Templul Sacru – Purificarea și Curățarea Vehiculului Fizic

Templul Sacru

De Lisa Brown

24 August 2016

Gardieni ai Luminii …

Pe măsură ce înaintăm, în aceste dimensiuni de frecvență mai ridicată, corpul fizic va necesita mai multă protecție, mai multă îngrijire, cu mai multă Iubire … având în vedere că integrarea aspectelor voastre multi-dimensionale vă ancorează în continuare, pentru ca voi să pășiți ca Suflete pe Pământ Ceresc, Aici.

Locurile voastre de muncă / roluri / misiuni, în toți acești ani, se schimbă, se transformă, evoluează, în timp ce faceți și voi asta.

Darurile voastre devin din ce în ce mai pronunțate, voi reveniți la o EXISTENȚĂ INFINITĂ  în care totul este returnat către voi, de voi, ca voi …

Pe măsură ce vă purificați și curățați vehiculul corpului fizic și acesta devine, din nou, un templu sacru, pe măsură ce vă iubiți pe deplin și vă respectați, vi se ridică vibrația, conștiința voastră se extinde și întregul corp fizic evoluează ca și Lumina, din nou.

Iubire sacră profundă și respect curge prin venele voastre, particule și fiecare fibră a ființei voastre … ..

Amintirile voastre revin energetic, corpul vostru fizic unește toate aspectele voastre în forma voastră fizică, aflată în continuă evoluție, reconfigurare și recalibrare.

Separarea dispare și dualitatea / polaritatea de asemenea. Nu mai există în voi, pentru că vă mutați într-un tărâm mai înalt al existenței …

Le puteți vedea, încă, acolo, puteți înțelege, încă, ce sunt … o parte din iluzia în care cred, încă, toți, până ce și ei transcend toate din interiorul lor și se unifică, înapoi, în puritatea Iubirii, din nou.

Voi observați exteriorul și vedeți unde să reglați, unde să contribuiți, vedeți unde există distorsiuni, vedeți toate realitățile individuale, pe care fiecare le-a creat și programele sunt, încă, deținute de fiecare în interior.

Pe măsură ce vedeți toate acestea, puteți câștiga puterea / capacitatea de a participa, fiecare către ce este deschis … ..

Uneori, voi, doar, plantați sămânța de Lumină și, apoi, vă îndepărtați, pentru a permite procesarea în modul în care are nevoie, pentru a realiza că somnul este, adesea, necesar conștiinței cuiva, în scopul activării propriei sale cunoașteri și înțelegeri, perfecte pentru ea (el).

Uneori, voi deschideți un portal, o poarta de acces, o ușă și o țineți deschisă în timp ce mergeți și realizați propriile Contribuții de Lumină pentru Umanitate, căci nu trebuie să vă concentrați, să vă îngrijorați sau să controlați …. pentru că Sufletele lor / Sinele lor Superioare sunt, acolo, cu ei pentru a le lumina calea … atunci când sunt pregătiți …. și în cazul în care ei doresc ca voi să fiți o parte foarte specială a procesului lor, o vor ști, pentru că ei vor simți Dragostea nelimitată care provine de la voi, vor ști că îi respectați pe ei și călătoria lor, Aici.

Corpul vostru fizic este pe cale de a activa cantități Uriașe de Lumină în Formă Pură, așa cum sunt mulți alții, dar nu toți sunt conștienți de acest lucru, încă.

Fiți calmi, concentrați-vă pe călătorie și fiți pregătiți să îi ajutați atunci când este necesar. Aveți grijă să nu proiectați sau să impuneți, pentru că toate acestea aparțin de vechea realitate.

Aceste galactice / cosmice secvențe și coduri superioare impun corpului fizic să se transforme într-un ritm mult mai alert decât înainte.

Timp exclusiv pentru voi și somn, timp petrecut în natură, cu cei care vă ridică vibrația și vă inspiră … toate acestea sunt ceea ce este necesar să vă umpleți spațiul.

Onorați ceea ce este adus către voi spre a experimenta / a face și decideți dacă este productiv și sprijină procesul vostru în cea mai înaltă frecvență de Lumină.

Ancorarea Sufletului vostru în Corpul Fizic este un proces profund sacru, care este complicat și simplu, în același timp. Nici una din aceste necesități nu sunt complicate, dacă nu le faceți voi să fie.

Corpul vostru fizic știe ce să facă și vă va arăta, vă va ghida, va vorbi cu voi … dacă sunteți deschiși pentru a asculta și pentru a onora toate din interior.

În cazul în care este nevoie, vă va spune, veți simți și veți auzi prin intermediul propriei voci interioare … ascultați …. pentru că, în tăcere, claritatea  vine pentru a vă ghida în direcția / calea călătoriei Sufletului vostru, Aici.

Aspecte îmbinate schimbă ADN-ul vostru, deschid căi neuronale, activează energia Luminii pentru a curge prin corpul vostru, într-un grad exponențial.

Separarea timpului încetează să mai existe și toate sunt disponibile în acest moment prezent fără sfârșit….

Salturi și schimbări ale liniilor temporale … sunt o parte normală a procesului ca Ființă de Lumină Cuantică, Aici.

Pe măsură ce restrângeți separarea în interiorul vostru, pe măsură ce ștergeți programele vechi din starea de veghe și starea de somn, treceți la o linie temporală complet diferită …

Cu cât păstrați mai multă Lumină, cu atât mai mult liniile temporale vor colapsa în mod natural, cu atât mai mult trebuie să vă deplasați prin realitățile în desfășurare cu / ca și Universul, din nou.

Atunci când lucrurile accelerează, voi vă ajustați în mod corespunzător.

Aveți capacitatea de a funcționa în afara constrângerilor de timp liniar uman, pentru că, pentru voi nu mai este liniar, atunci când funcționați, din nou, vibrațional.

Pe măsură ce vă creșteți vibrația, aveți posibilitatea să pășiți în și în afara liniilor temporale, să creați paralele în mod intenționat și să colapsați toate liniile temporale într-o nano-secundă.

Acesta este doar una dintre Abilitățile voastre de Măiestrie fiind Gardieni ai Luminii Noului Pământ, Acum.

V-ați angajat în această misiune și ați așteptat asta de eoni … și este, ACUM, AICI.

Concentrați-vă energia prețioasă, nu pierdeți nimic, așa cum ați făcut-o odată.

Folosiți fiecare dar, fiecare ocazie prețioasă de a ancora aceste vise magnifice în realitatea lumii voastre fizice …. Ceea ce faceți pentru unul, faceți pentru toți …. pentru că NOUL vostru COLECTIV  este NOUL PĂMÂNT ….

Când Inima voastră este larg deschisă și voi existați, ca Suflet, NOUL PĂMÂNT este vizibil peste tot în jurul vostru …. doar deschideți ochii și așteptați să vedeți magia … la început este simplu, dar acest lucru se extinde / crește …. totul se extinde … și totul vine din interiorul vostru. ♥

Iubire profundă și respect, din Sufletul meu pentru Sufletele voastre…

Link original:

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/08/27/templul-sacru-purificarea-si-curatarea-vehiculului-fizic/

 

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Mulțumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Lisa Brown, Noul Pamant, Trezirea Cuantica și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Templul Sacru – Purificarea și Curățarea Vehiculului Fizic

  1. nicolae zice:

    imi place

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s