Vindecarea Copilului Interior

Copilul Interior

De  Melanie Beckler

03 Septembrie 2016

Vindecarea copilului interior poate părea nesemnificativă sau irelevantă, dar, într-adevăr face o mare diferență între modul în care trăiești viața cu bucurie și iubire, sentimente pe care ești capabil să le simți în prezent, și, de asemenea, cât de dispus ești să îți urmezi visele și să faci o schimbare pozitivă, schimbare care se întâmplă în realitatea ta.

Deci, ce este copilul interior?

Copilul interior este acea parte din tine care este copilărească, plină de imaginație, uimire, puritate și inocență.

Hai să facem un pas înapoi repede.

Tu ești o ființă multi-dimensională. Adevărul este că trăiești viața ta fizică, Acum, în timp liniar, în momentul prezent, vezi lucruri care s-au întâmplat în trecut și tu prezici sau anticipezi sau, poate, chiar iți faci griji cu privire la ceea ce se va întâmpla în viitor.

Dar,î n tărâmurile superioare angelice, în tărâmurile spiritului, trecutul, prezentul și viitorul, toate se împletesc simultan.

Implicațiile faptului că tu ești o ființă multidimensională, sunt acelea că experiențele trecute, din copilărie, încă, mai joacă un rol puternic în ceea ce trăiești, Acum, în prezent.

Așa că, experiențele dureroase din copilărie, chiar dacă ai cei mai iubitori părinți și ai avut cea mai veselă, fericită copilărie, îți garantez că sunt, încă, amintiri dureroase din „a fi un copil”.

Înainte de a te fi născut în plan fizic, ai fost o ființă spirituală pe deplin. Ai fost, pe deplin, conectat la Unitatea Divinului …

Și apoi te-ai născut în fizic, în dualitate și în durere.

Copilăria a fost grea. Ai încercat să traversezi copilăria, încercând să fii iubit, să obții iubire de la părinții tăi, pentru a supraviețui.

Și o mulțime din aceste traume din copilărie, sentimentul de a fi neiubit sau de a fi certat, continuă să fie stocate energic în corp, în prezent.

Și astfel, acea veche teamă, acea nesiguranța veche, acea veche dorință de a fi iubit, toate acestea pot reapare în prezent.

Prin urmare, este atât de intensă acțiunea de a realiza vindecarea copilului interior, de a vindeca rănile din trecut ale copilului tău interior, astfel încât ceea ce se ridică la suprafață, în momentul de față, sunt calitățile nevinovate ale imaginației, intuiției și bucuriei și dorinței de a râde și a te juca.

Vindecarea copilului interior permite Luminii sale, forței, energiei și bucuriei copilului tău interior, să se ridice la suprafață în viața ta.

Deci, cum îți vindeci copilul interior? Cum te eliberezi de acele straturi de durere?

Pentru unii oameni care au avut copilării incredibil de tragice, munca copilului interior este, chiar, mai importantă.

Dar, într-adevăr, pentru toată lumea, vindecarea copilului interior este atât de puternică!

Cel mai bun lucru, pe care îl poți face pentru a vindeca copilul interior, este de a te iubi pur și simplu.

Iubește-te pe deplin și iubește ceea ce se naște în tine.

Fii atent la modul în care tu te tratezi în prezent.

Te tratezi ca pe un copil mic, indisciplinat? Țipi intern la tine și te judeci pentru că faci greșeli?

Cum se poate schimba asta? Cum poți fi mai iubitor?

Când îți este teamă, iubește partea din tine care se teme.

Atunci când ești supărat, lasă să fie în regulă că ești supărat.

Onorează acea parte a copilului interior care este furioasă, care se simte sufocată, se simte atacată, judecată sau neiubită și fii acela care se iubește pe sine prin toate acestea.

Așa că, iubirea este prima și, în primul rând, cheia. In plus, lasă sentimentul sincer al admirației să iasă la suprafață.

Ingăduiește-ți să fii jucăuș și naiv. Atât de mulți oameni iau viața atât de în serios.

De ce nu desenezi pe trotuar sau aleargă prin pădure, fă tumbe sau învârtește-te în cerc sau, pur și simplu, râzi, colorează sau joacă-te? Acestea sunt moduri prin care poți onora copilul interior, poți alimenta bucuria unui copil.

Această joacă, această înfocare, această bucurie îți aduce o mai mare aliniere cu tărâmul angelic, te aduce într-un punct pozitiv al atracției, astfel încât, tu, prin bucurie și iubire, trimiți acel semnal de bucurie și dragoste către Univers și primești înapoi mai multă bucurie și dragoste, în schimb.

In plus, iertarea este incredibil de puternică.

Poți să te ierți pentru greșeli făcute atunci când erai copil, tânăr, chiar și pentru greșeli recente pe care le-ai făcut?

Poți să îți ierți părinții pentru greșelile pe care le-au făcut în copilăria ta?

Poți, doar pentru un moment, să poți vedea că, dacă ai fost tratat necorespunzător, dacă ai fost judecat, chiar dacă ai fost abuzat, că acest lucru nu este o reflectare a ta, aceasta este o reflectare a persoanelor care au făcut toate acestea , că ele, în adâncul lor, doresc, de fapt, să fie iubite sau s-au simțit atât de neiubite, încât tot ce au știut să transmită era aceeași lipsă de iubire?

Iertarea de sine și iertarea altora ușurează greutatea sarcinilor din copilărie și ușurează greutatea durerii din trecut.

Toate acestea îți permit să aduci mai multă iubire în prezentul tău și atunci când ești într-o stare de vibrație a iubirii, atragi magnetic binecuvântări și experiențe pozitive în viața ta.

Ești, mai mult, în contact cu cine ești cu adevărat, în mod autentic, liber fată de judecata cu care, posibil, să fi fost tratat, pe care s-ar putea să o repeți, acum, cu privire la persoana ta.

Așa că, de multe ori, dacă ai avut un prieten sau un membru al familiei care te-a judecat în copilărie, aceasta voce o vei auzi, ca adult, spunând: „Nu, nu poți. Nu, nu ești destul de bun. Doar, du-te și stai în colț. Nu, noi nu te vrem aici”.

Acea judecată se repetă.

Deci, iartă-te pentru circumstanțele anterioare întâmpinate, iartă cealaltă persoană, iubește partea din tine care vrea, doar, să fie iubită.

Fii cel care te iubești, Acum, spunându-i inimii tale și copilului interior:

„Te iubesc. Eu Sunt, Aici, pentru tine. Tu ești bine. Noi trecem împreună prin asta. Iubirea este calea. ”

Și dacă ai nevoie de un mic impuls, apelează la îngerii tăi, pentru a te ajuta să eliberezi suferința trecutului, să eliberezi rănile copilăriei și să aduci, pe deplin, energia și conștientizarea în momentul prezent, unde poți aduce dragoste și toate binecuvântările vieții.

Atât de multe lucruri bune te așteaptă.

Privește-ți viața prin lentile de iubire, lasă minunea copilăriei să iasă la suprafață, lasă bucuria să răsară din tine și recunoaște-te exact așa cum ești, ești frumoasă (frumos), unică (unic) și este nevoie de Lumina ta în lume.

Las-o să strălucească, iubește-te, iubește ceea ce apare și mergi înainte, pentru că ești frumoasă (frumos) și îngerii tăi te ajută la fiecare pas.

 

Bine, asta e tot pentru acum. Ne vedem în curând.

Multă dragoste, multe binecuvântări.

Link original:

http://www.lovehaswon.org/love-blogs/healing-your-inner-child

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/09/05/vindecarea-copilului-interior/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Mulțumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Terapia Iertarii și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s