Noile Frontiere Se Deschid

De 

15 Octombrie 2016

AscensiuneNoi străbatem pas cu pas, portalul densității 3D și 4D, Acum, trecând în cel a dimensiunilor 5D și 7D, deschizându-se noi frontiere pentru omenire.

Acestea sunt noi frontiere în domeniul științei energiei, tehnologiei, și, odată cu ele, apoi, capacitatea de a lucra cu frecvențe mult mai înalte și cu materie vibrațională sau forme.

Atunci când cineva se mută dintr-o octavă de dimensiune în alta, trebuie să străpungă barierele care există între diferitele stări dimensionale.

Astfel, tipul de substanță, care și-a păstrat forma în dimensiuni inferioare, nu se poate susține în dimensiuni superioare.

Formele ar putea exista, în continuare, în stările superioare, însă în bandă de frecvență total diferită, și, prin urmare, întruchipare diferită.

Adevărații Vizionari, Mistici și cei adaptați, au arătat, de ceva timp, calea pentru omenire, însă, Acum, toate acestea  se deplasează în Super-spațiu, unde procesul de manifestare se va accelera considerabil.

Într-adevăr, noi am pătruns, deja, în acest Super-spațiu, și, prin urmare, noile frontiere s-au deschis.

Întoarcerea Divinului Feminin a pavat calea pentru ca echilibrul să fie returnat omenirii și, odată cu această revenire, are loc deschiderea a ceea ce a fost închis sau sigilat complet, la momentul retragerii sale de pe planeta Pământ.

Centre masive de energie, tehnologii antice și băncile de cunoștințe antice au fost sigilate și închise în timpul căderii civilizațiilor anterioare, care au existat în stare dimensională 7D.

După Căderea Atlantidei, tot mai multe dintre acestea au fost închise și sigilate, și, astfel, omenirea a trebuit să trăiască, în ultimele câteva mii de ani, într-o închisoare creată, mai mult sau mai puțin, pentru ei înșiși.

O ființă nu poate accesa dimensiuni superioare, dacă nu a atins un anumit grad de conștiință, care, într-adevăr, poate crea o punte între diferențele Dimensiunilor 3D și 4D și 5D – 7D.

Aceasta se întâmplă, în principal, deoarece corpul fizic din Dimensiunea 3D este atât de dens, încât nu se poate susține în stările dimensionale mai înalte, și, prin urmare, Mintea, așa cum a fost creată pentru acest corp dens, nu se poate extinde prin barierele propriei sale gândiri captive. Mintea, literalmente, se epuizează și, apoi, se închide.

Singura cale de a intra este aceea prin intermediul tastelor și codurilor programate în Suflet și în conștientizarea Inimii-conștiente.

Prin urmare, poarta de acces către noile frontiere trece prin reconectările Inimii/Sufletului și, apoi, a Minții.

Când Sufletul se extinde în Minte, Mintea se poate extinde și poate menține forma.

Calea de explorare a noilor frontiere superioare, Acum, stă în cât de mult își va permite Masculinul Divin să se deplaseze cu și prin schimbare, prin a fi deschis la actul de echilibrare a Divinului Feminin, Acum, că prezența acestuia se face simțită tot mai mult și mai mult.

Femininul Divin, atunci când este trezit pe deplin, reprezintă noțiunea de intuitiv, Cunoscătorul interior, vederea, auzul, Existența.

Femininul Divin este Iubire necondiționată.

Femininul Divin este misticul, ochiul conștient atotvăzător și atotcunoscător și deține cheile și codurile pentru toată viața și creația în ea însăși.

Femininul Divin deține discuri solare, Soarele Central, piramidele și rețelele energetice ale piramidelor, ale acestei planete, fiind prima creată .

Femininul Divin țese laolaltă firele de energie și deține șarpele (Kundalini), energiile Pământului și ale întregului Cosmos.

Nu puteți trece peste Femininul Divin.

Femininul Divin este cel care deschide noi frontiere și, prin urmare, este Divinul Feminin, care conduce omenirea, prin ridicarea conștientizării conștiente în noile benzi de frecvență superioară și existență.

Femininul Divin, în nucleul ei, deține tot ceea ce este nevăzut – neexplorat și, totuși, urmează să fie inventat.

Femininul Divin nu are nici început și nici sfârșit.

Femininul Divin este tot ceea ce se manifestă în formă și existență.

Din acest motiv, Femininul Divin vorbește prin viziuni și vise.

Femininul Divin este cel care deschide auzul interior și ochii interiori ai umanității.

Femininul Divin înapoiază frecvențele superioare ale sunetului, cheile și codurile pe care le deține.

Femininul Divin activează cântecul Pământului și centrele energetice ale Pământului și banca de memorie a Sufletului colectiv al umanității și a indivizilor.

Femininul Divin aduce schimbări și modificări și, prin urmare, dezintegrarea închisorilor din 3D și 4D.

Ușile Pământului vechi s-au închis. Acestea au fost sigilate.

Prin urmare, tot ceea ce nu își poate ridica forma spre benzi de frecvență mai înaltă și spre o existență într-o stare superioară, se va dezintegra.

Acest lucru este valabil și pentru relații, pentru societate, pentru toate structurile și formele. Se mișcă. Se dizolvă.

Masculinul, care a deținut puterea atât de mult timp, va avea sentimentul că încearcă să acopere prea multe găuri, lacune și orice altceva.

El va încerca să oprească valul având în vedere că a stat atârnat, prea mult timp, pe turnurile sale de fildeș.

În loc să fie exaltat de noile frontiere care se deschid, el încearcă să repare lucrurile care nu mai funcționează, încercând cu disperare să mențină status quo-ul.

Cu cât încearcă mai mult, cu atât mai mult va descoperi că el nu poate păstra la mal forța de schimbare .

Este necesar ca Masculinul să învețe să devină flexibil în gândire, în acțiune, în existența sa, și, mai mult decât atât, să învețe să se deschidă spre Femininul din el, Feminin pe care l-a negat atât de mult timp.

Nu numai asta, ci și Femininul puternic pe care l-a păstrat la călcâiul său atât de mult timp, Feminin care a izbucnit și conduce, deja, omenirea spre noile frontiere care s-au deschis și pe care el, încă, nu le-a văzut sau recunoscut.

Masculinul este, încă, prea mult egocentrist, în timp ce Femininul Divin este atotvăzător și cunoscător interior, a rupt, deja, barierele și este chiar acolo, în bătălie.

Masculinul crede că știe.

Femininul știe.

Masculinul știe, înțelege atunci când își dă seama, în cele din urmă, că Femininul Divin îl conduce acasă la el însuși, îl conduce către cea mai mare renaștere a lui, și, prin urmare, către ceea ce este, Acum, noul mod de viață.

Femininul Divin s-a retras, a murit și a renăscut și, Acum, marchează noi trasee pentru omenire, în timp ce Masculinul se agață de draga sa viață, pe care a creat-o în 3D.

Femininul Divin creează deja 5D și 7D.

Femininul Divin vede noile frontiere și este dispus să se extindă, să se deschidă, și să manifeste o nouă viață în formă.

Masculinul simte acest lucru, însă, încă, mai vrea să fie la cârmă.

Cu toate acestea, este momentul în care Masculinul renunță la control și devine flexibil și suficient de fluid, pentru a permite să fie renăscut și reinventat de Divinitate.

Este nevoie de oameni curajoși să facă acest lucru, dar odată ce au pășit prin portaluri și în noile frontiere cu Divinul Feminin, vor descoperi că sunt reîntorși la esență, pentru a pune în structură și formă, ceea ce Divinul Feminin, deja, a văzut, absorbit și creează.

(Judith Kusel)

http://www.judithkusel.com

Link original:

https://judithkusel.wordpress.com/2016/10/15/the-new-frontiers-opening-up/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/10/16/noile-frontiere-se-deschid/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Deuter – Subiect

 

Mulțumesc, Condor C!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Noul Pamant. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Noile Frontiere Se Deschid

  1. Lacramioara Jorda zice:

    Un articol f.interesant!

    2016-10-16 11:12 GMT+02:00 Lumina si Iubire :

    > *Dida Aurelia* Lumina si Iubire a publicat:”De Judith Kusel 15 Octombrie > 2016 Noi străbatem pas cu pas, portalul densității 3D și 4D, Acum, trecând > în cea a dimensiunilor 5D și 7D, deschizându-se noi frontiere pentru > omenire. Acestea sunt noi frontiere în domeniul științei energiei, > tehnologiei” >

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s