Finalizarea Portalurilor Ascensiunii

De Romeo Baron

Portalurile Ascensiunii

Echinocțiul (apariția vortexului) va începe la 22 septembrie 2016.

(n.tr. orele 17*21 – ora României)

Acest lucru va crea un salt de frecvență, înainte, prin intermediul porții portalului 4D, care va provoca energiile interstelare vibraționale, mai înalte, ale conștiinței luminii creatoare a lui Hristos, să pătrundă în structurile eterice și fizice ale Mamei Pământ.

Ancorarea acestor energii înalte de Ascensiune va ridica, în continuare, vibrațiile noastre personale și câmpurile noastre energetice cât și pe cele ale Mamei Pământ, pentru trecerea completă în noua realitate a planetei Pământ.

Acest lucru ne va permite să ne deschidem complet  și să accesăm energiile noi și să modificăm structurile eterice ale corpurilor noastre fizice, care ne vor ajuta să re-echilibrăm și să accelerăm, nu numai procesul de vindecare și de activare a Mamei Pământ, ci și pe al nostru.

Această aliniere va fi deosebit de importantă, având în vedere că și întregul nostru Sistem Solar va ascensiona în spirală, pentru a traversa prin distanțe lungi de nori cosmici în infinitul spațiu-timp, pentru a merge în jurul Marelui Soare Central.

În două luni, începând de acum, deschiderea Portalurilor Ascensiunii va fi finalizată, iar acest lucru va permite conștiinței luminii creatoare a lui Hristos să îndepărteze orice lucru care nu este în aliniament armonic cu Planul Divin creator pentru Mama Pământ .

Conducătorii negativi ai planetei noastre își pot face  munca murdară, aici, până când, Planul Divin le va face viața imposibilă, să existe chiar.

Deschiderea puternică a Portalurilor Ascensiunii, va transforma planeta și toate formele de viață, în stări de vibrație mai înalte … aducându-ne din ce în ce mai aproape și mai aproape de Corpurile Cosmice ale Luminii, care suntem cu adevărat.

Odată cu deschiderea acestor portaluri, se completează activarea șablonului multi-dimensional al  Mamei Pământ și al nostru.

Deschiderea completă a acestor Portaluri ale Ascensiunii va permite tuturor flotelor navelor Stelare ale Alianței să călătorească spre Mama Pământ.

Aceste nave Stelare, din întregul Cosmos, vor fi capabile să călătorească Inter-Dimensional, aici, prin Porțile Stelare și planeta noastră va fi, din nou, un HUB (Punct Central) pentru Universul armonios.

Vom deveni o nouă umanitate și, încă o dată, Gardienii Universului, care sunt cele mai iubitoare, binevoitoare ființe,  care reflectă conștiința luminii lui Hristos, a absolutului Divin.

Așa Să Fie.

In Armonie, Iubire Divină și Unicitate.

~Romeo Baron

Vă rugăm să dați Like și Share! Mulțumesc!

[Mesajul Final Telepatic al Înălțării Planetare ]

Link original:

https://angelstoyou.wordpress.com/2016/08/02/completion-romeo-baron/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumina, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/08/11/finalizarea-portalurilor-ascensiunii/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Multumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 2016, Ascensiune, Noul Pamant, Valul X și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Finalizarea Portalurilor Ascensiunii

  1. Mulțumesc , Namaste !

    Apreciază

  2. Vă salut ! Toate bune şi frumoase pentru cei care s-au adaptat din mers,aşa cum credeam şi eu ….cînd în seara zilei de 12 iulie m-am cucat bine ca orice om care se ştie sănătos,ca în dimineaţa zilei următoare să NU MAI VĂD CU OCHIUL DREPT. Avusesem în urmă cu un an o ridicare bruscă a tensiunii arteriale care a ajuns în martie 2015 pînă la….ţineţi-vă bine…..21 cu 17.Am acuzat atunci primul val energetic.Cînd părea CUM CĂ TOTUL S-A LINIŞTIT AM FOST LOVIT DE ACEASTĂ ORBIRE-E CA ŞI CUM AI PRIVI PENTRU CÎTEVA CLIPE ÎN PLIN SOARE LA AMIAZĂ ŞI ….ŞTIŢI SENZAŢIILE FOOARTE NEPLĂCUTE CARE VĂ DERANJEAZĂ,aSTA MI SE ÎNTÎMPLĂ MIE ÎN PERMANENŢĂ.uN MEDIC SPECIALIST OFTALMO ,DUPĂ CE MI-A INVESTIGAT ÎN MAI MULTE RÎNDURI FUNDUL DE OCHI MI-A ZIS CĂ SÎNT NIŞTE VASE DE SÎNGE CARE HRĂNESC NERVUL OPTIC ŞI ACELEA S-AU SPART PRODUCÎNDU-SE CHEAGURI DE SÎNGE ,OCHIUL FIZIC FIIND ÎN REALITATE SĂNĂTOS.aCUM CÎND VĂ SCRIU TOATE ASTEA FOLOSESC OCHELARII DE CITIT ŞI O LUPĂ .mULŢUMESC ENERGIILOR BENEFICE .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s