In Sincronism

Sincronismul este o realitate mereu prezentă pentru cei care au ochi să vadă – Carl Jung

(nota traducătorului)

Sincronicitate

De Alexandrian Kosmos

15 August 2016

Atunci când doi sau mai mulți factori, aparent fără legătură, se întrepătrund într-un eveniment simultan de spațiu și timp, evenimentul este definit, în mod obișnuit, ca o coincidență.

Uneori, noi judecăm evenimentele noastre coincidente ca fiind bune, cum ar fi, atunci când am experimenta un câștig neașteptat cu un bilet de loterie sau potul cel mare la cazino.

Alteori, noi judecăm evenimentele noastre ca fiind nepotrivite, cum ar fi atunci când se întâmplă să fim în locul și la momentul nepotrivit, ca experiența unui accident de automobil.

Pentru că cei mai mulți oameni doresc să evite „karma rea” în viața lor, cei mai mulți oameni  încearcă să-și planifice fiecare eveniment în viața lor de zi cu zi.

Cu toate acestea, există unele evenimente coincidente, în care nu ne putem face planuri de urgență sau de rezervă și trebuie să învățăm să „mergem cu fluxul.”

Mama Natura are mai multe moduri de a ne învăța să „mergem cu fluxul”, cum ar fi atunci când un viscol produce, brusc, atât de multă de zăpadă într-o chestiune de ore, încât avem nevoie de a planifica o modalitate alternativă de a lucra sau pur și simplu de a sta acasă.

Noi putem planifica tot ceea ce dorim, Dragii mei, dar ceea ce sacrificăm, cu rigiditatea noastră, este Sincronismul nostru cu Universul!

Experiențele noastre cu Sincronismul Universului sunt produse, de fiecare dată, când alegem să ne îndepărtăm de la planificarea preliminară a rutinei noastră zilnice și intrăm în Spirala Timpului, experiența de a alege să fim în Momentul prezent de ACUM!

Spiralarea Timpului cu Universul ne implică, în mod direct, în Sincronismul a tot ceea ce este în jurul nostru! Am putea alege cu ușurință să rămânem rigizi, cu rutina noastră de zi cu zi, dar evoluția Mamei Pământ, spre Dimensiunea 5D, nu este concepută pentru pregătirea de a deveni, ci este concepută pentru a fi în Sincronism cu Universul!

De la 18 august până pe 16 septembrie 2016, Mama Pământ se va alinia cu Universul, pentru a produce mai mulți factori, aparent fără legătură, și a le întrepătrunde într-o serie simultană de evenimente de spațiu comun – timp și de a le plasa prin efectul coagulator al Câmpului Vibrațional Armonic al Dimensiunii 5D!

Efectul coagulării Mamei Pământ, sau al solidificării Câmpului Vibrațional Armonic al Dimensiunii sale 5D, va face mai mult decât a induce, doar, o serie de evenimente aleatoare coincidente.

În realitate, ea va începe să reproducă Sincronismul Universului asupra corpului ei pentru fiecare Suflet în aliniament cu Câmpul Vibrațional Armonic al Dimensiunii sale 5D!

Sincronismul Universului, pe care vom începe să îl experimentăm în acest stadiu de debut al evoluției Mamei Pământ spre Dimensiunea 5D, va fi adoptat, în mare măsură, prin organele noastre interne senzoriale, în care începe fiecare percepție și conștientizare a realității !

Percepția și conștientizarea Centrelor noastre interne, cele Șapte Chakre ale noastre și cele cinci organe fizice senzoriale, servesc pentru a percepe, a pătrunde și a obține o înțelegere semnificativă a întregii noastre lumi, oriunde am fi.

Acest lucru nu este cu nimic ieșit din comun, din perspectiva de a îmbunătăți abilitățile noastre înnăscute de a percepe Noua noastră Realitate, Dragilor.

Ceea ce va fi diferit, este capacitatea noastră de a atrage conștiința noastră a „Împărăției lui Dumnezeu este în noi”, prin experimentarea apropierii noastre de Dimensiunea 5D completă a Mamei Pământ, mai ales după 22 august 2016!

La data de 22 august 2016, planeta activatoare locală a Sistemului nostru Solar, Marte, se va întoarce să-și asume poziția inițială în care a început mișcarea sa retrogradă evidentă, „punctul de întoarcere” al său.

Toate corpurile planetare ale Sistemul nostru Solar, cu excepția Soarelui nostru și a Lunii, experimentează apariția mișcării retrograde evidente, din timp în timp, apariția evidentă a deplasării înapoi, din perspectiva noastră pe Pământ.

Efectul mișcării retrograde a planetelor Sistemului nostru Solar servește pentru a ne ajuta în reexaminarea, refacerea sau reconstruirea perspectivei noastre asupra lumii noastre.

În cazul lui Marte, mișcarea retrogradă determină o întârziere a activităților, astfel încât să putem reexamina, reface sau reconstrui intențiile eforturilor noastre. Aceasta este exact ceea ce a avut loc din 26 mai 2016 și până pe 02 august 2016, când toate potențialele Suflete ”Om al Luminii” au experimentat un „proces de testare”, pentru a examina intențiile lor în eforturile evoluției Mamei Pământ  spre Dimensiunea 5D.

Mișcarea retrogradă evidentă a planetei Marte din perioada 17 aprilie – 30 iunie 2016 poate să fi întârziat introducerea noastră în evoluția Mamei Pământ spre Dimensiunea 5D, Dragilor, dar rolul de activator al lui Marte, în cadrul Sistemului nostru Solar nu a fost diminuat, în nici un mod, aspect sau formă!

Tactica de amânare a planetei Marte a funcționat pentru a se asigura că fiecare Suflet va fi pregătit pentru impactul total cu Dimensiunea 5D a Mamei Pământ!

Răspunsul, întârziat, al Dimensiunii 5D al Mamei Pământ se va relua, în modul de activare, pe 22 august 2016, atunci când Marte își va reasuma punctul de început al mișcării sale retrograde, „punctul de întoarcere” al său!

Energiile Universale din 22 august 2016 vor furniza punctul de plecare dimensional 5D al Mamei Pământ, pentru Sincronizarea cu Universul!

Propria noastră Sincronicitate cu Universul va fi inițiată ori de câte ori vom alege să experimentăm eforturile noastre de zi cu zi, prin Spiralarea Timpului cu Universul!

Cu cât vom deveni mai conștienți de impulsul nostru intern de planificare și de control, mai degrabă decât „a merge cu fluxul” Sincronismului Universului, cu atât mai mult progres vom atinge, pentru eliberarea trecutului nostru și pentru a obține impulsul necesar pentru a „merge cu fluxul” Sincronismului Universului, atunci când doi sau mai mulți factori, aparent fără legătură, se întrepătrund într-un eveniment simultan de spațiu comun, timp și loc!

Noi suntem, Aici, Acum, Dragii noștri! Planeta activatoare, din Sistemul nostru Solar, Marte, se va realinia în „punctul de întoarcere” pe 22 august 2016 și va inițializa Sincronismul Mamei Pământ, precum și al Sistemului nostru Solar, cu Universul!

Ceea ce poate părea ca o perioadă, de lungă durată, de Tăcere a Universului începând cu 22 mai 2016, când Mama Pământ a debutat ca Planetă Creatoare a Dimensiunii 5D, va continua, Acum, în mișcare completă, prin realinierea lui Marte la ” punctul de întoarcere”!

Pe măsură ce procesul de Tranziție al Dimensiunii 5D al Mamei Pământ va câștiga, în impuls, vom învăța, cu toții, de asemenea, că Dimensiunea evolutivă 5D Mamei Pământ nu este concepută pentru pregătirea de A Deveni, este concepută pentru A Fi în Sincronism cu Universul!

Obținerea statutului de A Fi în Sincronism cu Universul, încă o dată, va fi, atât o încercare, cât și o teroare pentru cele mai multe Suflete de pe Pământ, pentru stările  de atitudine de A Deveni  și A Fi provenite din două atitudini, complet diferite, de viață!

Atunci când cineva este într-un proces de A Deveni, viața sa se bazează pe o atitudine de ambiție și aspirație de a căuta Libertatea de a Deveni Sinele său Adevărat, prin atingerea permisiunii de a fi „cine ești”, în Univers.

Pe de altă parte, dobândirea de A Fi Adevăratul Sine se obține, numai, atunci când cineva își acordă ei sau lui însăși (însuși), libertatea de a fi „cine ești” în Univers, în fiecare efort pe care ea sau el îl asumă, prin permisiunea autoacordată pe care ea sau el a avut-o în tot acest timp!

Astfel, Fiind în Sincronism cu Universul implică să Fii Sincer cu Sinele tău, în orice moment!

Atunci când fiecare Suflet de pe Pământ va fi atins mentalitatea de A Fi în Sincronism cu Universul, Dragii mei, veți ști că fiecare Suflet de pe Pământ va fi, de asemenea, în Unitate cu Dumnezeu!

Pentru Univers, doar, se oferă un Plan de a fi în Sincronism și, în consecință, descoperirea Unității cu Dumnezeu în acest proces!

Universul nostru nu folosește un control pentru a păstra totul și toată lumea în linie!

Universul nostru oferă, doar, Liberul arbitru de a alege pentru Sincronizarea în Unime cu ea (el) însăși (însuși) și de a găsi Unitatea cu Dumnezeu!

Ceea ce va fi o propunere dificilă, la început, pentru toți cei implicați, Dragilor, va deveni, în curând, a doua natură a tuturor, mai ales după 22 august 2016, când Marte ” își asumă ”punctul de întoarcere” și reia procesul de transport al fiecărui Suflet în Sincronism cu Universul!

Link original:

http://alexandriankosmos.blogspot.ro/2016/08/in-synchronicity.html?spref=fb

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/08/22/in-sincronism/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Mulțumesc, Laurentiu Lary!

Mulțumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Alexandrian Kosmos și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s