Codurile De Smarald Și Intoarcerea La Grădina Creativității

Iunie/Iulie 2016: Solstițiu, Noul An Planetar și Poarta Leului

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

17 Iunie 2016

Codurile de Smarald

 

Preaiubită Familie de Lumină, încă o dată vă apropiați de jumătatea anului, cu valurile sale puternice de Energie Cosmică.

În primul rând, este Solstițiu pe data de 20 iunie, care marchează un „punct de cotitură” în spiralele voastre de creație.

Planeta Pământ ajunge la punctul său cel mai îndepărtat „spre exterior” și, în acest moment, face o pauză, stând, încă, ”în picioare”, apoi ea va reveni pentru o altă spirală creativă în jurul Soarelui.

In Emisfera nordică aceasta va fi Solstițiul de Vară, marcată de cea mai lungă zi și cea mai scurtă noapte a anului; în Emisfera sudică, aceasta va fi Solstițiul de Iarnă, marcată de cea mai scurtă zi și cea mai lungă noapte a anului.

Această schimbare a energiilor inițiază o serie de evenimente puternice, care vor determina faza ”cuib” a evoluției personale și planetare.

În luna iulie, pe 26, se va intra în Anul Nou Planetar, atunci când valurile de intrare a Energiei Transformatoare preced Marele Val Cosmic al Portalului Porții Leului, pe 8 august (8/8/9).

https://didaaurelia444.wordpress.com/2015/08/08/8-8-8-respiratia-unificarii/

In acest moment, noi șabloane ale Codului Luminii, pentru anul următor, sunt integrate în rețelele cristaline ale Noului Pământ ale planetei.

In acest moment, Dragilor, vor exista valuri puternice de Lumină Diamant provenind din Centrul Galactic.

Apoi, de asemenea, veți primi transmisii puternice ale Codurilor Luminii Magenta și Turcoaz, pentru a echilibra energiile Feminine și energiile Masculine Divine.

Și, în sfârșit, Codurile Smarald strălucitoare vor fi transmise de la Inima Cosmică, pentru a vă permite să integrați și să experimentați darul binecuvântat al vieții, într-o lume biologică  în care creați și co-creați în tărâmurile materiale.

Codurile Smarald și Reconectarea cu Sufletul și Natura: Dansul Magiei și al Senzualității

Dragilor, scopul Luminii de Diamant și al Codurilor de  Diamant este de a vă ajuta să vă reconectați cu Sinele vostru Galactic și să înțelegeți originile voastre în Galaxie și conexiunile cu Națiunile Stelare.

Scopul Codurilor Smarald este de a vă ajuta să vă reconectați cu Planeta Pământ, cu ființa voastră fizică și cu moștenirea și puterea, ca o Ființă de Lumină în Formă Fizică.

Noi vă cerem să simțiți radiantele Coduri de Lumină Verde Smarald intrând în Corpul vostru de Lumină și Corpul Fizic, pentru retrezirea amintirii celulare profunde, de a trăi într-o Gradină Paradis a Dragostei, a Armoniei și a Creativității.

Acest lucru a fost, întotdeauna, planul pentru viața umană, de a trăi în armonie cu Natura într-o Gradină Planetară a Fericirii Senzuale și a Bucuriei.

V-ați putea întreba, bine, dar, de ce nu se întâmplă aceasta de astăzi?

De ce suntem atât de departe de această idee?

Privind în jurul vostru, vedeți haos, violență și nefericire, care pare atât de departe de planul inițial.

Dragilor, a fost un moment în care, voi, ca și Omenire, ați decis să vă concentrați Evoluția voastră Colectivă, într-o explorare a densității mai joase și a dualității.

Acest lucru a implicat o experiență a naturii „binelui și răului” în formă materială.

Acest „experiment” în conștiința colectivă, descris în povestiri Biblice ca „Declinul”, este, acum, aproape de sfârșit, și voi, ca Familie de Lumină, sunteți gata să vă întoarceți „acasă”, la Grădină și la Conștiința mai Inaltă, dincolo de limitările dualității.

Acest lucru se realizează prin intermediul procesului numit Ascensiune.

Prima fază a acestui proces a fost de a activa Corpul de Lumină Diamant, care a fost deconectat de la momentul „declin”.

Această  reconectare este lucrarea Codurilor Luminii Diamant.

Prima fază este reconectarea Corpului Fizic și a Corpului de Lumină și vindecarea despărțirii de Divinitatea voastră Interioară și de Natură, care a fost consecința căderii în frecvențe joase și în dualitate.

Pe măsură ce creșteți în conștiință, vă veți întoarce la starea Unității Conștiinței și a „Uniunii”, stare care vă permite să accesați a Cincea Dimensiune a Noului Pământ.

Dar, pentru a finaliza procesul, aveți nevoie de a permite, de asemenea, Codurilor Luminii  Smarald  să realizeze opera lor de deschidere a Inimii și Sufletului vostru către fluxurile de Lumină Divină, care creează Magia și Abundența pe Noul Pământ.

Atunci când ați început să trăiți în dimensiunile mai dense ale celei de-a Treia Dimensiuni și să explorați dualitatea, ați găsit mai util să lucrați cu mintea și ego-ul, precum și cu emisfera cerebrala stângă, a gândirii liniare și logice.

De-a lungul timpului, acest „by-pass”, al emisferei cerebrale drepte, cu înțelepciunea ei intuitivă și al Inimii, cu înțelepciunea ei străveche, a devenit un mod de a fi pentru voi.

Ați fost, cu adevărat, „deconectați” iș corpul fizic a fost re-cablat de-a lungul timpului, pentru a primi aceste noi experiențe și aceste noi fluxuri de energie.

Ca rezultat, Sufletul s-a mutat sus și s-a ancorat deasupra corpului fizic, în centrul energetic cunoscut sub numele de „Chakra Stelei Sufletului”.

Sufletul era, încă, în măsură să ghideze corpul, însă de la o „distanță”, care ar putea fi o punte intre Suflet și trup, numai prin meditație și rugăciune.

Chakrele au creat noi căi de energie, în care Emisfera Cerebrală Stângă și Plexul Solar erau dominante, iar Emisfera Cerebrală Dreaptă și Inima au fost, în mare măsură, evitate.

Aceasta „cablare” a Trupului și Sufletului / Spiritului a produs un fel de societate distructivă și înfricoșătoare, pe care o vedem astăzi.

Aveți o cultură care nu își poate rezolva problemele și care nu poate vedea o cale de ieșire, pentru că nu este în măsură să funcționeze împreună cu Inima, Sufletul și esența Creativă.

Așadar, Preaiubiților, procesul de Ascensiune, ghidat, mai întâi, de Conștiința Christică, a deschis Inimile celor care erau pregătiți să înceapă să experimenteze energia Iubirii și a Unimii și să se reconecteze cu Emisfera Cerebrală Dreaptă și ințelepciunea intuitivă Feminină Divină.

Acest proces a fost urmat de Codurile de Diamant, care au reactivat Corpul de Lumină și au permis Sufletului să coboare și să se ancoreze în Inimă, care a devenit centrul ființei Noului Pământ.

Acum, Preaiubiților, Codurile de Smarald vă permit sa finalizați procesul.

Este un proces necesar pentru a reconecta Inima și Sufletul, cu Pământul și pentru a „recablare” fluxul de energie Creatoare Divină din Chakra Coroanei, prin emisfera cerebrală stângă și dreaptă, în mod egal, creând un flux nou și echilibrat al Energiei Creative Magice, energie care poate fi exprimată, pe Pământ, prin Creativitatea voastră.

Pe măsură ce accesați  acest proces de „recablare”, vă veți reconecta cu Dansul Creativ al Sufletului vostru, și, de asemenea, cu fluxul de Magie și Sincronicitate care apare atunci când Sufletul vostru creează și dansează cu Lumina Divină pe Pământ și cu Natura.

Veți simți, încă o dată, bucuria senzuală și creativă a existenței experiențelor Sufletului vostru  pe Pământ, într-o stare de Conștiință dimensională 5D și a „Unimii” și dintr-o stare de Flux echilibrat și Creativitate.

Inima Voastră de Diamant/Smarald și Esența Voastră Creativă

Așadar, Preaiubiților, în această etapă finală a Înălțării și a procesului de Transformare, sunteți invitați să activați pe deplin Lumina Diamant/Smarald a Inimii și să reveniți la Esența a Cine Sunteți – o Ființă Creativă și Echilibrată trăind în Armonie Interioară cu Sinele și Sufletul.

Acum este momentul să începeți să vă activați, într-adevăr, balanța – Emisfera Cerebrală Dreaptă/ Emisfera Cerebrală Stângă.

Vindecați „separarea” prin reconectarea cu abilitățile creative și  înconjurați-vă cu Frumusețe și Frecvențele Inalte ale Creației Armonioase.

Atunci când vă activați Inima Sacră și o lăsați să fie o parte a Fluxului Luminii Divine, în cadrul energiilor celor Patru Faze: Diamant, Smarald, Magenta și Turcoaz, Emisfera Cerebrală Dreaptă se va activa și Sufletul va începe să se exprime prin Senzualitate, Bucurie și Creație Magică.

Dragilor, atunci când permiteți curgerea echilibrată a Energiilor Divine în ființa voastră,  veți simți că vă aliniați la frecvențe diferite și că trăiți într-un diferit!

Veți simți Calm, Pace, veți fi concentrați pe Scopul vostru Superior în viață și veți realiza Lucrarea Sufletului vostru pe Noul Pământ, care se naște.

Deci, noi vă rugăm să vă bucurați de aceste valuri puternice de energie și să le permiteți să vă activeze Sinele Creativ și Intuitiv, împreună cu energiile Inimii voastre.

Este timpul să vă întoarceți la Grădina Creativității!

Link original:

http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/the-emerald-codes-and-the-return-of-the-garden-of-creativity/

Traducere:
Dida Aurelia

https://didaaurelia444.wordpress.com/

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/06/19/codurile-de-smarald-si-intoarcerea-la-gradina-creativitatii/

Acest material este proprietatea traducătorului si este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile mentionate mai sus)

Mulțumesc!

Pace, Lumină, Dragoste, Compasiune și BinecuvântărDivine Tuturor!
Vă Iubesc pe Toți!

 

 

Solar Fields – Subiect

 

 

Multumesc, Condor C!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Noul Pamant și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Codurile De Smarald Și Intoarcerea La Grădina Creativității

  1. Pingback: CODURILE DE SMARALD | Templul Unimii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s