Atunci Când Vine Ploaia

Atunci când vine Ploaia

De Alexandrian Kosmos

11 septembrie 2016

Înainte de a se produce precipitații, oriunde pe Pământ, există trei elemente critice care trebuie să fie prezente pentru a se forma și pentru a se produce aceste precipitații: vapori de apă, particule de praf, precum și un efect atmosferic care produce o diferență de temperatură a aerului.

Ploaia de pe Pământ este rezultatul ciclului de precipitare al Pământului, care servește pentru a transporta apa de la suprafața Pământului nostru, prin efectul de încălzire al temperaturii aerului unei locații, în general, prin căldura Soarelui din timpul zilei, sub formă de vapori de apă.

Apa de suprafață se evaporă și se ridică transformându-se în vapori de apă și forme de nori. Pe măsură ce vaporii de apa se evaporă, urcă în atmosfera noastră locală și se răcesc condensându-se printre particulele de praf din aer.

În momentul în care vaporii de apă răcită devin suficient de grei, acumulările de vapori de apă se extind pentru a forma picături de apă, care, apoi, se pot folosi de gravitație pentru a se întoarce, înapoi, pe suprafața Pământului, sub formă de ploaie.

La fel ca ploaia, pe Pământul nostru apare, Dragilor, propria noastră tranziție în Dimensiunea 5D a Universului și are tot trei elemente critice.

Cele trei elemente implicate în Tranziția noastră în Dimensiunea 5D a Universului sunt: Mama Pământ și Sistemul ei Solar, susținerea din partea Sufletelor „Lucrător în Lumină” de pe Pământ, care asistă Tranziția Dimensiunii 5D a planetei și multe Suflete ambițioase „Om al Luminii” prezente pentru a asista la manifestarea, în fața ochilor lor, a unui complet Nou Orizont și a unei Noi Realități!

Tranziția nu ne va prezenta întotdeauna o imagine destul de plăcută pentru noi, dar la fel cum ploaia cade, uneori, vor fi zile când va burnița, doar, și alte zile în care ploaia va tot cădea încontinuu.

Sunt momente în care ciclul de precipitare al Pământului este perturbat, cum ar fi atunci când mișcarea apei de suprafață este prinsă în tranziție între forma lichidă și starea de vapori de apă și, de fapt, rămâne suspendată în aer sub formă de picături de apă.

Starea suspendată de picături de apă din aer este denumită, în mod obișnuit, ceață.

Starea de suspensie a unei condiții de ceață, este la fel cu ceea ce ne confruntăm cu toții, Acum, în  Tranziția către Dimensiunea 5D a Mamei Pământ!

Mama Pământ și Sistemul ei Solar sunt pe drumul spre finalizarea Tranziției, dragii noștri, iar în ceea ce le privește, toate evenimentele au loc pentru că mama Pământ și-a asumat o fază de „pilot automat”, din  02 august 2016!

În ceea ce privește  Sufletele „Lucrător în Lumină” și Sufletele aspirante „Om al Luminii”, sunt, de asemenea, în tranziție, însă, doar Lucrătorii în Lumină trec printr-o stare de pregătire.

Nu, doar pentru că Sufletele  „Lucrător în Lumină”, pot vedea, auzi și simți Tranziția 5D a Mamei Pământ care este, deja, în mișcare, ci pentru că fiecare Suflet „Lucrător în Lumină”, are un anumit grad de experiență anterioară în privința Tranziției 5D a Planetei Creatorului!

Experiența anterioară a Sufletului vostru vă va veni la îndemână, mai ales în aceste zile înainte de tranziția Mamei Pământ, care se încheie la 27 martie 2017, beneficiind foarte mult de manifestarea darurilor și talentelor Sufletului vostru evolutiv!

Sufletele „Om al Luminii” vor evolua, de asemenea, odată cu Tranziția 5D a Mamei Pământ, dar va fi mai mult ca o tranziție prin ceață, picături de apă suspendate între stările de A Fi!

De la 21 septembrie până pe 14 octombrie 2016 Tranziția 5D a Mamei Pământ va fi confruntată cu o Sfințire de la Dumnezeu, prin Energiile noastre Universale!

Acest lucru va însemna că oricare și toate eforturile prezente și viitoare ale Dimensiunii 5D a Mamei Pământ, vor primi Binecuvântarea Mâinii lui Dumnezeu, în cadrul procesului lor de creștere și expansiune!

Întrepătrunse în cadrul perioadei dintre 21 septembrie și 14 octombrie 2016, vor fi trei evenimente: inițierea Frăției Luminii  (Brotherhood of Light) pe 29 septembrie 2016, punctul de „fără întoarcere”, pe 03 octombrie 2016 și inițierea metamorfozei Mamei Pământ într-o Ființă Corp de Lumină, pe 04 octombrie 2016.

Frăția Luminii va începe întrunirea pe 29 septembrie 2016 și se unesc, mai greu la început, prin conștientizarea faptului că Mama Pământ introduce un Nou Orizont și o Nouă Realitate prin Tanziția sa 5D , având în vedere că a sosit timpul pentru a re-crea Mama Pământ pentru Dimensiunea 5D!

Frăția Luminii va căpăta un impuls în următorii doi ani, până când, pe 12 ianuarie 2019, va prelua și va păstra întreaga masă de Suflete „Lucrător în Lumină” prezentă pe Pământ, sub îndrumarea, conducerea și rolul modelator al Legiunii Luminii!

Multe dintre Sufletele aspirante „Om al Luminii” nu vor înțelege imediat nevoia de a se alătura și, pentru că Mama Pământ continuă proiectul ei cu Dumnezeu și Universul nostru, pentru a deveni lăcașul și domeniul nostru al Uniunii cu Dumnezeu pentru Dimensiunea 5D a Universului, cei puțini vor deveni mulți!

De asemenea, odată cu Sfințirea Tranziției 5D a Mamei Pământ, va fi alinierea Chakrei celui de-al Treilea Ochi în Rețeaua Universală Soare – Stele, pe 03 octombrie 2016!

Alinierea Chakrei celui de-al Treilea Ochi a Mamei Pământ va servi drept punct de „fără întoarcere”, în Tranziția 5D a Mamei Pământ, deoarece nu va fi nici o întoarcere în trecut și nici o revenire la modul în care se întâmplau toate!

Chakra celui de-al Treilea Ochi a Mamei Pământ este a patra dintre cele Șapte Chakre care vor fi aliniate în Rețeaua Universală și reprezintă punctul de mijloc al întregii sale serii de aliniere.

Pentru Sufletele, deja, aliniate în Vibrația Armonioasă a celei de-a  Cincea Dimensiuni a Mamei Pământ, Energia din 03 octombrie 2016 va produce o prezență internă a noutății, prin conștientizarea faptului că totul și orice activitate inițiată începând cu 03 octombrie 2016 și ulterior, vor deveni atât de ușoare pe durata Tranziției 5D și dincolo de aceasta!

În cadrul acestei prezențe interne a noutății, a cunoașterii voastre interne, Dragilor, că totul va fi mult mai bine, va veni al treilea eveniment al Sfințirii Tranziției 5D al Mamei Pământ, deschiderea metamorfozei Mamei Pământ ca Ființă Corp de Lumină, pe 04 octombrie 2016, pentru participarea sa la Dimensiunea 5D a Universului!

Multe lucruri se vor schimba, nu doar prin schimbarea în grade elementare a trecutului, ci și prin salturi și schimbări reale, produse cu viteza Luminii!

Ploaia pe Pământ este produsă prin prezența a trei elemente critice: vapori de apă, particule de praf, precum și un efect atmosferic producând o diferență de temperatură a aerului.

Când unul dintre elemente lipsește din vecinătatea noastră locală, nu se produce ploaie.

Tranziția 5D a Mamei Pământ are, de asemenea, trei elemente critice: Mama Pământ și Sistemul ei Solar, prezența Sufletelor „Lucrător în Lumină” care asistă Tranziția 5D a planetei și multe Suflete aspirante „Om al Luminii”, în tranziție spre un Nou Orizont și o Nouă Realitate.

În cazul în care unul dintre aceste elemente lipsesc, întreg scopul Tranziției Mamei Pământ ar fi anulat, pentru că Mama Pământ, ca și vaporii de apă necesari în producerea ploii, ar putea să rămână exact așa cum este ea și nu cum ar fi apa sub formă lichidă, să nu se transforme.

La fel, Sufletele „Lucrător în Lumină”, ca și particulele de praf necesare în atmosfera de vapori de apă care asistă condensarea acestei atmosfere, acumularea și extinderea în picături de apă.

Dar sunt multe Suflete aspirante „Om al Luminii”, care funcționează la fel ca și decalajul, atât de necesar, al temperaturii aerului atmosferic, care va produce, în cele din urmă, potența „Ploii”, în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ!

Pentru că „Omul Luminii” reprezintă eterogenitatea, diferența temperaturii atmosferice prin atitudinea lui sau ei față de schimbare și, prin atitudinea de a accepta schimbarea, va produce o „Ploaie”; a nega Schimbarea înseamnă a rămâne într-o stare suspendată a unor condiții de ceață.

Nu este o chestiune de „dacă” Ploaia Dimensiunii 5D a Mamei Pământ va veni, Acum, ci când va veni Ploaia!

Link original:

http://alexandriankosmos.blogspot.ro/2016/09/when-rain-comes.html?spref=fb

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/09/12/atunci-cand-vine-ploaia/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Alexandrian Kosmos și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s