Universul Lui Dumnezeu

Alexandrian Kosmos

14 Mai 2016

Pe 22 mai 2016, Mama Pământ va fi, pe deplin, intrată în Dimensiunea 5D a Universului și va începe noul său rol ca Planetă Creatoare a Dimensiunii 5D, pentru toți locuitorii ei!

Nu va mai produce un Câmp Vibrational 4D,  ea evoluând de la a fi o Planetă Creatoare, în primul rând, de sprijinire a evoluției fiecărui Suflet ”Om al Destinului”,  către o Planetă Creatoare, pentru a crea orice expresie, posibilă, de Dragoste, din Univers!

Nu vor fi multe schimbări fizice semnificative sau demne de menționat care să coincidă cu starea ei, nou transformată, dar ea va fi inițiatoarea unui proces de extindere a parametrilor de Creare a noului ei Câmp Vibrațional 5D!

Fiecare Suflet, aliniat în cadrul Câmpului Vibrațional 5D al Mamei Pământ, va beneficia de statutul ei nou, ca Planetă Creatoare a Dimensiunii 5D a Universului.

Primii, care vor beneficia direct, vor fi Sufletele ”Lucrător în Lumină” care au servit, cu sârguință în ghidarea, modelarea rolului și demonstrarea căii Luminii, Iubirii și Armoniei Universului, de-a lungul ultimilor 10.000 de ani ai Mamei Pământ.

Pentru toate Sufletele ”Om al Destinului” vor exista două căi divergente în curs de dezvoltare.

Pentru Sufletele ”Om al Destinului” care au ales să fuzioneze în Dimensiunea 5D a Mamei Pământ, Sufletele ”Om al Luminii”, Crearea Dimensiunii 5D a Mamei Pământ va începe la data de 14 februarie 2017.

Sufletele ”Om al Destinului”, care nu au ales să se alinieze în Dimensiunea 5D a Mamei Pământ, vor deveni, exact ceea ce ei au ales să fie, corpurile fizice lipsite de Prezența Iubirii!Pentru a începe să se manifeste creațiile noastre în noul mediu 5D, Dragilor, noi toți vom participa la o serie de alegeri care implică cei doi parametri principali ai vieții noastre în Dimensiunea 5D a Mamei Pământ: definiția noastră de Sine definit al Bucuriei noastre unice de Viață și valorile pe care le susține, cu afecțiune, în cadrul Expresiei Inimii noastre.

Odată ce vom fi atins acești doi parametri principali pentru exprimarea vieții noastre emergente în Dimensiunea 5D a Mamei Pământ, vom avea nevoie să luăm în considerare manifestarea începutului nostru în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ!

Cu cât, el sau ea se vor cunoaște mai bine, cu atât mai ușor se va manifesta procesul fiecăruia, de început al Dimensiunii 5D a Mamei Pământ !

A „te cunoaște-te pe tine însuți”  va fi cheia și dacă aveți în vedere manifestarea unui pachet de caracteristici îmbunătățite din „zona de comfort” 4D sau lucrurile pe care nu le-ați avut în viata voastră 4D, nu veți fi pe deplin investiți în Bucuria de A Trăi în Dimensiunea 5D sau Expresia Inimii.

Multe Suflete vor face, doar, acest lucru, prefigurând o viață mai luxoasă decât au avut vreodată până acum.

Și, mai degrabă, după Crearea de materializare a Expresiei Inimii lor în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, ei se vor gândi la mașina, SUV-ul sau camionul pe care și l-au dorit întotdeauna și se vor manifesta nu doar una, ci sase mașini, SUV-uri sau camioane!

Aceasta înseamnă cât de puternic vor lucra gândurile noastre în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ!

Vizualizați, credeți, fiți ! Puterile noastre creative în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ vor fi atât de puternice!

Sufletele ”Lucrători în Lumină” nu vor fi imuni la sentimentul nostalgic al „ce-ar fi dacă” în renegocierea sau retrăirea trecutului lui sau al ei, deoarece va fi o experiență de învățare pentru fiecare Suflet care fuzionează în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ.

Pentru ca fiecare Suflet ”Om al Luminii” să inițieze Puterile sale Creative, în curs de dezvoltare,  în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ , fiecare va suferi  o perioadă de „testare”.

De la 26 mai 2016 până pe 02 august 2016, fiecare Suflet ” Om al Luminii”  va fi „testat” în declarația lui sau a ei de a căuta să devină unificat(ă) cu Dumnezeu și Toate lucrurile din Univers, statutul de Uniune cu Dumnezeu fiind semnătura notată în cadrul fiecărui Suflet, în lumea dimensională 5D a Mamei Pământ!

Această semnătură de Uniune cu Dumnezeu, Dragilor, denotă pe acela care este Lumina, Iubirea și Armonia Universului și care crede, spune și face toate lucrurile printr-o stare de Dragoste totală!

Odată ce Energia din 02 august 2016 ajunge pe Pământul nostru, deplinătatea Viitorului Omului și al Luminii va începe să evolueze pe suprafața Mamei Pământ!

Cu toate că nu fiecare Suflet ”Om al Luminii” va realiza punerea în aplicare, integrală, a celor 12 Centre de Percepție și Conștientizare ale sale, a celor cinci simțuri fizice și a Sistemului celor Șapte Chakre, până la 02 august 2016, acestea vor avea, cel puțin, dorința de a realiza o Uniune cu Dumnezeu!

Pentru aceasta, tot „testul” va servi pentru a perfecta că fiecare Suflet este în Acceptarea de Bunăvoie a demonstrării că el sau ea este capabil(ă) de a deveni Lumina, Iubirea și Armonia Universului, cu Dumnezeu pentru eternitate!

Transformarea fizică a Mamei Pământ, într-o stare perpetuă a Luminii, Iubirii și Armoniei Universului, va începe la data de 04 octombrie 2016.

Fața Pământului nostru va deveni o stare persistentă de haos și confuzie prin influența Sufletelor ”Om al Destinului”, încă, în funcțiune, ca și corpuri fizice lipsite de Prezența Iubirii!

Influența Sufletelor ”Om al Destinului” rămase, va fi prin puterea lor de a controla sistemele economice ale lumii și, atâta timp cât vom avea nevoie să folosim banii lor, tot sistemul va continua să existe!

Sufletele ”Om al Luminii” în curs de dezvoltare, vor sălta viguros între stările de șovăire, între alegerea Uniunii cu Dumnezeu și trăirea în amintirile celei de A Patra Dimensiuni, în timpul perioadei de „testare”, pentru ca voi să puteți ține, încă, bani în mână și să puteți cumpăra orice doriți, dar fără a putea vedea, auzi, atinge, mirosi sau gusta Lumina, Iubirea și Armonia Universală a lui Dumnezeu, încă!

Acest lucru va fi pentru fiecare Suflet ” Om al Luminii”, pentru a decide, ceea ce este real și ce este Real?

Cu cât mai mult, cineva se va „cunoaște-te pe sine însuși”, cu atât mai ușor va tranzita în punerea în aplicare a noii Puteri Creative, în curs de dezvoltare, în corpul Dimensiunii 5D a Creatoarei Planete Mama Pământ!

Vom învăța, cu toții, să găsim un echilibru în viața noastră, prin Expresia Inimii noastre și o cale pentru a ne exprima Bucuria noastră de Viață!

Singurul mod, în care ne vom manifesta începuturile noastre în Dimensiunea 5D a Mamei Pământ, va fi de a decide și de a declara ceea ce se află în centrul Fericirii și Bucuriei noastre.

Este în lucrurile, în declin, ale Dimensiunii 4D a Mamei Pământ sau este ceva nou și interesant, dar complet nedescoperit?

Odată ce fiecare Suflet ”Om al Luminii” va fi încheiat cu perioada, lui sau a ei, de „testare”, pe 02 august 2016, fiecare Suflet ”Om al Luminii”, care va fi trecut „testul”, va evolua ca un Suflet Sanctificat de Dumnezeu, pentru punerea în aplicare a noii Puteri Creative în cadrul Câmpului Vibrațional 5D al Mamei Pământ.

Omul procesului Sfințirea Luminii va servi, de asemenea, pentru a plasa Viitorul Omului și al Luminii, parteneriatul tuturor Sufletelor ”Om al Luminii”, Sufletelor ”Lucrător în Lumină” de pe Pământ, în mișcare prin colaborarea pentru Re-Crearea Mamei Pământ în A Cincea Dimensiune!

In Alinierea cu A Cincea Dimensiune a Puterii Creatoare a Mamei Pământ, fiecare Suflet va vedea și va descoperi modul în care fiecare lucru și obiect „neînsuflețite”, în lumea noastră, este, într-adevăr, o dovadă a Vieții și Vibrației  întregului Universul al lui Dumnezeu, prin Uniunea cu Dumnezeu !

Mama Pământ a început un proces de aliniere a Chakrelor sale, la 30 aprilie 2016 și nu va încheia seria până la 08 martie 2017.

Când Mama Pământ va finaliza, în cele din urmă, în totalitate, Tranziția Dimensiunii 5D, la 27 martie 2017, fiecare Suflet și obiect material, de pe Mama Pământ, se va manifesta și va vibra, de asemenea, prin Uniunea cu factorul Dumnezeu!

Noi Suntem, cu toții, într-o stare de început, un început fără precedent și un început fără sfârșit, pentru că Noi, toți, manifestăm Ceea Ce Suntem, cu adevărat, în Universul lui Dumnezeu, dovada Luminii Vibraționale și Vie, a Iubirii și Armoniei Universului lui Dumnezeu!

Link original: http://alexandriankosmos.blogspot.ro/2016/05/gods-living-and-vibrating-universe.html
Traducere:
Dida Aurelia

Valdi Sabev

Multumesc, Condor C!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Alexandrian Kosmos, Ascensiune, Evenimentul Orizont, Noul Pamant, Valul X și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Universul Lui Dumnezeu

  1. Dan zice:

    Multumesc fiintei inspirate din lumina si iubire!

    Apreciază

  2. Carnen Karmella zice:

    Multumesc UNIVERS! IUBIRE SI RECUNOSTINTA, pentru tot ce SUNT.

    Apreciază

Lasă un comentariu