Acum Este Momentul – Fii Tu și Prosperă

Fii Sincer cu Tine

Fii Sincer Cu Tine

Mesaj de la Arhanghelul Mihail prin Ailia Mira

Ființe Divine ale Luminii,

Noi vă salutăm cu dragoste.

Noi vă redefinim câmpurile energetice, în moduri de care veți beneficia enorm.

Acest lucru se poate simți extrem de provocator pentru voi și vrem să știți că, dacă acesta este motivul, nu este nici o temere a unui alunecări în spate sau a unei schimbări a direcției, bineînțeles.

Sunteți pe drumul cel bun în desfășurarea liniei pure a propriului vostru spirit, în formă și apare această accelerare a frecvenței și a capacității pentru Lumină, în interiorul vostru, care se manifestă ca senzații dramatice și cerințe la nivelul corpului vostru, Acum.

Lumina, în interiorul vostru, este inteligentă și coordonată cu toată Creația.

Deveniți mai liberi decât ați știut că ați putea fi vreodată.

Inițiați expresia Conștiinței voastre Christice, în formă și acest lucru deschide noi căi în propria voastră uniune.

Ailia se întreabă dacă toată lumea se confruntă cu acest lucru, iar răspunsul este nu, dar noi știm cine va citi acest mesaj și vom vorbi acelei Comuniuni de Lumină.

Așa că, dacă vă găsiți Aici, Acum, noi afirmăm că voi veniți în armonie vibrațională cu ceea ce voi ați putea gândi ca find cea mai mare uniune a voastră.

Atunci când vorbim cu voi ca și Conștiință Christică, noi vorbim despre uniunea voastră în Dimensiunea 7, inclusiv a tuturor frecvențelor inferioare, și în adevăr.

Noi vorbim despre o conștiință cu o frecvență, care este, cu bună știință, Divină și ne referim la Sine ca fiind un Creator de încredere, ca aspect, pe deplin conștient, de Lumină și Iubire Divină. O prezență a conștiinței care exprimă lumină pură și adevărată.

Deci, voi vă deschideți această capacitate în formă umană și asta este extraordinar, într-adevăr.

Astfel, s-ar putea să observați schimbări fizice ca fiind neobișnuit de exigente și descărcări energetice emoționale puternice.

Cel mai simplu mod pentru voi, de a participa la aceasta co-creare, este de a vă îngădui să deveniți conștienți de viziunea expresiei voastre superioare și, apoi, în orice mod posibil, chiar Acum, să intrați în acțiune, și, în toate privințele, să susțineți ceea ce alegeți să se desfășoare.

Vedeți voi, dragilor, voi decideți, unde vă centrați atenția în cadrul cunoașterii și conștiinței. In virtutea atenției voastre voi realizați ceva real.

Când includeți ceva în conștiința voastră, gândiți, reflectați asupra acelui aspect, utilizați-l ca referință în luarea deciziilor și trăirea vieții voastre, rostiți: „aceasta este ceea ce eu aleg ca realitate.”

Apoi acționați ca și cum ați ști că este real și, faceți ca această acțiune să devină importantă, concentrându-vă asupra ei.

Aceasta este suveranitatea voastră în acțiune, creându-vă viața. Voi ați stabilit standardele pentru disponibilitățile pentru conștient sau inconștient, pur și simplu, prin frecvența și alegerea voastră de focalizare.

Vă puteţi schimba starea de energie în orice moment și puteți schimba ceea ce gândiți sau căror fapte acordați atenție, ce analizați,  gândindu-vă la povestea din mintea voastră și cum vă orientați.

Stiți asta. Stiți că vă puteţi ridica vibrațiile și vă aliniați pe niveluri superioare, în cadrul propriei integrități.

Dacă, pur și simplu, acordați atenție la ceva care vă face să vă simțiți mai ușori, mai liberi, mai fericiți, mai întregi și mai plini viață, energiile se modifică.

Dacă alegeți ceea ce vă aduce pace, câmpul vostru devine omogen și frecvența crește.

Si toate acestea sunt moduri de a vă modifica vibrația pentru a beneficia de trecerea la frecvențe mai înalte.

Voi trăiți viața pe linii temporale, pe căi deschise de frecventa câmpului vostru și acționați asupra ideilor și convingerilor asupra cine sunteți, bazate pe starea de frecvență generată de conștiința în care vă aflați.

Toate acestea sunt destul de fluide. Plasticitatea acestora este un aspect al libertății voastre. Sunteți, în totalitate, capabili să inventați și să recreați starea de a fi, în mod continuu și în beneficiul vostru, desigur, dacă alegeți asta.

Pentru a putea beneficia de frecvența voastră, trebuie să aveți grijă de ea și o onorați, starea de energie este la fel de reală și importantă.

Dacă doriți să aveți mai multă energie, ceea ce este o cerere obișnuită a ființelor umane, trebuie să faceți din asta o prioritate și să vă ridicați vibrația, să vă aliniați, astfel încât să puteți avea un flux mai mare de energie.

De asemenea, veți observa că, ceea ce numim aliniere, este indisolubil legată de frecvență.

Puteți beneficia de acest lucru, dacă înțelegeți cum să vă aliniați cu voi, și noi știm că voi puteți face asta.

Întrebarea este – o faceți?

Cei mai multi dintre voi au aceste perspective și au devenit conștienți, de aceste principii, de ceva timp … pragul de măiestrie este străbătut de continua expansiune laterală a frecvenței voastre.

Noi vorbim despre cunoașterea – capacitatea de a acționa asupra intuiției, perspicacității.

Pentru a trăi din ceea ce știți ca pe un adevăr, pentru această integrare a ceea ce a devenit clar, este esențial să vă transferați în potențialele care se deschid pentru voi, Acum.

Dacă doriți ca să întruchipați cele mai înalte potențiale din viața voastră umană, dacă doriți să fiți un instrument al propriului vostru Suflet și al trezirii, atunci, voi, trebuie să stăpâniți capacitatea de a fi în concordanță cu nivelele superioare ale propriei conștiințe.

Nu este vorba despre perfecțiune, este vorba despre devotament. Repetată atenție la starea voastră de energie, cu grijă și dragoste.

Dacă doriți să întruchipați cele mai înalte potențiale, atunci starea voastră de energie trebuie să fie prioritatea … deoarece, capacitatea voastră de a fi voi, Aici și Acum, este tot despre starea voastră de energie.

Capacitatea de a fi în frecvențe din ce în ce mai benefice, cât mai des posibil și pentru o perioadă cât mai lungă posibil, se extinde, pe măsură ce alegeți aceste stări de a fi; acordați-vă câmpul energetic la o exprimare superioară a Luminii.

Acest lucru înseamnă că va trebui să vă acordați o atenție sporită. Acordându-vă atenție, realizați un act de Iubire și perspectivele și capacitățile legate de aceasta, sunt imense.

Acesta este motivul pentru care Iubirea de sine este, adesea, percepută ca fiind o cheie pentru Ascensiune.

Iubirea de sine este esențială, deoarece Iubirea vă oferă prilejul să percepeți cât de reali și de importanți vă  simțiți și ce se întâmplă cu voi!

Odată ce ați ales să faceți alinierea, ați ales frecvența și prioritatea voastră, și, așa cum ați ales să observați cum vă simțiți și să participați la starea voastră de a fi, ca prioritate, vă construiți un acord cu nivelele superioare din cadrul propriei integrități.

Aceasta este calea de Ascensiune, odată cu creșterea bucuriei și clarității, vitalității și gratiei.

Ciclul Eclipsei a început. Această secvență de transmisii poate fi aliniată și utilizată în beneficiul vostru.

Frecvențele se revarsă în tărâmul vostru pentru a vă sprijini în activarea unei expresii depline a Sufletului vostru, a esenței voastre. Aceste frecvențe, care vă pot ajuta să distingeți ceea ce este real și esențial pentru voi și ceea ce este distragere a atenției și suplimentar, ales din cauza lipsurilor și limitării, sunt disponibile.

Cu cât vă aflați mai mult într-o stare mai înaltă de conștiință, cu atât veți avea  mai multă înțelegere și cunoaștere despre toate acestea și, de asemenea, cu cât sunteți mai disponibili pentru spectrul complet al acestor galactice și universale transmisii de Lumină.

Viață, Creația, vă însoțește într-o expresie mai deplină a adevărului ființei voastre.

Această evoluție este o cale pe care ați construit-o, nu pe care ați făcut un salt.

Adică, sunteți pregătiți pentru asta! Sunteți pregătiți să pretindeți roadele devotamentului vostru de a iubi și a vă integra, pe măsură ce vă deschideți în frecvență, de-a lungul acestei linii temporale de conștientizare pură și claritate, în acord cu vastitatea ființei voastre.

Lumina din voi vă ghidează, oferindu-vă transmisiile care vă vor ajuta de-a lungul Ascensiunii voastre și puteți vorbi telepatic cu această Lumină.

Este benefic să comunicați cu propria voastră vastă conștiință și chiar să învățați să comunicați cu propriile voastre niveluri superioare, telepatic, atât în ceea ce privește înțelegerea și primirea ghidării elevate, precum și în ceea ce privește exprimarea vieții voastre.

Sunteți, Aici, pentru a vă bucura de viață și bucuria este alinierea. Ele, într-adevăr, nu pot fi înțelese separat una de alta, pentru că atunci când sunteți fericiți, vă aflați în aliniament. Este același lucru.

Adevărul ființei voastre este benefic pentru armonicile acestei lumi. Există o expresie vastă și rafinată a Creatorului în desfășurare, Aici, și, cu cât sunteți mai prezenți, Aici, ca fiind voi, și urmați adevărul ființei voastre, în expresie, în a fi, în comunicare, în cunoaștere, cu atât mai mult Lumina lui Dumnezeu este dezvăluită!

Arătați  aspectele mondiale ale Divinului, pe care le întruchipați. Voi faceți Divinul cunoscut, disponibil, abordabil și prezent, aparent, prin cele mai mărunte momente și pe toate căile pe care sunteți în exprimare autentică.

Acesta este modul în care voi sunteți o elaborare a Iubirii ca Lumină Divină și care este modul în care sunteți, Aici, și totul este adevărat, desigur, pe măsură ce restrângeți toate distorsiunile ființei voastre; alegând alinierea și deschiderea, voi deveniți fluxul pur al Luminii Divine și Iubirii; acesta este adevărul ființei voastre.

Pe măsură ce îngăduiți să fiți voi, pe deplin și liberi, având încredere că sunteți, înnăscuți, capabili de a stăpâni expresia a ceea ce iubiți și a chemării voastre, voi adoptați Profețiile Creatorului în Lumină; voi deveniți, așa cum a spus Hristos, capabili de tot ceea ce a fost exprimat prin alte Lumini Divine și multe altele.

Voi deveniți un Dumnezeu Creator în formă, o Ființă Divină, exprimând ca adevăr tot ceea ce sunteți. Este splendid să trăiți în acest fel și în întregime natural și, încă, Aici? Este nou!

Cu toate acestea, nu este nimic special sau la superlativ despre toate acestea – voi sunteți cine sunteți. Voi dezvăluiți Lumina și o lăsați să strălucească. Voi construiți capacitățile fizice, mentale și emoționale de a fi voi, Aici și Acum, pe deplin și în mod liber, integrând Spiritul în materie, într-un mod extins, profund, schimbând capacitatea conștiinței umane.

Aceasta este Ascensiunea și voi, în încarnarea voastră, completați promisiunea Ascensiunii. Unicitatea lui Dumnezeu va fi și este revelată ca fluxul Divin al Luminii voastre, fiind restabilită și reflectată Aici.

Voi creați o punte între Cer și Pământ, într-un mod foarte literal exprimat, o curgere, un flux.

Ciclul Eclipsei și Echinocțiul sunt un interval de timp, o serie de transmisiuni galactice și universale. Aceste aranjamente vă propulsează în această expresie mai completă. Să știți că totul în jurul vostru și în interiorul vostru, Lumina inteligentă vă sprijină și vă ajută, emanând și transmițând frecvențe și coordonând corespondențele în formă, pentru a vă ajuta să vă aliniați și să asigurați fluxul esenței voastre, pur și clar.

Suntem Aici, Arhangheli, Maeștri Înălțați, Consiliul Luminii Radiante, Ființe Stelare și, desigur, propria voastră integritate Divină.

Noi suntem Unul și adevărul, a tot ceea ce  sunteți, este cunoscut de către noi, așa cum Soarele vostru strălucește în lumea voastră, așa cum ați citit această transmisie, după cum vă centrați și intrați în propriul vostru Suflet interior, știut ca fiind adevăr; suntem uniți din nou și din nou, prin Lumina din interiorul nostru, care ne leagă pe unii cu ceilalți și cu tot ceea ce este, infinit, la nesfârșit și dincolo de orice timp și spațiu.

Acest lucru, Veșnicia este în voi și este, întotdeauna, accesibil în voi. Natura voastră eternă vă poate ridica dincolo de orice provocare sau orice sentiment de lipsă sau de limitare, de fapt, este Veșnicia voastră , care împuternicește  realizarea voastră Divină.

Întotdeauna amintiți-vă că, nu numai că sunteți Ființe Divine ale Iubirii … dar, și de acest eveniment, de Aici! Sunteți făcuți pentru acest eveniment și participați la desfășurarea lui, într-un mod foarte frumos și perfect.

Dragi prieteni, lăsați-vă absorbiți de tot ceea ce v-am vorbit și transmis, astăzi.

Simțiți Lumina în voi și în jurul vostru.

Lăsați-vă aliniați cu cunoașterea. Știți, din interior, că această Lumină inteligentă este prezentă cu totul înaintea voastră și în tot ceea ce răsare în voi, iar cei doi știu cum să se întâlnească!

Absolutul și distinctul sunt, intrinsec, conectate. Lumea dinaintea voastră și unitatea din interiorul vostru sunt menite să se joace în momente nesfârșite de conectare și amplificare.

Dorințele voastre vă arată calea de a fi voi și vă atrage în acțiunea care se desfășoară intre aceste conexiuni, de-a lungul liniei pure a Spiritului care se exprimă infinit.

Noi vă încurajăm, dragilor, să renunțați, în cele din urmă, la jocul de a fi nimeni altcineva decât cine cunoașteți, cu ușurință, în mod autentic, să fiți cu adevărat.

Este firesc pentru tine, să fii tu și să prosperi. Lasă-te să fii! Este o ușurare și este calea de a deschide tot ceea ce ești și las-o să curgă, Aici … și timpul, pentru asta, este, Acum.

EU SUNT Arhanghelul Mihail

Link original:

http://www.expectwonderful.com/2016/08/the-time-is-now-be-you-and-thrive.html#sthash.HGsjydUW.dpbs

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/08/21/acum-este-momentul-fii-tu-si-prospera/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Acum Este Momentul – Fii Tu și Prosperă

  1. Pingback: Deschiderea Ciclului Eclipsei | Lumina si Iubire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s