Armonizarea Corpurilor: Fizic * Emoțional * Mental

Corpuri Subtile

Mesaj de la Arhanghelul Mihail transmis prin Ronna Herman Vezane

Noiembrie 2016

Cele trei planuri ale Conștiinței Superioare Evoluează după cum urmează:
** Puntea către Conștiința Superioară este Chakra Inimii.
** Simțurile Corpului Emoțional Evoluează prin Centrul Sufletului / Sacru al Inimii.
** Conștiința Corpului Mental Evoluează prin Conștiința Sacră a Sufletului și a Minții
** Cunoașterea Spirituală Devine a Treia Componentă prin Sufletul și Rezidentul Actual, Supra Sufletul / Sinele Superior.

Dragi Maeștri, atunci când vă acordați la frecvențele medii ale Luminii Dimensiunii 4D, renunțați la ideea de a fi om, așa cum ați cunoscut-o în trecut.

Este un moment al apariției Conștiinței Sufletului vostru permițând acesteia să devină influența care domnește în interiorul vieții voastre.

Acest lucru înseamnă că începeți să ascultați înțelepciunea Corpului vostru Esențial, iar semnalele pe care le trimite sunt pentru ceea ce este potrivit bunăstării voastre fizice și emoționale.

ADN-ul vostru și celulele corpului vostru încep să integreze frecventele superioare  ale Luminii și, treptat, voi începeți să vibrați și să vă acordați la energia rafinată a Noii Ere.

Această perioadă a procesului de transformare ar putea fi comparată cu o moarte a vechii conștiințe de sine, care este, într-adevăr, procesul de îndepărtare a vălurilor de iluzii.

Pe măsură ce integrați fiecare nou nivel al Supra Sufletului / Sinelui Superior, voi absorbiți înțelepciunea și iluminarea acelui Aspect al Ființei voastre vaste.

Sunteți în procesul de vărsare a straturilor multiple de densitate, pe care le-ați absorbit în interiorul Câmpului vostru Auric, în jos, prin multe secole de experiență pământească.

Vorba aceea că Lumina vă va elibera, este o afirmație adevărată, pentru că Lumina dizolvă, strat cu strat, negativitatea pe care ați purtat-o foarte mult timp.

Voi începeți să funcționați într-un Câmp Auric de Lumină rafinată din propria creație, întorcându-vă spre interior și învățând să rămâneți concentrați și centrați în Inima voastră Sacră, în puterea momentului ACUM.

De-a lungul timpului, voi, la fel ca și Transformările Luminii, începeți să atrageți mai departe și să integrați cantitatea maximă de Particule Adamantine ale Luminii Creatorului și apoi radiați restul, în mod conștient, mai departe în afară, omenirii și lumii.

Atunci când atingeți un anumit nivel de armonie în interior, voi deschideți porțile corpului fizic sau portalurile către Dimensiunile superioare: Chakra Ascensiunii sau Bulbul Rahidian și Nervul Vag de la baza craniului, precum și portalul posterior al Inimii voastre Sacre și al Minții voastre Sacre.

Aceștia sunt pași importanți în procesul de Ascensiune. Atunci când acest proces este complet, voi sunteți pe punctul de a avea acces la primul Sub-Nivel al Dimensiunii 5D, unde Triada Sacră vă așteaptă să vă ureze bun venit.

Corpul Kadmon Adam / Eva este Atomul Sămânță al Sinelui vostru Suprem original, individualizat într-o formă, pe deplin conștientă, a Corpului de Lumină creat de către Elohimi (Lorzii / Ziditorii Luminii), ca arhetip al umanității.

Adam Kadmon întruchipează natura Divină și Spirituală completă, originală a bărbatului / femeii.

Nu este același lucru cu Supra Sufletul Corpului vostru de Lumină, care evoluează, el însuși, spre Conștiința Divină.

Sinele voastre Superioare, Corpurile Spirituale / Supra Sufletul și Triadele voastre Sacre sunt Ipostaze refractate ale Sinelui vostru Suprem, Corpul vostru original de Lumină.

Corpul de Lumină Kadmon are capacitatea de a căpăta orice formă necesară pentru a crea și a experimenta toate formele de creație ale planului Tatălui vostru / Mamă Dumnezeu, plan pentru acest Univers.

Adam / Eva Kadmon este o creație spirituală-fizică, care se întrupează în lumile planetare, pe parcursul tuturor ciclurilor Creației Divine.

Corpul fizic:

În procesul de trezire început există o dorință de a porni spre interior și de a asculta înțelepciunea Interioară a Sufletului.

Conștiința Sufletului include Corpul vostru Esențial, Memoria Atomului Sămânță, care conține matricea perfectă pentru Forma voastră de Lumină originală Adam / Eva Kadmon.

Corpul Emoțional:

În primul rând, voi deveniți conștienți de faptul că emoțiile voastre vă controlează prin cerințele, nevoile și dorințele care, pe termen lung, nu vă aduc un sentiment de fericire sau de satisfacție.

Voi începeți să vă întoarceți spre interior și să puneți la îndoială alegerile voastre de viață întrebând care au fost rezultatele acțiunilor voastre?

Începeți să căutați răspunsuri pentru durerea și nemulțumirea din viața voastră.

Vocea Minții voastre Supra conștiente devine mai puternică, pe măsură ce, treptat, sunteți mai atenți și urmați călăuzirea Sufletului.

Pe măsură ce deveniți confortabili și începeți să vă bazați pe această voce de înțelepciune superioară, dorința ego-ului renunță treptat la control și Sinele Suflet devine director și vă călăuzește în viață.

Începeți să vă aliniați cu Voia Sinelui vostru Înalt, pentru că ați învățat, treptat, să aveți încredere în gândurile inspirate și intuitive din Mintea voastră Sacră.

În cele din urmă, veți începe să vizualizați toate evenimentele interactive din viața voastră, dintr-o perspectivă superioară.

Vă dezvoltați Detașarea Emoțională printr-o viziune mai rafinată a interacțiunilor umane.

Experimentând cele mai multe dintre testele importante ale emoțiilor, vă dezvoltați o mai bună înțelegere a naturii emoționale umane.

Din nou, voi învățați cum să mergeți cu fluxul și vizualizați teste și provocări, sub formă de daruri și oportunități de creștere.

Ați învățat să faceți pace cu trecutul și să vă scrieți viitorul, la fel cum vă străduiți să trăiți și să vă concentrați asupra momentului ACUM.

Treptat, în timp, tiparele vibraționale ale Corpului Emoțional sunt ridicate deasupra atracției magnetice a domeniului fizic.

Corpul Mental:

Începeți să realizați limitările subconștientului și Minții conștiente și veți vedea cât de rigizi, limitați și blocați ați fost în structura conștiinței de credință în masă.

Veți începe, de bună voie, un proces de auto-analiză, prin care vă reevaluați atitudinea, judecata și conceptele programate.

Începeți să simțiți o dorință arzătoare de a extinde cunoștințele voastre dincolo de realitatea voastră fizică, așa cum încercați să căutați motivul pentru care vă aflați, Aici, pe Pământ și sensul suprem al vieții.

Mintea voastră instinctivă face loc Minții intelectuale superioare și, treptat, aveți acces la Mintea Sacră / Intuitivă.

Pe măsură ce Sinele Suflet devine Directorul destinului, viața voastră începe să se schimbe în bine; atunci credința și încrederea devin o certitudine înnăscută că totul se întâmplă în ordinea Divină.

De asemenea, voi știți cu siguranță că sunteți pe o traiectorie în spirală ascendentă, spre o realitate mai rafinată, armonioasă și iubitoare.

Tot ce trebuie să faceți este să rămâneți în acest moment și să faceți un pas, la un moment dat, când Calea este deschisă înaintea voastră.

Un Sine Maestru este:

Un Suflet Conștient * Auto Determinat * Auto Condiționat * Auto Conștient * .

Un Sine Maestru este receptiv la mediul înconjurător fiind, în același timp, observatorul experiențelor de viață lumești, dintr-un punct de vedere superior.

Fiind în Lume, însă Nu Al Acestei Lumi.

Un eveniment mai profund este atunci când simțiți prima energie iubitoare abundând și bucuria radiind din interiorul Inimii voastre Sacre și al Sufletului vostru Sacru.

Natura Sufletului Este Dragostea

și în timp ce își are reședința în limitele Dimensiunii 3D / 4D, vă puteți conecta cu Esența Dragostei Mamei / Tatălui Dumnezeu prin Sinele Suflet.

Un Sine Maestru rămâne centrat ferm în Inima Sacră, în mijlocul haosului și al schimbării, lipindu-se rapid de înțelepciunea Minții Sacre, în timp ce capătă putere de la Tatăl nostru / Mama Divină,  pe măsură ce iluzia dimensiunilor inferioare se estompează încet.

Un Adept:

Un Adept este o persoană care este centrată, în mod ferm, pe calea Luminii, și al cărui punct de focalizare este în interiorul Minții Sacre și Inimii Sacre.

El / Ea a echilibrat, armonizat și integrat toate fațetele Sinelui Suflet, din interiorul Planurilor Dimensionale 3D / 4D ale conștiinței.

El / Ea este, Acum, conectat(ă) direct la Triada Sacră a Supra Luminii lui / ei, care este rezident(ă), cel puțin, la nivelul de intrare al Dimensiunii 5D.

Pentru a ajunge la acest stadiu, un aspirant trebuie să fi finalizat primele patru Etape ale Iluminării și să fi atins Măiestria primelor Patru Dimensiuni.

Acesta Este Nivelul Ascensiunii, Deschis Umanității în Acest Moment și Poate și Va Fi Realizat cu Ajutorul Sufletelor Brave, în Timp Ce Acestea Se Află în Vehiculul Fizic.

Un Discipol:

Un Discipol este o persoană care a acordat atenție șoaptelor Sinelui Suflet și care caută în mod activ Iluminare, înțelepciune, auto-realizare și, în cele din urmă, Măiestria.

Mintea Sacră / Mintea Superioară:

Mintea Sacră umană este un Atom Sămânță eteric, cristalin, stocat în porțiunea superioară din spatele creierului.

Există o membrană de Lumină care protejează accesul la portalul, precum și la conținutul Minții voastre Sacre, până când veți fi ridicat frecvențele la nivelul adecvat, superior al Dimensiunii 4D.

Mintea voastră Sacră conține o versiune condensată a istoriei voastre trecute, vechi și o parte din înțelepciunea și informațiile vitale care s-au integrat pe parcursul multiplelor voastre vieți trecute în acest Univers.

A deveni un Maestru pe Pământ presupune obținerea accesului și integrarea necesară a atributelor, calităților și talentelor stocate în Mintea voastră Sacră.

Aspectul mental al Sinelui vostru Înalt sau înțelepciunea pe care o atingeți când vă conectați cu multiplele Ipostaze ale Supra Sufletului vostru vast, vă va conecta, în cele din urmă, cu Prezența Eu Sunt / Raza Lui Dumnezeu / Atomul Seminței Dumnezeu Divin, care are acces la înțelepciunea Tatălui vostru / Mamă Dumnezeu sau la inteligența colectivă a acestui Sub-Univers.

Mintea Divină:

Mintea Divină este integralitatea Atomului vostru Sămânță Dumnezeu Divin, la un nivel superior: în cele din urmă, Mințile Sacre ale Mamei noastre / Tatălui Dumnezeu.

Pentru o mai bună înțelegere, ați putea spune că Mintea Superioară este o frecvență rafinată a conștiinței voastre și veți obține nivele de conștiință superioară, cu fiecare descărcare a unui Aspect al Supra Sufletului / Sinelui Superior.

Pe măsură ce traversați calea Ascensiunii și pentru a vă muta într-un spectru acceptat de Lumină și umbră, scopul vostru este de a vă dezvolta capacitatea de a rămâne centrați în Mintea voastră Sacră și în Inima Sacră.

Învățați cum să mențineți, în mod conștient, o perspectivă superioară cu privire la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, așa cum vă exprimați Compasiunea și Dragostea necondiționată pentru toată lumea.

Acesta este scopul unui Maestru.

Pe măsură ce deveniți acordați la frecvențele superioare ale Luminii, vă veți obișnui cu fluxul  Respirației Sacre de Foc, care a fost numită Râul Vieții / Dragostei / Luminii sau Antakarana în învățăturile antice.

*Nota traducătorului:

http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/2016/09/kapalabhati-respiratia-focului.html

*

Există un curent ascuns, puternic, radiant de cunoștințe codificate în interiorul acestui Râu al Vieții.

Este un cod de geniu creativ; cu toate acestea, trebuie să vă atingeți înțelepciunea minții religioase și a Sinelui vostru Suflet, pentru a avea acces la această putere înnăscută.

Voi sunteți numiți Semințe Stelare pentru un motiv, pentru că vă întoarceți la Măiestrie, vă inițiați procesul cristalin de creație , Codul de Viață al Atomilor Sămânță, un proces nou, avansat, de evoluție, care vor fi, în cele din urmă, folosite de forme de viață, în viitoarele Galaxii Aurii.

Noi vă rugăm să studiați ceea ce v-am dezvăluit și străduiți-vă să obțineți schematica Universală pe care am creat-o, ferm, în Mințile voastre, astfel încât să puteți înțelege faza următoare a evenimentelor cosmice minunate, care se desfășoară în fața ochilor voștri.

Ca Purtători de Lumină, ați promis să fiți reprezentanții noștri pe Pământ.

Voi aveți tot ceea ce vă este necesar pentru a finaliza călătoria pământească prin restul Tărâmurilor Dimensionale 4D.

Dacă apar dubii, amintiți-vă toate trăirile din trecut, indiferent dacă acestea au fost de succes sau, aparent, eșecuri, v-au dat o vastă experiență pe care să vă bazați.

Dragilor, străluciți Lumina pentru toți, pentru ca ei să o vadă.

Apelați la noi și vă vom ajuta în orice mod posibil.

Știți că Eu sunt cu voi și voi sunteți iubiți la modul cel mai mult profund.

EU SUNT Arhanghelul Mihail

Transmis prin Ronna Herman Vezane * STAR * QUEST *

Link original:

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/10/29/armonizarea-corpurilorfizic-emotional-mental/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Ronna Herman și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Armonizarea Corpurilor: Fizic * Emoțional * Mental

  1. Magdalena zice:

    Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc. O seara binecuvântată

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s