantul si despre care noi am vorbit, de-alungul timpului, acela ca

„Voi Sunteti, Toti, Zei!”

Suntem, de asemenea, Aici, ca să vă reamintim, că înainte de a putea transmite, intr-adevar, acest mesaj cu efect, trebuie, mai întâi , sa cunoasteti scopul acestui Mare Plan Cosmic, acela de a va aminti si a cunoaste, pe deplin, Cine si Ce Sunteti cu adevarat!e

Prima reala intelegere (cunoastere ) a Tot Ceea Ce Este, este la nivelul Dimensiunii 6D!

Orice gand ati avut inainte, a fost doar un concept!

Daca intelegeti, cu adevarat, ceea ce spunem noi, veti începe să fiti asta!

Va putem spune toata ziua marele Adevar care exista:

„SUNTEȚI, TOTI, DUMNEZEU”,

dar o puteti demonstra fiind asta, complet, pana sa stiti ca sunteti asta ?

Exista un mecanism universal simplu construit, care funcționează astfel:

Când începi să fii ceva, atunci Esti si o poti demonstra!

Da, există o fază de tranziție a Constiintei rememorării si a practicii cum sa demonstrati Cine și Ce Sunteți într-adevăr, dar, aveti încredere în noi, voi puteti, deja, face toate acestea și le veti putea face, odata ce constatati ca le puteti face!

Fiti, oricum, in Dimensiunea 6D, in Pace, Frumusete si Magie si reamintiti-va Cine si Ce Sunteti cu adevarat si fiti in stare sa recunoaste-ti ca aveti atat de multa putere!

Odata ce va reamintiti, spuneti, toate astea , celorlalti!

Mare Iubire,

~ ARHANGHELUL MIHAIL

Link original:http://projectfreedomearth.com/2016/04/01/wave-x-ascension-pioneers-reach-the-sixth-dimension/
Traducere:Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444AA-Michael-15.1.13 (1)

 

Merlin’s Magic – Healing Harmony

 

Craig Pruess & Jurgen Ziewe

 

Reclame

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, Prin gânduri, cuvinte și fapte, Să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ascensiune, Noul Pamant și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Arhanghelul Mihail – Pionierii Ascensiunii Valului-X Ajung La Dimensiunea A Sasea

 1. lucica.dogaru zice:

  Te iubesc Dida Aurelia ptr tot ce faci ptr noi toti , Multumesc Arhanghel Mihail si Multumesc Familiei noastre Galactice ptr minunatele mesaje care imi umplu inima de bucurie ❤ Namaste! 

  Enviado de Samsung Mobile

  ––– Mensaje original –––De: Lumina si Iubire Fecha:06/04/2016 3:44 (GMT+01:00) Para: lucica.dogaru@yahoo.com Asunto: [Articol nou] Arhanghelul Mihail – Pionierii Ascensiunii Valului-X Ajung La Dimensiunea A Sasea

  Apreciat de 1 persoană

 2. Aur+EL+ia(n) zice:

  Multumim draga Aurelia ,sunt inf grozave-acum *multi chemati .putini alesi*-din cate stiu eu stimata colega =in 5D ,(daca) cand ajungem,corpul nostru teluric (pe baza de C) se transforma (dupa primirea Initierilor 2-3-4) intr-un corp de Lumina pe baza de SI -el devine invizibil datorita vibratiei inalte si NEMURITOR iesind din ROATA REINCARNARILOR-In D6 dupa ce SUFLETUL a Fuzionat deja cu sinele fizic se pregateste sa fuzioneze cu SPIRITUL (monada)..,apare acel *pod spiritual* intre sinele fizic(care acum este unit cu SUFLETUL)si care se va uni si cu SPIRITUL=ANTAKARAMA …sunt multe de spus (pe langa ceea ce deja spui)..,poate ar trebui sa le spunem cititorilor tai si de succesiunea INITIERILOR care *jaloneaza* ASCENSIUNES fiecaruia prin recalibrarea nivelelor de CONSTIINTA …=))

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s