Tu Esti Curcubeul

Rainbow

Light Lyra – Primul și Al Doilea Val: Eliberarea de Frică, Odată  pentru Totdeauna

Fragment din Cartea ”Tu Ești Curcubeul” – Maria Jose Antunes

Noi nu putem trăi cu adevărat o viață în Iubire, dacă trăim conduși de frică.

Noi nu eliminăm toate condițiile și nu uităm învățăturile vechi.

Toate acestea au fost predate de către părinții noștri din cauza fricii și, într-un fel, pentru a ne proteja, pentru că omenirea a avut de suferit atât de mult din cauza terorii și învățăturile transmise copiilor constau, întotdeauna, în frică, morală, religie și controlul sexual.

Noi suntem orbiți de ea, condiționați și o vom face veșnică dacă vom continua să-i învățăm aceleași lucruri pe copiii noștri.

Este în regulă să fii diferit, de fapt, este minunat!

Este grozav să vorbești diferit, să porți chestii nebunești, să faci aventuri stupide, să alegi tot ce vrei să faci, să iți spui opiniile, să iți arați nemulțumirile … fiind sincer cu sine ești, pur și simplu, Tu; fiind tu însuți (însăți), fiind iubitor (iubitoare) și demn (ă) de încredere nu este agreat, plăcut.

Aceasta este frica.

Acesta este auto-controlul gestionat numai din cauza fricii!

Și aceasta nu face ceva bun pentru sine și pentru lume.

Aduce boli, frustrări, furie și noi nu evoluăm, nu suntem mai inteligenți sau mai fericiți vreodată!

Stagnarea nu este în acord cu Lumina, Iubirea, Ascensiunea, Conștientizarea, Conștiința și Spiritualitatea.

Doar mișcarea, creșterea, schimbarea, învățarea, cunoașterea, curiozitatea sunt în acord cu toate acestea .

În cazul în care doriți să fiți o parte a schimbării, schimbați-vă voi mai întâi.

Este Timpul pentru o acceptare completă a ceea ce este ascuns, ascunse în noi și ascunse în tot ce noi toți suntem, nu avem nevoie să vorbim despre asta, sau să le arătăm altora, nu!

Trebuie, doar, să fim noi înșine, fără a cere permisiunea de a fi acceptați.

Noi ne-am rănit pe noi înșine !!!

Este Timpul să revenim la viață !

Este Timpul să ne trezim și să lăsăm și pe alții să facă același lucru!

Noi suntem, toți, liberi, toți egali, toți suverani, toată Dragostea, toată Lumina!

Am urmat regulile noastre familiale apropiate, normele comunitare, normele de țară, regulile mondiale și, chiar, ceea ce spun regulile universale sunt … ca și cum toate ar știut!

Există unele libertăți permise, dar acest lucru înseamnă că mai aflăm cum să-i criticăm pe cei care nu fac lucrurile așa cum le facem noi.

Problema principală cu frica este că, în general, nu ne place să vedem cum alții au încălcat regulile!

Nervul! Eu sunt o, așa de treabă, fată  și ei cred că pot schimba lucrurile așa cum vor!

În nici un caz! … Și așa cum noi am putea gândi, pot gândi și alții, întreaga lume este, doar, o masă de oameni care judecă fără respect pentru individ sau colectiv, orice nu seamănă cu ei, să fie observat și tras în jos.

Comportamente, cum ar fi acest lucruri, se fac, de obicei, fără să se mai gândească la asta; ceea ce se întâmplă este că avem modelul care a fost dat și lucrurile sunt declanșate în interiorul nostru și reacționăm instantaneu în acest fel.

Dar, cum noi ne ridicăm și evoluăm ca ființe care doresc să facă parte dintr-un nou colectiv, trebuie să începem să acordăm  atenție modului în care ne comportăm.

Nu alții , noi!

Trebuie să fim impecabili, acesta este adevărul!

Schimbarea modelelor Minții și Inimii noastre este ceea ce n-am făcut de ceva timp, dar, încă mai avem un drum lung de parcurs!

Trebuie, doar, să fim conștienți de faptul că lucrurile nu se schimbă atât de ușor cum ne gândim și noi trebuie să facem lucrarea în mod constant și în fiecare zi, fiecare gând, cuvânt, acțiune este de a fi mai bine și mai bine.

Nu există nici un capăt al creșterii ascensiunii și, cu cât mai mult, suntem conștienți de toate condițiile de care suntem guvernați, cu atât mai repede putem urca și ii putem ajuta pe alții să facă același lucru.

Este Timpul să ghidăm pe alții care au nevoie de o mână de ajutor; acesta este motivul pentru care noi nu ascensionăm toți, în același timp.

Noi am avut ajutor, alții încă mai au nevoie de el.

Fiind cea mai bună versiune a noi înșine, întotdeauna în Adevăr și Dragoste pentru cel mai înalt Sine al nostru, care este Dumnezeu!

Mai întâi de toate, să știți că nu sunteți singuri!

Nu contează dacă sunteți departe de cei care gândesc și simt ca voi, spațiul și timpul nu contează prea mult; ceea ce contează este ceea ce se poate face cu noua vibrație, în care, întreaga planeta trăiește în prezent și vibrând în armonie cu noua frecvență, vă conectați mai mult cu noua conștiință colectivă.

Această frecvență este Noua Lumină și Iubire pură și, pe măsură ce vă armonizați cu ea, veți începe să vă simțiți mai puțin singuri, binecuvântați, pentru că inimile voastre se pot conecta cu alte inimi.

În al doilea rând, să fiți conștienți de faptul că frica este ceva ce ați simțit toată viața, este o condiție care trebuie să fie schimbată, este un instrument de supraviețuire care trebuie să fie regândit, pentru a vă permite să trăiți viața la maxim.

Vorbiți cu voi înșivă, în acele momente, gândurile voastre sunt comenzi și Mintea poate fi antrenată pentru a face parte din ființa 5D  care sunteți.

Gândiți-vă la beneficiile schimbării, de a rezista pentru adevărul vostru, în loc să vedeți condițiile care vă duc înapoi spre frică.

Consolidați un dialog între Inimă și Minte, explicați-vă că toată viața voastră ați fost antrenați să fiți suspicioși, fricoși, dar nu mai este nevoie de această protecție.

În al treilea rând, este important să înțelegeți că, numai atunci când credeți în voi și în idealurile voastre, lucrurile se pot schimba cu adevărat.

Energiile 5D sunt pure și sublime; îndoielile sunt dense și confuze.

Același lucru se întâmplă cu frica.

Gândiți-vă, întrebați, căutați și luați decizii cu privire la cine sunteți și ce vreți să faceți și, apoi, dați-i drumul înainte!

Nu există nici un moment pentru șovăieli și amânare!

Lumea se schimbă și la fel și noi, rapid! Trebuie să mergem mai departe cu încredere.

Redobândiți încrederea în voi, simțiți viața care intră în întreaga voastră ființă și, pur și simplu, existați.

Imbrățișați noul și fiți deschiși la propriile idei; ele sunt importante, voi sunteți importanți!

Mai presus de toate, iubiți-vă pe voi înșivă, toate părțile din voi, cei (cele) care ați fost și cei (cele) care sunteți.

Apoi mergeți mai departe!

Există un mare Univers, acolo, care vă așteaptă !

Link original:http://projectfreedomearth.com/2016/04/18/lyra-light-1st-2nd-wave-breaking-free-fear/
Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pablo Arellano

 

Multumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ascensiune, Evolutie Spirituala, Noul Pamant, Valul X și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tu Esti Curcubeul

  1. Aur+EL+ia(n) zice:

    Buna ziua stimata colega ,am aflat de tine mai intai de la CONDOR ..apoi am ajuns si la ..tine …si sunt impresionat de ceea CE (ne) comunici.Fiecare *venim* pe acest pamant minunat ..*fiecare ca el* ..,*daruit* mai mult (sau mai putin) cu *meniri) mai inalte (sau inca ..nu).Astrofizica(din care am mai ..buchisit si eu-atat cat am ..inteles),ne spune ca EL ne vb(daca *auzim*) inca din titulatura noastra…cumva tie Aur+EL+ia =iti atrage atentia inca din prenume…(parafrazez)..*bre fata vezi ca *am investit* f mult in tine (Aur)..+EL .+.(ia )..aceste *daruri si fa LUCRAREA MEA pe aceasta minunata planeta albastra(a 3-a de la Soare) …pe care tot EU le-am creeat …Vezi scumpa colega ce complexa e VIATA (cel mai mare dar si mister) noastra in care am fost *trimisi* prin *socoteli* inalte si maiastre..Vb f frumos de mediul social in care *venim*..,*fiecare ca el* si care ne *amprenteaza* enorm(desigur si el ..predestinat)…*Manualul* spune ca in primii7 ani de viata acumulam cca 80% din conceptiile de viata ,pe care apoi le folosim ..toata viata-probabil si de aceea se numesc =cei 7 ani de acasa(parintii,educatoarea de la gradi,invatatoarea…) sunt primii nostri *profesori*(desigur si ei ..predestinati..)…Acum ca *te-am gasit* te voi vizita mai des stimata colega ..luminoasa …SPOR la minuni..=))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s