Descoperind Noul Nostru Pământ

Noul Pamant

De Alexandrian Kosmos

23 Aprilie 2016

O Planetă Creatoare, ca a noastră Mamă Pământ, este proiectată să devină un microcosmos al Universului, în orice mod, aspect, forma de prezentare, să se auto susținută, să se auto genereze și să susțină, în toate modurile, fiecare Formă de Viață existentă pe suprafața ei.

O Planetă Creatoare are propria sa Frecvență Vibrațională a Energiei, pentru a-i permite să contribuie cu propria energie, înapoi, în Univers.

Schimburile reciproce de energie dintre Planeta Creatoare și Univers încep la fel ca și relația dintre un părinte și descendenții acestuia.

O Planetă Creatoare se bazează foarte mult pe Univers pentru alimentația ei, mijloace de existenţă și vitalitate, până când este pregătită  „să ajungă la o vârstă”, aptă să devină un contribuabil cu propria sa Lumină, Iubire și Armonie, înapoi în Univers.

Relația unei Planete Creatoare cu Universul, marchează tranziția spre „maturitate”, atunci când este pregătită să intre în A Cincea Dimensiune a Universului.

Acest lucru este, exact, acolo unde Mama Pământ noastră se află, Dragii mei, ea este exact pe punctul de a atinge maturitatea ca Planetă Creatoare și de a deveni un Nou Pământ al celei de-a Cincea Dimensiuni a Universului, pe 16 mai 2016!

Evenimentele de pe Pământ se vor mișca rapid, odată ce el începe alinierea în Rețeaua Universală Soare-Stele, pe 30 aprilie 2016 începând, în același timp, procesul de aliniere a celor Sapte Chakre în rețea și, astfel, producând o „Explozie Stelară”, intern, în cadrul corpului său.

Mama Pământ va începe să își afișeze maturitatea, ca Planetă Creatoare și un Nou Pământ al celei de-a Cincea Dimensiuni și, prin Lumină, Iubire și Armonie ea va începe crearea, în cadrul noului ei corp!

Corpul fizic al Mamei Pământ va rămâne, în mare parte, la fel, cu oceanele noastre familiare, lanțuri muntoase și pământuri continentale, în același loc, încă,  în timpul alinierii celor Sapte Chakre, în Rețeaua Universală, începând cu

30 aprilie 2016 – 8 martie 2017.

Adevărata diferență, Dragii mei, va veni în ceea ce veți fi capabili să creați prin propria voastră aliniere la Lumina, Iubirea și Armonia Universului!

Rolul matur al Mamei Pământ, ca Planetă Creatoare, implică un schimb continuu, reciproc, al Luminii, Iubirii și Armoniei Universului.

Ea nu va acționa singură în schimburile cu Universul, acesta va fi un efort de colaborare care implică fiecare Suflet de pe Pământ, ca un factor care contribuie, așa cum se întâmplă în întregul Univers!

Mama Pământ va face schimbări interne pentru a adapta capacitatea fiecărui Suflet existent pe suprafața ei, să colaboreze cu ea!

In cea mai mare parte, Sufletele ”Lucrător în Lumină” au fost primii contribuitori, pe Pământ, ai Luminii, Iubirii și Armoniei în Univers, doar fiind prezenți pe Pământ.

Nu va mai fi cazul, după 27 martie 2017, când Mama Pământ va finaliza tranziția ei către A Cincea Dimensiune.

Fiecare Suflet, care fuzionează în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, va fi în creștere și extindere a propriei sale Lumini, Dragoste și Armonie, în scopul de a deveni contribuitori, în colaborare cu Mama Pământ, după 27 martie 2017.

Problema reală, totuși, va fi lipsa, oricărui Suflet, de familiarizare cu Noua Putere Creativă disponibilă pe Noul nostru Pământ!

Lumina, Iubirea și Armonia Mamei Pământ vor fi revelatoare pentru Noile voastre Creații, vor deveni o caracteristică permanentă, odată ce ea este Sfințită de Dumnezeu, ca o Planetă Creatoare și Noul Pământ 5D, din 9 mai  până pe 21 mai 2016!

La 22 mai 2016 , Descoperirea Noului nostru Pământ  va fi în desfășurare!

Cu toate că vom avea tot mai multe dorințe de îndeplinit, bazate pe mentalitate, amintiri și experiențe din trecut, din A Patra Dimensiune, Creând cu Câmpul de Vibrație al Armoniei Noului nostru Pământ, va fi necesara o stare de spirit expansiv pe Pământ în toate lucrurile pe care le vom gândi, le vom spune și le vom face!

Fiecare Suflet de pe Pământ, care fuzionează în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, va deveni un factor care contribuie, în colaborare cu Mama Pământ.

Pentru a pune starea de spirit 4D în mișcare, pentru a crea cu Lumina, Iubirea și Armonia celei de-a Cincea Dimensiuni a Mamei Pământ, va fi necesar de a contribui cu tot ceea ce a trecut în Univers!

Ce ați descoperit, deja, în Inima și Sufletul vostru, Dragilor, va fi Totul asupra căruia va trebui să vă concentrați!

Dar nu voi veți fi cei care vor avea, inițial, dificultăți în realizarea revelatoare a Noului Pământ care, de fapt, are loc, ci evoluția Sufletelor ”Om al Destinului” spre Suflete ”Om al Luminii” care fuzionează în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ.

Conceptul și idealul de a deveni un factor care contribuie, în colaborare cu Mama Pământ,   în Universul nostru, va părea atât de ciudat, străin și, cu totul, fără legătură cu trăirea vieții noastre simple de pe Pământ!

Câmpul Armoniei Vibraționale 4D al Mamei Pământ  va înceta să mai existe pe 21 mai 2016.

Rămășițele vor exista, doar în mentalitățile, amintirile și experiențele trecutului nostru.

Realitatea 5D a Mamei Pământ nu se va schimba, doar asa cum un studio de film și-ar schimba setările sale, proprietățile și locația pentru filmarea unei secvențe, cu totul nouă într-un film, Realitatea 5D a Mamei Pământ se va schimba prin esența internă a Inimii și Sufletului, Dragii noștri!

Fiecare Suflet este un Lucrător în Lumină, Co-Creator în Unitate cu Dumnezeu, care intră în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, pe 22 mai 2016, în timp ce Sufletul ”Om al Luminii” este desemnat Co-Creator în Unitate cu Dumnezeu.

Diferența dintre un „desemnat Co-Creator” si A Fi „Co-Creator”, apare în detaliul că, voi, ca  Suflete care sunteți, deja, ”Lucrători în Lumină”, sunteți Sfințiți de Dumnezeu pentru rolul Dimensiunii a Cincea, în timp ce Sufletele ”Om al Luminii” nu sunt.

Sufletele ”Om al Luminii” vor fi Sfințite de Dumnezeu, pentru rolul lor din Dimensiunea a Cincea, de la 26 mai 2016 și pana la 2 august 2016.

„Explozia Stelară”internă a Mamei Pământ, din 30 aprilie 2016, până pe 08 iunie 2016 va începe secvența de a crea noua ei Lumină, Dragoste și Armonie 5D, pentru a face schimb reciproc cu Universul!

În scenariul cel mai evident, Sufletele ”Om al Luminii” aflate în evoluție, nu vor fi, inițial, pregătite să înceapă ca factori contribuitori, în colaborare cu Mama Pământ, la debutul celei de-a Cincea Dimensiuni a Mamei Pământ, dar voi, Dragilor, veți fi ghidul Sufletelor ”Om al  Luminii”, profesor și model pentru acest Timp al Descoperirii Noului nostru Pământ!

Începând cu procesul de inițializare a alinierii Chakrei Rădăcină, în Rețeaua Universală Soare-Stele, continuând cu a sa internă „Explozie Stelară”, la 30 aprilie 2016, Mama Pământ va oferi un set, complet nou, de oportunități și opțiuni pentru orice Suflet, de a începe, imediat, ca un factor contribuitor 5D!

Toate Sufletele ”Lucrător în Lumină” vor radia, în mod natural, în esența Luminii, Dragostei și Armoniei 5D a Mamei Pământ!

Sufletele ”Om al Luminii” vor începe, de asemenea, să radieze cu esența Luminii, Iubirii și Armoniei 5D a Mamei Pământ, odată ce ei sau ele își vor da seama că întruchiparea lumii oamenilor, rezumată prin religie, politică  economie, ca un model nereușit de comparație, concurență, judecată și frică, nu fac parte din contribuțiile Luminii, Iubirii și Armoniei Mamei  Pământ pentru Univers!

Vor fi, de asemenea, orientări interne și externe disponibile pentru fiecare Suflet ”Om al Luminii” care fuzionează în A Cincea Dimensiune Mamei Pământ, de-a lungul fiecărui pas de evenimente în procesul evolutiv al Mamei Pământ în 5D!

Dar ei vor trebui să învețe să se auto adapteze, prin punerea în aplicare integrală a celor 12 Centre de Percepție și Conștientizare, Centre ale fiecăruia, cele cinci simțuri fizice și cele Sapte Chakre!

Pe 22 mai 2016, Descoperirea Noului nostru Pământ  va fi în desfășurare!

Vom fi, cu toții, adaptați, monitorizați și ajustați.

Totuși, unele Suflete, s-au născut, deja, concepute pentru acest Timp, născute să fie introduse în lumea dimensională 5D a Mamei Pământ!

Link original:http://alexandriankosmos.blogspot.ro/
Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Stive Morgan Project

 

 

Multumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Evenimentul Orizont, Noul Pamant, Valul X și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Descoperind Noul Nostru Pământ

  1. Pingback: Descoperind Noul Nostru Pământ | DanielGaucan's Blog

  2. Simona Rodica Johansson zice:

    Superb articol! Multumesc !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s