Mesaj de la Sinele Superior – Orașe de Lumină

Orase de Lumina

 

19 august 2016. Mike Quinsey.

Voi, cei care aveți urechile îndreptate către sol, știți că „Reevaluarea” este atât de aproape, și, împreună cu alte schimbări, vor da un semnal, în curând, pentru începerea lor.

O sarcină imensă se apropie de finalizare și vă va da dovada de necontestat a faptului că Illuminati și-au pierdut capacitatea lor de a dicta evenimente, în funcție de dorințele lor.

Ei vor exista în continuare, ca o bătaie de cap, până când vor fi închiși, ceea ce va fi soarta lor finală. Ca dovadă, mișcări care au așteptat momentul potrivit, pot merge, Acum, mai departe.

Forțele Luminii lucrează continuu în spatele scenei preferând să păstreze intențiile lor cât mai secrete cu putință. Adevărul este că acestea sunt superioare din toate punctele de vedere și sunt în măsură să se asigure că situația nu scapă de sub control. Ele permit ca totul să se dezvolte conform planului și nu interferează cu karma sau dictatele Forțelor superioare ale Luminii.

Fiți siguri, că orice se întâmplă în cursul experiențelor voastre, este controlat pentru a exista siguranța că sfârșitul va avea loc așa cum a fost planificat.

Acelor suflete, care nu sunt conștiente  de ceea ce se întâmplă, li s-ar putea părea că totul este haotic, dar totul este sub controlul celor care se asigură că Planul Uman este respectat.

Țineți cont de faptul că toți v-ați oferit, de bună voie, voluntari pentru a experimenta separarea și ați acceptat provocarea de a găsi drumul înapoi spre Lumină.

Ca indivizi și Rasă Umană, ați fost ghidați, încă de când a început ciclul și chiar și atunci când ascensionați, întotdeauna, există Ființe Superioare care vă ghidează experiențele. Prin intermediul lor creșteți mai puternic și sunteți capabili să vă păstrați calmul, atunci când vă confruntați cu cei neluminați.

Atâta vreme cât aveți o minte puternică, tot ce se întâmplă în jurul vostru nu vă afectează capacitatea de a rămâne calmi în toate circumstanțele. Lecțiile învățate sunt amintite și reportate de la o viață la alta.

Energiile superioare sunt împământate, astfel încât efectele energiei negative se diminuează, până când acestea nu mai pot exista într-o astfel de vibrație înaltă. La acel moment, Ascensiunea va avea loc și Pacea totală și Dragostea va coborî pe Pământ.

Chiar și din modul vostru de a interpreta evenimentele, foarte puțin timp va trece înainte ca  ele să vină și să treacă, astfel încât viitorul este primitor și vă aduce eliberarea de influența și acțiunile celor neluminați. Ei vor răspunde pentru acțiunile lor și vor înfrunta consecințele pe Pământ sau vor fi evacuați într-o altă locație.

Fiți siguri că nimeni nu scapă de justiție sau evadează prin acțiuni care au fost realizate cu motive ascunse.

Declar, încă o dată, că nici un suflet nu este pedepsit, dar ar putea avea nevoie de experiențe suplimentare pentru a-și depăși punctele slabe. Ele sunt planificate cu grijă, astfel încât sufletul implicat poate învăța din aceste experiențe și, în curând, vor ajunge la un punct în care lecțiile sunt finalizate.

Mulți dintre voi sunteți conștienți de faptul că odată cu trecerea timpului, tot mai multe suflete se reîncarnează, suflete care au evoluat suficient pentru a vă ajuta să aduceți Noua Eră în ființă.

Este nevoie, doar, de situații sigure, fără interferențe, pentru ca  aceste suflete să își ofere cunoștințele lor și știu că interferența nu va fi permisă celor care v-ar trage înapoi.

Cu toate acestea, adevărul iese la iveală și mulți dintre voi veți fi șocați să aflați cum ați fost, practic, prizonieri, pe cont propriu, pe planetă, timp de milenii de ani.

Deci, va trebui să recuperați mult, ceea ce vă oferă toate progresele de care ar fi trebuit, deja, să vă  bucurați, inclusiv un standard superior de viață.

Va fi o plăcere să aveți atât de mult timp cât vă place, pentru a vă urma propriile preocupări și să nu mai fiți încărcați cu sarcini inutile. Cu timpul, una dintre schimbările cele mai acceptabile va fi atunci când veți avea tot ceea ce aveți nevoie, fără a fi nevoie să utilizați bani.

Știind cât de mult veți beneficia de schimbările ce vor sosi, se speră că voi veți vedea drumul prin timpurile care vin, prin menținerea schimbărilor promise în minte.

În mod normal, gradul de schimbare nu poate avea loc fără perturbări majore, dar Forțele Galactice vă vor ajuta în ceea ce va veni, asigurându-se că totul are loc în minimum de timp.

Orașele de Lumină se apropie de manifestare cu fiecare zi ce trece,

iar acest lucru, în sine, va fi un eveniment mondial în schimbare.

Se spune că, după ce cele inițiale se vor fi materializat, va mai trece ceva timp până când Pământul se va reuni  în toate țările importante. Este doar una dintre multele schimbări interesante și așteptate. Încet, dar sigur vi s-a dat o imagine de ansamblu în viitor și aceasta vine foarte repede.

Nu există ceva ce nu puteți face sau realiza și acțiunile sunt limitate, doar, de propria voastră minte. Prin urmare, vă puteți seta obiectivul la orice nivel doriți și, oferindu-vă, păstrați calea spre succesul la care veți ajunge în cele din urmă.

Calea voastră, în cele din urmă, duce înapoi la Dumnezeire, de unde ați venit, dar, în prezent, este dincolo de unde ați ajuns pană, acum.

Aveți multe, multe experiențe în fața voastră, și, odată ce ați atins nivelul de a deveni Ființe Galactice, depinde de voi care este calea pe care doriți să o urmați.

În toate etapele, vă veți întâlni cu cei care sunt pe aceeași lungime de undă cu voi și veți continua să experimentați împreună.

În prezent, în poziția voastră, inferioară, ați trecut printr-o serie de vieți care au fost proiectate pentru a vă, ridica conștiința.

La fiecare etapă, planul vostru de viață a fost organizat cu atenție, pentru a vă asigura că veți obține oportunități de a ascensiona.

În cazul în care, pentru orice motiv, ați dat greș, provocarea este repetată până când veți reuși, astfel încât să puteți continua să evoluați.

Nimic nu vă stă în cale pentru mult timp și veți fi mereu în căutarea unei oportunități de a evolua chiar mai mult.

Asigurându-vă că stați în acest Univers, în care veți continua ca formă umană, în cele din urmă, vă veți ridica la un punct în care, nici măcar, nu mai aveți nevoie de un organism ca atare și veți deveni Ființe de Lumină.

Dacă este necesar, veți fi în măsură să coborați, din nou, la un nivel de unde puteți „gândi” într-o formă corporală. De acolo, prin puterea de gândire veți deveni atât de puternici, încât va trebui să evitați gândurile de manifestare în gol.

La acest stadiu, vi s-ar cere prea mult, pentru a înțelege pe deplin calea evoluției, cu toate acestea, atunci când veți deveni Ființe Galactice cu deplină conștiință, veți fi total conștienți.

Veți fi însușit cunoștințe suficiente pentru a deveni propriul ghid și veți fi selectat, exact, calea pe care doriți să o urmați. Cu toate acestea, vor exista, întotdeauna, Ființe Superioare care vor urmări calea voastră evolutivă și vor fi pregătiți să vă ajute, dacă doriți acest lucru.

De fapt, cu cât veți evolua mai mult, cu atât veți deveni Unul cu alte suflete care împărtășesc aceleași vibrații.

Viața va fi, absolut, minunată și plină de oportunități de a experimenta, exact, așa cum doriți.

Voi nu sunteți limitați la acest Univers și aveți la dispoziție alegeri nelimitate, care vă vor îndeplini dorințele.

Cu toate acestea, trecând prin toate aceste experiențe, puteți, în continuare, „chema” colegii voștri de călătorie, astfel de contact nu se pierde definitiv. S-ar putea, desigur, să apară momente în care aceștia să fie blocați, dar ei vor fi conștienți de faptul că ați încercat să îi contactați.

Vă las cu Dragoste și Binecuvântări și fie ca Lumina să vă însenineze zilele și calea spre finalizare. Acest mesaj vine prin Sinele meu Superior.

În Iubire și Lumină.
Mike Quinsey.

Link original:

http://www.treeofthegoldenlight.com/Mike%20Quinsey/channeled%20messages/August2016/Mike%20Quinsey08-19-16.htm

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/08/21/mesaj-de-la-sinele-superior-orase-de-lumina/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Mulțumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ascensiune, Evolutie Spirituala, Mike Quinsey și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Mesaj de la Sinele Superior – Orașe de Lumină

 1. Susana Ozsvath zice:

  multumim mult ne sinteti de maer ajutor

  Apreciază

 2. Lidia zice:

  Mii de multumiri,va iubim.

  Apreciază

 3. Mal Teodora zice:

  Multumesc!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s