Știind Când

De  Jamye Price

https://jamyeprice.com/about-jamye-price/

24 Martie 2016

Ființe Binecuvântate, sunteți într-un moment interesant în evoluția voastră, al începerii lucrului, mai direct, cu tărâmurile subtile ale creației.

Este antrenant și uneori frustrant să înveți noi reguli de fizică și misterios non-fizice.

În primul rând, mintea ta domină procesul pe măsură ce încearcă să îl definească.

Aceasta este o funcționalitate valoroasă și necesară a minții, dar nu la fel de eficientă, în același mod, atunci când se ocupă cu tărâmurile fizice și non-fizice.

Pentru a crea mai mult cu tărâmurile subtile, voi studiați diferite informații și procese, cum ar fi gândirea pozitivă, Viața Iubitoare și, cu toate astea, creați realitatea cu gândurile și sentimentele voastre.

Există un adevăr în aceste procese și multe modalități de a învăța și de a pune în aplicare aceste schimbări.

Cu toate acestea, ceea ce trebuie să se producă în cele din urmă, este o înțelegere a non-fizicului în ceea ce privește domeniul fizic în care trăiești.

Asta este, cum s-ar spune, că ceea ce învățați trebuie să aplicați în tărâmul vostru fizic, pentru a avea o valoare în viața voastră de zi cu zi , în caz contrar, totul poate deveni confuz și chiar dăunător.

Pe măsură ce puneți în aplicare modificările subtile ale percepțiilor, perspectivelor, alegerilor și acțiunilor voastre, voi integrați un nou nivel al ființei umane.

Ceea ce apare, adesea, este o înțelegere intelectuală a unor principii de bază non-fizice, în timp ce încă mai continuă să trăiască regulile domeniului fizic.

Astfel, primul instinct este de a folosi gândirea pozitivă, Dragostea și de a va crea realitatea, pentru a controla sentimentul de siguranță în viață.

Pentru a controla sentimentul de siguranță, există, adesea, o structurare mentală a binelui sau răului, care se aplică în mod instinctiv.

Instinctele voastre funcționează bine pentru domeniul fizic.

Ele sunt imediate, bazate pe supraviețuire și eficiente.

Cu toate acestea, ele nu se aplică în același mod ca atunci când lucrați cu abilitățile voastre, inerente, non-fizice creative.

Pe măsură ce lucrați cu domeniul non-fizic, schimburile voastre de siguranță din supraviețuirea voastră fizică au nevoie să fie într-un echilibru cu înțelegerea profundă a siguranței infinite în fluxul de viață.

Aceasta începe o adevărată integrare a dualității vieții pe Pământ, care nu poate ajuta, dar care reflectă informațiile interne pentru voi.

Acest echilibru al fizicului și non-fizicului poate fi învățat informațional, sprijinit cu vindecarea, dar nu vă poate fi dat dintr-o sursă externă.

Legea Rezonanței asigură că deveniți cei pe care ii doriți sau că, doar aveți efect în lumea fizică.

În esență, trebuie să vă schimbați lumea internă, mentală și emoțională, Sinele non-fizic subtil.

Aceasta este „a fi schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.”

Acest lucru ne aduce la Știind Când .

Pentru a învăța regulile de creare, este necesară observație internă.

Voi învățați principiile de modelare a gândurilor și emoțiilor voastre, dar, înțelegeți că aceasta merge dincolo de a le controla.

În esență, voi învățați să controlați lumea voastră interioară mai bine.

Dar, mai degrabă, decât un control care doar restrânge, acesta este un control care înțelege, se concentrează și se transformă.

Voi trebuie să transformați lumea voastră interioară pentru participarea efectivă cu tărâmurile non-fizice ale creației.

 

Atunci când lumea voastră interioară devine, în mod natural, conectivă, curajoasă, în fața celor mai grave probleme ale omenirii; adică atunci când rezonați cu Iubirea care transformă.

Aceasta Dragoste este diferită de o Iubire care permite, evită sau nu ia în considerare valoarea lecției învățate pentru viitor.

Știind Când să luați măsuri, este una dintre cele mai mari provocări, pe măsură ce treceți de la focalizarea fizică, la integrarea reală a puterii de a crea, prin (non-fizica) Dragoste.

Acțiunea este modul care vă asigură supraviețuirea fizică în domeniul fizic.

Dacă nu acționați, nu supraviețuiți.

Acțiunea de a face un pas creează calea voastră.

Pe măsură ce începeți să puneți în aplicare, folosind puterea Iubirii pentru a crea, sunteți încă în domeniul fizic, care necesită o acțiune.

Cu toate acestea, crearea de Dragoste necesită o acțiune internă a respectării dincolo de evidențe, încredere în voi înșivă și încredere în fluxul vieții.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să rămâneți iubitori și deschiși spre viață și răbdători cu scurgerea timpului.

Aceasta este „Pacea care întrece orice înțelegere.”

Mai degrabă, decât să reacționați din teama de supraviețuire, transformați momentul, cu o cunoaștere profundă, dincolo de formă.

Cum Să Stiți Când să luați măsuri?

Aveți încredere în voi, mai mult, pentru că bio-mecanismul vostru este perfect pentru acest mediu, atât fizic cât și non-fizic.

Invățați să vă ascultați Inima mai mult, pentru că este instrumentul vostru de conexiune curajoasă, Iubitoare.

Calmați-vă temerile Minții, potoliți-le.

Nu le împingeți deoparte, ele vă vorbesc despre temerile de supraviețuire pe care trebuie să le rezolvați pentru a rezona la o vibrație diferită.

Aveți Incredere în Viață mai mult.

Ea vă vrea  înfloritori.

Pe măsură ce puneți în aplicare aceste schimbări interne, veți observa mai puțina frică și mai multă încredere.

Veți observa mai puțină nevoie de a controla și mai multă siguranța știind ca totul este bine și îmbunătățire.

Veți observa mai puțină confuzie și mai multă răbdare, chiar și cu un viitor necunoscut.

Veți observa indicii de Viață care vă vorbesc despre Când, prin deschiderea ușilor din acțiunea voastră și participarea cu Viață.

Vei aprecia uși  de închidere, cunoscând acțiunea și faptul că participarea cu Viață a fost valoroasă.

Vă veți face mai puține griji cu privire la trecut și viitor și vă veți concentra mai mult în Acum, când puterea voastră creatoare formează, în viitor, potențialele.

Fiind pe punctul de a Descoperi – Știind Când, observăm lumea noastră interioară și permitem temerilor și nesiguranței să fie iubite în totalitate, prin onorarea necunoscutului.

Observăm experiențele noastre personale, informația Vieții ne cheamă să alegem să ne iubim Sinele cu un nou suflu, care afectează Intreaga Viață.

Observăm schimbările subtile în sentimentele noastre de Pace în fața adversității, așa cum ne dăm seama că frica este mai gălăgioasă decât Iubirea, deoarece știe că nu este la fel de puternică.

Luăm măsuri, mai întâi în lumea internă, pentru că noi știm că acestea schimbă reflecția din lumea exterioară.

Noi recunoaștem că timpul de a trăi Iubirea este Acum.

Tot înainte!

Link original:
https://jamyeprice.com/knowing-when-2/
Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pace, Lumină, Dragoste, Compasiune și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți!

Ludovico Einaudi

http://www.ludovicoeinaudi.com/

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Jamye Price și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s