Mesaj de la Arhanghelul Mihail și Consiliul Luminii Radiante

 

Transmis prin Ailia Mira

26 Octombrie 2016

Salut, Oameni Frumoși!

Noi Suntem, Aici, pentru a lua în considerare ceea ce se întâmplă în viața voastră și pentru a reflecta totul, înapoi către voi, astfel încât, să vă puteți cunoaște mai bine și să împărtășim cu voi ceea ce se schimbă pentru noi, ca urmare a ceea ce se schimbă pentru voi.

Noi vă vedem ca și frecvențe Divine desfășurându-se într-o realitate spațiu / timp, replici ale structurii energiei voastre.

Așa precum ați vedea o imagine fractală, o desfășurare infinită a copiilor perfecte ale sinelui, noi vă vedem în spațiu / timp alegând să vă focalizați spre variațiile energiei voastre, care apar din expresia și fluxul vostru.

Odată cu această viziune a voastră,  vă reamintim că sunteți o replică perfectă a integrității voastre în acest corp uman.

Este posibil să vă simțiți în contradicție cu anumite circumstanțe din viața voastră , dar asta nu schimbă esența din interiorul vostru.

Voi Sunteți o replică perfectă a frecvențelor voastre, Aici.

Întorcând-vă spre interior și acordându-vă cu vastitatea voastră în mod deliberat, realizați acest lucru mai bine și aceasta vă oferă un profund sentiment de bucurie.

Voi nu știți, întotdeauna, cum să susțineți această cunoaștere, însă voi sunteți, tot mai des, conectați la cunoașterea voastră și, în mod special, la cunoașterea de sine.

Să fiți conectați la cunoașterea de sine este un lucru magnific, nu-i așa? Credem că da.

Deci, având în vedere că această idee despre cine sunteți se deschide pentru voi, este mai ușor să ascensionați.

Este mai ușor să vă simțiți expansivi. Este mai ușor să vă simțiți liberi.

Acest lucru se datorează faptului că vă gândiți la voi așa cum sunteți, ceea ce sunteți devine disponibil pentru voi ca și simțire.

Esența a ceea ce sunteți este disponibilă pentru voi.

Voi Sunteți capabili, liberi, trăiți în control deplin și robuști, iar atunci când vă observați cu mai multă acuratețe, aceste capacități curg mai departe.

Deci, întrebarea care v-ar aduce un beneficiu în viața voastră, chiar Acum, este:

„Cum aș vrea să mă cunosc, chiar Acum?”

Vreți să vă reamintiți ca fiind creativi? Vreți să vă reamintiți ca fiind abundenți? Vreți să vă reamintiți ca fiind împliniți? Vreți să vă reamintiți ca fiind expansivi? Vreți să vă știți optimiști și veseli?

Cum vă doriți să vă reamintiți, chiar Aici, chiar Acum?

Noi Suntem conștienți de faptul că voi ați putea crede că acest lucru este un exercițiu mental, dar nu este. Deloc. Este o modalitate de a vă schimba starea de A Fi .

Dacă ar fi să vă gândiți de ce vreți să vă reamintiți la fel de creativi, la fel de abundenți și să vă concentrați asupra a ceea ce vreți, energia voastră va rezona cu asta.

Nu vă concentrați pe modul în care se va rezolva asta, concentrați-vă, doar, pe ceea ce doriți. Ce așteptați să se întâmple? Ce anume din acea experiență vă cheamă?

Dacă vă concentrați asupra chemării voastre și îngăduiți să vă simțiți bine pentru că asta este ceea ce vă doriți, veți rezona cu tot ceea ce se întâmplă.

Când vă simțiți minunat, obțineți mai explicit ceea ce doriți din această experiență, înfrumusețând-o și adăugând mai mult.

Făcând acest lucru, veți fi înălțați pe un curent ascendent, care vă oferă bună dispoziție.

Delectându-vă și descoperindu-vă prin crearea și exprimarea modalității prin care lumea evoluează.

Lumea se dezvoltă prin concentrare, focusare, pentru ca voi să vă descoperiți mai bine ca și creatori puternici și pentru a beneficia de capacitățile voastre, în continuă expansiune.

Lumea este la un pas de o renaștere a proliferării și expansiunii fără precedent.

Voi sunteți cei care faceți acest lucru.

Voi sunteți cei care vreți să descoperiți că vă puteți schimba viața, Aici și Acum, într-un flux de viață dinamică odată ce ați uitat despre cum să mergeți dintr-o parte în alta și, doar, mergeți. Faceți un salt în ceea ce doriți. Nu construiți un pod, retrageți-vă doar și mutați-vă în Nou. Dorința.  Mai autentic. Viitorul de care v-a fost dor? Mergeți acolo, Acum.

Gândiți-vă la asta. Gândiți-vă acolo. Gândiți-vă la acea versiune a voastră, la viața voastră; este așa cum vă doriți să fie și bucurați-vă de ea.

Îngăduiți-vă să luați în considerare cine ați putea fi în această viață a voastră, cum v-ați simți și gândiți-vă la voi.

Vă simțiți bine cu adevărat? Este modul în care vreți să trăiți? Dacă da, dezvoltați asta. Extindeți-vă asupra ceea ce vrei să cunoașteți. Rezonați cu această existență, ceea ce înseamnă, desigur, să îi permiteți să apară în calea voastră.

Nu mai căutați pe altcineva să vă spună ce vreți.

Ceea ce doriți este clar pentru voi.

Nu vă mai scuzați pentru ceea ce vreți. Doriți ceea ce vreți!

Doriți ceea ce vreți și credeți în voi înșivă ca și Ființă Divină. O Expresie Divină a Creației. O Perfecțiune Divină a energiei concentrate Aici, Acum și îngăduiți-vă să folosiți experiența Aici / Acum  pentru a vă informa.

Există, deja, lăsați-o să existe și lăsați să apară ceea ce vreți din ea. Este potrivit pentru voi, știți asta, este sentimentul „ Eu vreau asta”, așa că mergeți înainte.

Voi știți ce vreți în legătură cu viața voastră, Aici.

Știți ceea ce vă place și ceea ce doriți. De ce opuneți rezistență la cine vreți să fiți? De ce vă îndoiți de cine vreți să fiți? Nu mai ascultați ideile altora despre cine sunteți și ascultați-vă pe VOI.

Noi vă onorăm. Noi vă iubim.

Ascultați de cunoașterea din sinea voastră, care dorește ceea ce vrea.

Mergeți spre ceea ce doriți. Gândiți-vă la ceea ce vreți. Vorbiți despre ceea ce doriți și vizualizați-vă  în DORINȚA voastră.

Vizualizați-vă în ceea ce doriți și îngăduiți ceea ce doriți, Fiți, Aici, Acum, ca Voi. Aliniați-vă cu dorința voastră. Lăsați-o să vă modeleze modul de viață. Cereți, doriți. Vizualizați-o venind. Vizualizați desăvârșirea, observați ce apare, savurați momentul și îngăduiți să apară în continuare.

Acestea sunt modalități de a fi un Maestru Creator. S-ar putea crede, Arhanghele Mihail, … asta sună foarte mult ca Legea  Atracției. Ei bine, ghiciți ce? Este. Este legea Atracției.

V-ați amintit, deja, că Voi Sunteți Divini, Acum, trăiți asta. Acum creați cu Sursa care sunteți. Creați, creați, creați, distrați-vă, distrați-vă, distrați-vă, ca fiind Voi.

Generați strălucirea alinierii suverane și a fluxului de exprimare, care Sunteți Voi, pretinzând ceea ce știți că este adevărat pentru voi. Desăvârșiți-vă pe VOI, autorul și autoritatea de Aici și Acum.

Această aliniere suverană este modul în care vă maturizați, Aici, mai mult și mai mult. Modul în care îngăduiți întregului TU să apară Aici și Acum, prin a fi așa cum doriți să fiți.

Suntem conștienți de împotrivirea voastră la toate astea. Noi știm că v-ați petrecut mult timp din viață negându-vă dorințele. Știm că ați trăit o lungă perioadă de timp păstrând, departe de voi, lucrurile pe care le doriți. Nu ați realizat că atunci când ați îmbrățișat cine sunteți într-adevăr, acest decalaj s-a  închis? Știm că vreți, dar Acum, că noi vă spunem, „ești liber, du-te după el”, voi ezitați un pic, sunteți, încă, blocați.

Voi sunteți pe punctul de a închide decalajul prin realizarea dorințelor voastre reale și importante pentru voi și prin învățarea cum să reacționați la aceste dorințe.

Trebuie să practicați acest lucru până când va deveni natural pentru voi, o energie potrivită pentru expansiunea voastră, versiunea voastră, pe care o prețuiți, iubiți și pe care o doriți Aici, Acum.

Noi știm că există o mulțime de alte tipuri de mesaje pentru voi, mai ales în grupurile de ascensiune sau spirituale. Noi vă oferim o modalitate de a închide acest decalaj, Acum, pentru a vă continua existența, expresia voastră Divină.

Vor fi, în continuare, oameni care vă spun „curățați calea mai întâi”. Vor fi cei care spun „faceți acest exercițiu mai întâi și concentrați-vă în acest mod, ascultați această meditație în fiecare zi și lăsați să circule această Lumină prin corpul vostru” și altele …. Utilizați acest lucru pentru asta. Faceți acest lucru și obțineți asta… Faceți acest lucru mai întâi și apoi veți fi liberi…

Acum, puteți să faceți aceste lucruri, dacă doriți. Dacă vă simțiți bine și sunteți fericiți făcându-le, faceți-le.

Dar ele nu sunt eliberarea voastră, VOI SUNTEȚI, prin intermediul și cu alegerile pe care le faceți în conștiință. Voi Sunteți cei care contați și Voi Sunteți minunați, acesta este începutul, pas cu pas; dincolo de toate acele lucruri care v-ar putea distrage de la confruntarea cu ceea ce doriți, oferiți-vă Dragoste suficientă care să vă permită să fiți cine vreți să fiți.

Deci, noi vă îndreptăm atenția, Aici și Acum spre Exprimarea Divină și spre ființa voastră ca fiind dimensional 5D sau, chiar, mai extins.

Noi ne îndreptăm atenția spre VOI ca și CREATORUL ce sunteți și acel aspect al vostru căruia îi este îngăduit să apară, Aici.

Îndreptăm toate atenția noastră spre eliberarea Luminii în fluxul expresiei voastre, ca semnătură Divină a Creației care sunteți.

Voi, în înțelepciunea concentrării voastre, sunteți atrași spre ceea ce vă dă bucurie și spre ceea ce vă menține, în continuare, luminați deschizându-vă capacitățile și noi vedem toate astea ca:

a) voi sunteți pregătiți

b) voi sunteți mult mai încântați.

Noi vă urmăm exemplul. Ne transformăm odată cu voi. Conducătorii omenirii se schimbă pretinzând Autoritatea Creatorului. Nu este necesar să vă alăturați, dar, noi credem că ar fi foarte distractiv dacă ați face asta.

Pășiți în interiorul vostru. Pășiți în interiorul vostru, cel care vreți să fiți, voi cei care ați vrea să fiți, Acum. Doar, faceți asta. Nu vă mai subestimați și nu mai îndepărtați fericirea la nesfârșit, în viitor, după ce terminați unele lucruri pe care credeți că trebuie să le faceți.

Cum faceți asta? Opriți-vă limitele, Aici.

Noi vă putem spune că limitările sunt iluzii, construcții sau idei de separare, dar dacă, totuși, le acordați atenție ca și cum ar conta și ar fi reale și importante? Noi nu vă putem opri să faceți asta. Numai Voi puteți.

Tăiați corzile care vă fac dependenți de o versiune a vieții peste care doriți să treceți.

Retrageți energia din această viață și energizați ceea ce doriți să trăiți. Realizați ceea ce doriți a fi real și important. Gândiți-vă la asta și simțiți cum ia amploare în interiorul vostru ca energie și debit. Eclipsați trecutul prin energizarea prezentului și lăsați ca noua viziune să curgă și să se desfășoare în următoarea clipă.

Noi recunoaștem acest lucru ca fiind momentul apariției Maeștrilor Divini. Noi vedem Maeștrii Divini creând cu încredere și cu veselie. Noi vedem toate astea în curs de dezvoltare și Noi continuăm cu Voi, dincolo de ideile de a vă aminti că voi Sunteți Divini, în ceea ce faceți cu amintirile voastre: TRĂIȚI.

EU SUNT Arhanghelul Mihail și Consiliul Luminii Radiante

Link original:

http://www.expectwonderful.com/the-archangel-michael/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/10/29/mesaj-de-la-arhanghelul-mihail-si-consiliul-luminii-radiante/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s