Mesaj de la Sinele meu Superior

De Mike Quinsey

09.09.2016

Mesaj de la Sinele meu Superior

 

Timpul mărșăluiește și continuă să fie făcute multe progrese în începerea modificărilor pe care le-ați așteptat atât de mult timp.

Din perspectiva voastră, voi vă confruntați cu ce ceea ce pare a fi o serie de întârzieri, acestea fiind pașii necesari pentru a vă asigura că, odată ce aceștia sunt făcuți, nimic nu este în stare să împiedice rezultatul propus.

Fiți siguri că este mult de lucru în spatele scenei și semnalul „mergi mai departe” va fi dat atunci când totul va fi în locul în care este necesar.

Puteri, mai mari decât cele de pe Pământ, supraveghează toate acțiunile, astfel încât să puteți fi siguri că obiectivul final este o victorie completă pentru Lumină.

Prin urmare, este foarte important ca, întotdeauna, să vă păstrați atenția asupra modificărilor dorite, care vor începe în curând.

Planificarea pentru această perioadă a avut loc de foarte mult timp și nimic nu va fi permis să întârzie rezultatul.

Lucrătorii în Lumină trebuie să fie extrem de apreciați pentru sprijinul lor neobosit și credința lor pozitivă în viitor.

Pe măsură ce vibrațiile continuă să crească, efectul lor este Înălțarea sufletească a celor care pot răspunde.

Ca urmare, devine, oarecum, mai ușor de a accelera schimbările care sunt gata pentru a fi puse în aplicare.

Ele vor modifica, în cele din urmă, punctul dumneavoastră de vedere asupra vieții, pentru a vă permite mai mult timp individual  pentru adoptarea, pe deplin, a planului propriei vieți.

Adevărul va fi puterea voastră și, pe măsură ce se scurge timpul, aflați despre adevărata voastră istorie și descoperiți direcția spre care ar trebui să vă îndreptați.

A fost pierdut mult timp pentru atingerea unor obiective false și, totuși, experiențele vă vor consolida dedicarea pentru a vă menține pe calea cea dreaptă.

Mulți se întreabă cum pot fi introduse schimbările iminente fără a provoca confuzie.

Răspunsul este că planificarea pentru acest timp a fost efectuată meticulos și sub rezerva modificărilor, în momentul în care apar noile condiții.

Susținerea planului este asigurată de un număr imens de Ființe avansate, care se vor deconspira atunci când circumstanțele sunt oportune.

Aceste Ființe au urmat progresul pentru eoni de timp și sunt, Acum pregătite să vă ajute în ultimele câteva obstacole.

Victoria este a voastră și nu vă va respinge.
Dar, pentru a beneficia de prezența Ființelor Galactice, ați trăit în condiții foarte restrânse, închiși și controlați de cei fără Lumină.

Totuși, celor fără Lumină, nu li se va mai permite să exercite un astfel de control asupra voastră, având în vedere că, viitorul vostru a fost planificat să se încheie cu succes deplin și cu posibilitatea de a evolua.

Acest lucru este normal, la sfârșitul unui ciclu, prin asigurarea că Lumina a atins nivelul cerut.

Aceasta înseamnă că Înălțarea este asigurată pentru cei care aspiră să evolueze și au fost în stare să facă acest lucru, mai presus de provocările care le-au fost date.

Aceasta înseamnă a fi în stare să vă exprimați cu Iubirea Universală, acceptând, astfel, că Toți sunteți Unul.

Nu este ușor să îi acceptați pe toți ceilalți, atunci când vă confruntați cu dualitate, deoarece aceasta este axată pe separare și scoate în evidență diferențele dintre oameni.

De cele mai multe ori, oamenii se văd ei înșiși ca diferiți unul față de altul, ceea ce face mai dificilă Uniunea lor în Dragoste și înțelegere adevărată.

Lucrătorii în Lumină ajută pe ceilalți, prin exemplul lor și asta înseamnă că orice Suflet  își dă seama că Toți sunt Unul.

Prin tratarea celorlalți ca egali ai dumneavoastră, arătați compasiune și înțelegere și aceasta va contribui la evoluția celor din jurul vostru.

Chiar și cel mai mic act de Iubire îi influențează pe ceilalți și, în cele din urmă, ei vă vor urma exemplul.

Nu aveți nevoie, neapărat, să aparțineți unor grupuri pentru a vă arăta Dragostea pentru alte ființe, deoarece nu sunteți datori față de cineva.

Dumnezeu este Iubire și Tot Ceea Ce Este.

Înclinația naturală este de a fi o ființă iubitoare, dar experiențele din dualitate v-au învățat că nu toți sunt egali și că unii ar trebui să fie evitați și priviți ca inferiori.

Cu toate acestea, pe măsură ce creșteți (evoluați) în experiență, începeți să înțelegeți adevărul și sunteți capabili să acceptați toate Sufletele, indiferent de aspectul lor exterior sau credințe.

Printre voi sunt mulți copii mici, care au început calea de ieșire din confuzia creată de sistemul de educație.

Înlocuiesc stilul și  îi ajută, astfel, pe cei cărora le arată calea spre o înțelegere deplină a  voi înșivă, cei adevărați.

La un moment dat, în curând, adevărul trebuie să fie abordat și cu ajutorul lui să fie dispersate informațiile inexacte.

Creșterea (evoluția) reală nu va avea loc tot timpul în care încercați să progresați, în baza unor informații menite, în mod intenționat, a vă trage înapoi.

Adevărul va fi, în cele din urmă, tot ceea ce va rămâne, pentru ca toate informațiile false să fie eliminate și se apropie timpul când, chiar și istoria va trebui să fie rescrisă, astfel încât să reflecte adevărul călătoriei prin dualitate.

De-a lungul acestui ciclu v-ați luptat pentru a găsi adevăratele Sine și este necesar să înțelegeți cum au apărut.

Veți fi capabili să evoluați mult mai repede și adevărul va fi stabilit o dată pentru totdeauna.

Războiul și tot felul de lucruri asociate cu el, nu pot merge mai departe în Noua Eră, permițând, astfel,  să fie stabilită, ferm, pacea permanentă.

Deja vă apropiați de un astfel de punct și veți descoperi o mișcare generală pentru a stabili o nouă societate. Una lipsită de prejudecăți sau învățături false și bazată pe Iubire și Lumină.

Prin urmare, rezultă că acele entități care refuză să renunțe la vechile lor căi, vor continua la fel ca înainte, dar mutate într-o altă locație pentru a continua experiențele lor.

În timp, acestora li se vor oferi, din nou, o altă oportunitate pentru a-și schimba căile și pentru a reveni la Lumină.

Oamenii vor fi, în mod natural, preocupați de soarta altor membri ai familiei sau a prietenilor și, atâta timp cât aceștia sunt conștienți de faptul că tuturor sufletelor le sunt date aceleași posibilități de a evolua și că sunt ajutați în menținerea căii lor de Lumină, nu va mai fi nevoie să fim îngrijorați.

La acest moment, este cel mai important să ne concentrăm pe propriile nevoi.

Veți ști intuitiv dacă sunteți din ce în ce mai evoluați, pe măsură ce descoperiți că vă este mai ușor să rămâneți în Lumină și că sunteți calmi atunci când ceilalți sunt perturbați.

În astfel de circumstanțe, prezența voastră poate ajuta, poate influența pe alții să rămână, de asemenea, calmi și, dacă vă aflați într-un grup de oameni cu aceeași gândire, puterea este mult crescută.

Puterile voastre sunt, de fapt, în creștere tot timpul și vor deveni mai evidente când gândurile voastre sunt interesate.

De exemplu, poate deveni evident, în cazul în care auto-vindecarea este preocupată, chiar și de vindecare la distanță.

Rețineți că atunci când trimiteți gânduri de vindecare, ele ajung la ținta lor propusă, dar unele Suflete pun o barieră împotriva lor.

În general, Dragostea Necondiționată este puterea din spatele vindecării și, fără ea, efectul este redus la minimum.

O mare parte din ce se întâmplă pe Pământ, va duce, în curând, la anunțurile de mult așteptate.

Pentru „revalidare”, totul este în stadiul în care poate fi făcut un control final pentru a se asigura că documentația necesară este în vigoare.

Așa că nu se are în vedere că veți mai avea mult timp de așteptat.

Ați putea fi siguri că, odată ce schimbările sunt în curs de desfășurare, nu se va permite nimănui să interfereze cu rezultatul.

Scena a fost stabilită și toți cei care au luat parte sunt pregătiți pentru a merge mai departe, în timp scurt.

Mesaj de la Sinele meu Superior

Vă las cu Dragoste și Binecuvântări și fie ca Lumina să vă însenineze zilele și calea spre finalizare.

Acest mesaj vine prin Sinele meu Superior.

În Iubire și Lumină.
Mike Quinsey

Tree of the Golden Light

Link original:
Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/09/10/mesaj-de-la-sinele-meu-superior/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Mike Quinsey și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s