11 11 – Portal Magic pentru Manifestare

1111

Kari Samuels

Te-ai uitat vreodată la ceas exact la 11:11?

Sau poate că vedeți acest număr pe plăcuțele de înmatriculare sau pe chitanțe. Te urmărește 1111 peste tot? Dacă este așa, consideră-te foarte, foarte iubit!

11:11 este un portal, pentru tine, pentru a materializa dorințele Inimii tale aproape instantaneu și în mod miraculos.

Este, de asemenea, un mesaj de la Ghizii Spirituali care îți transmite că ei te ajută la fiecare pas.

Fiecare număr are un cod pentru tine, care își dezvăluie scopul.

11 este considerat un număr Maestru și cu odată cu el vine un potențial extraordinar.

Geometria sacră a numărului 1.

1 este singurul număr care este complet drept în sus și în jos – ca o coloană, o antenă, o conductă directă de la Spirit către Materie, precum și de la Pământ la Cosmos.

Este un canal liber de energie.

1 este numărul de inițiere, invenție și începuturi.

Cu acest număr 1, primești informații cu viteza Luminii, sub formă de idei și inspirație. De fapt, cuvântul „inspirat” înseamnă În – Spirit.

Energia lui 1 se mișcă rapid prin tine și este necesar să fie prelucrată și modelată de tine pentru a se manifesta.

Atunci când primești inspirație de la Spirit, aceasta se datorează faptului că tu ești vehiculul perfect pentru ca acele idei să devenă Creație. Este în formă de antenă, o conductă între Divin și lumea fizică.

11 este o Poartă de acces către Divinitate

Geometria sacra a lui 11:11 dezvăluie puterea.

Când 1 este dublat în numărul 11, energia este exponențial mai puternică.

Dacă te uiți la forma numărului 11 – ea creează doi piloni, o poartă de acces, un portal; unul prin caretu ești în centrul creării de spațiu pentru ca tu să fii într-o coloană de Lumină – să fii inspirat, să primești Înțelepciune, Dragoste și să fii în aliniere completă cu energia Sursei.

Este dificil să asculți vocea Sufletului și să te predai necunoscutului, dar este necesar pentru ascensiunea Sufletului.

Să fie Lumină

Energia lui 11 creează un curent de Lumină, Înțelegere și Intuiție care este aproape electric.

De fapt, cuvântul „LUMINĂ”, se alătură numărului 11 în numerologie.

Precum și cuvintele „PSIHIC”, și „IISUS”. Acest lucru îțiva da un indiciu cu privire la puterea și potențialul acestui număr.

11:11 este un Portal puternic pentru Manifestare

11:11 se adună până la 4 (1 + 1 + 1 + 1 = 4), care este numărul Pământului, materiei și manifestării fizice.

Este un memento că tu co-creezi cu Divinitatea și ai posibilitatea de a manifesta (4), indiferent ce ești inspirat pentru a crea (1).

11 este un număr Maestru în numerologie. Nu numai că te învață cum să îți conduceți viața, de asemenea, te învață să fii un Maestru de Manifestare.

11:11 este o poarta incredibilă de Lumină și conexiune Divină directă cu Sursa, care îți permite să manifești foarte repede.

Când te afli în aliniament cu scopul unic pentru care ai ajuns pe planetă și pe care îl împărtășești cu ceilalți, vei fi susținut de Univers în moduri nemăsurabile.

Ușile ți se vor deschide, iar conexiunile vor fi făcute pentru tine, conexiuni care par miraculoase.

Vindecă Trecutul, crează Viitorul 

Dacă ai avut vreodată o sincronicitate, atunci ai experimentat ceea ce înseamnă să ai totul aliniat, unde Spiritul și Materia sunt în armonie una cu alta; ți-ai făcut o idee despre cum este ca să fii conectat la trecut, prezent și viitor în același timp.

Fizicianul cuantic știe că timpul nu este liniar. De-a lungul anilor șamanii te-au învățat că îți poți vindeca trecutul și poți visa viitorul în existență.

Aceasta este ceea ce îți arată 11:11. Avem Universuri paralele (la fel ca liniile paralele ale numărului 11) din trecut, prezent și viitor și le putem concretiza simultan.

Prin eliberarea, în mod conștient, unei părți din încărcătura emoțională a evenimentelor din trecut, poți aduce vindecare, chiar Acum.

De asemenea, poți permite Luminii lui 11 să îți ilumineze viitorul și să transforme energia viitorului tău prin aducerea în prezent, de mai multă Dragoste pentru tine și pentru ceilalți.

Să fie Lumină

11 te învață că acolo unde există Lumină, există, de asemenea, umbră.

Pe măsură ce înaintezi mai mult în puterea ta devenind din ce în ce mai mult cine ești menit să fii și împărtășești asta cu lumea, ea va aduce la suprafață, cel mai probabil, temerile tale, de asemenea.

Află că asta este, doar, o parte a procesului. Pe măsură ce capeți curajul de a fi mai mult cine ești, vei inspira pe mulți alții să facă acest lucru la fel de bine.

Ce frumoasă va fi planeta aceasta atunci când noi cu toții facem ceea ce suntem destinați să facem, cu Dragoste și autenticitate. Continuă să strălucești! Lumea te așteaptă!

Link original:

Angle Number 1111 – Magical Portal for Manifesting

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/10/29/1111-portal-magic-pentru-manifestare/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 1111 și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s