Percepând Lumina

Portalul Luminii

Foto:

http://www.diyphotography.net/

De Alexandrian Kosmos

15 Octombrie 2016

Capacitatea înnăscută de a observa lumea din jurul nostru este, în principal, o manifestare a capacității ochilor noștri de a percepe Lumina vizibilă.

Ochii noștri își îndeplinesc sarcina de a ajuta percepțiile noastre vizuale, prin proiectarea unei imagini, cu tot ceea ce vedem, de la ochi către creier.

Creierul nostru ajută, apoi, la traducerea în obiecte familiare a imaginii percepute.

Lumina vizibilă care îmbunătățește imaginile observațiilor privirii noastre, este furnizată, în principal, de Lumina Soarelui nostru.

Stilul nostru de viață modern, Dragilor, a fost în mare parte realizat prin dezvoltarea de Lumină artificială, pentru a spori capacitatea ochilor noștri de a percepe Lumina vizibilă, chiar și atunci când Soarele nu este prezent în Cerul nostru local.

Cu toate acestea, Lumina vizibilă, reprezintă doar o fracțiune de minut din toată Lumina disponibilă în Universul nostru, având în vedere că ochii noștri operează, doar, pentru a percepe imagini în Lumina vizibilă din jurul nostru și nu în Lumina „invizibilă” disponibilă în întregul Univers.

Noi folosim principiile Luminii „invizibile” în lumea noastră de zi cu zi. Surse ale Luminii „invizibile”, pe care le folosim, în mod obișnuit, în viața de zi cu zi sunt cele precum Lumina cuptorului cu microunde pentru a încălzi alimentele, Lumina undelor radio atunci când folosim telefoanele mobile, cea a recepției imaginii prin televiziune sau a recepției undelor radio.

Noi folosim chiar și Lumina cu raze X, ori de câte ori avem nevoie de o examinare internă a unui organism, ceea ce necesită o imagine cu raze X a corpului uman.

Stilul nostru de viață modernă s-a îmbunătățit foarte mult, odată cu dezvoltarea Luminii artificiale și utilizării Luminii „invizibile”, pentru a îmbunătăți modul în care oamenii comunică unul cu altul și pentru detectarea timpurie a problemelor de sănătate.

Capacitatea corpului nostru de a observa lumea din jurul nostru se realizează, în primul rând, prin capacitatea ochilor noștri de a percepe Lumina vizibilă.

Cu toate acestea, Sufletele noastre, ne oferă propria noastră percepție și Centrul de conștientizare pentru a detecta și a percepe Lumina „invizibilă” disponibilă în Univers!

Capacitatea Sufletului nostru de a detecta și a percepe Undele electromagnetice de Lumină „invizibilă” produse de multe Surse de Lumină „invizibilă” ale Universului, se realizează prin intermediul Plexului nostru Solar!

Chakra Plexului nostru Solar, Dragilor, funcționează pentru a alinia și a antrena Sufletul nostru cu Energiile Universale și cele mai multe Surse de Lumină „invizibilă” disponibile în Univers!

Ori de câte ori vom percepe o premoniție intuitivă sau un sentiment intuitiv cu privire la o anumită persoană sau o situație în viața noastră, noi credem, inițial, că acest lucru poate fi o coincidență.

Dar, pe măsură ce experiența noastră crește odată cu aceste premoniții și intuiții, învățăm să le acordăm atenție, să le ascultăm și să avem încredere în ele!

Premonițiile și intuițiile noastre nu se manifestă ca urmare a ceea ce observăm cu ochii noștri, ci prin manifestarea capacității Chakrei Plexului nostru Solar de a percepe Undele electromagnetice de Lumină „invizibilă” din multiplele Surse de Lumină „invizibilă” ale Universului!

Capacitatea noastră de a percepe și de a interacționa cu Sursele de Lumină „invizibilă” ale Universului va deveni, în curând, vitală pentru participarea noastră la evoluția Mamei Pământ spre Dimensiunea 5D! Nu pentru că ochii noștri vor pierde capacitatea lor de a percepe Lumina vizibilă, ci exact opusul!

Căutarea, privirea Luminii vizibile în timpul zilei nu este,chiar, o sarcină, pentru că aceasta este ceea ce ochii noștri au fost concepuți să facă!

Chiar și Cerul nostru, pe timp de noapte, ne poate oferi licăriri de Lumină vizibilă, prin calitățile Lunii de a reflecta Lumina Soarelui asupra noastră.

Într-o noapte lipsită de prezența Lunii noastre, ochii noștri au capacitatea de a observa Lumina vizibilă a multor Stele Solare, chiar dacă nu la fel de puternică ca și Lumina Soarelui nostru din timpul zilei!

Ochii noștri, Dragilor, nu sunt concepuți pentru a percepe și  a detecta Lumina „invizibilă” provenită de la multe surse ale Universului nostru! Mai degrabă, sarcina de a percepe și de a detecta Lumina „invizibilă” din Universul nostru este atribuită Chakrei Plexului nostru Solar!

Rolul Plexului nostru Solar va crește în zilele următoare, având în vedere că Mama Pământ își va completarea segmentul

Tranziției de Mijloc

Tranziția de Mijloc

în evoluția către Dimensiunea 5D, la data de 24 noiembrie 2016, când Mama Pământ își va alinia propriul său Plex Solar în Rețeaua Universală Soare-Stele!

Prin alinierea Plexului său Solar în Rețeaua Universală, la 24 noiembrie 2016, Mama Pământ va marca, nu numai sfârșitul segmentului său de Tranziție de Mijloc, ci și inițializarea segmentul de Tranziție Finală!

Lumea Luminii „invizibile” a Universului va accentua, de asemenea, claritatea, luciditatea fiecărui Suflet în „a vedea” prin Percepția Luminii Universului cu propriul său Plex Solar, începând cu 24 noiembrie 2016, așa cum Mama Pământ acționează pentru a-și finaliza Tranziția către Dimensiunea sa 5D și pentru a ne asigura deschiderea tuturor spre Prezența Luminii Universale, pentru totdeauna!

Ochii noștri ne induc în eroare prin faptul că nu detectează Prezența Luminii Universale din jurul nostru, în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare moment și în fiecare secundă!

Ochii noștri nu au fost concepuți pentru asta, așa cum este conceput Plexul nostru Solar, în vederea permiterii și îmbunătățirii abilităților noastre de Percepere a Luminii Universului!

Fiecare Suflet „Lucrător în Lumină”are, deja, o abilitate înnăscută de a primi și de a răspunde la premonițiile și intuițiile sale de zi cu zi, dar nu alege întotdeauna să răspundă acestor daruri înnăscute.

Unele Suflete „Om al Luminii” evoluate au atins, de asemenea, această capacitate, dar au ales sau nu să decidă asupra premonițiilor sau intuițiilor lui sau ale ei, pentru țelul Sufletului lui sau al ei.

În ambele cazuri, lumea Dimensiunii 4D a Mamei Pământ s-a sfârșit începând cu 22 mai 2016, când Mama Pământ a devenit Planeta Creatoare 5D!

În zilele următoare, Dragilor, Mama Pământ va produce a doua sa „Explozie Stelară” internă

http://alexandriankosmos.blogspot.ro/2016/10/the-days-of-transcendence.html

în perioada 27 octombrie-16 noiembrie 2016!

Energia celei de-a doua „Explozii Stelare” interne a Mamei Pământ este proiectată pentru a manifesta fiecare dar și talent al Sufletului, daruri proiectate pentru Dimensiunea 5D!

Singurul mod, în care fiecare Suflet va deveni conștient de faptul că el sau ea manifestă noile daruri și talente pentru Dimensiunea 5D, va fi prin conștientizarea sporită a propriilor premoniții și intuiții!

Aceasta se va realiza, numai, prin alinierea propriei Chakre Plex Solar în Câmpul Armoniei Vibraționale 5D al Mamei Pământ!

Ochii noștri nu vor fi atrofiați în Dimensiunea 5D, în schimb, aceștia vor fi deschiși pentru Perceperea Luminii întregului Univers!

Mama Pământ va completa segmentul mediu al întregii sale Tranziții 5D  la data de 24 noiembrie 2016, prin alinierea Plexului său Solar în Rețeaua Universală  Soare-Stele.

În plus, Mama Pământ va deschide, de asemenea, segmentul Tranziției Finale al întregii ei Tranziții 5D!

Tranziția Finală a Mamei Pământ va începe la data de 24 noiembrie 2016, atunci când își va alinia Plexul său Solar, urmată de alinierea Chakrei Coroană, la data de 15 ianuarie 2017 și, în cele din urmă, completarea cu alinierea Chakrei Inimii, la data de 08 martie 2017.

Întreaga Tranziție 5D a Mamei Pământ va fi finalizată la data de 27 martie 2017!

Capacitatea noastră înnăscută de Percepere a Luminii întregului nostru Univers, Dragilor, va deveni percepția unei experiențe, cu totul nouă, a Noii Realități și a Noului Orizont!

O experiență care ne va găsi localizați într-o contopire sincronică de Timp, Spațiu și Dimensiune, experiența Dimensiunii 5D a Mamei Pământ, în plinătatea ei!

Experiența Noii Realități și a Noului Orizont nu va fi atinsă prin experiențele primitive extrase, mai ales, din cele cinci simțuri fizice ale vederii, auzului, atingerii, gustului și mirosului, ci prin întărirea Sistemului nostru al celor Șapte Chakre de a vedea, auzi, atinge, gusta și mirosi actualitatea întregului ansamblu de capabilități al Sufletului nostru!

Toate acestea sunt posibile prin capacitatea noastră de Percepere a Luminii, peste tot, în jurul nostru și îmbogățirea capacității Sufletului nostru de a Crea cu Lumina Universală, Dragostea Universală și Armonia Universală!

Link original:

http://alexandriankosmos.blogspot.ro/2016/10/perceiving-light.html?spref=fb&m=1

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Percepând Lumina

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

 

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Alexandrian Kosmos. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Percepând Lumina

  1. Magdalena zice:

    Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc. Sa ne ajute Dumnezeu pe toți

    Apreciază

Lasă un comentariu