Devenind Un Emisar Al Luminii

Emisar al Luminii

Foto:

http://roreiki.blogspot.ro/2012_12_01_archive.html

MESAJE DE LA ARHANGHELUL MIHAIL

01-10-2016

Transmis prin Ronna

Preaiubiți Maeștri, la fel de sigur cum trăiți și respirați, voi ajutați la crearea fie a raiului sau a iadului pe Pământ sau mulți dintre voi simțiți, eventual, că oscilați undeva intre cele două.

Nu contează ce credeți sau cum interpretați învățăturile antice, Cerul este o stare de spirit / conștiință și nu undeva „acolo” în dimensiunile superioare.

Aceasta nu este o destinație finală sau un loc care poate fi eligibil pentru a merge atunci când transcendeți și părăsiți vasul vostru fizic actual.

Este o stare de conștiență pe care o creați și care există indiferent unde ați fost, unde vă aflați Acum sau unde veți fi în viitor.

Ați venit dintr-un loc Dumnezeiesc și ați adus Iubirea / Lumina cu voi, împreună cu capacitatea de a crea un mediu Dumnezeiesc, indiferent de dimensiunea, de lumea sau realitatea pe care ați ales să o experimentați.

Iadul pe Pământ este ceea ce mulți dintre voi ați experimentat pe parcursul acestor mii de ani, de la căderea omenirii într-o stare semi-conștientă.

Ați trăit într-o lume ireală în care v-ați scufundat în frică, superstiții, sentimente de rușine, vinovăție și starea de a nu fi vrednic de iubire sau de abundență.

Ați permis altora să vă spună cum să gândiți și să acționați și le-ați permis celor pe care i-ați crezut mai înțelepți decât voi, să preia puterea și să vă controleze viețile.

Un vârtej de forme de gândire negative create de masele care v-au ținut închiși într-o lume a iluziei.

Lumea voastră reală a fost proiectată pentru a fi clară, liberă și armonioasă, prin care să urmați calea de mijloc, cu câteva provocări și obstacole în călătoria voastră: o lume frumoasă de pace și belșug, în care ați putea fi liberi să colaborați la crearea drumului, în cooperare și armonie cu frații și surorile voastre; un loc unde ați putea fi conectați la toate nivelele de conștiință, în timp ce vă acordați la toate Fațetele Creației, în cadrul primelor nivele ale Dimensiunii 4D; un loc care a fost proiectat pentru a oferi o existență Dumnezeiască în plan material.

Amintiți-vă, misiunea voastră fost aceea de a experimenta tărâmul fizicalității, astfel încât Creatorul ar putea experimenta, de asemenea, această minunată Fațetă a procesului Său creativ.

Miracolul acestor vremuri este faptul că masele se trezesc într-un număr mai mare în fiecare zi.

Voi, avangarda, ați deschis calea și ați pregătit scena pentru procesul de transformare monumentală, care străbate lumea.

Prin eforturile oastre neobosite, ați ancorat frecvențele superioare ale Luminii peste și în interiorul Pământului, punându-le, astfel, la dispoziția tuturor celor care sunt pregătiți să își deschidă inimile și să pășească pe calea conștientizării sporite și a stăpânirii de sine.

Fiecare ființă are capacitatea de a crea propriul său Cer unic pe Pământ. Acesta este miracolul acestor timpuri de neegalat în care trăiți.

Voi vă antrenați „mușchii” spirituali și accesați resurse vaste care v-au așteptat atât de multe veacuri.

Voi începeți să revendicați elementele și caracteristicile lumii voastre reale, o lume la crearea căreia ați ajutat, cu toții, de la început.

În coborârea, prin multiplele Dimensiuni pe care le-ați adus fiecare dintre voi, ați stocat, în interiorul Nucleului Celulei voastre de Diamant a Lui Dumnezeu, toate atributele, virtuțile și calitățile celor douăsprezece Raze, un dar prețios de la Tatăl / Mama Dumnezeul nostru.

La început, v-ați folosit abilitățile pentru a crea multe lucruri magnifice și minunate, până când, în timp, abilitățile au devenit diminuate, distorsionate și imperfecte, din cauza căderii voastre în mediul negativ al dimensiunilor iluzorii inferioare.

Astfel, ați început să creați și să trăiți într-o lume ireală, un loc infernal al propriilor decizii.

Creatorul Suprem cunoaște doar perfecțiunea, iar părinții noștri Tată / Mamă Dumnezeu vor, numai, ce este mai bun pentru întreaga Creație. Ei nu pedepsesc. Ei nu sunt părtinitori. Ei nu cunosc furia sau frica. Ei sunt alimentați cu și radiază numai Iubire / Lumină, care este formată din Compasiune, Bucurie și Armonie, precum și toate lucrurile bune și drepte.

Nu contează ce religie sunteți. Nu contează dacă sunteți atei, agnostici sau dacă afirmați că îl negați pe Dumnezeu.

Niciodată nu veți muri cu adevărat; vă modificați numai forma. Sunteți nemuritori.

Amintiți-vă, sunteți o Lumină / Scânteie, refractată, a Creatorului.

Priviți printr-o lentilă formată din frecvențe de vibrație, care sunt compuse din forme de gândire, intenții și acțiuni, rezultând o imagine unică a realității pe care ați creat-o de-a lungul multor mii de vieți.

Sunteți în procesul de revendicare a adevărului vostru superior, de rafinare a gândurilor și de compensare a viziunii voastre.

Pe măsură ce faceți acest lucru, voalurile iluziei sunt dizolvate lent, în timp ce vă construiți, treptat, versiunea nouă de Paradis / Rai pe Pământ, care se va amesteca și se va contopi, treptat, cu viziunile fraților și surorilor voastre, pe parcursul călătoriei voastre.

De-a lungul secolelor, au existat previziuni și profeții, că va avea loc o Nouă Eră a evoluției pe Pământ și în interiorul umanității, care a fost calificată ca fiind o trecere de la Ființa umană fizică instinctuală, la FIINȚA UMANĂ INTUITIVĂ SPIRITUALĂ sau o revenire la adevărata voastră natură ca Scântei Divine ale Creatorului.

Un singur ciclu galactic durează aproximativ 26.000 ani pentru a se finaliza și Pământul, împreună cu toate Ființele sensibile, este afectat, având în vedere că omenirea iese din întuneric spre o Lumină nouă și o nouă Zi Cosmică.

Aceasta a fost desemnată ca fiind noua Epocă de Aur și este, într-adevăr, așa, pentru că va fi formată o minunată nouă Galaxie de Aur, care încorporează vibrațiile/frecvențele, experiențele/succesele și înțelepciunea adunate pe parcursul mai multor existențe ale voastre pe planul pământesc, de-a lungul unui nou Plan Divin trimis de Inima/Mintea Creatorului Suprem, Tatălui/Mamei Dumnezeul nostru al acestui Univers.

În timpul nopții sau al ciclului întunecat al veacurilor trecute, v-ați scufundat în densitate, și Viața/Liniile Luminii Sinelui vostru Superior și al Tatălui/Mamei Dumnezeul nostru au fost mult diminuate.

Ați fost lăsați în seama propriilor dispozitive, în speranța că v-ați trezi Sursa interioară (resursele) a puterii voastre spirituale.

Planul Divin nu v-a cerut să experimentați lipsa, limitarea și frica; cu toate acestea, ați fost nevoiți să suportați consecințele acțiunilor voinței voastre libere, energiile discordante pe care le-ați proiectat afară, în lumea voastră.

Noi am vorbit de multe ori înainte despre legile cauzei și efectului sau „pentru fiecare acțiune există o reacție”, care au ca rezultat ceea ce este cunoscut sub numele de Karma negativă sau pozitivă.

Pentru mai multe veacuri, voi, cei iluminați, ați lucrat cu sârguință pentru a aduce în echilibru Karma personală, Karma ancestrală și influențele karmice rasiale.

Aceasta a fost o parte importantă a jocului de dualitate și polaritate, revenind la echilibru și armonie în toate Fațetele Ființei voastre.

Ați luptat multe ere și este minunat să privesc cum v-ați întors, încet, la frecvențe armonioase, de la energiile discordante pe care le-ați păstrat atât de mult timp.

Pe măsură ce vindecați și transmutați formele de gândire care s-au păstrat captive în mediul infernal din trecut, sunteți, încă o dată, pe cale să deveniți un Stâlp al Luminii, iar crucea pe care o purtați este o Cruce de Lumină care radiază mai departe de Centrul vostru Solar de Putere, prin intermediul portalurilor din fața și din spatele Inimii voastre Sacre.

Astfel, creați o coloană de Lumină de la care începeți să experimentați „roadele muncii voastre”, pe măsură ce revendicați moștenirea voastră cerească ca Emisar al Luminii.

Mulți dintre voi se intreabă ce se va întâmpla, Acum, că vânturile de război, conflicte și vârtejuri de distrugere se învârt ca un nor întunecat și greu în jurul Pământului, atingând și afectând totul și pe toată lumea.

Depinde de ceea ce simțiți și de gândire, dragii mei, ceea ce este în Mintea și în Inima voastră, dacă veți sta fermi în Lumină sau aderați la formele de gândire karmice negative, care sunt create în fiecare moment.

Din nou, noi vă cerem, să alegeți între vibrațiile eliberatoare ale Raiului sau frecvențele discordante ale iadului?

Noi vă cerem să nu mai stați pasivi pe marginea drumului și să nu faceți nimic.

Vi se cere să vă ridicați și să vă uniți, pentru că este nevoie, mai mult ca oricând, de energia voastră dinamică a Forței Vieții, Acum, ca niciodată înainte.

Sunteți mult mai puternici decât vă puteți imagina, prietenii mei curajoși, aveți un rol important în atingerea unei soluții pașnice pentru o situație foarte tulburătoare în lume .

Energia pe care o radiați din centrul Inimii voastre are o la fel de mare influență, atât asupra rezultatului conflictelor devastatoare din întreaga lume, cât și asupra celor care sunt pe „linia frontului”.

Voi, de asemenea, sunteți pe „linia frontului”, ca să spunem așa, pentru că aveți capacitatea de a capta Particulele Adamantine pure, nemanifestate, ale Luminii Divine și de a le modela în forme de gândire puternice și în acțiuni care pot depăși orice adversitate.

Așa cum am arătat mai înainte: „Sufletele curajoase care au fost chemate pe câmpul de luptă, indiferent de care parte se luptă și care fac acest lucru cu o dorință de dreptate adevărată pentru toți și cu compasiunea Spiritului pentru semenii lor, în loc de ură, dorință de răzbunare și de înrobire sau de control al altora, funcționează ca războinici drepți și forțele Raiului sunt cu ei.”

Mulți din întreaga lume se întreabă: „De ce nu avem lideri cu integritate, inspirați de Spirit, care să fie în locul celor care trăiesc doar pentru ei, care caută putere și care nu au, ca obiectiv predominant, cele mai bune interese pentru mase?”

Este, de asemenea, un semn al timpurilor, preaiubiților.

Marile schimbări care au loc încet, trebuie să înceapă în inimile oamenilor. Având în vedere că toate convingerile voastre se schimbă și câștigă putere și forță, voi veți construi o nouă formă de gândire și veți insista ca liderii voștri să fie responsabili, ca ei să aibă integritate și să fie adevărați eroi curajoși și campioni ai poporului.

Liderii voștri reflectă starea de spirit a maselor și o parte importantă a misiunii vieții voastre este aceea de a radia Iubire necondiționată pentru Întreaga umanitate și pe Pământ.

Amintiți-vă, noi v-am spus că, atunci când faceți acest lucru, se adaugă energia iubitoare a Întregului colectiv și aceasta este, apoi, utilizată pentru binele suprem al tuturor.

Atunci când faceți acest lucru, sunteți în aliniere cu Planul Divin al Creatorului și vă aliniați cu Legiunile mele de Lumină, ca războinici ai Păcii.

Când noi spunem că ar trebui să cautați pasiunea voastră și ceea ce vă aduce cea mai mare satisfacție și bucurie, mulți dintre voi nu aveți nici cea mai mică idee ce este asta.

Noi vă cerem să începeți prin eliminarea acelor lucruri care sunt stresante în viața voastră, tot ceea ce vă aduce durere și de care vă temeți.

Nu veți deveni astfel într-o zi, o săptămână sau un an, însă vă puteți transforma, din nou, în ființa puternică, abilă, mult mai repede decât vă puteți imagina.

Noi v-am oferit mai multe instrumente, tehnici și informații de-a lungul acestor ultimi ani, dar trebuie să faceți un angajament și să vă demonstrați vouă că, ceea ce noi vă oferim, sunt „instrumente magice” pe care voi le-ați căutat.

Am spus de multe ori, trebuie să transformați cunoștințele în înțelepciune sau trebuie să realizați că ceva este adevărat și realizabil.

Realizare este atunci când ceva devine clar în mintea voastră și voi „știți” că acesta este adevărul vostru și, atunci, trebuie să puneți acest adevăr în acțiune.

Cunoștințe/Înțelepciune, acoperite cu Iubire/Compasiune și concentrate cu Intenție/Acțiune creează puterea care deține cheile depozitului universal al nemanifestatului potențial, potențial care, doar, așteaptă ca voi să-l preluați pentru a crea tot ce se poate imagina.

Aceasta este ceea ce vă așteaptă în noua voastră lume cerească de mâine.

Este un timp de integrare și de deplasare, înapoi, în armonie cu toate lucrurile.

De o importanță capitală sunt reunificarea și echilibrarea forțelor Tatălui/Mamei Dumnezeul pe Pământ și în interiorul fiecăruia dintre voi.

Acest proces de reunificare va accelera întoarcerea voastră personală pentru a vă echilibra și armoniza în voi înșivă.

Veți întruchipa, încă o dată, atât atributele masculine cât și feminine, calitățile și virtuțile Mamei/Tatălui Dumnezeu.

Nu veți mai fi divizați și în conflict în interiorul vostru, ci împuterniciți prin forțele combinate ale Sinelui vostru Divin.

Vânturile cerești ale schimbării sunt zdrobitoare pe tot parcursul acestui Sub-Univers și ele au bombardat Pământul mulți ani.

Nu mai puteți ignora faptul că lumea se schimbă în fiecare moment.

Simțiți că timpul este accelerat, însă este, într-adevăr, Pământul vostru, care aleargă prin spațiu într-un ritm mai rapid.

Voi vă mutați într-o realitate în care timpul este fluid și spațiul este maleabil.

Ființe ale Luminii au venit de departe din întinderea Omniversului pentru a vă observa și a vă ajuta în aceste vremuri epocale de schimbare importantă.

Noi vă putem inspira, în mod direct și vă putem ajuta, însă voi și numai voi singuri trebuie să luați măsurile care vor duce la manifestarea Raiului pe Pământ.

Uitați-vă la semnele din Cer; observați frumoșii nori și apusurile de soare pe care îngerii le pictează pentru voi; fiți atenți la impulsurile și șoaptele pe care le trimitem în calea voastră; fiți conștienți de toate minunile, mari și mici, pe care le aranjăm pentru voi.

Noi nu suntem „acolo”. Noi suntem, doar, la un gând și o bătaie de inimă distanță.

Eu vă înconjur și vă învălui în câmpul meu auric de Iubire și Protecție.

Sunteți iubiți foarte mult.

EU SUNT Arhanghelul Mihail.

Transmis prin Ronna

Link original:

http://www.RonnaStar.com

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/10/08/devenind-un-emisar-al-luminii/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Mulțumesc, Condor C!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Ronna Herman și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Devenind Un Emisar Al Luminii

  1. magdalena zice:

    Doamne ajuta-ne .Multmesc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s