Scrisoare deschisă către Semințele Stelare – Suflete Ascendente

Semințe Stelare

Transmis prin Ronna Herman Vezane

01-08-2016

Dragilor,

Pe măsură ce învățați să captați înregistrările cosmice din Tărâmurile superioare, voi începeți să vă extindeți conștientizarea descendenței voastre cosmice.

Procesul de reunificare este în desfășurare, și, prin urmare, mai mulți Slujitori loiali ai Luminii luptă, Acum, pentru a revendica multiplele fațete ale Divinității lor.

O parte a misiunii noastre este de a vă ajuta să vă amintiți moștenirea voastră Divină, și de a vă ajuta, de asemenea, să înțelegeți că procesul, fără precedent, al umanității, este în centrul atenției, în acest moment.

Mulți dintre voi, Semințe Stelare și Arătători de Cale, au venit în această viață cu frecvențele de vibrație ale Razelor (cu Esența voastră a Celulei de Diamant a Lui Dumnezeu), mai active decât cele care, încă, funcționează în cadrul tărâmurilor inferioare  3D și 4D – inferior.

Prin urmare, ați experimentat mai multe „explozii de conștientizare a Conștiinței Lui Dumnezeu” de-a lungul ultimilor ani.

Dacă veți compara notele despre experiențele anterioare trăite alături de alții, pe Cale, veți descoperi că ați avut multe experiențe similare, pe tot parcursul vieții voastre.

Acum sunteți conștienți de faptul că multe dintre minunile, gândurile inspirate și coincidențele benefice nu sunt comune pentru persoana obișnuită, care, încă, mai există și funcționează în cadrul tărâmurilor distorsionate ale structurii credinței conștiinței de masă.

Ceea ce voi parcurgeți, Acum, Inimi curajoase, este tranziția etapelor finale ale Tărâmului Dimensional 4D.

Ceea ce are loc, în acest moment, pentru mulți dintre voi, care sunt pe „pista rapidă a procesului de Ascensiune”, este faptul că sunteți în mijlocul integrării Fațetelor rămase ale Sinelui Superior, în cadrul celei de-a a Patra Dimensiuni (4D).

Acest lucru activează multe amintiri și sentimente, ca un caleidoscop de experiențe din trecutul vostru antic în tărâmurile superioare.

De-a lungul ultimilor câțiva ani, v-am transmis faptul procesul critic prin care trebuie să treceți, pentru a ajunge la destinația programată, primul sub-plan  al celei de-a Cincea Dimensiuni.

Pe măsură ce integrați Fragmentele, mai rafinate, ale Sinelui vostru Înalt, veți avea acces la înregistrările cosmice ale trecutului vostru, împreună cu Înțelepciunea necesară pentru a traversa etapele finale ale planurilor materiale 4D.

Voi începeți să obțineți o viziune rapidă despre modul în care, cu adevărat magnific, vă aflați în tărâmurile superioare.

Voi atrageți lent, de asemenea, în câmpul vostru auric, frecvențele rafinate ale celor Cinci Raze Galactice Superioare, care conțin Matricea Divină pentru Epoca Vărsătorului.

În plus, începeți să realizați integrarea noii voastre Matrice Divine, prin Atomul Sămânță al Memoriei Kundalini, care a fost stocat în interiorul Chakrei voastre Rădăcină, de-a lungul multor voastre vieți omenești.

Noi am subliniat acest fapt de mai multe ori, „viața voastră actuală este una dintre cele mai importante dintre viețile pe care le veți experimenta vreodată, de la preluarea navei (corpului) fizice.”

Ați ales data nașterii voastre, deoarece anumite configurații astrologice și energiile pe care le conțineau, precum și energii proiectate și calități, care s-au axat pe punctele forte și talentele pe care urma să le experimentați.

De asemenea, au fost evidențiate formele de gând negative / energiile, cele care au fost cele mai dezechilibrate, din cadrul celor patru sisteme inferioare ale corpului: fizic, emoțional, mental și eteric, forme de gând cu frecvență inferioară ,care v-au ținut prizonieri în umbre de iluzie și de limitare.

V-ați ales, pentru același motiv, părinții, familia și pe cei cu care ați putea interacționa în timpul acestei vieți, cei care ar proiecta sau ar oglindi în voi atributele pozitive necesare pentru a vă integra, și, de asemenea, multe trăsături negative, pe care este necesar să le depășiți.

Toate sufletele dragi din viața voastră sunt o parte din marea dramă pe care ați ales să o experimentați în această viață, fiecare dintre ele a fost de acord să joace un rol care ar putea fi, să sperăm, reciproc avantajos.

Intrebați-vă, voi înșivă, ce trăsături pozitive ale părinților voștri, ale familiei voastre, ale partenerilor și ale unora dintre copiii voștri, s-au proiectat în voi, apoi gândiți-vă la trăsăturile negative pe care le-au afișat; acestea sunt lecțiile pe care le configurați pentru voi înșivă, pentru a le experimenta și sperăm să beneficiați de ele la nivel de Suflet.

V-ați învățat lecțiile bine? Afișați mai multe dintre trăsăturile pozitive sau mai multe dintre trăsăturile negative pe care, alții, le oglindesc în voi?

Luați în considerare testele și provocările ca pe o oportunitate de a transmuta, o dată pentru totdeauna, toate dezechilibrele care vă împiedică, pas cu pas, să treceți prin poarta de acces în noua realitate 5D.

Voi și membrii familiei voastre, ați ales să veniți împreună ca o unitate de familie pentru că ați știut că acest lucru vă va oferi cea mai mare oportunitate de a vă echilibra mental și emoțional.

Sesizăm, că cea mai importantă lecție, pentru mulți dintre voi, este să știți că sunteți demni de Iubire și Respect și că este timpul să începeți să vă recăpătați puterea.

Oamenii din viața voastră nu vă vor respecta până când nu veți învăța să stabiliți limite și să vă satisfaceți propriile nevoi, înainte de a încerca să-i ajutați pe ei.

Nu sunteți responsabili pentru creșterea Sufletului cuiva, ci pentru creșterea propriului Suflet.

Pe măsură ce învățați să stabiliți limite și să vă luați înapoi puterea, veți descoperi că relația, cu cei din jurul vostru, va începe, treptat, să se schimbe în bine.

De asemenea, nu puteți prelua lecțiile cuiva sau responsabilitatea pentru greșelile lor.

Ei trebuie să învețe, personal, regulile cauzei și efectului. Cel mai mare dar pe care îl puteți oferi altora, este să îi iubiți suficient, pentru a le permite să traverseze propriile lor probleme și greșeli.

Curajoșii mei, voi sunteți, Aici, pentru a învăța Dragostea, Iubirea necondiționată, prin a vă iubi necondiționat pe voi, mai întâi.

Sunt multe, dintre Sufletele voastre pereche, încarnate pe Pământ, în acest moment, atât bărbați, cât și femei.

Tot mai multe familii de Suflet se reunesc, pe măsură ce înaintați mai adânc în tărâmurile mai rafinate ale Luminii.

Cel mai bun mod de a-i ajuta pe cei din familia voastră, prieteni sau colegi, este de a fi un exemplu strălucitor.

Voi sunteți, de asemenea, Aici, pentru a învăța detașarea, faptul că nu puteți stăpâni, cu adevărat, pe cineva sau ceva.

Frumusețea, Abundența și recompensele Universului sunt dreptul Divin din naștere, dar aceste daruri vă sunt împrumutate.

Trebuie să le țineți ușor în mâini și să le permiteți să curgă liber în lume, luați ceea ce aveți nevoie și, apoi, împărtășiți restul, nu-l acumulați.

Atunci când umanitatea va ajunge la această realitate, toată sărăcia și nevoia vor dispărea de pe Pământ.

Accentul principal, în acest moment, este pe revenirea la Integritate în interiorul vostru, pe asumarea responsabilității pentru acțiunile voastre, pe construirea stimei de sine și pe dezvoltarea unui sentiment de onorabilitate, prin intermediul Centrului Inimii voastre Solare, în colaborare cu Sufletul vostru și Sinele Superior.

Adevărul și Integritatea vor fi fundamentul oricărei relații de viitor. În primul rând, trebuie să acceptați cine sunteți în prezent, pe măsură ce vă străduiți să deveniți cea mai bună persoană care poate exista, eventual, prin auto-examinarea atitudinilor, convingerilor, obiceiurilor și slăbiciunilor voastre.

În viitorul apropiat, Arătătorii de Cale și Sufletele Avangardiste, cei care aduc Înțelepciunea superioară a noii Matrice Divine, vor dovedi că bolile, de orice fel, nu trebuie să se manifeste când organismul îmbătrânește.

Vasul fizic (corpul) uman a fost menit să funcționeze cu o sănătate optimă timp de, cel puțin, 120 de ani.

Omenirea, în general, este prinsă în sistemul de credință al conștiinței de masă  al Dimensiunii 3D/4D, în care problemele de bază din trecut și imperfecțiunile din ADN-ul ancestral permit acestui stres, acestor simptome, să se manifeste, dacă entitatea însăși permite să se simtă neiubită, nevrednică sau simte vinovăție, rușine, ori resentimente de orice formă.

După cum Sufletului îi este permis să devină ghid și stăpân al personalității fizice, în locul dorinței ego-ului, toate energiile negative, care sunt rezultatul unor amintiri adânci din trecutul antic, se vor ridica la suprafață, așa că fiecare persoană le poate elibera, o dată pentru totdeauna.

Acest lucru va fi realizat prin utilizarea conștientă a transmutării Flăcării Violet Transformatoare și prin observarea cu atenție a formelor gând din Mintea voastră Sacră, a ghizilor voștri cosmici, precum și a multiplelor frecvențe superioare de vindecare, disponibile, Acum, pentru voi.

Pe măsură ce pătrundeți, mai adânc, în conștiința de sine și începeți să ascultați Înțelepciunea corpului vostru fizic – Atomul Sămânță al Memoriei Corpului vostru, nu veți mai depinde, atât de mult, de metodele externe (medicamente, chirurgie și mijloace artificiale de vindecare).

Dezechilibrele fizice și problemele de sănătate, cu care majoritatea drastică a oamenilor se confruntă, Acum, vor fi înlocuite, treptat, cu practicile de viață sănătoasă și armonioasă, care vor fi ghidate de către noua Înțelepciune spirituală, intuitivă pe care ați stocat-o în Mintea voastră Sacră.

Omenirea nu mai poate să se bazeze, doar, pe practicile actuale ale profesiei medicale.

Sufletele voastre vă „înghiontesc” pentru a integra o abordare mai holistică a vindecării corpului fizic, mental, emoțional, astfel încât, frecvențele superioare ale Supra Sufletului să poată fi integrate, fără atât de multe traume și suferințe, în vasul (corpul) fizic.

Așa cum am afirmat de multe ori, Lumina, Sunetul și Culorile sunt viitoarele modalități de vindecare.

Un studiu al Sistemului de Chakre, precum și al frecvențelor celor cinci mari Raze Galactice va asista vindecătorii în modul în care să își informeze pacienții, cu privire la ceea ce este în dezechilibru în câmpul lor auric și modul în care îi poate ajute să se întoarcă, treptat, la un mod de viață sănătos și la menținerea unui corp fizic sănătos.

Învățăturile noastre vă dau toate liniile directoare de care aveți nevoie, pentru a integra aceste „metode suplimentare de vindecare” în regimul de sănătate actual.

Aveți, de asemenea, un depozit minunat de informații disponibile pentru voi, în Mintea voastră Sacră.

Pe măsură ce strălucirea voastră se extinde și crește mai puternic, voi, împreună cu alți Lucrători în Lumină, veți deveni o forță unificată, care va fi recunoscută, o forță de transformare și schimbare de cel mai înalt nivel.

Fiți îndrăzneți în viziunea voastră.

Observați ceea ce este bine în lumea voastră consolidând, astfel, Iubirea / Lumina care locuiește în fiecare persoană pe care o cunoașteți.

Nu vă concentrați pe umbrele, pe care modelele voastre de gândire se vor conecta întotdeauna și consolidați-vă frecvențele Dimensionale pe ceea ce vă concentrați atenția.

Singurul vostru dușman adevărat este frica.

Eliberați frica și radiați Iubirea / Lumina și, apoi, priviți cum se desfășoară miracolele.

Sunteți un maestru de manifestare, ați uitat acest fapt!

Aveți încredere în voi și încetați a crea acele lucruri care vă aduce durere, vinovăție și suferință.

Deveniți un co creator al Luminii, Păcii, Echilibrului și Armoniei, încă o dată, și alăturați-vă celor care se străduiesc să recâștige frumusețea pură a planetei Pământ.

Starseeds

Revendicați-vă locul cuvenit ca Maestru al Luminii, dragii mei, și amintiți-vă, pe măsură ce integrați Cunoașterea Spiritului și a Adevărului iluminat, vă rugăm, să mergeți mai departe și să împărtășiți Înțelepciunea.

Noi suntem, mereu, aproape pentru a vă ghida, pentru a vă proteja și pentru a vă inspira, dar, mai ales, pentru a vă iubi.

 

EU SUNT Arhanghelul Mihail.

Transmis prin Ronna Herman Vezane *STAR *QUEST* http://www.RonnaStar.com http://www.QuestForMastery.org * RonnaStar@earthlink.net

Un DAR de la ARHANGHELUL MIHAIL
Ronna / Scriitor Sacru

Crezul Noii Ere

1. Iubește pe Tatăl/Mama Divin cu toată ființa ta.

Iubește-te necondiționat pe tine însăți (însuți) ca Scânteie Divină a Creatorului.

Iubește-i pe toți ,așa cum te iubești pe tine însăți (însuți).

2. Recunoaște că tu ești gardianul planetei Pământ, precum și a tuturor formelor de viață care se află pe Pământ- natura, regnul animal, elemental, uman.

Protejează, păstrează și onorează toate formele de viață.

3. Trăiește Viața cu Bucurie, spontaneitate și încântarea unui copil.

Străduiește-te să lași o moștenire a Iubirii și a Speranței.

Bucură-te de călătoria vieții și luptă să-ți îndeplinești misiunea pământeană, la cel mai înalt nivel al abilității tale.

4. Menține o atitudine constantă de Recunoștință și trăiește fiecare zi, ca și cum Spiritul tău stă pe umerii tăi, în calitate de observator.

Nu judeca pe ceilalți și caută ceea ce este bun în toată lumea.

5. Scopul tău este de a reveni la Echilibru în Corpul, Mintea și Spiritul tău.

Polaritatea și dualitatea nu te vor afecta atunci când mergi pe calea de mijloc.

6. Caută și revendică Adevărul tău Suprem și, apoi, trăiește-ți Adevărul cu Integritate.

Îngăduie, celorlalți, același drept.

7. Învață și folosește Legile Universale ale Manifestării, uneltele dăruite de Dumnezeu, care te vor ajuta să creezi versiunea ta de Paradis pe Pământ.

8. Împărtășește Înțelepciunea pe care ai înglobat-o împreună cu alții, în primul rând, prin propriul exemplu, apoi prin acțiuni și, în final, prin cuvinte.

9. Revendică dreptul tău Divin prin naștere *Dragostea, Bucuria, Pacea, Sănătatea și Abundența*, care este Darul de la Tatăl nostru / Mama Dumnezeu.

10. Invită, în fiecare zi, Măreața ta Prezență, EU SUNT, să te lumineze, să te ghideze și să te îndrume, apoi, ascultă impulsurile sale interioare.

Cheamă Marii Îngeri ai Iertării și Flacăra Violet, la sfârșitul fiecărei zile, să te echilibreze, să te armonizeze și să transmută orice energie discordantă pe cere ai proiectat-o în acea zi, pentru a te deplasa, în afara legilor cauzei și efectului, în stare de Grație.

Înconjoară-te pe tine și pe cei dragi cu protecția Arhanghelului Mihail, care este gardianul supraveghetor al Pământului și Sub-Universului nostru.

Arhanghelul Mihail și Legiunile de Lumină răspund, întotdeauna, apelurilor noastre de asistență.

Link original:

http://www.ronnastar.com/messages-aam/latest.html

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/09/02/scrisoare-deschisa-catre-semintele-stelare-suflete-ascendente/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

 

Mulțumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Ronna Herman și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s