Mesaj de la Arhanghelul Mihail

Ascensiune

 

Transmis prin Ronna

01.09.2016
Avataruri * Maeștri Ascensionați * Mărețe Ființe de Lumină

Dragi Maeștri, chiar dacă, poate, nu pare a fi așa din punctul vostru de vedere, se întâmplă lucruri minunate, peste tot, de-a lungul acestui Sub-Univers.

Deja, mulți dintre voi sunteți conștienți de faptul că galaxia voastră și, mai ales, planeta voastră mică, sunt punctul focal al acestor întâmplări însemnate.

Înainte de a fi fost creată planeta, s-a decretat că va deveni Punctul Zero sau punctul central pentru o nouă încercare creativă, prin care Tărâmul Angelic, Zeii Co-creatori, Marile Ființe de Lumină și Semințele Stelare de pretutindeni, din acest Omnivers, vor trimite Fragmente din Esența lor pe Pământ și, prin aceasta, vor aduce Lumina, înțelepciunea și dorința lor de a ajuta la îndeplinirea Marelui Plan al Creatorului.

Într-o anumită măsură, toată omenirea și conștiința Sufletului Pământului ajung, descendent și ascendent, să ia legătura cu Tatăl Mama Dumnezeul nostru, în timp ce Creatorul Suprem deschide calea dinspre miezul Ființei Sale, de-a lungul Marilor Sori Centrali ai Multi-Universurilor, ale Multi-Dimensiunilor și ale multor tărâmuri ale Creației, în scopul de a încorpora și a aduna frumusețea și măreția a ceea ce a fost făcut de către noi toți, în numele Creatorului  nostru omnipotent.

Aceia dintre voi, care sunt fermi pe calea conștiinței spirituale extinse, își dau seama că trăiesc vremuri unice și fără precedent.

Ființe Mărețe de Lumină care nu au plecat vreodată de acasă în conformitate cu Marele Soare Central al Universului lor care a fost de acord ca ele să facă acest lucru, se Fragmentează în Scântei mai mici ale Luminii lui Dumnezeu, pentru a aduce strălucirea, dragostea și înțelepciunea lor pe planeta Pământ.

Cel Preaiubit, numit Iisus / Yeshua / Joshua, Marele Kumara, Buddha, Lord Melchizedek, Rama și Krishna, plus Tărâmul Angelic radiant și puternic, pentru a numi doar câteva, au venit din Universurile foarte îndepărtate, create cu mult timp înainte ca tânărul Univers să fi luat ființă.

Noi, cei din tărâmul arhanghelilor originari din trecutul antic al Omniversului, așa cum sunt mulți dintre Maeștrii Ascensionați și Avatarurile cu care sunteți familiarizați, vă asigurăm că mulți dintre voi, care sunteți avansați pe Calea Ascensiunii, v-ați născut în  conștiința voastră individualizată și în alte Universuri.

Planul Divin a fost perfecționat, iar lucrarea a fost realizată cu mult timp în urmă, pentru a avea loc ceea ce se petrece pe Pământ, în acest moment.

Acele Mari Ființe au călătorit în dimensiuni inferioare, pentru a deveni rezidenți în orașele strălucitoare ale Luminii staționate în toată Dimensiunea a Șasea, astfel încât acestea să poată ajuta omenirea să traverseze, cu succes, cicluri multiple de trezire în masă /Ascensiune, înapoi ,în tărâmurile i-LUMINA-te.

În plus, Esența Divină a Pământului a fost codificată cu Atomii Sămânță ai Memoriei Focului Alb, chei și coduri, care ar putea activa propria Sa trezire și ar accelera procesul de trezire în omenire, de asemenea.

Nu ne place să ne concentrăm atenția asupra noastră, pentru ca cea mai mare bucurie și misiunea a noastră să fie în slujba Creatorului și a celor de sub tutela noastră.

Cu toate acestea, este necesară această focusare, astfel încât să puteți înțelege, pe deplin, misiunea noastră pe Pământ și cât de aproape am fost, întotdeauna, în legătură cu voi.

Îndrăgitul Iisus / Joshua a venit pe Pământ, în urmă cu peste 2000 de ani și, împreună cu Arhanghelul Uriel și Lady Grația, El, a ancorat virtuțile, aspectele și calitățile celei de-a A Șasea Raze a devotamentului, iertării, milei, harului, hranei spirituale și credinței în Dumnezeu.

Minunata Fecioară Maria,  Arhanghelul feminin a celei de-a Cincea Raze, care, împreună cu Arhanghelul Rafael, radiază mai departe calitățile renunțării, altruismului, dedicării și vindecării, le-a fost oferită onoarea de a aduce spre lume, Ființa Christică numită Iisus / Joshua / Yeshua.

În orice caz, Fecioara Maria a fost aleasă pentru o sarcină superioară și pentru misiunea de a sluji Creatorului și umanității.

Ea a adus pe Pământ și a ancorat virtuțile Zeiței, în cea mai mare măsură posibilă, astfel încât procesul de echilibrare, pe Pământ, a calităților masculine și feminine ale Creatorului, să poată avea, din nou, loc.

Mulți dintre voi sunteți familiarizați cu ceea ce, în Anglia, se numesc liniile Mihail / Maria .

Sunt „Liniile Ley” care trec prin Insulele Britanice, Germania, Franța și multe alte zone mai puțin cunoscute din Europa și din întreaga lume.

Noi dorim să vă oferim o mai bună înțelegere a „Marelui Plan” și ce au devenit unele dintre miturile și minunile istoriei voastre.

Cu mii de ani în urmă, din timpul de pe Pământ, Fecioara Maria, care reprezintă curenții electromagnetici cristalini receptivi / negativi feminini și Eu, Mihail, care radiez curenții electromagnetici cristalini pozitivi masculini, am început să infuzăm liniile magnetice ale Pământului cu curenții necesari pentru a reconstrui sistemul auriu eteric, echilibrat și armonios, al Pământului.

Au fost instalate Baghete de Putere, coloane de Ascensiune a Luminii sau turbioane, în punctele integrate, în jurul Pământului.

Situri sacre, formațiuni naturale care au devenit lăcașuri de cult, precum și biserici mari și temple, toate au fost construite de-a lungul acestor linii magnetice și puncte de putere.

În trecut, prin multele voastre vieți de pe Pământ, ați fost mereu atrași de aceste locuri, pentru a primi hrană spirituală, dar s-au întâmplat mult mai multe decât puteți voi înțelege.

Fiecare dintre voi, fie prin prezența voastră fizică, fie prin meditațiile nocturne în eteric, nu ați primit doar energie armonioasă și codificări din aceste locații magnetizate spiritual, noi v-am ajutat, de asemenea, să activați și să răspândiți acești curenți de Lumină în jurul Pământului.

Ați devenit atât transmițător cât și receptor al Luminii lui Dumnezeu de pe Pământ, de jos și de sus, din Ceruri.

Sufletul Pământului și conștiința Supra Sufletului omenirii s-au acordat, încă o dată, în armonie, una cu alta.

Am fost numit „gardianul supraveghetor al umanității” și a sosit timpul, pentru voi, să înțelegeți că iubita Fecioară Maria este aspectul feminin al Zeiței, desemnată să supravegheze șederea și coborârea omenirii în acest Univers.

A fost cea mai mare onoare și cel mai înalt privilegiu al nostru să fim cu voi, ghidându-vă, apărându-vă și direcționându-vă fiecare pas, de-a lungul călătoriei voastre, prin eoni de timp, pentru a vă duce la îndeplinire, mai departe, sarcina atribuită de a co-crea lumi și minunate lucruri fără sfârșit.

Alături de Esența Creatorului, amintirea venirii noastre împreună și a Supra Iluminării voastre cu Esența individualizată și iubirea noastră, au fost înrădăcinate, adânc, în Sufletul și memoria voastră, astfel încât, chiar dacă este posibil să fi uitat, în mod conștient, n-ați putea uita în memoria Sufletul vostru Interior.

Regele Arthur, Doamna Lacului, Ioana d’Arc și multe personaje istorice mitice, au înmagazinat, fiecare, câte o cantitate extraordinară din Esența Fecioarei Maria și Esența mea, în scopul de a le insufla în conștiința Pământului și în inimile omenirii.

Acesta este motivul pentru care aceste mituri nu îmbătrânesc niciodată și motivul pentru care ei au rămas aproape și dragi inimilor voastre.

Ei evocă amintiri ale timpului în care am fost împreună în tărâmurile superioare, înainte ca misiunea voastră în lumile dense să fi început.

Vă amintiți legătura noastră strânsă și Divină și, fiind reuniți în minte și inimă, este momentull cel mai vesel și plăcut pentru noi toți.

În scopul de a vă oferi o mai bună înțelegere a ceea ce a avut loc pe Pământ și modul perfect al Planului Creatorului, vom merge, înapoi ,în istorie la, aproximativ, anul 5000 î.Hr., în momentul în care Avatar Rama a venit pe Pământ.

Ființa Christică, în formă umană, numită Rama, care a adus pe Pământ însușirile, virtuțile și calitățile Creatorului pentru acea epocă, a fost Supra Iluminată cu Esența mea purtând Prima Rază a Voinței Lui Dumnezeu.

Mulți dintre voi sunteți din familia mea și purtați Esența îngerilor în ADN-ul și Sufletul vostru.

Diferența este că Rama a purtat cea mai mare infuzie a Esenței mele, care a fost adusă vreodată pe Pământ, pentru a pune bazele pentru viitor; de data aceasta experimentăm în prezent.

Iubirea Creatorului a fost, întotdeauna, punctul central major al Supra Iluminării fiecărui Avatar; cu toate acestea, ei au adus și aduc diferite învățături, acelea care au fost și sunt cele mai potrivite pentru perioada și nivelul actual de conștientizare a omenirii.

Urmează Rama Krishna, apoi Gautama Siddhartha, Buddha și numeroase alte Avataruri.

Arhanghelul Maria, ca purtător al energiei Zeiței sau aspectul feminin al Creatorului, a jucat un rol important în viața acestor mari Avataruri.

În viața lui Rama, soția lui, Sita, a fost Supra Luminată cu esența Mariei.

Pentru Krishna, a fost un prieten spiritual și interlocutor, lipsit de dorința fizică.

Desigur, rolul cel mai bine cunoscut al Fecioarei Maria a fost ca mamă și mentor al lui Iisus.

Ea a rămas în fundal, toate aceste mii de ani, dar marea ei dragoste și devotamentul pentru Creator și pentru umanitate, au fost, întotdeauna, o forță majoră pe Pământ și în tărâmurile superioare.

Multe alte Mari Ființe ale Luminii au vizitat Pământul de-a lungul veacurilor, Lao-Tzu, Confucius, Avraam, Moise și Mohammed, pentru a numi doar câteva.

Iubitul Kuan Yin a fost Supra Iluminat cu esența Fecioarei Maria și a adus compasiunea, dreptatea și vindecarea pe Pământ.

Sunteți sau ar trebui să fiți familiarizați cu aceste mari personalități, pentru că toți sunt speciali, ei sunt aspecte și fațete ale virtuților Creatorului și au jucat un rol important pe Pământ, ca reprezentanți ai Creatorului.

Ceea ce nu este, pe deplin, înțeles, este faptul că tărâmul arhanghelilor a jucat, de asemenea, un rol integrant în această dramă Divină de coborâre în lumile formei materiale.

De-a lungul veacurilor, fiecare arhanghel a jucat un rol predominant în ancorarea și radierea aspectelor specifice, a atributelor, calităților și virtuților Creatorului.

Acestea au fost ancorate și transmise marilor Avataruri și arhanghelii au Supra Iluminat aceste ființe minunate, cu propria lor strălucire și cu propriile lor virtuți.

Avatarurile au fost, fizic, reprezentarea umană a Creatorului, pentru o anumită perioadă de timp și Arhanghelii au fost conexiunea spirituală Supra Iluminată cu Tatăl / Mama Dumnezeul nostru.

Aceste unice momente nu au mai fost, vreodată, experimentate pe Pământ și, chiar dacă există, în prezent, pe această planetă multe Avataruri puternice și mulți Maeștri Înălțați, nu va exista doar un singur mare Avatar care să fie trimis pe Pământ pentru a Supra Ilumina, ghida și inspira omenirea.

Fiecare dintre voi are potențialul de a deveni un Maestru Ascensionat pentru aceste vremuri glorioase.

V-am făcut o promisiune de aur, iar acea promisiune afirmă că nu contează cât de multă sau cât de puțină Lumină Christică sau Esență a Sinelui vostru Divin ați adus cu voi la naștere, voi aveți potențialul de a scoate la suprafață toată splendoarea Razei voastre Divine  și a Prezenței voastre EU SUNT.

Asta este ceea ce înseamnă Ascensiunea, revenirea la echilibru și armonie  în corpurile voastre fizice, mentale, emoționale și eterice, astfel încât, încă o dată, Spiritul să poată coborî și să poată prelua controlul.

Cu toate acestea, trebuie să rețineți, că tot ceea ce vă trage înapoi, trebuie să utilizați pentru cel mai mare bine al tuturor și, apoi, dragilor, vi se va oferi și mai mult.

Dragilor, mea sabia mea înflăcărată de Lumină a fost modelată de gândirea și de energia din ființa mea cea mai adâncă și a fost infuzată cu energiile dinamice ale Primei Raze a Voinței Divine a Creatorului.

Este o sabie a eliberării, o sabie a speranței, o sabie a libertății, un dar pe care vi-l ofer, pentru a rupe cătușele propriilor creații eronate și pentru a vă elibera de legăturile iluzorii ale Dimensiunii 3D/4D .

Noi vă rugăm să acceptați și să utilizați puterea incredibilă a Primei Raze a Voinței și Puterii Divine a lui Dumnezeu și a Particulelor Adamantine ale Luminii Creatorului, pentru a crea, din nou, în armonie cu Voința Divină a Creatorului.

Vă implorăm ca, încă o dată, să vă revendicați dreptul Divin ca și co-creator, sub îndrumarea  Tatălui/ Mamei Dumnezeul nostru.

Potirul pe care noi vi-l oferim, Acum, în aceste momente memorabile de mare schimbare, este umplut cu elixirul Iubirii / Luminii,  A celei de-a Douăsprezecea Flăcări de la Tatăl / Mama Dumnezeul nostru.

Acesta conține Focul Cosmic al noii creații, care va fi folosit pentru a modela noua Galaxie Aurie și pentru a extinde acest Univers, în vid.

Beți profund, dragii și credincioșii mei, căci voi sunteți Sămânța Stelară a viitorului.

Noi vă înconjurăm și vă învăluim cu câmpul nostru auric de dragoste și protecție.

EU SUNT Arhanghelul Mihail.

Transmis prin Ronna Herman Vezane * STAR * QUEST *

www.RonnaStar.com www.QuestForMastery.org * RonnaStar@earthlink.net

Link original:

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/09/11/mesaj-de-la-arhanghelul-mihail/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

Mulțumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Ronna Herman și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s