Mantra: Adi Shakti

Mantra ADI SHAKTI

Adi Shakti, Adi Shakti, Adi Shakti, Namo Namo
Sarab Shakti, Sarab Shakti, Sarab Shakti, Namo Namo
Pritham Bhagvati, Pritham Bhagvati, Pritham Bhagvati, Namo Namo
Kundalini Mata Shakti, Mata Shakti, Namo Namo

I bow to (or call on) the primal power.
I bow to (or call on) the all encompassing power and energy.
I bow to (or call on) that through which God creates.
I bow to (or call on) the creative power of the Kundalini, the Divine Mother Power.

Eu mă înclin în fața (chem) Puterii Primordiale (Puterea Primordială).
Eu mă înclin în fața (chem) puterii (puterea) și energiei (energia) atotcuprinzătoare.
Eu mă înclin în fața (chem) a ceea ce (ceea ce), prin Dumnezeu, creează.
Eu mă înclin în fața (chem) puterii (puterea) creatoare a energiei Kundalini, Puterea Mamei Divine.

Mantra Adi Shakti  acordează la frecvența Mamei Divine și la energia generatoare de protecție. Se spune că intonarea acestei mantre elimină temerile și îndeplinește dorințele.

Câteva cuvinte ale lui Yogi Bhajan despre această mantră, în special pentru femei:
„Contopește-te cu Maha Shakti. Acest lucru este suficient pentru a ține departe ghinionul. Acest lucru va genera din tine o femeie. Femeia are nevoie de propria ei Shakti, nimeni altcineva nu o va face. Când o femeie intonează mantra Kundalini Bhakti, Dumnezeu înseninează calea. Aceasta nu este o religie, este o realitate. Femeia nu se naște să sufere și femeia are nevoie de propria ei putere.

Când India și femeile indiene a descoperit această mantră, ele au locuit pe tărâmul în care curge lapte și miere.

Yoghinul Bhajan a spus că după concepție, Sufletul intră în pântecul unei mame în ziua 120. Aceasta este o zi de sărbătoare și când Sufletul / Copilul ajunge în pântec, aceasta incantație este tradițională.

Sursa:

http://www.spiritvoyage.com/mantra/Adi-Shakti/MAN-000010.aspx

Mantra ADI SHAKTI

 

Descriere:

Mantra Adi Shakti cunoscută și sub numele de Mantra Adi ParaShakti, literalmente se traduce ca „Putere Primordială”.

Adi ParaShakti a apărut ca și Conștiința Divină Pură Eternă, adică Shoonya Bindu, Energia Feminină Divină Primordială care, apoi, se exprimă ea însăși ca Prakriti (Natura Universală).

Fiecare Dumnezeu, în hinduism, are Shakti-ul lui și fără energia Ei sacră, nu au nici o putere. Energia feminină nu are nici o creație și nici sfârșit. Cu toate că este continuă prin natura sa, ea are perioade de repaus și de mișcare. Nu numai că Shakti este responsabilă pentru întreaga creație, ea este, de asemenea, sursa tuturor schimbărilor. Shakti este existența cosmică și de eliberare forma sa cea mai importantă fiind Kundalini Shakti, o forță misterioasă psiho-spirituală.

Adi Shakti înseamnă, literal, primordial, prima putere. Această mantră puternică, însemnând „frământarea minții” lucrează profund asupra subconștientului și minții conștiente trezind respect pentru toate aspectele legate de Femininul Divin . „Namo” se traduce literal ca „a se înclina cu respect”.

Beneficiile Mantrei:

Intonarea Mantrei este declarat a fi mama meditației. Cercetătorii au descoperit că intonarea mantrei , fie într-un grup sau solitar, are beneficii mentale, fizice și emoționale profunde. Intonând o mantră sacră, mintea se concentrează rapid asupra unui gând solitar accelerând transcendența (conștiința dincolo de minte). În plus, intonarea de zi cu zi a unei mantre, ajută la dezvoltarea renunțării, ceea ce duce la moksha (eliberare), ceea ce conduce la realizarea de sine sau la Dumnezeu.

Mai mult decât atât, intonând mantra, ne poate conduce de la spirite inferioare spre cele superioare, poate fi instrumentul care ne ajută să eliminăm obiceiurile nesănătoase, vechi, aparent imposibil îndepărta sau poate fi, pur și simplu, o modalitate de a experimenta bucuria și fericirea lăsând vocea să curgă liber.

Kundalini este energia spirituală încolăcită la baza coloanei vertebrale, unde se află Chakra Rădăcină (Muladhara). Mantrele Kundalini ajută la trezirea acestei energii spirituale și permit ridicarea de-a lungul coloanei vertebrale deschizând chakrele superioare.

Mantra vindecătoare acordează la frecvența Mamei Divine și la energia generatoare de protecție. De asemenea, se spune că intonarea acestei mantre cu o inimă sinceră îndeplinește dorințele și elimină temerile. Atunci când un om o intonează, zeițele îl vor sprijini. Atunci când o femeie intonează mantra, Energia Universală o va sprijini. Mai mult decât atât, intonarea acestei mantre aduce umilință și onorează măreția și virtutea Femininului Divin în tot.

Metoda de meditație:

Această meditație acordează practicianul în frecvența Mamei Divine. Este o meditație uimitoare pentru femeile gravide, pentru toate femeile; conectează la Divinul Feminin. În plus, de fiecare dată când se practică cu sinceritate această meditație, se va constata că siguranța, prosperitatea și abundența apar rapid în experiența de viață exterioară și interioară a Forței Feminine.

Așează-te în Sukhasana (postura ușoară), cu ochii închiși și mâinile în mudră Gyan, cunoscută sub numele de mudra Vaayu-Vardhak în Ayurveda tradițională.

Intonează mantra pentru 11-33 minute.

Postura Sukhasana

Mudra Gyan
Sursa:

Adi Shakti Mantra Meditation: Lyrics, Meaning, Benefits

Reclame

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, Prin gânduri, cuvinte și fapte, Să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Mantre și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s