Construiește Coloana De Lumină A Ascensiunii

Arhanghelul Mihail AA Mihail

prin Ronna Herman

http://www.ronnastar.com/about-us/about-ronna.html

Evolution of lLght Being

Iubiți Maeștri, vă aduc Salutul Celui Înalt, Tatăl / Mama Dumnezeul nostru.

Opriți-vă pentru un moment și lăsați esența noastră iubitoare să pătrundă în Ființa voastră, pentru ca ea să vă scalde, să vă împrospăteze și să vă energizeze.

Niciodată în timpul istoriei omenirii nu a existat o astfel de oportunitate minunată de a avansa pe calea evoluției spirituale.

Voi, care ajungeți tot mai mult să absorbiți și să integrați frecventele rafinate ale energiei cosmice, faceți pași mari.

Cu toate acestea, prăpastia dintre cei care reclamă dreptul lor prin naștere, cu Spiritul ca fiind ghidul lor, iar cei care se agață de iluzia celei de a Treia Dimensiuni, se accentuează perceptiv.

Este timp de decizie, Dragii noștri.

Fiecare persoană, indiferent de nivelul ei de cunoaștere, este bine să decidă cum va servi și va urma Lumina lui Dumnezeu sau fantoma / umbra.

Pentru că, vedeți voi, a Treia Dimensiune este o existență fantomă, un teren umbră, în care totul este distorsionat și, în cea mai mare parte, iluzoriu.

Aceia dintre voi care au ridicat vălul de pe ochi și recunoașteți că ați trăit într-o stare de semi-vis, în care ego-ul și emoțiile au guvernat existența voastră.

Asa că, este minunat să aveți o viziune clară și un scop clar, să dețineți controlul asupra destinului vostru și să știți, fără îndoială, că aveți o companie de ajutoare angelice lângă voi?

Fiecare pas pe care îl faceți pe scara Ascensiunii aduce noi oportunități, o nouă înțelepciune, informații și ajutor suplimentar din partea omologilor spirituali.

Noi, ca și voi, evoluăm și creștem din această mare experiență, cu multiple fațete.

Împreună, noi desțelenim noi pământuri și noi căi sunt țesute în Ceruri, schițând un nou curs și adăugând o bogată și nouă experiență pentru Mintea lui Dumnezeu colectivă.

Ingăduiți-ne să plantăm un gând-sămânță în mintea voastră și sa vedem dacă sunteți pregătiți să-i permiteți să prindă rădăcini și să crească.

Este Timpul să se extindă conceptul de Conștiința Unității.

Este Timpul pentru toate rasele, religiile și toate culturile să caute o cauză reciprocă sau un teren comun.

În primul rând, este benefic să realizați că Dumnezeu Creatorul se manifestă într-o multitudine de forme, de la cea mai mare la cea mai mică,

TOTUL este de la Dumnezeu și TOTUL este o parte a Lui Dumnezeu.

Adesea folosim termenul Sămânță Stelară și a existat o oarecare confuzie în ceea ce privește expresia, precum și întrebarea unora „Ce sau cine sunt acei nevinovați sfinți?”

Este plăcut să știi că sunteți sub semnul întrebării și că nu mai acceptați ceea ce se spune, cu credință oarbă.

Amintiți-vă, v-am spus, că încrederea oarbă / credința nu este un atribut dorit al unui maestru spiritual.

Pe măsură ce revendicați măiestria voastră spirituală, nu mai acceptați ceea ce spun alții fără a solicita validarea, prin intermediul facultăților mentale – Mintea și confirmarea prin intermediul monitorului – Inima.

Există mai multe fațete și nuanțe ale adevărului și adevăruri mai rafinate, superioare sunt în curs de dezvoltare, tot timpul, pe măsură ce deveniți mai conștienți spiritual .

Originile / moștenirea voastră și planul general al Universului sunt, Acum, disponibile pentru voi, odată ce voi vă extindeți conștiința dincolo de Pământ, de Sistemul Solar și de Galaxie.

Termenul Sămânță Stelară înseamnă că mulți din cei de pe Pământ sunt din alte sisteme stelare, galaxii, chiar și alte Universuri.

Când Mintea lui Dumnezeu a trimis Energia Lui radiantă sub forma unui Mare Soare Central, două ființe minunate au fost desemnate să fie aspectul Tată / Mamă Dumnezeu a acestui nou Univers.

Mulți dintre voi, care s-au născut cu multi eoni înainte și în alte Universuri, au fost mult mai doritori să fie o parte din nașterea unei noi creații universale.

Iubiților, știu acest lucru, voi ați fost aduși în conștiința individuală pentru a fi co-creatori, pentru a manifesta o varietate, în continuă creștere, de lumi, realități și de exprimări, pentru a le adăuga la bogăția Minții lui Dumnezeu.

Cum acest nou Univers a început să ia formă, Dumnezeu si-a îndreptat privirea în jos, cu Iubire, spre noi, așa cum și noi am urmat, cu bucurie, proiectul măreț ce ne-a fost dat și pe măsură ce fiecare fațetă a planului a intrat în manifestare, o Osana veselă răsună, pe care, noi toți, am aclamat-o, ”EU SUNT CEL CE EU SUNT”.

In momentul în care s-a născut acest Univers, toată energia cosmică care ii fusese alocată, de la început până la sfârșit, a radiat afară, dintr-o dată, (în acest sens, teoria big bang” este adevărată).

Toți cei, dintre voi, care s-au născut în conștientizarea individuală înainte, au apărut, încă o dată, infuzați cu noile energii ale părinților lui Dumnezeu pentru acest Univers, ca și o nouă matrice și cu propria misiune Divină specială.

De asemenea, a fost trimis, mai departe,  un mare ou cosmic de noi Suflete (doar pentru a vă oferi o imagine a minții), un incubator, s-ar putea spune.

Suflete noi, care nu au mai fost, vreodată, înainte, născute într-o conștiință individuală, acestea au fost acele Suflete sfinte nevinovate.

Când a venit vremea să aducă omenirea pe planeta Pământ, aceste Suflete nevinovate sfinte au fost infuzate, la rândul său, cu ADN-ul, atribute, trăsături și caracteristici ale fiecărei rase rădăcină nouă sau rasă sub-rădăcină.

Amintiți-vă, am spus că unul dintre motivele pentru care Pământul este atât de important, este faptul că toată marea diversitate a Creației a fost adusă pe această planetă mică, pentru a deveni un mare recipient de contopire și pentru a vedea cât de mult timp le-ar lua tuturor, cu revendicarea darurilor, pe care ceilalți urmau să le ofere și să se întoarcă la Unitatea Conștiinței.

Un aspect important al acestui experiment este faptul că tuturor Sufletelor care sunt întruchipate pe Pământ li s-a dat voință totală, liberă, să creeze și să evolueze în propriul lor mod dorit.

Și astfel, există, Acum, pe Pământ, aceia dintre voi care au venit de departe din întinderile Omniversului, dar și aceia dintre voi care au fost aduși înapoi, în special pentru a fi o parte a marelui experiment pe planeta Pământ.

Determină acest lucru pe unii dintre voi să fiți mai buni sau mai vrednici decât alții?

Într-adevăr, nu.

Voi aveți bătrânii din familiile voastre, precum și pe cei tineri; toți sunt onorați și considerați ca fiind o parte integrantă a întregului.

Și noi vă vom spune, Dragi Inimi, că multe dintre acele Suflete nevinovate sfinte au făcut progrese mari în sensibilizarea și avansarea lor, mai multe decât mulți dintre cei care au venit ca Semințe Stelare, pentru a supraveghea planul de pe Pământ.

Multe dintre aceste frumoase, inocente, dar îndrăznețe Suflete au făcut progrese incredibile și au avansat spiritual în timpul încarnărilor lor pământești.

Multe dintre ele sunt în avangardă și sunt Arătătorii de Cale pentru unii, care, este posibil să fi intrat în conștiință înainte, dar care au dat greș sau au căzut la marginea drumului.

Cei nevinovați, cei tineri vor conduce.

Această afirmație are implicații mult mai largi decât vor realiza mulți dintre voi.

Aceeași oportunitate de a reveni la o stare de conștiință spirituală conștientă este disponibilă tuturor.

Amintiți-vă, eu v-am spus, de asemenea, că Prezența voastră Eu Sunt așteaptă să coboare asupra voastră toată substanța Luminii Divine pe care o puteți înmagazina și utiliza, ceea ce înseamnă, fiecare dintre voi, care ați făcut Promisiunea de Aur, pentru voi toți, înainte de a va fi  încarnat în această viață.

Acum, îngăduiți-mi să vă dau un alt exemplu al modalității în care, fiecare dintre voi, poate trage mai departe înțelepciunea și conținutul vieții cosmice, care sunt atât de prolifice și accesibile tuturor, în aceste vremuri de mare schimbare.

Însă, este disponibilă pentru voi, numai la nivelul la care sunteți pregătiți să înțelegeți și să integrați.

Acest lucru poate aduce amintiri din trecut, pentru mulți dintre voi care erați acolo în timpul glorios pe care vi-l vom descrie.

In timpul Epocii de Aur de mijloc a Atlantidei, a existat un mare Templu al Înțelepciunii.

Preoții și preotesele, care au predat claselor de preot  /  preoteasă novice și altor studenți, au folosit baghete puternice de cristal pentru a grava învățăturile înțelepciunii pe foi subțiri, clare de cristal.

Așa cum au scris în limbajul Luminii (nu de la stânga la dreapta, ci de la dreapta la stânga) au proiectat în cristale, prin mintea lor, învățăturile înțelepciunii și Legile Universale, transmise mai departe de o minte superioară (cu care au avut o comunicare clară, constantă).

Informațiile, precum și frecvențele energetice corespunzătoare, au fost infuzate în foile de cristal, care vor fi, apoi, citite de către elevi, folosind baghetele mai mici individuale, de cristal .

Ceea ce vreau să accentuez este aceasta: fiecare elev a primit un nivel diferit de informații din tăblițele de cristal, în conformitate cu frecvențele care radiau din Aura / Inima / Mintea lor.

Același lucru se întâmplă cu voi, Dragilor, fiecare dintre voi primește un nivel diferit de înțelegere, din mesajele, înțelepciunea și învățăturile prezentate pentru voi, în funcție de nivelul actual de conștientizare și frecvențele de vibrație la care puteți avea acces.

Pe măsură ce deveniți mai acordați la Spiritul vostru, Mintea se extinde și aveți acces la porțiuni ale creierului, care anterior nu au fost disponibile pentru voi.

Noi perspective de înțelegere și conștientizare se deschid și, cum, noi informații vin în continuare, de multe ori, ele stârnesc amintiri din subconștient, astfel încât, să știți, fără îndoială, ceea ce este sau nu este adevărul vostru.

Așa că, Dragi Inimi, nu vă așteptați ca toată lumea să aprecieze sau să fie incantați despre ceva ce ați citit sau ați auzit și care are atât de mult sens pentru voi.

Asa cum voi sunteți în căutarea celui mai înalt adevăr, este bine să permiteți și altora același drept.

Acestea toate vă duc în același loc, în cele din urmă, Iluminarea și revenirea la starea voastră radiantă, anterioară, ca un maestru iubit al co-creației.

În ultimul nostru mesaj, v-am dat viziunea unei mari piramide a Luminii, care s-a format în tărâmul eteric.

Ne străduim să vă dăm o imagine a minții sau o viziune clară, pe care să o puteți înțelege, cu privire la lucrările din tărâmurile superioare, dar noi nu suntem, întotdeauna, înțeleși în totalitate.

Este, uneori, dificil să explicăm lumea fluidă a Spiritului în termenii voștri, pentru a se putea înțelege în lumea de formă materială solidă.

Vă oferim un alt exemplu al procesului de Ascensiune și cât de mulți dintre voi vor urca, rapid, către punctul culminant, pentru a deveni balize pe care să le vadă ceilalți și să încerce să treacă dincolo de ele.

Întrebarea care a fost pusă: „Ce se întâmplă atunci când piramida Luminii este plină și nu există nici un loc pentru cei care doar ce s-au trezit?”

Răspunsul este simplu, Dragilor, vom crea o altă piramidă și alta și alta, până când, în cele din urmă, ei vor înconjura Pământul.

Veți putea, chiar, călători de la o piramidă la alta, pe măsură ce familia voastră spirituală vi se va alătura, astfel încât să vă puteți ajuta reciproc, pentru a avea acces la următorul nivel de conștientizare.

De asemenea, voi creați forme de gândire de grup cu scop comun, care într-o zi se vor manifesta ca centre de Lumină și orașe de Lumină în întreaga lume, pentru ca, în cele din urmă, să fiți capabili să manifestați aceste creații minunate în formă fizică.

Uitați-vă, că tot mai mulți arhitecți încep să creeze clădiri piramidale, bombate și în formă de hexagon.

Ați auzit de „Valurile Ascensiunii” și ați fost conduși să înțelegeți că, dacă ați ratat Primul Val, ați putea prinde Al Doilea Val sau Al Treilea și asa mai departe.

Acest lucru, de asemenea, a fost o analogie a procesului de Ascensiune, Acum, în curs de desfășurare.

Nimeni nu va fi lăsat pe dinafară, nimeni nu va fi lăsat în urmă, toți, în cele din urmă, se vor alătura procesiunii de Ascensiune,

Este Destinul Vostru și este asigurat.

Războinici (Luptători) iubiți ai Luminii, nu puteți înțelege cât de puternici deveniți!

Voi, conștienții Lucrători ai Luminii, creația unui geniu, conștiința de masă care se infiltrează  treptat și schimbă vechilor modele de gândire de masă a conștiinței 3D, sprijinind, astfel, pe  alții, să elibereze temerile lor adânc înrădăcinate, sentimentele de rușine, nevrednicia, învinovățirea și sărăcirea.

Pe măsură ce se extinde conștientizarea, o atingeți în frecvențele dimensionale superioare și, apoi, faceți un angajament de a trăi adevărul așa cum îl știți, începeți un proces pozitiv de auto-expansiune, care radiază în lume.

Și, pe măsură ce vă alăturați altora, creați o sinergie care se extinde exponențial într-un cerc tot mai mare de lărgire a conștiinței de grup.

Mulți dintre voi aveți dorința de a călători în locuri din întreaga lume, care se spune că sunt sacre sau au vortexuri puternice de energie.

Da, există multe dintre acestea, dar îngăduiți-mi să vă dau o altă perspectivă.

Faceți apel la Prezența Divină Eu Sunt și solicitați compania Ingerilor să participe și creați obiceiul de a trimite, mai departe, gânduri de Iubire și de Recunoștință și, cel mai important, să mențineți o stare de Bucurie.

Conectați-vă la Mama Pământ și recunoașteți scumpii Elementali și minunații Devas, care supraveghează Regatul Naturii, creând, astfel, un vortex energetic al dreptului Luminii în care trăiți.

Pentru că, vedeți voi, dacă voi creați mediul potrivit, Spiritul, în toată frumusețea lui și într-o multitudine de forme, va coborî și va stăpâni.

Construiți propria voastră Coloană de Ascensiune a Luminii și ei vor veni.

Am fost cu voi când ați pășit pe planeta Pământ, în urmă cu atât de multe secole și voi rămâne pentru a vă ghida, pentru a vă inspira și a vă susține, până când sunteți pregătiți pentru a reveni la adevărata voastră moșie, pe tărâmul nostru glorios al Mamei / Tatălui Dumnezeu.

Eu Sunt, pentru totdeauna, prietenul vostru, gardian și însoțitor în Spirit,

EU SUNT Arhanghelul Mihail.

Link original:http://www.spiritual.com.au/2011/07/building-your-ascension-column-of-light-archangel-michael-through-ronna-herman/
Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți!

Christopher Lloyd Clarke

Christopher Lloyd Clarke

http://vargoworld.com/

Nu Esti Singur(ă)

Într-un fel, totul este, o chestiune de timp,
Nu-mi  voi face griji pentru tine, Vei fi bine
Ia gândurile mele cu tine și când te uiți în spate,
Vei vedea, cu Siguranță o față pe care o recunoști.
Nu ești singur(ă), te voi aștepta până la sfârșitul timpului,
Deschide-ți mintea, cu Siguranță, este simplu sa vezi,
Nu ești singur(ă), te voi aștepta până la sfârșitul timpului pentru tine,
Deschide-ți mintea, cu Siguranță, este timpul să fii cu mine.
Este distanța care face viața un pic cam grea,
Două minți care, odată ce au fost aproape,
Acum, la atât de multe mile, departe.
Nu voi ezita, oricum
Te voi sustine până te vei intoarce înapoi, acasă,
In condiții de siguranță, acolo, de unde aparții,
Vezi cum a crescut dragostea noastră.
Nu ești singur(ă), am să aștept până la sfârșitul timpului,
Deschide-ți mintea, cu Siguranță, este planificat să vezi,
Nu ești singur(ă), te voi aștepta până la sfârșitul timpului,
Deschide-ți mintea, copile, este timpul pentru mine și pentru tine.
Tu nu ești singur(ă), te voi aștepta până la sfârșitul timpului,
Deschide-ți mintea, cu Siguranță, este planificat să vezi,
Nu esti singur(ă),
Nu esti singur(ă),
Te voi aștepta până la sfârșitul timpului,
Deschide-ți mintea,
Cu Siguranță, este timpul pentru a fi cu mine.

Multumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Ronna Herman, Univers și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Construiește Coloana De Lumină A Ascensiunii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s