Pregătirea Drumului Pentru O Tranziție Pașnică

Tranziție Pașnică

24 Octombrie 2016

Mesaj de la Îngeri transmis prin Deborah

Ego-ul are multe voci, dar nici una dintre ele nu este bazată pe adevărata Dragoste și Compasiune.

Acest lucru nu înseamnă că ego-ul vă îndrumă greșit, în mod deliberat.

Ego-ul încearcă să vă mențină în siguranță și să vă protejeze în interiorul zidurilor conștiinței umane și a zonelor de confort ale iluziei.

Noi v-am călăuzit, întotdeauna, spre a afla că adevărul există în interiorul vostru, însă știm că, uneori, este dificil să auziți această îndrumare în mod clar, mai ales dacă vă confruntați cu mari provocări în viață, provocări care evocă aspecte limitative ale conștiinței umane.

Maeștrii Ascensionați, Arhanghelii sunt alături de voi pentru a vă călăuzi și sprijini întotdeauna, însă să știți că aceste înțelepte Ființe de Lumină Celestiale există în voi, de asemenea.

Dragilor, vă reamintim că nu există nimic în afara de voi, de aceea îngăduiți-ne să vă îndrumăm asupra importanței absolute de a pătrunde în interiorul vostru și de a vă conecta cu Sursa, în viața de zi cu zi, în scopul de a pregăti Calea pentru o Tranziție Pașnică în acest „timp ” al Marii Schimbări.

O dată sau de două ori pe zi, acordați-vă timp și spațiu pentru a sta în liniște și pentru a vă concentra atenția spre interiorul Corpului și centrul Inimii Superioare.

Concentrați-vă asupra respirației și îngăduiți-vă să deveniți centrați. Apoi, atunci când sunteți pregătiți, apelați la cea mai Înaltă Lumină din interiorul vostru, pentru a o împământa, ÎN și prin PRIN voi, adânc în Miezul Planetar al Mamei Gaia, asigurându-vă, astfel, că sunteți pe deplin conectați atât deasupra cât și dedesubt (în Cer și pe Pământ).

În timpul  acestei Conexiuni Sacre și al vortexului Creației, voi vă aflați în Existență și sunteți împuterniciți, reenergizați și realiniați la Sursă, la Toate nivelele existenței.

În același timp, vă aflați în acest Spațiu Sacru pe care îl Co-creați împreună cu Sursa Divină a Întregului, într-un mod profund și semnificativ!

Este Conexiunea Sacră, care vă transformă întreaga existență!

Dacă nu folosiți această conexiune prețioasă cu energia Sursei, atunci s-ar putea să descoperiți că experiența voastră de viață (realitatea) poate fi comparată cu una dintre acele jucării pentru copii, alimentate cu baterii, care se deplasează în mișcare lentă atunci când bateriile s-au descărcat, mergând încet fără direcție.

Conectarea cu puterea Centrului vostru Interior vă ridică vibrația și vă menține în formă excelentă la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual.

Această conexiune interioară vă va aduce un sentiment de Pace adevărată și vă va insufla înăuntrul vostru un sentiment că totul este bine, indiferent de haosul, în desfășurare, din jurul vostru .

Să știți că tot ceea ce se întâmplă face parte din Planul Divin și fiecare joacă rolul său în cadrul planului destinat pentru ca evenimentele să aibă loc, evenimente care sunt menite să aibă loc în acest moment.

Încredere și aveți Credință!

Voi știți, de asemenea, că, în cele din urmă, prevalează Dragostea, întotdeauna.

Voința Creatorului va prevala și se va asigura că Planul Divin se va îndeplini, așa cum este destinat, pentru binele suprem al Tuturor.

Totul e bine. Totul este Dragoste. Așa Și Este.

Noi vă oferim Binecuvântarea noastră și vă asigurăm că Voi Sunteți Dragoste, Voi Sunteți Iubiți.
Namasté

Link original:

Preparing the Way for Peaceful Transition

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/10/28/pregatirea-drumului-pentru-o-tranzitie-pasnica/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

Reclame

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, Prin gânduri, cuvinte și fapte, Să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ascensiune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s