Hilarion ~ Există un Nou Ciclu care se întrevede la Orizont

Noul Orizont

Hilarion prin Marlene Swetlishoff

30 Octombrie 2016

30 Octombrie – 05 Noiembrie

Dragilor,

Pe măsură ce depuneți toate eforturile pentru a rămâne în echilibru și balans în timpul acestor zile, cu tot ceea ce se produce în sfera voastră de rezonanță, voi descoperiți că energiile intensificate au efectul lor, nu numai în cadrul propriului sistem, ci în toți cei care sunt în sfera voastră de influență.

Energiile duale sunt agresive și este important să vă amintiți scopul vostru, pentru reținerea Luminii în timpul acestor vremuri.

Este foarte ușor pentru voi, cei care sunteți sensibili la energiile din jurul vostru, să înțelegeți că sentimentele pe care le accesați, sunt, în principal, cele care sunt în curs de experimentare la nivelul conștiinței colective.

Există multă frică și îndoială în aceste vremuri, amintiți-vă acest lucru, recentrați-vă și reorientați-vă pe ceea ce sunteți și ceea ce susțineți.

Fiți sinceri cu voi, până în prezent v-ați menținut poziția și ați rămas în interiorul centrului vostru de bază.

Pe măsură ce energiile urcă până la un grad și mai mare în zilele următoare, este important să vă acordați timp pentru a experimenta ceea ce vă aduce bucurie, râsete, pace și inspirație personală.

Este important să vă concentrați asupra acestor lucruri;  faceți o pauză de la îndatoririle Pământești și mergeți în natură pentru a face lucruri pe care, de obicei, le amânați pentru o altă zi, acele lucruri care vă hrănesc și vă refac propria energie.

Pe toate acestea este necesar să vă concentrați. Simțiți bucuria, râdeți mai des, râdeți tare, există atât de multă frumusețe în jurul vostru, vă umple fiecare loc și spațiu din mediul vostru, priviți-o și bucurați-vă de ea!

Materializați energia din interiorul ființei voastre după această pauză, pentru că, astfel, este posibil pentru voi să luați o decizie informată și clară, cu privire la următoarea mișcare.

Cum acest an se apropie de sfârșit, este timpul pentru finalizarea tuturor acțiunilor pe care le-ați stabilit în anii anteriori, momentul finalizării tuturor scopurilor, proiectelor și intențiilor pe care le-ați stabilit pentru a le realiza.

Aceasta este o aliniere în curs de pregătire pentru noul ciclu care începe în 2017, pentru că este un nou ciclu de nouă ani.

Acesta este momentul pentru a termina și finaliza tot ceea ce are nevoie de completare, astfel încât să puteți începe proaspăt energizați.

Există posibilitatea de a vă recrea, complet, în noul ciclu; modul în care vă prezentați lumii, cum vorbiți, cum gândiți și simțiți.

Nu aveți nevoie de aprobarea altora, este ceva care este în propriul vostru interes, nu interes egoist, ci o recunoaștere că există un nou ciclu, care se prefigurează la orizont, astfel încât să puteți fi în măsură să profitați de toate energiile acestor vremuri și acest lucru este foarte potrivit pentru voi.

Energia lumii din jurul vostru se schimbă moment cu moment și este greu să vă mențineți intențiile și să vă concentrați, dar este posibil să o faceți.

Aveți toate instrumentele și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a rămâne sinceri cu voi înșivă, pentru a rămâne aliniați cu aspectele mai înalte ale voastre.

Orice se întâmplă în lumea din jurul vostru, voi știți că înlăuntrul vostru totul este bine și a fost întotdeauna.

Lumea se învârtește, multe sunt la fel cum au fost; ceea ce are adevărată semnificație și valoare continuă și se deschide până la voi, este zona în care ar trebui să vă concentrați și să vă focusați.

Reconectați-vă la iubirea care se află în inimile voastre și deschideți-vă inimile cât de mult posibil, eventual, în fiecare moment.

Lumea are nevoie de iubirea voastră, lumea are nevoie de prezența voastră calmă și liniștitoare și acesta este un aspect important al activității voastre pe această planetă.

Noi suntem cu voi și rămânem alături de fiecare dintre voi, în activitățile zilnice.

Noi vă rugăm să luați acele pauze atunci când este necesar și, în timpul acestor vremuri tumultuoase, este important să faceți mai multe pauze; ele nu trebuie să fie de lungă durată, pur și simplu, atât cât să vă simțiți reînnoiți și restabiliți în centrul ființei voastre.

Trimiteți Lumină de vindecare, iubire și energie pentru acele zone ale lumii, care se confruntă cu schimbări ale Pământului, care nu sunt cele mai fericite în acest moment.

Aceste modificări aduc o adunare laolaltă a acelor popoare, astfel încât să lucreze în mod concertat și în armonie unele cu altele, astfel încât acestea să realizeze valorile importante din viața lor, cea de cooperare, comunicare și unitate; acestea sunt cele mai importante valori care vor fi păstrate în diferite zone ale popoarelor lumii, valori pe care le experimentează în vremurile care vin.

Așa cum toată omenirea se mută în necunoscut, există o reunire a inimilor și acest lucru aduce rezultate armonioase și pașnice în întreaga lume.

Toată lumea se aduna în jurul celor care au nevoie și oferă ajutor și asistență, iubirea lor, energiile și totul este pentru binele suprem al tuturor de pe această planetă.

Noi vă povățuim că toate răspunsurile pe care le căutați, adevărul pe care îl căutați, cu privire la orice subiect, sunt, întotdeauna, conținute și disponibile în voi înșivă.

Voi știți acest lucru și vă aliniați cu aspectele voastre superioare, cu puritatea care se află în miezul esenței voastre Divine.

Acolo veți fi mereu în armonie cu tot ceea ce este.

Voi știți acest lucru și rămâneți puternici și concentrați, voi știți că totul este bine, Universul se transformă, Pământul se transformă și Totul este așa cum este bine să fie.

Tot ceea ce este necesar să fie schimbat este acest proces de transformare și, prin urmare, lucrurile pot părea destul de intense.

Toate aceste schimbări sunt necesare, noi știm acest lucru de mai multe decenii și, Acum, suntem în mijlocul acestei schimbări.

Aveți credința că totul este așa cum este bine să fie și că veți ieși, la sfârșitul tuturor acestor schimbări, cu bucurie, pace și fericire, într-un mod nou și un nou început umplut cu tot ceea ce este drept, bun și decent în lumea voastră și în lume, în general.

Voi sunteți iubiți, ați fost iubiți întotdeauna.

Este timpul, Acum, să strălucească această iubire, pentru a o radia către alte persoane, care au atât de multă nevoie de ea, în timpul acestor vremuri.

Până săptămâna viitoare…

EU SUNT Hilarion

Link original:

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2016.htm

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/11/01/hilarion-exista-un-nou-ciclu-care-se-intrevede-la-orizont/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Paul Cardall

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Noul Pamant. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s